Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.632
- Πόντοι
- 6.056
το 3 μονο
Καζακσταν φορ εβερ ρεεεεεεεεεεεεεε.....
το 3 μονο
Καζακσταν φορ εβερ ρεεεεεεεεεεεεεε.....
θα της παρει ο διαολος τον πατερα τυπε...κυριολεκτικαΡε συ ,προσπαθώ να δω αν θα γαμησει ο Τζο Μπλάκ και κλαίω από τα γέλια....δε γαμιεσαι νυχτιατικα λέω τώρα μπας και δω ταινία...
Μην τον τρομάζεις ρε ... σώπα Κλοζερ το μετανιώνει ο διάολος μετά, δε γαμιέται σου λέει (όχι Μητσοτάκη)θα της παρει ο διαολος τον πατερα τυπε...κυριολεκτικα
Το εύχομαι γιατί τον έχω ήδη βγάλει έξω και είμαι έτοιμος να της τον ακουμπήσω και είναι καινούργια η τηλεόραση. ..(εύχομαι να διαβάζει καμία πανελιστα τώρα να βγει το σαη ασπροπροσωπο)θα της τον ακουμπησει τυπε
δωσε τηλ τυπε....αυριο εισαι κεντρικος προσκεκλημενος μετα τον αγιασμο των υδατων στης αληθειες με την ζηναΤο εύχομαι γιατί τον έχω ήδη βγάλει έξω και είμαι έτοιμος να της τον ακουμπήσω και είναι καινούργια η τηλεόραση. ..(εύχομαι να διαβάζει καμία πανελιστα τώρα να βγει το σαη ασπροπροσωπο)
Τι στο πουτσο,θρίλερ βλέπω?με διαβόλους?θα της παρει ο διαολος τον πατερα τυπε...κυριολεκτικα
παρακολουθα ρε και μην ψωλαρμενιζεις στο μπου ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑΤι στο πουτσο,θρίλερ βλέπω?με διαβόλους?
Μη γράφεις τέτοια γιατί μετά θα μπαίνει ο δίπλα και θα μου ζητάει να του φέρω το βρακάκι της Σκορδά να το πιτσιλησει...δωσε τηλ τυπε....αυριο εισαι κεντρικος προσκεκλημενος μετα τον αγιασμο των υδατων στης αληθειες με την ζηνα
Η Σκορδα δεν ειναι στο πανελ της ΖηναςΜη γράφεις τέτοια γιατί μετά θα μπαίνει ο δίπλα και θα μου ζητάει να του φέρω το βρακάκι της Σκορδά να το πιτσιλησει...
Δε μπορώ ρε συ...με χει στοιχειώσει το δράμα του 44 με τον κεφαλά τον 71....έχω άγχος,έχει πει για φοφικο στον κωλο και έτσι...παρακολουθα ρε και μην ψωλαρμενιζεις στο μπου ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ
Αυτές γνωρίζονται ρε συ όλες...τατσι μιτσι κότσι ,αν πάω εκεί καλεσμένος όλο και κάνα βρακάκι θα φέρω στα παιδιά στο διπλανό νήμα να το χύσουν...Η Σκορδα δεν ειναι στο πανελ της Ζηνας
νου σου γιατι και τα αγορια βρακακι φορανε εκειΑυτές γνωρίζονται ρε συ όλες...τατσι μιτσι κότσι ,αν πάω εκεί καλεσμένος όλο και κάνα βρακάκι θα φέρω στα παιδιά στο διπλανό νήμα να το χύσουν...
Θα φέρω και για τους μερακλήδες από το βουλγαροτραβελα...κυλοτες για όλους ρε...σας προσέχω...κρίμα που ο μπαρμπαπηδουλας είναι με γυψους στο ΚΑΤ...λάθος ταιμινγκνου σου γιατι και τα αγορια βρακακι φορανε εκει
Ετσι διεκδηκουν οι μουσουλμανοι. Προσεχώς κι εδω μη ζηλευεις.κατι λεει παιχτηκε με την τιμη του αεριου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εμμεση διαπιστωση ηταν αυτο , νομιζω οτι εισαι βαλτός
6200%Ετσι διεκδηκουν οι μουσουλμανοι. Προσεχώς κι εδω μη ζηλευεις.
Στη Βενεζουέλα ανέβηκε 6200% η τιμή της βενζινης σ ενα βραδυ και δεν άνοιξε ρουθουνι.
6200%
Ma τώρα κοστίζει δύο λεπτά το λίτρο
Πόσο κόστιζε πριν δλδ
Κερνω φουλαρισμαΒενεζουέλα: 60 φορές πάνω η τιμή της πάμφθηνης βενζίνης - Ένωση Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων & Σταθμών Αυτοκινήτων
Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, η τιμή της βενζίνης αυξάνεται στη Βενεζουέλα. Ο πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο έβαλε τέλος στην αβεβαιότητα πολλών εβδομάδων σχετικά με το θέμα, ανακοινώνοντας αυξήσεις στη βενζίνη. Πάντως, παραμένει η φθηνότερη στον πλανήτη. Εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες το...www.enveth.gr