οταν αντι να πεις οτι ναι ο πολιτης δεν ειναι ασφαλης στη χωρα του και η κυβερνηση τα εχει κανει σκατα, καθεσαι και λες μαλακιες δικαιολογιες τι νομιζεις κανεις?Ποιον αφησα εγω να ληστεψουν?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
τυπε οπου και να ηταν δεν παιζει ρολο. ολοι μας πληρωνουμε στο κρατος αυτα που μας αντιστοιχουν και περιμενουμε τις φουλ παροχες συμφωνα με το νομο. ειναι ο ιδιος λογος που θεωρω τελειως ηλιθιες ιδεες τυπου οι ανεμβολιαστοι εκτος μεθ κλπ. λες και οι ανεμβ δεν πληρωναν εισφορες τοσα χρονια.....μιλαμε για ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...οχι στα ανω Λιοσια..ΟΜΩΣ ΑΛΕΞΟΥΚΟΣ δεν μασαει κινδυνευουν και εκει να τα κλεινουν με την δυση του ηλιου
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ο πολιτης δεν ειναι ασφαλης στη χωρα του και η κυβερνηση τα εχει κανει σκαταοταν αντι να πεις οτι ναι ο πολιτης δεν ειναι ασφαλης στη χωρα του και η κυβερνηση τα εχει κανει σκατα, καθεσαι και λες μαλακιες δικαιολογιες τι νομιζεις κανεις?
Οκ τωρα?
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Αλαικσανδρε εγώ αισθάνομαι ασφαλής, μην τους ακούς...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.130
- Πόντοι
- 12.756
Ασε Αλεξ του απαντω εγωΠοιον αφησα εγω να ληστεψουν?
Ποιον αφησαμε να ληστεψουν τυπε ?? μονος του εφερε την κατασταση του σε αυτο , βλεπεις 2000 πακια που αλλοι λενε οτι εινια 200 αλλοι 200.000 οπως και να εχει δεν πειραζει και εσυ τους βλεπεις σαν καταναλωτες και μενεις ανοιχτος ?? ε θα σε ληστεψουν !!! δεν σου φταιει κανεις , ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ
μου γινεσαι πιο συμπαθης μερα με τη μερα.Ο πολιτης δεν ειναι ασφαλης στη χωρα του και η κυβερνηση τα εχει κανει σκατα
Οκ τωρα?
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.298
- Πόντοι
- 6.256
Παμε παρακατω!Ασε Αλεξ του απαντω εγω
Ποιον αφησαμε να ληστεψουν τυπε ?? μονος του εφερε την κατασταση του σε αυτο , βλεπεις 2000 πακια που αλλοι λενε οτι εινια 200 αλλοι 200.000 οπως και να εχει δεν πειραζει και εσυ τους βλεπεις σαν καταναλωτες και μενεις ανοιχτος ?? ε θα σε ληστεψουν !!! δεν σου φταιει κανεις , ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.288
- Πόντοι
- 6.056
Καποτε στη Ρουσια σε ξεβρακωναν για ενα τζιν και σε εσφαζαν για ενα μπουκαλι ουισκι.Σωστα, αν πας ας πουμε σε οποιαδηποτε ευρωπαικη πρωτευουσα βραδυ μετα τα μεσανυχτα, θα βρεις παντου περίπτερα.
Εγω καποτε στη Ρωμη εψαχνα μετα τις 10 να βρω καπου κατι να παρω και δεν υπηρχε τιποτα, εδω ομως στις 2 τα μεσανυχτα παραμονη πρωτοχρονιας πρεπει να υπαρχει περιπτερο να ψωνισει ο καημενος ο σεκιουριτι και ο μπατσος
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
το καλοκαιρι κεντρο ειναι μια συμμορια Αλγερινων που κατακλεβει τουριστες,,ολοι τους ξερουν ..προσεξε τωρα..εχουν μια σακουλα σουπερ μαρκετ τυλιγμενη στο χερι τους με σπρευ..ΟΛΟ το καλοκαιρι ειχαν κατακλεψει τον κοσμο..τους ειχαν μαζεψει δεν ξερω και εγω ποσες φορες και τσουπ σε λιγες μερες παλι εξω στα ιδια σημεια..καταλαβες;μιλαμε για νομο και ταξη οχι αστεια..καλα δεν λεμε για Κλαυθμωνος με τα 25-30 πρεζακια στα παγκακια εκει μεσα πλατεια και Πανεπιστημιο με τις συριγγες στα χερια..πανεπιστημιο τα πρεζακια και πλατεια αλλοδαποι κλεφτες,πρεζακια κλπ..απο τοτε μεχρι τωρα ακριβως τα ιδια..Παρακαλω να εξαιρεθουν αυτα τις Ομονοιας που πουλανε νυχοκοπτες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Κάποτε πηγε μια ακτιβιστρια μεσα σε μια συγκεντρωση πακιστανων στη Γερμανια, και καλα για να τραβηξει βιντεο και να κανει στορυ υπερ των πακιστανωνΑσε Αλεξ του απαντω εγω
Και αυτοι αρχισανε να της πιανουνε τα βυζια και τον κωλο και να της σκιζουν τα ρουχα
Υποθετω δεν εφταιγε η ιδια που μπηκε στο στομα του λυκου, εφταιγε η γερμανικη κυβερνηση που δεν φροντισε να ειναι ασφαλης η κορασιδα στη χωρα της
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
μπουρδελο και η γερμανια οπως εμεις..απλα τα πραγματα και τι συγκρινεις τωρα;Κάποτε πηγε μια ακτιβιστρια μεσα σε μια συγκεντρωση πακιστανων στη Γερμανια, και καλα για να τραβηξει βιντεο και να κανει στορυ υπερ των πακιστανων
Και αυτοι αρχισανε να της πιανουνε τα βυζια και τον κωλο και να της σκιζουν τα ρουχα
Υποθετω δεν εφταιγε η ιδια που μπηκε στο στομα του λυκου, εφταιγε η γερμανικη κυβερνηση που δεν φροντισε να ειναι ασφαλης η κορασιδα στη χωρα της
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.130
- Πόντοι
- 12.756
τι θες να κανουμε δηλαδη ρε τυπε ? να διακοψουμε διπλωματικες σχεσεις με Αλγερία ??? να σταματησουμε τις εμπορικες πτησεις με αυτους ? να καταργησουμε εντελως τις σακουλες να δω μετα εγω που θα εβαζαν τα μουνοπανα το σπρευ ?το καλοκαιρι κεντρο ειναι μια συμμορια Αλγερινων που κατακλεβει τουριστες,,ολοι τους ξερουν ..προσεξε τωρα..εχουν μια σακουλα σουπερ μαρκετ τυλιγμενη στο χερι τους με σπρευ..ΟΛΟ το καλοκαιρι ειχαν κατακλεψει τον κοσμο..τους ειχαν μαζεψει δεν ξερω και εγω ποσες φορες και τσουπ σε λιγες μερες παλι εξω στα ιδια σημεια..καταλαβες;μιλαμε για νομο και ταξη οχι αστεια..καλα δεν λεμε για Κλαυθμωνος με τα 25-30 πρεζακια στα παγκακια εκει μεσα πλατεια και Πανεπιστημιο με τις συριγγες στα χερια..πανεπιστημιο τα πρεζακια και πλατεια αλλοδαποι κλεφτες,πρεζακια κλπ..απο τοτε μεχρι τωρα ακριβως τα ιδια..
Κλαυθμωνος τι θες να γινει εκει ?? Φουλ στο περιπτερο ειναι και εκει !!! τι δουλεια εχουν οι τουριστες στην Κλαυθμωνος ?? ποιος τους πηγε εκει ? κανας τουριστικος οδηγος του ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΗΤΑΝ
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Το να υπαρχει ενα στοιχειωδες ενστικτο αυτο-προστασιας δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο παρανοϊκό.μπουρδελο και η γερμανια οπως εμεις..απλα τα πραγματα και τι συγκρινεις τωρα;
Ναι, βλεπεις να συγκεντρωνονται μεθυσμενοι πακιστανοι.
Κλεισε το γαμοπερίπτερο, τι νομιζεις οτι θα γινει? Εσεις μπορει εδω να ειρωνευεστε, αλλά αυτο θα ηταν το σωστο. Αλλιως καθιστε να ειρωνευεστε και να μαζευετε τα σπασμενα, ριξτε και κανενα μπινελικι στον Θεοδωρικακο και απο αυριο παλι μερα ειναι.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
μπατσοι δεν φταινε..αφου μου λενε οταν παρουμε εντολη τους καθαριζουμε σε 20 λεπτα ..ΔΕΝ δινεται η εντολη..σαν τον συριζα που οι μπατσοι πηγαινανν μονο μεχρι Πανεπιστημιου αλλα στο ελεγαν...δεν το επαιζαν νομο και ταξη..τι θες να κανουμε δηλαδη ρε τυπε ? να διακοψουμε διπλωματικες σχεσεις με Αλγερία ??? να σταματησουμε τις εμπορικες πτησεις με αυτους ? να καταργησουμε εντελως τις σακουλες να δω μετα εγω που θα εβαζαν τα μουνοπανα το σπρευ ?
Κλαυθμωνος τι θες να γινει εκει ?? Φουλ στο περιπτερο ειναι και εκει !!! τι δουλεια εχουν οι τουριστες στην Κλαυθμωνος ?? ποιος τους πηγε εκει ? κανα τουριστικος οδηγος του ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΗΤΑΝ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε παρακολουθεις...εξηγησα γιατι δεν εκλεισαν..Το να υπαρχει ενα στοιχειωδες ενστικτο αυτο-προστασιας δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο παρανοϊκό.
Ναι, βλεπεις να συγκεντρωνονται μεθυσμενοι πακιστανοι.
Κλεισε το γαμοπερίπτερο, τι νομιζεις οτι θα γινει? Εσεις μπορει εδω να ειρωνευεστε, αλλά αυτο θα ηταν το σωστο. Αλλιως καθιστε να ειρωνευεστε και να μαζευετε τα σπασμενα, ριξτε και κανενα μπινελικι στον Θεοδωρικακο και απο αυριο παλι μερα ειναι.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.288
- Πόντοι
- 6.056
Ε μα να χτιζεις και να ανοιγεις μαγαζια σε μια περιοχη ειναι το ιδιο με αυτο που αναφερεις.Κάποτε πηγε μια ακτιβιστρια μεσα σε μια συγκεντρωση πακιστανων στη Γερμανια, και καλα για να τραβηξει βιντεο και να κανει στορυ υπερ των πακιστανων
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Ρε συ αφού πήρε ο Άδωνις την αστυνομία...μπατσοι δεν φταινε..αφου μου λενε οταν παρουμε εντολη τους καθαριζουμε σε 20 λεπτα ..ΔΕΝ δινεται η εντολη..σαν τον συριζα που οι μπατσοι πηγαινανν μονο μεχρι Πανεπιστημιου αλλα στο ελεγαν...δεν το επαιζαν νομο και ταξη..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε παρακολουθεις...εξηγησα γιατι δεν εκλεισαν..
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
τραγικοτητες.......αν κατεβεις κεντρο ποτε να ξερεις τα συνορα ειναι μεχρι την Παλια Βουλη..απο εκει και περα και μερα να ειναι προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ...Ρε συ αφού πήρε ο Άδωνις την αστυνομία...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Και παρών στο Συνταγμα παραμονη πρωτοχρονιας, και συνομιλίες με παρευρισκόμενους αστυνομικους?μπατσοι δεν φταινε..αφου μου λενε οταν παρουμε εντολη τους καθαριζουμε σε 20 λεπτα .
Περιεργα πραγματα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.130
- Πόντοι
- 12.756
επειδη σε κοβω να ξερεις , πες το καλυτερο σημειο για περίπτεροτραγικοτητες.......αν κατεβεις κεντρο ποτε να ξερεις τα συνορα ειναι μεχρι την Παλια Βουλη..απο εκει και περα και μερα να ειναι προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις