Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Ποιον αφησα εγω να ληστεψουν?
οταν αντι να πεις οτι ναι ο πολιτης δεν ειναι ασφαλης στη χωρα του και η κυβερνηση τα εχει κανει σκατα, καθεσαι και λες μαλακιες δικαιολογιες τι νομιζεις κανεις?

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
μιλαμε για ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...οχι στα ανω Λιοσια..ΟΜΩΣ ΑΛΕΞΟΥΚΟΣ δεν μασαει κινδυνευουν και εκει να τα κλεινουν με την δυση του ηλιου
τυπε οπου και να ηταν δεν παιζει ρολο. ολοι μας πληρωνουμε στο κρατος αυτα που μας αντιστοιχουν και περιμενουμε τις φουλ παροχες συμφωνα με το νομο. ειναι ο ιδιος λογος που θεωρω τελειως ηλιθιες ιδεες τυπου οι ανεμβολιαστοι εκτος μεθ κλπ. λες και οι ανεμβ δεν πληρωναν εισφορες τοσα χρονια.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οταν αντι να πεις οτι ναι ο πολιτης δεν ειναι ασφαλης στη χωρα του και η κυβερνηση τα εχει κανει σκατα, καθεσαι και λες μαλακιες δικαιολογιες τι νομιζεις κανεις?
Ο πολιτης δεν ειναι ασφαλης στη χωρα του και η κυβερνηση τα εχει κανει σκατα

Οκ τωρα?

• Like
Αντιδράσεις: nikg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.130
Πόντοι
12.756
Ποιον αφησα εγω να ληστεψουν?
Ασε Αλεξ του απαντω εγω

Ποιον αφησαμε να ληστεψουν τυπε ?? μονος του εφερε την κατασταση του σε αυτο , βλεπεις 2000 πακια που αλλοι λενε οτι εινια 200 αλλοι 200.000 οπως και να εχει δεν πειραζει και εσυ τους βλεπεις σαν καταναλωτες και μενεις ανοιχτος ?? ε θα σε ληστεψουν !!! δεν σου φταιει κανεις , ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.298
Πόντοι
6.256
Ασε Αλεξ του απαντω εγω

Ποιον αφησαμε να ληστεψουν τυπε ?? μονος του εφερε την κατασταση του σε αυτο , βλεπεις 2000 πακια που αλλοι λενε οτι εινια 200 αλλοι 200.000 οπως και να εχει δεν πειραζει και εσυ τους βλεπεις σαν καταναλωτες και μενεις ανοιχτος ?? ε θα σε ληστεψουν !!! δεν σου φταιει κανεις , ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ
Παμε παρακατω!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.288
Πόντοι
6.056
Σωστα, αν πας ας πουμε σε οποιαδηποτε ευρωπαικη πρωτευουσα βραδυ μετα τα μεσανυχτα, θα βρεις παντου περίπτερα.

Εγω καποτε στη Ρωμη εψαχνα μετα τις 10 να βρω καπου κατι να παρω και δεν υπηρχε τιποτα, εδω ομως στις 2 τα μεσανυχτα παραμονη πρωτοχρονιας πρεπει να υπαρχει περιπτερο να ψωνισει ο καημενος ο σεκιουριτι και ο μπατσος
Καποτε στη Ρουσια σε ξεβρακωναν για ενα τζιν και σε εσφαζαν για ενα μπουκαλι ουισκι. :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Παρακαλω να εξαιρεθουν αυτα τις Ομονοιας που πουλανε νυχοκοπτες
το καλοκαιρι κεντρο ειναι μια συμμορια Αλγερινων που κατακλεβει τουριστες,,ολοι τους ξερουν ..προσεξε τωρα..εχουν μια σακουλα σουπερ μαρκετ τυλιγμενη στο χερι τους με σπρευ..ΟΛΟ το καλοκαιρι ειχαν κατακλεψει τον κοσμο..τους ειχαν μαζεψει δεν ξερω και εγω ποσες φορες και τσουπ σε λιγες μερες παλι εξω στα ιδια σημεια..καταλαβες;μιλαμε για νομο και ταξη οχι αστεια..καλα δεν λεμε για Κλαυθμωνος με τα 25-30 πρεζακια στα παγκακια εκει μεσα πλατεια και Πανεπιστημιο με τις συριγγες στα χερια..πανεπιστημιο τα πρεζακια και πλατεια αλλοδαποι κλεφτες,πρεζακια κλπ..απο τοτε μεχρι τωρα ακριβως τα ιδια..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ασε Αλεξ του απαντω εγω

Κάποτε πηγε μια ακτιβιστρια μεσα σε μια συγκεντρωση πακιστανων στη Γερμανια, και καλα για να τραβηξει βιντεο και να κανει στορυ υπερ των πακιστανων

Και αυτοι αρχισανε να της πιανουνε τα βυζια και τον κωλο και να της σκιζουν τα ρουχα

Υποθετω δεν εφταιγε η ιδια που μπηκε στο στομα του λυκου, εφταιγε η γερμανικη κυβερνηση που δεν φροντισε να ειναι ασφαλης η κορασιδα στη χωρα της

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.502
Πόντοι
10.411
Στάχτη και μπούρμπερη απόψε το νήμα :confused:

200.gif

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Κάποτε πηγε μια ακτιβιστρια μεσα σε μια συγκεντρωση πακιστανων στη Γερμανια, και καλα για να τραβηξει βιντεο και να κανει στορυ υπερ των πακιστανων

Και αυτοι αρχισανε να της πιανουνε τα βυζια και τον κωλο και να της σκιζουν τα ρουχα

Υποθετω δεν εφταιγε η ιδια που μπηκε στο στομα του λυκου, εφταιγε η γερμανικη κυβερνηση που δεν φροντισε να ειναι ασφαλης η κορασιδα στη χωρα της
μπουρδελο και η γερμανια οπως εμεις..απλα τα πραγματα και τι συγκρινεις τωρα;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.130
Πόντοι
12.756
το καλοκαιρι κεντρο ειναι μια συμμορια Αλγερινων που κατακλεβει τουριστες,,ολοι τους ξερουν ..προσεξε τωρα..εχουν μια σακουλα σουπερ μαρκετ τυλιγμενη στο χερι τους με σπρευ..ΟΛΟ το καλοκαιρι ειχαν κατακλεψει τον κοσμο..τους ειχαν μαζεψει δεν ξερω και εγω ποσες φορες και τσουπ σε λιγες μερες παλι εξω στα ιδια σημεια..καταλαβες;μιλαμε για νομο και ταξη οχι αστεια..καλα δεν λεμε για Κλαυθμωνος με τα 25-30 πρεζακια στα παγκακια εκει μεσα πλατεια και Πανεπιστημιο με τις συριγγες στα χερια..πανεπιστημιο τα πρεζακια και πλατεια αλλοδαποι κλεφτες,πρεζακια κλπ..απο τοτε μεχρι τωρα ακριβως τα ιδια..
τι θες να κανουμε δηλαδη ρε τυπε ? να διακοψουμε διπλωματικες σχεσεις με Αλγερία ??? να σταματησουμε τις εμπορικες πτησεις με αυτους ? να καταργησουμε εντελως τις σακουλες να δω μετα εγω που θα εβαζαν τα μουνοπανα το σπρευ ?
Κλαυθμωνος τι θες να γινει εκει ?? Φουλ στο περιπτερο ειναι και εκει !!! τι δουλεια εχουν οι τουριστες στην Κλαυθμωνος ?? ποιος τους πηγε εκει ? κανας τουριστικος οδηγος του ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΗΤΑΝ

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
μπουρδελο και η γερμανια οπως εμεις..απλα τα πραγματα και τι συγκρινεις τωρα;
Το να υπαρχει ενα στοιχειωδες ενστικτο αυτο-προστασιας δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο παρανοϊκό.

Ναι, βλεπεις να συγκεντρωνονται μεθυσμενοι πακιστανοι.
Κλεισε το γαμοπερίπτερο, τι νομιζεις οτι θα γινει? Εσεις μπορει εδω να ειρωνευεστε, αλλά αυτο θα ηταν το σωστο. Αλλιως καθιστε να ειρωνευεστε και να μαζευετε τα σπασμενα, ριξτε και κανενα μπινελικι στον Θεοδωρικακο και απο αυριο παλι μερα ειναι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
τι θες να κανουμε δηλαδη ρε τυπε ? να διακοψουμε διπλωματικες σχεσεις με Αλγερία ??? να σταματησουμε τις εμπορικες πτησεις με αυτους ? να καταργησουμε εντελως τις σακουλες να δω μετα εγω που θα εβαζαν τα μουνοπανα το σπρευ ?
Κλαυθμωνος τι θες να γινει εκει ?? Φουλ στο περιπτερο ειναι και εκει !!! τι δουλεια εχουν οι τουριστες στην Κλαυθμωνος ?? ποιος τους πηγε εκει ? κανα τουριστικος οδηγος του ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΗΤΑΝ
μπατσοι δεν φταινε..αφου μου λενε οταν παρουμε εντολη τους καθαριζουμε σε 20 λεπτα ..ΔΕΝ δινεται η εντολη..σαν τον συριζα που οι μπατσοι πηγαινανν μονο μεχρι Πανεπιστημιου αλλα στο ελεγαν...δεν το επαιζαν νομο και ταξη..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το να υπαρχει ενα στοιχειωδες ενστικτο αυτο-προστασιας δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο παρανοϊκό.

Ναι, βλεπεις να συγκεντρωνονται μεθυσμενοι πακιστανοι.
Κλεισε το γαμοπερίπτερο, τι νομιζεις οτι θα γινει? Εσεις μπορει εδω να ειρωνευεστε, αλλά αυτο θα ηταν το σωστο. Αλλιως καθιστε να ειρωνευεστε και να μαζευετε τα σπασμενα, ριξτε και κανενα μπινελικι στον Θεοδωρικακο και απο αυριο παλι μερα ειναι.
δε παρακολουθεις...εξηγησα γιατι δεν εκλεισαν..

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.288
Πόντοι
6.056

Ε μα να χτιζεις και να ανοιγεις μαγαζια σε μια περιοχη ειναι το ιδιο με αυτο που αναφερεις. :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
μπατσοι δεν φταινε..αφου μου λενε οταν παρουμε εντολη τους καθαριζουμε σε 20 λεπτα ..ΔΕΝ δινεται η εντολη..σαν τον συριζα που οι μπατσοι πηγαινανν μονο μεχρι Πανεπιστημιου αλλα στο ελεγαν...δεν το επαιζαν νομο και ταξη..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε παρακολουθεις...εξηγησα γιατι δεν εκλεισαν..
Ρε συ αφού πήρε ο Άδωνις την αστυνομία... :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Ρε συ αφού πήρε ο Άδωνις την αστυνομία... :confused: :confused: :confused:
τραγικοτητες.......αν κατεβεις κεντρο ποτε να ξερεις τα συνορα ειναι μεχρι την Παλια Βουλη..απο εκει και περα και μερα να ειναι προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
μπατσοι δεν φταινε..αφου μου λενε οταν παρουμε εντολη τους καθαριζουμε σε 20 λεπτα .
Και παρών στο Συνταγμα παραμονη πρωτοχρονιας, και συνομιλίες με παρευρισκόμενους αστυνομικους?
Περιεργα πραγματα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.130
Πόντοι
12.756
τραγικοτητες.......αν κατεβεις κεντρο ποτε να ξερεις τα συνορα ειναι μεχρι την Παλια Βουλη..απο εκει και περα και μερα να ειναι προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ...
επειδη σε κοβω να ξερεις , πες το καλυτερο σημειο για περίπτερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom