Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Εμμονικε ψευτη.Αντε ρε τραβα πραγα για να πιεις μονο μια μπυρα και να γυρισεις πισω μπακουρι χωρις να γ@μησεις. Ζωο γερο ανικανε κωλογερε καραφλα χοντρε
Το άλλο το ποστ με την αδερφίστικη ανάρτηση που έβαλες ήταν καλύτερο... :confused: :confused: :confused:
Γιατί το διέγραψες;:tooth::tooth::tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Απογραφη στις κλεμενες σοκοφρέτες εγινε? Η σιδεροβεργα βρεθηκε?

Δεν γνώριζα πως για τους Νεοδημοκράτες το πλιάτσικο είναι ηθικά μια τόσο ασήμαντη πράξη, που πρέπει μάλιστα και να λοιδορείται! :)

Τώρα που γνωρίζουμε πως το θεωρείτε ανάξιο λόγου, να σπεύσουμε να ενημερώσουμε τους απανταχού πακιστανούς να περάσουν κι από τους χώρους των υποστηρικτών του κόμματός σας και να πράξουν ακριβώς το ίδιο. :)

Φαντάζομαι ότι τόσο ευπρόσδεκτοι που είναι, θα τους έχετε αφήσει και καμιά σοκοφρέτα για να τους φιλέψετε για την "επίσκεψη". Να μην μπαίνουν στον κόπο τα παιδιά να χρειάζεται να σπάσουν και κάνα ψιλικατζίδικο... :)

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
Δυστυχώς, οπου και να πας σε ουρά θα πέσεις. Φαρμακείο, μικροβιολογικό, κλιμάκιο. Που οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν οτι εχουν μολυνθεί. Εμείς το μάθαμε γιατί η ξαδέρφη μου ειχε φίλο γιατρό, που την πίεσε να πάει για ραπιντ αν και είχε μονο συνάχι. Αυτή βγήκε θετική, το είπε σε μας και πήγαμε. Συμπτώματα; Συνάχι ή ξηρός λαιμός ή ατονία ή τίποτα. Θετικοί οι 6 στους 8. Οι περισσότεροι είναι σαν εμάς. Ουτε σου περνά από το μυαλο οτι ασθενείς.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Από πληροφόρηση που έχω από αθλίατρο ομάδας που δεν θέλω να φωτογραφίσω, έχει πει πως απόλυτα ασυμπτωματικό άτομο δεν υπάρχει. Και μιλάμε για νέους άντρες, με άριστη φυσική κατάσταση λόγω πρωταθλητισμού. Όλοι, πριν βγουν θετικοί, ένιωθαν κόπωση, το λαιμό να τους τραβάει κλπ, δεν ήταν φιρουλί φιρουλά

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.233
Πόντοι
26.141
Και οσοι καθησαν για καιρο επανω σε αυτες τις χωρες εζησαν ζωη ολιγον απο χιου χεφνερ. Καποιοι μυστες καταλαβαινουν τι εννοω. Μα φαγωθηκαν αυτοι οι αμερικανοι εκαναν τα παντα για να πεσει το τοιχος. Και ιδου τα αποτελεσματα. Γκομενες που θα επαιρνε καποιος με χαντρουλες και καθρεπτακια θελουν σημερα κοτερα ελικοπτερα :embarrased:
Εσύ είσαι προδότης σλαβολαγνος

.εγώ υποστηρίζω φαγανες ελλεηνιδες

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Στο διπλανό τραπέζι το σταχτοδοχείο γεμάτο αποτσίγαρα...
Περιμένω τοποθέτηση αλαικσανδρου...:confused::confused::confused:

tsipras-mesohora.jpg.webp

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Από πληροφόρηση που έχω από αθλίατρο ομάδας που δεν θέλω να φωτογραφίσω, έχει πει πως απόλυτα ασυμπτωματικό άτομο δεν υπάρχει. Και μιλάμε για νέους άντρες, με άριστη φυσική κατάσταση λόγω πρωταθλητισμού. Όλοι, πριν βγουν θετικοί, ένιωθαν κόπωση, το λαιμό να τους τραβάει κλπ, δεν ήταν φιρουλί φιρουλά
Δηλαδή 50 χιλιάδες που είχαμε προχτές σε νέα κρούσματα είχαν όλοι συμπτώματα ; Αν είχαν όλοι συμπτώματα (και με την γρίπη σχεδόν εξαφανισμένη) δεν θα υπήρχε και ιδιαίτερος λόγος για τέστ , τα οποιά τέστ υποτίθεται οτι η κύρια δουλειά τους είναι να εντοπίσουν τους ασυμπτωματικούς.

Επι της ευκαιρίας είδα σε προηγούμενη σελίδα έναν τιμοκατάλογο της Βιοιατρικής που ανέφερε εκτός των άλλων και ένα 3πλό τέστ που ψάχνει και για γρίπη , καινούργιο είναι αυτό η υπάρχει καιρό ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
Δηλαδή 50 χιλιάδες που είχαμε προχτές σε νέα κρούσματα είχαν όλοι συμπτώματα ; Αν είχαν όλοι συμπτώματα (και με την γρίπη σχεδόν εξαφανισμένη) δεν θα υπήρχε και ιδιαίτερος λόγος για τέστ , τα οποιά τέστ υποτίθεται οτι η κύρια δουλειά τους είναι να εντοπίσουν τους ασυμπτωματικούς.

Επι της ευκαιρίας είδα σε προηγούμενη σελίδα έναν τιμοκατάλογο της Βιοιατρικής που ανέφερε εκτός των άλλων και ένα 3πλό τέστ που ψάχνει και για γρίπη , καινούργιο είναι αυτό η υπάρχει καιρό ;
γιατί όχι τύπε; τους ρώτησες κι έβγαλες Στατιστική; και ναι, τις πρώτες 2 - 3 μέρες (όταν ο Ιός επωάζεται) δεν έχουν συμπτώματα, στη συνέχεια έρχονται. Για το τεστ της Βιοιατρικής δεν γνωρίζω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
Προς όλα τα λογικά μέλη, επειδή οι ψέκες είναι απόλυτα βέβαιοι πως είμαι Μισθοφόρος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του Σώρος, Του Γκέιτς κλπ. Παρασκευή 31.12 ο γιός μου έχει κληθεί σε συγκέντρωση, όλα τα συμμετέχοντα άτομα έχουν κάνει σελφ τεστ από το απόγευμα αρνητικό. Σάββατο 1.1, κάποιος έχει κρυάδες. Κάνει σελφ τεστ, θετικός, ειδοποίηση σε όλα τα άλλα άτομα, πανικός. Δευτέρα 3.1 ο γιός μου θετικός. Την άλλη μέρα, έχει βαρύ κεφάλι, πέφτει για ύπνο πρωί, ποτέ δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο. Κανένα άλλο σύμπτωμα, όσφρηση γεύση κανονικά. Εγώ και σε χτεσινό τεστ αρνητικός. Εδώ και μέρες παίρνω D3 και Ψευδάργυρο προληπτικά, καθώς και μια C500 βραδείας αποδέσμευσης, φυσικά με το πρωινό, αλλιώς την κατουράς. Ο Γιός μου με μονοδοσικό της Τζόνσον, έχει κάνει την επαναληπτική δόση πριν 1,5 μήνα, εγώ στις 6.12. Την Επιστήμη δοξάζω, που περνάμε τον Ιό τόσο ελαφρά, χάρη στα εμβόλια και τα συμπληρώματα

Ας βγάλω τη δήλωση του Μουνοβαγώνη από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...28 Μαίου 2021 (σελ 3322)
pussy wagon έγραψε:
το κανες το μπολι ???
απο σεπτεμβρη θα αρχισει ο κοσμος να πεθαινει
ολοι οι μπολιασμενοι

Απάντησα (σελ 3326)
αν αποδειχτείς λάθος, για το οποίο είμαι σίγουρος, θα έχεις το θάρρος να δηλώσεις πως πλανήθηκες;

7 μήνες από την παπαριά του pussy wagon, 4 μήνες από το όριο που έθεσε ότι θα πεθαίνουμε. Το ποιοι βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα, είναι φανερό.

Θα συνεχίσω να σας βαράω αρνητές, κάθε μήνα

Τελευταία τροποποίηση:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
γιατί όχι τύπε; τους ρώτησες κι έβγαλες Στατιστική; και ναι, τις πρώτες 2 - 3 μέρες (όταν ο Ιός επωάζεται) δεν έχουν συμπτώματα, στη συνέχεια έρχονται. Για το τεστ της Βιοιατρικής δεν γνωρίζω
Σωστά , αυτοί είναι οι προ-συμπτωματικοί ... αλλά υποτίθεται οτι υπήρχαν και τελείως ασυμπτωματικοί τουλάχιστον με το αρχικό στέλεχος , τώρα αν άλλαξε κάτι με τις νέες μεταλλάξεις η αν οι τελείως ασυμπτωματικοί ηταν ψευδώς θετικοί ποιός ξέρει :confused:

Ασε που στις αρχές μπορεί και τα τέστ να είχαν πιό μικρή αξιοπιστία και στην πορεία να τα βελτιώσανε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
O γιός μου και ο ανηψιός μου τίποτα απολύτως. Απλά θετικοί.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Εεέρχεται...:wanker::wanker::wanker:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.285
Πόντοι
6.256
Δεν γνώριζα πως για τους Νεοδημοκράτες το πλιάτσικο είναι ηθικά μια τόσο ασήμαντη πράξη, που πρέπει μάλιστα και να λοιδορείται! :)

Τώρα που γνωρίζουμε πως το θεωρείτε ανάξιο λόγου, να σπεύσουμε να ενημερώσουμε τους απανταχού πακιστανούς να περάσουν κι από τους χώρους των υποστηρικτών του κόμματός σας και να πράξουν ακριβώς το ίδιο. :)

Φαντάζομαι ότι τόσο ευπρόσδεκτοι που είναι, θα τους έχετε αφήσει και καμιά σοκοφρέτα για να τους φιλέψετε για την "επίσκεψη". Να μην μπαίνουν στον κόπο τα παιδιά να χρειάζεται να σπάσουν και κάνα ψιλικατζίδικο... :)
Ειναι Συριζαιοι οι περιπτεραδες στο Συνταγμα γιαυτο τους απαξιωνει ο Αλεξ..... :confused: :confused: :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Εεέρχεται...:wanker::wanker::wanker:

Θα ξεκουραστεί και ο Αθηναίος αμα έρθει και εδω αυτό το μέτρο απο το να προσπαθεί να μας πείσει , μάλιστα πιστεύω οτι ο Κούλης για να πρωτοπορίσει θα το βάλει ακόμα πιο κάτω ... 45 η 40 :P

Η εν πάσει περιπτώση κάτι θα αλλάξει σε σχέση με τους Ιταλούς αν όχι το όριο ηλικίας πχ θα πουν οι Ιταλοι θα ισχύσει σε δύο μήνες ; Σε ένα μήνα ο δικός μας.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Θα ξεκουραστεί και ο Αθηναίος αμα έρθει και εδω αυτό το μέτρο απο το να προσπαθεί να μας πείσει , μάλιστα πιστεύω οτι ο Κούλης για να πρωτοπορίσει θα το βάλει ακόμα πιο κάτω ... 45 η 40 :P

Η εν πάσει περιπτώση κάτι θα αλλάξει σε σχέση με τους Ιταλούς αν όχι το όριο ηλικίας πχ θα πουν οι Ιταλοι θα ισχύσει σε δύο μήνες ; Σε ένα μήνα ο δικός μας.
Μην εμβολιαστεί κανείς, μην κάνετε μαλακίες :) Ακόμα και υποχρεωτικό να γίνει. Μην μασήσετε, έτσι? Είστε ΑΝΤΡΑΚΙΑ εσείς, επαναστάτες!!!! :tooth:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Οι καζακστανες ειναι καλα μουνιά, λετε να χουμε κανα τσουναμάκι προς τα δω;
Και να φύγουν όλες οι Καζακστανές μουνάρες από τη χώρα τους, εσύ πάλι δεν θα γαμήσεις.
Για να σε ευνοούν οι διεθνείς συγκυρίες πρέπει κι εσύ να είσαι κάτι.
Αλλά μάλλον σε έχει πείσει ο Κούλης πως είσαι διεθνής πόλος έλξης.Εδώ τρως παπάτζα στο Μπου, δεν θα φας και την κυβερνητική…?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Με 100 ευρώ πρόστιμο το μήνα στα ψεκάκια θα τους φύγουν τα κακάκια...:takethis::takethis::takethis:
Δεν με αγγίζει το μέτρο…Ούτε με 1000 ή όσα θέλεις το μήνα.
Βρείτε κάτι άλλο να τον κάνετε υποχρεωτικό :birdman:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Με 100 ευρώ πρόστιμο το μήνα στα ψεκάκια θα τους φύγουν τα κακάκια...:takethis::takethis::takethis:
Καλά και με 10 ευρώ σκούζουν, εδώ σκούζουν με το 50άρικο του PCR :tooth:

Το θέμα είναι να μην εμβολιαστούν. Να κολλήσουν όλοι κι όποιος ζήσει κι όποιος ψοφήσει.

Αυτό δεν ήθελαν εξαρχής? :)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές