Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.501
Πόντοι
10.411
Κρίμα που δεν είναι εδώ απόψε

tumblr_pimqm4UvKz1s9xw57o3_500.gifv

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ρε συ δουλευω κεντρο τοσα χρονια να πουμε και σχεδον ολα οσα εχω πει τα εχω βιωσει ο ιδιος..αν θυμασαι τι ελεγα επι συριζα καταλαβαινεις..μετα λυπης μου βλεπω οτι και με ΔΕΞΙΑ ειναι σχεδον τα ιδια δυστυχως..οτι θα με ελεγαν και ψευτη ομως ετσι χυμα αυτο δε το περιμενα..τελος παντως προχωραμε..μιλαω φυσικα για την αστυνομευση και εγκληματικοτητα και απονομη δικαιοσυνης
Αααααα μαλιστα, ίδια η Δεξια με τον Συριζα, κατι αρχιζω να καταλαβαινω

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Δεν ξερω τύπε, πολυ περιεργα πραγματα συμβαινουν
Μπαινει εδω και κραζει οτι δεν του μπηκε η επιδοτηση της ΔΕΗ ενω εχει μπει σε ολο τον κοσμο, μετα λεει οτι λεηλατηθηκαν περιπτερα που δεν αναφερεται αυτο σε κανενα ειδησεογραφικο, ούτε καν σε ακροδεξιά σάιτ, συνομιλει με αστυνομικους που του εκμυστηρευονται οτι δεν τους αφηνουν να διαλυσουν τ συγκεντρωση, βλεπει αδελφούς περιπτεραδων με σιδεροβεργες αλλά δεν υπαρχει ουτε μια φωτογραφια να τα πιστοποιει αυτα, δεν ξερω τι να υποθεσω
οχι ρε μαλακα εχω καυλες και θελω να σου προσβαλλω τον κουλη:jerking:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.120
Πόντοι
12.756
Δεν ξερω τύπε, πολυ περιεργα πραγματα συμβαινουν
Μπαινει εδω και κραζει οτι δεν του μπηκε η επιδοτηση της ΔΕΗ ενω εχει μπει σε ολο τον κοσμο, μετα λεει οτι λεηλατηθηκαν περιπτερα που δεν αναφερεται αυτο σε κανενα ειδησεογραφικο, ούτε καν σε ακροδεξιά σάιτ, συνομιλει με αστυνομικους που του εκμυστηρευονται οτι δεν τους αφηνουν να διαλυσουν τ συγκεντρωση, βλεπει αδελφούς περιπτεραδων με σιδεροβεργες αλλά δεν υπαρχει ουτε μια φωτογραφια να τα πιστοποιει αυτα, δεν ξερω τι να υποθεσω
ΑΣΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΕΓΩ ΑΛΕΞ , μην βρωμισεις την φημη σου εδω μεσα εσυ

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ , ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ

Σε αλλο νημα μας ειπε οτι ο αδερφος κραταγε σπαθι ΚΑΤΑΝΑ , τα εχει μπλεξει τυπε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
οταν φυγεις απο την ΓΑΜΩΕΠΑΡΧΙΑ που εισαι και ερθεις εδω ελα να σε περπατησω ΜΕΡΑ να δουμε αν ειναι ιδια η οχι ρε ΤΕΛΕΜΕ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.120
Πόντοι
12.756
ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΜΟΥΝΗΣ , γυρω γυρω , σιδεροβεργες , εμβολια , Συνταγμα , ΜΑΤ , ΚΛΑΘΜΩΝΟΣ ... αποκαλυφθηκε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Εγω απλως παραθετω τα γεγονοτα
Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του
εισαι ο μονος ρε παπαρα που με βγαζεις ψευτη ...λες και εχω καμμια ορεξη να πουμε η ειμαι ο Σπιλμπεργκ και φτιαχνω σεναρια..ΤΕΛΕΜΕ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εισαι ο μονος ρε παπαρα που με βγαζεις ψευτη ...λες και εχω καμμια ορεξη να πουμε η ειμαι ο Σπιλμπεργκ και φτιαχνω σεναρια..ΤΕΛΕΜΕ
Εγω δεν ειπα ψευτη κανεναν
Παρεθεσα καποια γεγονοτα και εξεφρασα τα ευλογα ερωτηματικα μου
Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΜΟΥΝΗΣ , γυρω γυρω , σιδεροβεργες , εμβολια , Συνταγμα , ΜΑΤ , ΚΛΑΘΜΩΝΟΣ ... αποκαλυφθηκε
εκει στην επαυλη την αλεξουκικη που μενει το θεωρει στη σφαιρα του φανταστικου ενας περιπτερας να φερει τον αδελφο του και να κρατανε 2 σιδερα για να μην τους γαμησουτν το περιπτερι τα πακια καταλαβες;και επειδη δεν το ειδε στον σκαι ειμαι ψευτης και λαμογιο...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.120
Πόντοι
12.756
Εγω απλως παραθετω τα γεγονοτα
Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του
δηλαδη θελει να μας πει ο Αθηναιος οτι γυρναγε ενας με σιδεροβεργα στο Συνταγμα και με χιλια κινητα δεν υπηρχε ενας να τον βγαλει μια φωτο και να γινει της πουτανας σημερα στα σαητ ?

