You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Αααααα μαλιστα, ίδια η Δεξια με τον Συριζα, κατι αρχιζω να καταλαβαινωρε συ δουλευω κεντρο τοσα χρονια να πουμε και σχεδον ολα οσα εχω πει τα εχω βιωσει ο ιδιος..αν θυμασαι τι ελεγα επι συριζα καταλαβαινεις..μετα λυπης μου βλεπω οτι και με ΔΕΞΙΑ ειναι σχεδον τα ιδια δυστυχως..οτι θα με ελεγαν και ψευτη ομως ετσι χυμα αυτο δε το περιμενα..τελος παντως προχωραμε..μιλαω φυσικα για την αστυνομευση και εγκληματικοτητα και απονομη δικαιοσυνης
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
οχι ρε μαλακα εχω καυλες και θελω να σου προσβαλλω τον κουληΔεν ξερω τύπε, πολυ περιεργα πραγματα συμβαινουν
Μπαινει εδω και κραζει οτι δεν του μπηκε η επιδοτηση της ΔΕΗ ενω εχει μπει σε ολο τον κοσμο, μετα λεει οτι λεηλατηθηκαν περιπτερα που δεν αναφερεται αυτο σε κανενα ειδησεογραφικο, ούτε καν σε ακροδεξιά σάιτ, συνομιλει με αστυνομικους που του εκμυστηρευονται οτι δεν τους αφηνουν να διαλυσουν τ συγκεντρωση, βλεπει αδελφούς περιπτεραδων με σιδεροβεργες αλλά δεν υπαρχει ουτε μια φωτογραφια να τα πιστοποιει αυτα, δεν ξερω τι να υποθεσω
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.120
- Πόντοι
- 12.756
ΑΣΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΕΓΩ ΑΛΕΞ , μην βρωμισεις την φημη σου εδω μεσα εσυΔεν ξερω τύπε, πολυ περιεργα πραγματα συμβαινουν
Μπαινει εδω και κραζει οτι δεν του μπηκε η επιδοτηση της ΔΕΗ ενω εχει μπει σε ολο τον κοσμο, μετα λεει οτι λεηλατηθηκαν περιπτερα που δεν αναφερεται αυτο σε κανενα ειδησεογραφικο, ούτε καν σε ακροδεξιά σάιτ, συνομιλει με αστυνομικους που του εκμυστηρευονται οτι δεν τους αφηνουν να διαλυσουν τ συγκεντρωση, βλεπει αδελφούς περιπτεραδων με σιδεροβεργες αλλά δεν υπαρχει ουτε μια φωτογραφια να τα πιστοποιει αυτα, δεν ξερω τι να υποθεσω
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ , ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ
Σε αλλο νημα μας ειπε οτι ο αδερφος κραταγε σπαθι ΚΑΤΑΝΑ , τα εχει μπλεξει τυπε
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
οταν φυγεις απο την ΓΑΜΩΕΠΑΡΧΙΑ που εισαι και ερθεις εδω ελα να σε περπατησω ΜΕΡΑ να δουμε αν ειναι ιδια η οχι ρε ΤΕΛΕΜΕΑααααα μαλιστα, ίδια η Δεξια με τον Συριζα, κατι αρχιζω να καταλαβαινω
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εγω απλως παραθετω τα γεγονοταοχι ρε μαλακα εχω καυλες και θελω να σου προσβαλλω τον κουλη
Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.120
- Πόντοι
- 12.756
ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΜΟΥΝΗΣ , γυρω γυρω , σιδεροβεργες , εμβολια , Συνταγμα , ΜΑΤ , ΚΛΑΘΜΩΝΟΣ ... αποκαλυφθηκεΑααααα μαλιστα, ίδια η Δεξια με τον Συριζα, κατι αρχιζω να καταλαβαινω
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
εισαι ο μονος ρε παπαρα που με βγαζεις ψευτη ...λες και εχω καμμια ορεξη να πουμε η ειμαι ο Σπιλμπεργκ και φτιαχνω σεναρια..ΤΕΛΕΜΕΕγω απλως παραθετω τα γεγονοτα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εγω δεν ειπα ψευτη κανενανεισαι ο μονος ρε παπαρα που με βγαζεις ψευτη ...λες και εχω καμμια ορεξη να πουμε η ειμαι ο Σπιλμπεργκ και φτιαχνω σεναρια..ΤΕΛΕΜΕ
Παρεθεσα καποια γεγονοτα και εξεφρασα τα ευλογα ερωτηματικα μου
Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
εκει στην επαυλη την αλεξουκικη που μενει το θεωρει στη σφαιρα του φανταστικου ενας περιπτερας να φερει τον αδελφο του και να κρατανε 2 σιδερα για να μην τους γαμησουτν το περιπτερι τα πακια καταλαβες;και επειδη δεν το ειδε στον σκαι ειμαι ψευτης και λαμογιο...ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΜΟΥΝΗΣ , γυρω γυρω , σιδεροβεργες , εμβολια , Συνταγμα , ΜΑΤ , ΚΛΑΘΜΩΝΟΣ ... αποκαλυφθηκε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.120
- Πόντοι
- 12.756
δηλαδη θελει να μας πει ο Αθηναιος οτι γυρναγε ενας με σιδεροβεργα στο Συνταγμα και με χιλια κινητα δεν υπηρχε ενας να τον βγαλει μια φωτο και να γινει της πουτανας σημερα στα σαητ ?Εγω απλως παραθετω τα γεγονοτα
Αυριο αν ειναι Αλεξ να κατεβουμε παρέα Συνταγμα , κερναω καφεδακι , εγω θα παρω μια Βαλίστρα που εχω , εσυ φερε εναν καταπελτη να πιουμε καφεδακι και να βλεπουμε τουριστες που τους κλεβουν ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.501
- Πόντοι
- 10.411
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ , ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
η αληθεια ειναι οτι με ζοχαδιασες ασχημα και αν σε ειχα μπροστα μου θα σου εσπαγα τουλαχιστον το σαγονι..ΟΜΩΣ προς γνωσιν και συμμορφωσιν απο εδω και περα και καλυτερα για σενα να μην μιλας με ψευτες..ΤΕΛΕΜΕΕγω δεν ειπα ψευτη κανεναν
Παρεθεσα καποια γεγονοτα και εξεφρασα τα ευλογα ερωτηματικα μου
Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Θα περιμενα να το γραψει το μακελειό τουλαχιστον, αλλά δεν...εκει στην επαυλη την αλεξουκικη που μενει το θεωρει στη σφαιρα του φανταστικου ενας περιπτερας να φερει τον αδελφο του και να κρατανε 2 σιδερα για να μην τους γαμησουτν το περιπτερι τα πακια καταλαβες;και επειδη δεν το ειδε στον σκαι ειμαι ψευτης και λαμογιο...
Με αυτα και με αυτα παντως εξεπνευσε οριστικα εκεινο το ανοητο νημα με το νικνειμ μου στον τιτλο
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
θα το αναστησω αυριοΘα περιμενα να το γραψει το μακελειό τουλαχιστον, αλλά δεν...
Με αυτα και με αυτα παντως εξεπνευσε οριστικα εκεινο το ανοητο νημα με το νικνειμ μου στον τιτλο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.120
- Πόντοι
- 12.756
κανε κλωνο , ο siderovergasθα το αναστησω αυριο
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
εγραψα ηδη να βγαλω στον αφρο το νημακανε κλωνο , ο siderovergas
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
σωστος
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
τυπε...εγω δεν εχω με κανεναν προβλημα εδω περα μεσα..ξερεις ομως ποιους απεχθανομαι? τα κομματόσκυλα...κανουν μπαμ απο τα 200 μετρα..οχι λογο εμβολίων η πανδημίας η των πακιστανων εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα με τιποτα απο αυτα,αλλα εχω μεγαλο προβλημα γιατι σου κανουν το ασπρο μαυρο,κανουν οτι δεν καταλαβαίνεις,κανουν και οι ιδιοι τα κοροιδα και μαρεσει που μερικοι μερικοι ανοιγουν και κουβέντες μαζι τους λες και θα βγάλουν ακρηΤο πολυ 1000 οι Πακιστανοι οπως λεει ο Αλεξ....
Διαγραμμένο μέλος 214465
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2021
- Like
- 430
- Πόντοι
- 21
Το εμεις οι εμβολιασμενοι το περναμε ελαφρυα πρεπει να διευκρινιστει
Η αλλη στο ΜΕΓΑ ελεγε χθες με πονανε τα κοκαλα μου και ψηνομαι στον πυρετο κλπ....(αυτο σημαινει ελαφρυα?)
Το ελαφρυα ειναι εκτος ΜΕΘ;
Το 80 % των ασθενων δεν ηταν ασυμπτωματικοί από το πρώτο αρχικό στέλεχος ετσι κι αλλιώς? [και ενα 20% ειχε συμπτωματα και απο αυτούς (από το 20%) ενα 10% ήταν βαρια]?
Η αλλη στο ΜΕΓΑ ελεγε χθες με πονανε τα κοκαλα μου και ψηνομαι στον πυρετο κλπ....(αυτο σημαινει ελαφρυα?)
Το ελαφρυα ειναι εκτος ΜΕΘ;
Το 80 % των ασθενων δεν ηταν ασυμπτωματικοί από το πρώτο αρχικό στέλεχος ετσι κι αλλιώς? [και ενα 20% ειχε συμπτωματα και απο αυτούς (από το 20%) ενα 10% ήταν βαρια]?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις