alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Δεν θυμαμαι κατι τετοιοΑΡΧΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΟ καλοκαιρι το λεμε οταν κατεβεις αλλα παπαριες
Δεν θυμαμαι κατι τετοιοΑΡΧΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΟ καλοκαιρι το λεμε οταν κατεβεις αλλα παπαριες
Ραντεβου Συνταγμα , παραμονη πρωτοχρονιας να δωσεις , να δει και την φιεσταΑΡΧΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΟ καλοκαιρι το λεμε οταν κατεβεις αλλα παπαριες
στο νημα ρε του Αγιου..Δεν θυμαμαι κατι τετοιο
δεν θυμαται λεμε , τι δεν καταλαβαινεις ??στο νημα ρε του Αγιου..
Πω ρε τύπε τι μου θυμισες, το 1980 εκανα το πρωτο μου αλμπουμ πανινι, θυμαμαι το τελευταιο αυτοκολλητο που μου ελειπε ηταν ο Θαλης Τσιριμωκος, τον ανταλλαξα με περιπου 400 διπλά χαρτάκια που ειχα με εναν συμμαθητη μουνα σου πω , μηπως βουτηξες κατα λαθος και χαρτακια πανινι με κατι ποδοσφαιρα και μαλακίες , εχουμε εδω εναν πιτσιρικα στην γειτονια που κανει αλμπουμ
τον μπουστη σκαει γαιδαρο...πλακα πλακα θα ειναι καλος δικηγορος..δεν θυμαται λεμε , τι δεν καταλαβαινεις ??
Δεν τον ρωτησες ακομα "Γιατι δεν κοιμασαι?" εχει και μεροκαματο αυριοΡαντεβου Συνταγμα , παραμονη πρωτοχρονιας να δωσεις , να δει και την φιεστα
απλα επειδη θα μου κανει παλι την πουτσα σπασουαρ δεν ασχολουμαι αλλο με τα πακια και τα ρεζιλικια της κυβερνησηςΣας τουμπαρε όλους ο Άλεξ γατάκια...
και μενα ρεο Πουσυ τι στο πουτσο κανει ?? ακουλουθει και ξε ακολουθει και μου ερχονται συνεχεια ενημερωσεις γαμω το σπιτακι του
αυριο θα παει κεντρο και θα παρει ενορκες καταθεσεις απο ολους τους περιπτεραδες και θα μπει το απογευμα θα τις ποσταρει και θα φαει πουτσα ο ΑλεξΔεν τον ρωτησες ακομα "Γιατι δεν κοιμασαι?" εχει και μεροκαματο αυριο
αυτο μπορω να το κανω και αν συναντηθω ποτε μαζι του θα του τις χωσω στην μουρη ...αυριο θα παει κεντρο και θα παρει ενορκες καταθεσεις απο ολους τους περιπτεραδες και θα μπει το απογευμα θα τις ποσταρει και θα φαει πουτσα ο Αλεξ
Επικίνδυνος συνδυασμόςκλεμμενο καφεδάκι φιεστα απο περιπτερι ?
για πιες και πες μας πως ειναι , απο το γυμνασιο εχουμε να παρουμε
Βουτα και κανα Molto mέσα , ξερεις απο τα καλα της προσφοράς
Ατενεζος δεν θελει και πολυ.Τελευταια μπαινει,τα χωνει στην παραταξη(λογικα θα του σκασε κανενα ραβασακι οπως η δεη προσφατα) και μετα καλμαρει και θυμαται που ανηκει(πολιτικα,οχι οικονομικα )Σας τουμπαρε όλους ο Άλεξ γατάκια...
Φοβαμαι μην βαζει τιποτα υπερκοριους γιατι νυχτιατικα να περναει γραμμες τηλεφωνου δεν μου καθεται καλααυριο θα παει κεντρο και θα παρει ενορκες καταθεσεις απο ολους τους περιπτεραδες και θα μπει το απογευμα θα τις ποσταρει και θα φαει πουτσα ο Αλεξ
παρε για σιγουρια και κανα 2 καταθεσεις απο μπατσους με αλλοιωμένη φωνη που να λενε ποια ειναι η αληθειααυτο μπορω να το κανω και αν συναντηθω ποτε μαζι του θα του τις χωσω στην μουρη ...
θα σου απαντησω σοβαρα..ειμαι ΔΕΞΙΟΣ,ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΛΛΑ τις μαλακιες θα τις λεω οπως επισης οτι θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη κυβερνηση τουλαχιστον στην εγκληματικοτητα και σε καποιες φασεις της πανδημιας..δεν αναφερομαι καν στις παπατζες περι πρασινης ενεργειας και τετοιες αρχιδιες γιατι θα νευριασω παλι..ελπιζω να σε καλυψαΑτενεζος δεν θελει και πολυ.Τελευταια μπαινει,τα χωνει στην παραταξη(λογικα θα του σκασε κανενα ραβασακι οπως η δεη προσφατα) και μετα καλμαρει και θυμαται που ανηκει(πολιτικα,οχι οικονομικα )
Εν τω μεταξυ γκουγκλαρω τοση ωρα και δεν εχω δει πουθενα καποια αναφορα σε καποιο σαιτ για λεηλασιες περιπτερων απο πακιστανους, να υποθεσω οτι υπηρξε γενικευμενη συγκαλυψη του γεγονοτος?αυριο θα παει κεντρο και θα παρει ενορκες καταθεσεις απο ολους τους περιπτεραδες και θα μπει το απογευμα θα τις ποσταρει και θα φαει πουτσα ο Αλεξ
Ετοιμο το καφεδακι?θα σου απαντησω σοβαρα..ειμαι ΔΕΞΙΟΣ,ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΛΛΑ τις μαλακιες θα τις λεω οπως επισης οτι θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη κυβερνηση τουλαχιστον στην εγκληματικοτητα και σε καποιες φασεις της πανδημιας..δεν αναφερομαι καν στις παπατζες περι πρασινης ενεργειας και τετοιες αρχιδιες γιατι θα νευριασω παλι..ελπιζω να σε καλυψα
θα στο πω σοβαρα μια και αλλη καμμια..ελα κεντρο να δεις και να σου πουνε..καλα εδω ειχε 3000 πακιστανια για 3,5 ωρες και ειπαν λιγες εκατονταδες για μιση ωρα...Εν τω μεταξυ γκουγκλαρω τοση ωρα και δεν εχω δει πουθενα καποια αναφορα σε καποιο σαιτ για λεηλασιες περιπτερων απο πακιστανους, να υποθεσω οτι υπηρξε γενικευμενη συγκαλυψη του γεγονοτος?