Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.464
Πόντοι
22.266
Γιατί λογοκρίθηκε το νήμα του μπαθεκα;;; Αισχος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προς στιγμην νομισα οτι μπηκα στο νημα "τραβελια με προσοντα", τι στο καλο εγινε παλι εδω?
Δεν τους βλέπεις;;;
Σαχλαμάρες ανοησίες

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Προς στιγμην νομισα οτι μπηκα στο νημα "τραβελια με προσοντα", τι στο καλο εγινε παλι εδω?
τυπε εγω τον ρωτησα που βρισκει τοσες φωτο απο τραβελια για να φτιαχνει ψευτικα ποστ :confused: αυτος ευθυνεται
ακομα δεν μου ειπες γιατι κρυφτηκε ο αδωνις χθες..........

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.464
Πόντοι
22.266
Γιατί λογοκρίθηκε το νήμα του μπαθεκα;;; Αισχος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν τους βλέπεις;;;
Σαχλαμάρες ανοησίες
Γελάς εσύ μουχριτσα αλλα όταν ο καφενετζης του Άλεξ σε άλλα δύο χρόνια καραντίνα σε ξεπεράσει σε καράβια τότε τα θα σου χαθούν τα γελια

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπε εγω τον ρωτησα που βρισκει τοσες φωτο απο τραβελια για να φτιαχνει ψευτικα ποστ :confused: αυτος ευθυνεται
Ψεύτικα λέει, δεν έχεις αφήσει μπετόβεργα για μπετόβεργα...20% αύξηση οικοδομικών υλικών εξαιτίας σου... :confused: :confused: :confused: :alivedick::alivedick::alivedick:

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρε τύπε μου, προσεξε κατι.
Ολοι εχουμε καταλαβει οτι ειναι ψευτικα τα ποστ, ολοι εχουμε καταλαβει επισης οτι βλεπει ο αλλος ο σατανας οτι τσιμπάς και το συνεχιζει. Όπως και τότε με τα λεφτα. Ειναι επισης αληθές οτι το σηκωνει λιγο ο οργανισμος σου το δουλεμα, γιατι αρπαζεσαι και ξεκινας μανούρα με το παραμικρο. Χαλαρωσε λιγακι

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86

Συνημμένα

• trovadouros.png
    trovadouros.png
    305,7 KB · Εμφανίσεις: 20

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ολοι εχουμε καταλαβει οτι ειναι ψευτικα τα ποστ, ολοι εχουμε καταλαβει επισης οτι βλεπει ο αλλος ο σατανας οτι τσιμπάς και το συνεχιζει. Όπως και τότε με τα λεφτα. Ειναι επισης αληθές οτι το σηκωνει λιγο ο οργανισμος σου το δουλεμα, γιατι αρπαζεσαι και ξεκινας μανούρα με το παραμικρο. Χαλαρωσε λιγακι
συγνωμη τυπε να καταλαβω, μου ποσταρει ενα ποστ και του ποσταρω αλλο και γινεται συνεχως αυτο. οσο τσιμπαω εγω τσιμπαει και αυτος :confused: . μην σου πω τσιμπαει περισσοτερο γτ ψαχνει φωτο με τραβελια :fuck1:
τωρα το ποιος σηκωνει ο οργανισμος του το δουλεμα φαινεται απο το ποιος κανει εδω το κομματοσκυλο της νδ....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.464
Πόντοι
22.266
Ψεμματα ότι έχει 31 τάνκερ;;;;;;;
Νυσαφι πια με την προπαγάνδα
Τροβαδούρος 31 =τριάντα ένα
Συνθηματικό
Υ.Γ Για σένα δεν ισχυει αφού έχεις δηλώσει ότι είναι το έτος γεννησεως σου

• Χαχα
Αντιδράσεις: nikg

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ψεμματα ότι έχει 31 τάνκερ;;;;;;;
Νυσαφι πια με την προπαγάνδα
Τροβαδούρος 31 =τριάντα ένα
Συνθηματικό
Υ.Γ Για σένα δεν ισχυει αφού έχεις δηλώσει ότι είναι το έτος γεννησεως σου
μενει και στα ΝΟΤΙΑ τυπε:confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τι έγινε ρε παιδιά;
Χάσαμε την Κασσιανή και εμφανίστηκε άλλος τραβελολάγνος ψέκας να τον αντικαταστήσει;
Ο Νίκι είναι εμβολιασμένος με χωριάτικα λουκάνικα Τρικάλων... :confused: :confused: :confused: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
συγνωμη τυπε να καταλαβω, μου ποσταρει ενα ποστ και του ποσταρω αλλο και γινεται συνεχως αυτο. οσο τσιμπαω εγω τσιμπαει και αυτος :confused: .
τωρα το ποιος σηκωνει ο οργανισμος του το δουλεμα φαινεται απο το ποιος κανει εδω το κομματοσκυλο της νδ....
Α εισαι και κακούλης ε? Δεν φτανει που εκανα τον κοπο να σου πω δυο λογια για να μην φαινεσαι ο μαλακας της υποθεσης, που τσιμπαει στις τρολιές του τροβαδουρου, το ευχαριστω ηταν να με πεις και κομματοσκυλο.
Καλα να παθω. Τροβαδουρε σκιστον

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.796
Πόντοι
12.756
Α εισαι και κακούλης ε? Δεν φτανει που εκανα τον κοπο να σου πω δυο λογια για να μην φαινεσαι ο μαλακας της υποθεσης, που τσιμπαει στις τρολιές του τροβαδουρου, το ευχαριστω ηταν να με πεις και κομματοσκυλο.
παμε παρακατω Αλεξ

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
ρε τυπε ξαναρωταω. προφανως και ειναι φανερο οτι τα ποστ και των δυο ειναι φωτοσοπ δεν σε θεωρω τοσο χαζο. τωρα στην ουσια εχουμε κανει απλα 100 ποστ και εγω και αυτος. γτ θεωρεις τσιμπαω εγω και οχι αυτος που επιπλεον καθεται και ψαχνει φωτο και χανει περισσοτερο χρονο :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τον σκίζουν άλλες-άλλοι.... :confused: :confused: :confused: :alivedick: :alivedick: :alivedick:
Στιγμιότυπο οθόνης (107).png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom