Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.120
Πόντοι
12.756
Εν τω μεταξυ γκουγκλαρω τοση ωρα και δεν εχω δει πουθενα καποια αναφορα σε καποιο σαιτ για λεηλασιες περιπτερων απο πακιστανους, να υποθεσω οτι υπηρξε γενικευμενη συγκαλυψη του γεγονοτος?
Τιποτα δεν εγινε τυπε , απλα πηγε ο Αθηναιος να παρει υγρο για την ηλεκτρονικη πιπα δεν ειχαν και στραβωσε , μυθεύματα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.280
Πόντοι
6.056
θα στο πω σοβαρα μια και αλλη καμμια..ελα κεντρο να δεις και να σου πουνε..καλα εδω ειχε 3000 πακιστανια για 3,5 ωρες και ειπαν λιγες εκατονταδες για μιση ωρα...
Εδω ρε κυνηγουσαν τον κοσμο απ τις πλατειες και βγηκε ο δικος σας και εκανε εγκαινια πλατειας και το διαφημιζε ο σκουαι:headbang::confused::confused::confused:
Το ξαναπα τοσο σουρεαλ ουτε ο Κιουμπρικ:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.120
Πόντοι
12.756
θα στο πω σοβαρα μια και αλλη καμμια..ελα κεντρο να δεις και να σου πουνε..καλα εδω ειχε 3000 πακιστανια για 3,5 ωρες και ειπαν λιγες εκατονταδες για μιση ωρα...
τι εννοεις εν Χριστω αδελφε ?? οτι πληρωσανε τα καναλια για να λενε ψεμματα ? ή καλυτερα οχι ολη την αληθεια ?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Εδω ρε κυνηγουσαν τον κοσμο απ τις πλατειες και βγηκε ο δικος σας και εκανε εγκαινια πλατειας και το διαφημιζε ο σκουαι:headbang::confused::confused::confused:
Το ξαναπα τοσο σουρεαλ ουτε ο Κιουμπρικ:confused::confused::confused:
αστο ξεφτυλα..και για μενα ξεφτυλα ειναι τα ψεμματα που ειπαν περισσοτερο..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν ξερω τύπε, πολυ περιεργα πραγματα μου λες.
Μου λες για λεηλασιες περιπτερων που δεν αναφερει κανενα σάιτ, μου λες οτι κοψανε τηλεφωνικες γραμμες (?), κατι που επισης δεν αναφερεται πουθενα και έσπευσες εσυ να τις φτιαξεις παραμονη πρωτοχρονιας, μου λες οτι ηταν τρεισήμισι ωρες εκει και δεν τους ενοχλουσε κανενας ενω διαβαζω οτι μεινανε καμια ωρα το πολυ μεχρι που τους εδιωξε η αστυνομια, διαβαζω για μερικες εκατονταδες ενώ εσυ για χιλιαδες ενω καμια φωτογραφια δεν υπαρχει που να απεικονιζει χιλιαδες, ενω αν υπηρχε φυσικα θα ειχαν σπευσει καποιοι να την αναρτησουν, και τραβας τα βυζια σου τοση ωρα να δεχθουμε οτι λενε ψεματα υπουργοι, αστυνομικοι, δημοσιογραφοι, οι παντες, επειδη αγαπανε τους πακιστανους και μισουν τους Ελληνες, εισαι ομως δεξιος αλλά δεν μπορεις να μην πεις τις μαλακιες της κυβερνησης, καληνυχτα τύπε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.120
Πόντοι
12.756
αστο ξεφτυλα..και για μενα ξεφτυλα ειναι τα ψεμματα που ειπαν περισσοτερο..
δεν λενε ψεμματα οι δεξιοι τυπε , απλα δεν λενε ολη την αληθεια , δεν φτανει που δεν θελουν να σε στεναχωρήσουν γκρινιαζεις κιολας

