Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.298
Πόντοι
6.256
Απαντηση Αλεξ

Παντως εγω δεν καταλαβαινω τι δουλεια εχουν τα περιπτερα στο Συνταγμα ? η Ερμου δεν τους κανει? εχουμε γεμισει περιπτερα , μια χαρα ειναι και το μαναβικο/μπακαλικο που παω εγω , ολα τα εχει , δεν χρειαζονται τα περιπτερα , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ !! δηλαδη θα βγεις εσυ εορταστικη μερα να παρεις σοκοφρετα ? τοσα μαγαζια εχει εκει να φας κατι
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
Μαζεψε ολους τους βιαστες,κλεφτες και ταραχοποιους Πακιδες σε μια πλατεια ωστε να μπορουν οι Ελληνες να κανουν χωρις αγχος παραμονη και ουτε ενα ευχαριστω!!!ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν εκλεισαν γιατι φοβηθηκαν οτι θα τους τα εσπαγαν τελειως τα πακια ειναι πολυ απλο...ετσι τους κατακλεψαν αλλα εμειναν ορθια τα περιπτερα με τα πραγματα μεσα τσιγαρα κλπ..αλλα αλεξουκος δεν νιωθει απο αυτα
Γιατι πουλανε τσιγαρα οι περιπτεραδες;Δεν ξερουν οτι το καπνισμα σκοτωνει;Καλα τους κανανε!Παμε παρακατω!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
πως θα κοιμηθω με τον Χασοδικη που μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι μου λετε;εχω και πρωινο ξυπνημα
Eγω παλι αυριο δεν εχω πρωινο ξυπνημα, θα κοιμηθω οσο μου γουσταρει, θα ξυπνησω κατα τις 11 και θα αραξω στον καναπε να βλεπω Κουτρα-Τζουνο στον ΣΚΑΙ

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Δεν είναι χάρμα, βραδάκι με κρασάκι να τρολάρεις χαζά ανθρωπάκια? :)

Εγώ την καταβρίσκω πάντως!!!! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πως έχει κάνει μπαμ? Για ανέβασέ μου μισθοδοσία να δω το δικό σου "μπαμ"... έχεις καμιά lately? :)
που καταντησες ρε μπαρμπα βραδακι με κρασακι που ειναι εκεινες οι ωραιες εποχες που ανεβαζες καταλογους απο μαγαζια και ελεγες στους αλλους να κατσουν στο τζαμι και να σε κοιτανε... ποσο μου εχει λειψει που ελεγες τετοιες ομορφιες... τι εγινε τωρα καθεσαι σπιτι και κανεις υπερωριες;;; δεν σου εβαλε η κυβερνησαρα σου το δωρο χριστουγεννων;;; @papaphilips που εισαι δωσε μια βοηθεια στον κακομοιρο αυτο ανθρωπο... να μαζεψουμε κανα φραγκο να πιει κανα ουισκακι μωρε ο κακομοιρης... λες να ξεπαραδιαστηκε τωρα στις γιορτες με τα δωρα απο τα jumbo για τα παιδια και να μην εχει να βγει;;;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Eγω παλι αυριο δεν εχω πρωινο ξυπνημα, θα κοιμηθω οσο μου γουσταρει, θα ξυπνησω κατα τις 11 και θα αραξω στον καναπε να βλεπω Κουτρα-Τζουνο στον ΣΚΑΙ
για να εξιλεωθεις πρεπει να κανεις ΑΜΕΣΑ 3 πραγματα.....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.298
Πόντοι
6.256
Μπραβο Αλεξ....πεφτεις να κοιμηθεις κομματοσκυλος και ξυπνας κομματοσκυλος.Με αρεσεις....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Βάλε και λίγο Σκορδά όπως εγώ...η έστω Μπάρκα...:bigdick::bigdick::bigdick:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.132
Πόντοι
12.756
οι περιπτεραδες πληρωνουν φορους σε ενα μπουρδελο κρατος το οποιο οφειλει να τους προστατευει και να μπορουν να δουλεψουν. θα ελεγα πως πρεπει να εχει προτεραιοτητα να τους προστατευει σε σχεση με πολλα αλλα θεματα στα οποια αναλώνονται οι πολιτικοι μας....
το κρατος εχει μονοπωλιο στη νομιμη βια και πρεπει να τη χρησιμοποιει για την ασφαλεια των πολιτων του.
δεν γινεται να λεμε τα αυτονοητα. κομματοσκυλο εισαι οχι χαζος.
Απαντηση Αλεξ:

Τι αλλο θες να κανει η Κυβερνηση δηλαδη ? να παρει απο εναν μπατσο να φιλαει ενα περιπτερο ?? οταν παιρνεις περιπτερο ξερεις οτι εισαι εκτεθειμένος, πρωτα να κοιταξεις εσυ να πας να βαλεις ηλεκτροφορα συρματα γυρω γυρω , μετα να πας να μαθεις καποια πολεμικη τεχνη , να πας επισης στο θιβετ να βλεπεις μεσα απο το περιπτερο τι γινεται στην δεξια κατω γωνια καθως δινεις ρεστα σε αλλον πελατη . Μετα να μαθεις οτι εορτες θα εισαι κλειστος , επισης οτι στην κεντρικη πλατεια τηςν Αθηνας δεν συμφερει να εχει περιπτερο , με τα πλιατσικα μια η αλλη θα σου ερθει το κερδος , ασε που μπορει να σε σκοτωσει και κανενας , οποτε το λυσαμε και αυτο , παμε παρακατω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Απαντηση Αλεξ

Παντως εγω δεν καταλαβαινω τι δουλεια εχουν τα περιπτερα στο Συνταγμα ? η Ερμου δεν τους κανει? εχουμε γεμισει περιπτερα , μια χαρα ειναι και το μαναβικο/μπακαλικο που παω εγω , ολα τα εχει , δεν χρειαζονται τα περιπτερα , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ !! δηλαδη θα βγεις εσυ εορταστικη μερα να παρεις σοκοφρετα ? τοσα μαγαζια εχει εκει να φας κατι
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
Σωστα, αν πας ας πουμε σε οποιαδηποτε ευρωπαικη πρωτευουσα βραδυ μετα τα μεσανυχτα, θα βρεις παντου περίπτερα.

Εγω καποτε στη Ρωμη εψαχνα μετα τις 10 να βρω καπου κατι να παρω και δεν υπηρχε τιποτα, εδω ομως στις 2 τα μεσανυχτα παραμονη πρωτοχρονιας πρεπει να υπαρχει περιπτερο να ψωνισει ο καημενος ο σεκιουριτι και ο μπατσος

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Απαντηση Αλεξ:

Τι αλλο θες να κανει η Κυβερνηση δηλαδη ? να παρει απο εναν μπατσο να φιλαει ενα περιπτερο ?? οταν παιρνεις περιπτερο ξερεις οτι εισαι εκτεθειμένος, πρωτα να κοιταξεις εσυ να πας να βαλεις ηλεκτροφορα συρματα γυρω γυρω , μετα να πας να μαθεις καποια πολεμικη τεχνη , να πας επισης στο θιβετ να βλεπεις μεσα απο το περιπτερο τι γινεται στην δεξια κατω γωνια καθως δινεις ρεστα σε αλλον πελατη . Μετα να μαθεις οτι εορτες θα εισαι κλειστος , επισης οτι στην κεντρικη πλατεια τηςν Αθηνας δεν συμφερει να εχει περιπτερο , με τα πλιατσικα μια η αλλη θα σου ερθει το κερδος , ασε που μπορει να σε σκοτωσει και κανενας , οποτε το λυσαμε και αυτο , παμε παρακατω
ειλικρινα για τα ποστ του αλεξ πρεπει να μπει το εμοτικον με τον εμετο. δεν εχω να πω κατι αλλο.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Σωστα, αν πας ας πουμε σε οποιαδηποτε ευρωπαικη πρωτευουσα βραδυ μετα τα μεσανυχτα, θα βρεις παντου περίπτερα.

Εγω καποτε στη Ρωμη εψαχνα μετα τις 10 να βρω καπου κατι να παρω και δεν υπηρχε τιποτα, εδω ομως στις 2 τα μεσανυχτα παραμονη πρωτοχρονιας πρεπει να υπαρχει περιπτερο να ψωνισει ο καημενος ο σεκιουριτι και ο μπατσος
Καποτες έψαχνες;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.298
Πόντοι
6.256

Πες τα ρε τυπε τα μουνοσκυλα θελουν να δουλεψουν και να βγαλουν λεφτα...σπιτι ρε μουνιαααααα!!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756

και γιατι να μην κλεινουν τα περιπτερα μολις πεφτει ο ηλιος;

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86

ρε μεγαλε εκει θελει να ανοιξει περιπτερο ο ανθρωπος. το νταβατζη θα του κανεις? επειδη δεν σαρεσει η τοποθεσια του θα αφηνεις να τον ληστευουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τι σκατα φιλελευθερη κυβερνηση ειστε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.132
Πόντοι
12.756

Σωστα Αλεξ

γι αυτο ολοι εχουν γινει χοντρομπαλαδες και δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους , εχουν γαμηθει στην ζαχαρη , σοκοφρετες , μπαρες σοκολατας , ασε που ψωνιζουν και χαρτακια για να στριβουν μπαφους
ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ?? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.298
Πόντοι
6.256
και γιατι να μην κλεινουν τα περιπτερα μολις πεφτει ο ηλιος;
Επιβαλεται να κλεινουν τα περιπτερα μολις πεφτει ο ηλιος γιατι τοτε βγαινουν οι βρικολακες.Τι πρεπει δηλαδη να κανουμε;Να εχουμε απο εναν παλουκευτη σε καθε περιπτερο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ρε μεγαλε εκει θελει να ανοιξει περιπτερο ο ανθρωπος. το νταβατζη θα του κανεις? επειδη δεν σαρεσει η τοποθεσια του θα αφηνεις να τον ληστευουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ποιον αφησα εγω να ληστεψουν?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
ρε μεγαλε εκει θελει να ανοιξει περιπτερο ο ανθρωπος. το νταβατζη θα του κανεις? επειδη δεν σαρεσει η τοποθεσια του θα αφηνεις να τον ληστευουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
μιλαμε για ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...οχι στα ανω Λιοσια..ΟΜΩΣ ΑΛΕΞΟΥΚΟΣ δεν μασαει κινδυνευουν και εκει να τα κλεινουν με την δυση του ηλιου

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.288
Πόντοι
6.056
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΛΕΞΟΥΚΟ με νευριασες πολυ..που να μην ηταν και ετσι οπως τα γραφω ρε...ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Δικηγορικο Συλλογο ΤΕΛΟΣ γιατι ΣΠΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑ
:confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.132
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories