Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
ΜακάριΤουλάχιστον θα σωθούν μερικές εκατοντάδες ζωές...
ΜακάριΤουλάχιστον θα σωθούν μερικές εκατοντάδες ζωές...
τι εγινε κανονιζεται εκδρομουλα με το ηφαιστειο?Τουλάχιστον θα σωθούν μερικές εκατοντάδες ζωές...
Μπράβο, το ίδιο λέμε
Θα έρθεις;τι εγινε κανονιζεται εκδρομουλα με το ηφαιστειο?
αν μου κανετε τα εξοδα.Θα έρθεις;
ΒΑΡΟ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ....παντρευεσαι την αλλη εβδομαδααν μου κανετε τα εξοδα.
αν μου κανετε τα εξοδα.ΒΑΡΟ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ....παντρευεσαι την αλλη εβδομαδα
αν μου κανετε τα εξοδα.
αν μου κανετε τα εξοδα.
Κυριάκο αυτό εδώ το είδες ; Φαίνεται πως μετά την επιτυχία των μέτρων στην Ελλάδα θέλουν να πάρουν τα ίδια μέτρα και στην Γαλλία[VIDEO] Ραγίζει καρδιές το θέαμα του 36χρονου Βραζιλιάνου παρουσιαστή που σωριάζεται on air. Δείτε τι συνέβη... - Κουρδιστό Πορτοκάλι
Breaking newskourdistoportocali.com
Με αυτόν τελικά τι έγινε; Ήταν κάτι σαν τον… Αθηναίο της Βραζιλίας! Πανηγύριζε για την τρίτη δόση και μιλούσε για ευεξία και ζωντάνια…
κρατάτε και μια πισινή ρε μάγκες…
Mε αυτους τι έγινε?[VIDEO] Ραγίζει καρδιές το θέαμα του 36χρονου Βραζιλιάνου παρουσιαστή που σωριάζεται on air. Δείτε τι συνέβη... - Κουρδιστό Πορτοκάλι
Breaking newskourdistoportocali.com
Με αυτόν τελικά τι έγινε; Ήταν κάτι σαν τον… Αθηναίο της Βραζιλίας! Πανηγύριζε για την τρίτη δόση και μιλούσε για ευεξία και ζωντάνια…
κρατάτε και μια πισινή ρε μάγκες…
Nα περιμένουμε να επανεκδοθεί το σκαφοδανειο της FBB με ελαχιστο ποσο εκταμίευσης 300.000€. Οπως τοτε επι πασοκαρας. Θα μας κοστίσει λιγο αλλα θα γυρίσουμε ολο το κοσμο. Και απο μουνια μονο 90-60-90 αυστήρως. Θα μετρούνται απο τα φιλιππινια πριν την είσοδο στο σκάφος.Περιμένω μια έγκριση από την αγροτική τραπεζα
Νομίζω η Γαλλία έχει πολύ μικρό ποσοστό ανεμβολίαστων γι’ αυτό και χρησιμοποιείται αυτή η φρασεολογία. Απευθύνεται σε πολύ μικρό αριθμό ακροατών. Βέβαια τα μέτρα με τους αποκλεισμούς είναι γελοία..σιγά μην καμφθεί ο σκληροπυρηνικός Γάλλος αντιεμβολιαστής από τον αποκλεισμό του σε καφέ και κινηματογράφους.Κυριάκο αυτό εδώ το είδες ; Φαίνεται πως μετά την επιτυχία των μέτρων στην Ελλάδα θέλουν να πάρουν τα ίδια μέτρα και στην Γαλλία
Μακρόν: Θέλω να τσαντίσω τους ανεμβολίαστους, από 15 Ιανουαρίου δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά - iefimerida.gr
Τρεις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, ο Εμανουέλ Μακρόν προσπαθεί να περάσει ένα νομοσχέδιο το οποίο θα επιβάλλει τη χρήση ενός εμβολιαστικού πάσου.www.iefimerida.gr
πριν απο λιγο ο Αδωνης μολις καταπιε την πουτσα με την τιμη στην Κυπρο
Να το ξεκαθαρίσουμε: Τα PCR στην Κύπρο είναι αξιόπιστα. Ουδέποτε έκανα αναφορά στην ποιότητα των εργαστηριακών ελέγχων τηςπου αποδεικνύεται από την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας. Στηντο πλαφόν του PCR είναι στα €50 αλλά οι συνθήκες της αγοράς είναι διαφορετικές.
Αρλεκινοςςςςςς , σανοοοο ολοι , καραγκιοζηδες , 20 ευρω στην Κυπρο με πλαφον 50 , 60 ευρω εδω μεχρι πριν λιγο χωρις πλαφον και τωρα εβαλε και πλαφον στα 47 ευρω
Γαμημενος γελοιος ,για ροχαλες , εχει πολυ χρημα η πανδημια!!!!!!!
Δεν μου λες κάτι.Mε αυτους τι έγινε?
Aλλά αυτά είναι μαγειρεμένα αποτελέσματα. Επαναλαμβάνω:
ΜΗΝ εμβολιάζεστε, κρατήστε πισινές!!!!
μιση ωρα λεειμονος του ξεφτιλιζεται , Αδωναρας παλι σε κρεσεντο μαλακίας
Η σύγκριση είναι εντελώς λανθασμένη και όχι του επιπέδου σου. Και η συγκέντρωση των Πακιστανών διαλύθηκε χωρίς την χρήση βίας σε μισή ώρα. Μακάρι να ήταν αυτό το πιο σημαντικό πρόβλημα της χώρας μας. Καλή χρονιά
Σκούξεπριν απο λιγο ο Αδωνης μολις καταπιε την πουτσα με την τιμη στην Κυπρο
Να το ξεκαθαρίσουμε: Τα PCR στην Κύπρο είναι αξιόπιστα. Ουδέποτε έκανα αναφορά στην ποιότητα των εργαστηριακών ελέγχων τηςπου αποδεικνύεται από την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας. Στηντο πλαφόν του PCR είναι στα €50 αλλά οι συνθήκες της αγοράς είναι διαφορετικές.
Αρλεκινοςςςςςς , σανοοοο ολοι , καραγκιοζηδες , 20 ευρω στην Κυπρο με πλαφον 50 , 60 ευρω εδω μεχρι πριν λιγο χωρις πλαφον και τωρα εβαλε και πλαφον στα 47 ευρω
Γαμημενος γελοιος ,για ροχαλες , εχει πολυ χρημα η πανδημια!!!!!!!
Σκούξε κι άλλο από τον βιασμό που τρως!μονος του ξεφτιλιζεται , Αδωναρας παλι σε κρεσεντο μαλακίας
Η σύγκριση είναι εντελώς λανθασμένη και όχι του επιπέδου σου. Και η συγκέντρωση των Πακιστανών διαλύθηκε χωρίς την χρήση βίας σε μισή ώρα. Μακάρι να ήταν αυτό το πιο σημαντικό πρόβλημα της χώρας μας. Καλή χρονιά