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
τι εννοεις εν Χριστω αδελφε ?? οτι πληρωσανε τα καναλια για να λενε ψεμματα ? ή καλυτερα οχι ολη την αληθεια ?
ρε συ τον αλλο του αδειασαν τα παντα μιλαμε..αδεια ψυγεια..ο αλλος ειχε φερει τον αδελφο του και ειχαν απο μια σιδεροβεργα καταλαβαινεις;ζουγκλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μου λες για λεηλασιες περιπτερων που δεν αναφερει κανενα σάιτ, μου λες οτι κοψανε τηλεφωνικες γραμμες (?) και έσπευσες εσυ να τις φτιαξεις παραμονη πρωτοχρονιας, μου λες οτι ηταν τρεισήμισι ωρες εκει και δεν τους ενοχλουσε κανενας ενω διαβαζω οτι μεινανε καμια ωρα το πολυ μεχρι που τους εδιωξε η αστυνομια, διαβαζω για μερικες εκατονταδες ενώ εσυ για χιλιαδες ενω καμια φωτογραφια δεν υπαρχει που να απεικονιζει χιλιαδες, ενω αν υπηρχε φυσικα θα ειχαν σπευσει καποιοι να την αναρτησουν, και τραβας τα βυζια σου τοση ωρα να δεχθουμε οτι λενε ψεματα υπουργοι, αστυνομικοι, δημοσιογραφοι, οι παντες, επειδη αγαπανε τους πακιστανους και μισουν τους Ελληνες, εισαι ομως δεξιος αλλά δεν μπορεις να μην πεις τις μαλακιες της κυβερνησης, καληνυχτα τύπε
καλα για τις τηλεφωνικες γραμμες δεν πηρες χαμπαρι οτι τρολαρα;σιγα μην εψηνα και καλαμποκιοα να πουμε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
δεν λενε ψεμματα οι δεξιοι τυπε , απλα δεν λενε ολη την αληθεια , δεν φτανει που δεν θελουν να σε στεναχωρήσουν γκρινιαζεις κιολας
ενταξει λενε ψεμματα οι περιπτεραδες φυσικα...και ο αλεξ βλεπει εκατονταδες μονο πακια και οχι χιλιαδες..ψεμματα λεμε ολοι μας και το τουιτερ επισης

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.120
Πόντοι
12.756
Μου λες για λεηλασιες περιπτερων που δεν αναφερει κανενα σάιτ, μου λες οτι κοψανε τηλεφωνικες γραμμες (?), κατι που επισης δεν αναφερεται πουθενα και έσπευσες εσυ να τις φτιαξεις παραμονη πρωτοχρονιας, μου λες οτι ηταν τρεισήμισι ωρες εκει και δεν τους ενοχλουσε κανενας ενω διαβαζω οτι μεινανε καμια ωρα το πολυ μεχρι που τους εδιωξε η αστυνομια, διαβαζω για μερικες εκατονταδες ενώ εσυ για χιλιαδες ενω καμια φωτογραφια δεν υπαρχει που να απεικονιζει χιλιαδες, ενω αν υπηρχε φυσικα θα ειχαν σπευσει καποιοι να την αναρτησουν, και τραβας τα βυζια σου τοση ωρα να δεχθουμε οτι λενε ψεματα υπουργοι, αστυνομικοι, δημοσιογραφοι, οι παντες, επειδη αγαπανε τους πακιστανους και μισουν τους Ελληνες, εισαι ομως δεξιος αλλά δεν μπορεις να μην πεις τις μαλακιες της κυβερνησης, καληνυχτα τύπε
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

πω πω πω πω πω πω τι τσιμπουκι ηταν αυτο, ματι δεν θα κλεισει ο Ατενεζος

Καληνυχτα Αθηναιε , και ονειρα γλυκα με ανοιχτα περιπτερα , και μέτρα Πακιστανους για να κοιμηθεις , τα προβατακια δεν ειναι για σενα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
η πλατεια αδειασε κατα τις μια μια και μιση περιπου...αλλα ενταξει Αλεξ ποιος ειμαι εγω που θα θιξω την κυβερνηση.ολα ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ :sad2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
καλα για τις τηλεφωνικες γραμμες δεν πηρες χαμπαρι οτι τρολαρα;σιγα μην εψηνα και καλαμποκιοα να πουμε
Γενικως ολα οσα ειπες ειναι τρολαρισμα, απο την αρχη το εχω καταλαβει
Ακου λεει εφερε τον αδελφο του ο αλλος και κραταγανε σιδεροβεργες, ευρηματικοτατο τυπε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.120
Πόντοι
12.756
ρε συ τον αλλο του αδειασαν τα παντα μιλαμε..αδεια ψυγεια..ο αλλος ειχε φερει τον αδελφο του και ειχαν απο μια σιδεροβεργα καταλαβαινεις;ζουγκλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι δουλεια εχει παραμονη επαγγελματιας με σιδεροβεργα οταν απλα εχει ενα περιπτερο ? που την βρηκε ? την εκλεψε απο κανα εργο του Μπακογιαννη ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
η πλατεια αδειασε κατα τις μια μια και μιση περιπου...αλλα ενταξει Αλεξ ποιος ειμαι εγω που θα θιξω την κυβερνηση.ολα ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ :sad2:
Κατα τις μία λοιπον αδειασε η πλατεια
Αρα για να ειναι εκει τρεισημισυ ωρες, ειχαν παει απο τις 9:30
Ενδιαφερον

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Ακου λεει εφερε τον αδελφο του ο αλλος και κραταγανε σιδεροβεργες, ευρηματικοτατο τυπε
αν αισθανεσαι καλυτερα μπορεις να το νομιζεις αυτο αλεξ..πουτσα μου εμενα..αν εχεις αρχιδια ελα να το πεις κεντρο αυτο..να δεις τι ωραια θα σου φερθουν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.120
Πόντοι
12.756
ευτυχως που ειναι πεθαμενος αυτος που ανακαλυψε την πυρηνική βομβα ο Οπενχαιμερ αλλιως ο Αθηναιος θα μας ελεγε οτι ειναι εκει και ετοιμαζεται να ανατινάξει την Βουλη , ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα :jerking:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
ευτυχως που ειναι πεθαμενος αυτος που ανακαλυψε την πυρηνική βομβα ο Οπενχαιμερ αλλιως ο Αθηναιος θα μας ελεγε οτι ειναι εκει και ετοιμαζεται να ανατινάξει την Βουλη , ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα :jerking:
ρε συ δουλευω κεντρο τοσα χρονια να πουμε και σχεδον ολα οσα εχω πει τα εχω βιωσει ο ιδιος..αν θυμασαι τι ελεγα επι συριζα καταλαβαινεις..μετα λυπης μου βλεπω οτι και με ΔΕΞΙΑ ειναι σχεδον τα ιδια δυστυχως..οτι θα με ελεγαν και ψευτη ομως ετσι χυμα αυτο δε το περιμενα..τελος παντως προχωραμε..μιλαω φυσικα για την αστυνομευση και εγκληματικοτητα και απονομη δικαιοσυνης

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.120
Πόντοι
12.756
Κατα τις μία λοιπον αδειασε η πλατεια
Αρα για να ειναι εκει τρεισημισυ ωρες, ειχαν παει απο τις 9:30
Ενδιαφερον
αφου ηταν 3μιση ωρες βεβαια και να ηθελαν κατι να παρουν απο το περιπτερο
μπορει να μην περναγε στο POS η καρτα τους και να του ειπαν γραφτα αρχηγε και ερχομαστε αυριο να τα πληρωσουμε , και αυτην την τιμια συνναλαγη ο Αθηναιος την ονομαζει ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ....

ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν ξερω τύπε, πολυ περιεργα πραγματα συμβαινουν
Μπαινει εδω και κραζει οτι δεν του μπηκε η επιδοτηση της ΔΕΗ ενω εχει μπει σε ολο τον κοσμο, μετα λεει οτι λεηλατηθηκαν περιπτερα που δεν αναφερεται αυτο σε κανενα ειδησεογραφικο, ούτε καν σε ακροδεξιά σάιτ, συνομιλει με αστυνομικους που του εκμυστηρευονται οτι δεν τους αφηνουν να διαλυσουν τ συγκεντρωση, βλεπει αδελφούς περιπτεραδων με σιδεροβεργες αλλά δεν υπαρχει ουτε μια φωτογραφια να τα πιστοποιει αυτα, δεν ξερω τι να υποθεσω

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Εχω αρχισει και πιστευω οτι το bou ειναι ενα matrix που κατοικουν απειροι κλωνοι του pussy. ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom