Προς όλα τα λογικά μέλη, επειδή οι ψέκες είναι απόλυτα βέβαιοι πως είμαι Μισθοφόρος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του Σώρος, Του Γκέιτς κλπ. Παρασκευή 31.12 ο γιός μου έχει κληθεί σε συγκέντρωση, όλα τα συμμετέχοντα άτομα έχουν κάνει σελφ τεστ από το απόγευμα αρνητικό. Σάββατο 1.1, κάποιος έχει κρυάδες. Κάνει σελφ τεστ, θετικός, ειδοποίηση σε όλα τα άλλα άτομα, πανικός. Δευτέρα 3.1 ο γιός μου θετικός. Την άλλη μέρα, έχει βαρύ κεφάλι, πέφτει για ύπνο πρωί, ποτέ δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο. Κανένα άλλο σύμπτωμα, όσφρηση γεύση κανονικά. Εγώ και σε χτεσινό τεστ αρνητικός. Εδώ και μέρες παίρνω D3 και Ψευδάργυρο προληπτικά, καθώς και μια C500 βραδείας αποδέσμευσης, φυσικά με το πρωινό, αλλιώς την κατουράς. Ο Γιός μου με μονοδοσικό της Τζόνσον, έχει κάνει την επαναληπτική δόση πριν 1,5 μήνα, εγώ στις 6.12. Την Επιστήμη δοξάζω, που περνάμε τον Ιό τόσο ελαφρά, χάρη στα εμβόλια και τα συμπληρώματα
Ας βγάλω τη δήλωση του Μουνοβαγώνη από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...28 Μαίου 2021 (σελ 3322)
pussy wagon έγραψε:
το κανες το μπολι ???
απο σεπτεμβρη θα αρχισει ο κοσμος να πεθαινει
ολοι οι μπολιασμενοι
Απάντησα (σελ 3326)
αν αποδειχτείς λάθος, για το οποίο είμαι σίγουρος, θα έχεις το θάρρος να δηλώσεις πως πλανήθηκες;
7 μήνες από την παπαριά του pussy wagon, 4 μήνες από το όριο που έθεσε ότι θα πεθαίνουμε. Το ποιοι βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα, είναι φανερό.
Θα συνεχίσω να σας βαράω αρνητές, κάθε μήνα