Αυριο αν ειναι Αλεξ να κατεβουμε παρέα Συνταγμα , κερναω καφεδακι , εγω θα παρω μια Βαλίστρα που εχω , εσυ φερε εναν καταπελτη να πιουμε καφεδακι και να βλεπουμε τουριστες που τους κλεβουν ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.501
Πόντοι
10.411

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Εγω δεν ειπα ψευτη κανεναν
Παρεθεσα καποια γεγονοτα και εξεφρασα τα ευλογα ερωτηματικα μου
Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου
η αληθεια ειναι οτι με ζοχαδιασες ασχημα και αν σε ειχα μπροστα μου θα σου εσπαγα τουλαχιστον το σαγονι..ΟΜΩΣ προς γνωσιν και συμμορφωσιν απο εδω και περα και καλυτερα για σενα να μην μιλας με ψευτες..ΤΕΛΕΜΕ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εκει στην επαυλη την αλεξουκικη που μενει το θεωρει στη σφαιρα του φανταστικου ενας περιπτερας να φερει τον αδελφο του και να κρατανε 2 σιδερα για να μην τους γαμησουτν το περιπτερι τα πακια καταλαβες;και επειδη δεν το ειδε στον σκαι ειμαι ψευτης και λαμογιο...
Θα περιμενα να το γραψει το μακελειό τουλαχιστον, αλλά δεν...

Με αυτα και με αυτα παντως εξεπνευσε οριστικα εκεινο το ανοητο νημα με το νικνειμ μου στον τιτλο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Θα περιμενα να το γραψει το μακελειό τουλαχιστον, αλλά δεν...

Με αυτα και με αυτα παντως εξεπνευσε οριστικα εκεινο το ανοητο νημα με το νικνειμ μου στον τιτλο
θα το αναστησω αυριο :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Το πολυ 1000 οι Πακιστανοι οπως λεει ο Αλεξ....
1641335131615.png

1641335163511.png
τυπε...εγω δεν εχω με κανεναν προβλημα εδω περα μεσα..ξερεις ομως ποιους απεχθανομαι? τα κομματόσκυλα...κανουν μπαμ απο τα 200 μετρα..οχι λογο εμβολίων η πανδημίας η των πακιστανων εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα με τιποτα απο αυτα,αλλα εχω μεγαλο προβλημα γιατι σου κανουν το ασπρο μαυρο,κανουν οτι δεν καταλαβαίνεις,κανουν και οι ιδιοι τα κοροιδα και μαρεσει που μερικοι μερικοι ανοιγουν και κουβέντες μαζι τους λες και θα βγάλουν ακρη

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Το εμεις οι εμβολιασμενοι το περναμε ελαφρυα πρεπει να διευκρινιστει
Η αλλη στο ΜΕΓΑ ελεγε χθες με πονανε τα κοκαλα μου και ψηνομαι στον πυρετο κλπ....(αυτο σημαινει ελαφρυα?)
Το ελαφρυα ειναι εκτος ΜΕΘ;
Το 80 % των ασθενων δεν ηταν ασυμπτωματικοί από το πρώτο αρχικό στέλεχος ετσι κι αλλιώς? [και ενα 20% ειχε συμπτωματα και απο αυτούς (από το 20%) ενα 10% ήταν βαρια]?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom