Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΛΕΞΟΥΚΟ με νευριασες πολυ..που να μην ηταν και ετσι οπως τα γραφω ρε...ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Δικηγορικο Συλλογο ΤΕΛΟΣ γιατι ΣΠΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.132
Πόντοι
12.756
ρε τυπε σοβαρα τωρα αυτη η ανομια δεν σε προβληματιζει? το οτι δεν μπορει ενας περιπτερας να λειτουργήσει χωρις να του κατακλεψουν το μαγαζι?
Απαντηση Αλεξ :

Ναι σορρυ κιολας που δεν εχουμε και ειδικο ταγμα για προστασια περιπτερων την Πρωτοχρονια , παμε παρακατω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ρε τυπε σοβαρα τωρα αυτη η ανομια δεν σε προβληματιζει? το οτι δεν μπορει ενας περιπτερας να λειτουργήσει χωρις να του κατακλεψουν το μαγαζι?
Φυσικα με προβληματιζει, πιο πολυ το εχω δει να γινεται με γύφτους που σηκωνουν τα περιπτερα πριν το καταλαβεις καν. Εννοειται οτι οι περιπτεραδες ειναι εκτεθειμενοι, ειδικα οσοι ειναι το βραδυ ανοικτα σε ερημικες περιοχες. Και ομολογω οτι ειναι μια δουλεια που δεν θα εκανα ποτέ. Προβατα επι σφαγη ειναι. Αλλά καλο ειναι κι εμεις να προφυλασσουμε λιγο τον εαυτο μας, εστω στοιχειωδως. Διαφωνεις σε κατι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Φυσικα με προβληματιζει, πιο πολυ το εχω δει να γινεται με γύφτους που σηκωνουν τα περιπτερα πριν το καταλαβεις καν. Εννοειται οτι οι περιπτεραδες ειναι εκτεθειμενοι, ειδικα οσοι ειναι το βραδυ ανοικτα σε ερημικες περιοχες. Και ομολογω οτι ειναι μια δουλεια που δεν θα εκανα ποτέ. Προβατα επι σφαγη ειναι. Αλλά καλο ειναι κι εμεις να προφυλασσουμε λιγο τον εαυτο μας, εστω στοιχειωδως. Διαφωνεις σε κατι?
ΜΑΛΙΣΤΑ..ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΑΛΕΞΟΥΚΟΣ..ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ κινδυνευουν απο ΠΑΚΙΑ που πηγαν παρανομα ,εκλεβαν,πηγαν να καψουν τσολιαδες ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣΙΜΙΣΗ ΩΡΕΣ αλλα φταινε οι περιπτεραδες... :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Άλεξ σε ψάχνει ο πούσι ώρες τώρα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.132
Πόντοι
12.756
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥΣΥ δεν μπορω να βοηθησω ειμαι στα προθυρα εγκεφαλικου με τον ΑΛΕΞΟΥΚΟ
εχουμε τον πονο μας ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΗ !!!

Αθηναιε ρωτα αν ηταν στην πλατεια Παραμονη , μπορει να μας χρειαστει η μαρτυρια του ..
Βεβαια για μενα σιγουρα ειναι αυτος που εκλεψε τις σοκοφρετες που λεει ο Αλεξ !!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
εχουμε τον πονο μας ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΗ !!!

Αθηναιε ρωτα αν ηταν στην πλατεια Παραμονη , μπορει να μας χρειαστει η μαρτυρια του ..
Βεβαια για μενα σιγουρα ειναι αυτος που εκλεψε τις σοκοφρετες που λεει ο Αλεξ !!!!
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
οι περιπτεραδες πληρωνουν φορους σε ενα μπουρδελο κρατος το οποιο οφειλει να τους προστατευει και να μπορουν να δουλεψουν. θα ελεγα πως πρεπει να εχει προτεραιοτητα να τους προστατευει σε σχεση με πολλα αλλα θεματα στα οποια αναλώνονται οι πολιτικοι μας....
το κρατος εχει μονοπωλιο στη νομιμη βια και πρεπει να τη χρησιμοποιει για την ασφαλεια των πολιτων του.
δεν γινεται να λεμε τα αυτονοητα. κομματοσκυλο εισαι οχι χαζος.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
πως θα κοιμηθω με τον Χασοδικη που μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι μου λετε;εχω και πρωινο ξυπνημα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.132
Πόντοι
12.756
ΜΑΛΙΣΤΑ..ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΑΛΕΞΟΥΚΟΣ..ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ κινδυνευουν απο ΠΑΚΙΑ που πηγαν παρανομα ,εκλεβαν,πηγαν να καψουν τσολιαδες ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣΙΜΙΣΗ ΩΡΕΣ αλλα φταινε οι περιπτεραδες... :tooth: :tooth: :tooth:
Απαντηση Αλεξ

Παντως εγω δεν καταλαβαινω τι δουλεια εχουν τα περιπτερα στο Συνταγμα ? η Ερμου δεν τους κανει? εχουμε γεμισει περιπτερα , μια χαρα ειναι και το μαναβικο/μπακαλικο που παω εγω , ολα τα εχει , δεν χρειαζονται τα περιπτερα , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ !! δηλαδη θα βγεις εσυ εορταστικη μερα να παρεις σοκοφρετα ? τοσα μαγαζια εχει εκει να φας κατι
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
οι περιπτεραδες πληρωνουν φορους σε ενα μπουρδελο κρατος το οποιο οφειλει να τους προστατευει και να μπορουν να δουλεψουν. θα ελεγα πως πρεπει να εχει προτεραιοτητα να τους προστατευει σε σχεση με πολλα αλλα θεματα στα οποια αναλώνονται οι πολιτικοι μας....
το κρατος εχει μονοπωλιο στη νομιμη βια και πρεπει να την χρησιμοποιει για την ασφαλεια των πολιτων του.
δεν γινεται να λεμε τα αυτονοητα. κομματοσκυλο εισαι οχι χαζος.
ρε τυπε περιπτερα απεναντι απο την Βουλη μιλαμε νιωθεις;που μολις εσκασαν τα πρωτα πακια επρεπε ηδη να επεμβουν οι ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ..

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.310
Πόντοι
216
Σορυ εγω θα εκλεινα αρον αρον και θα εφευγα
Τα περιπτερα δεν ειναι ευκολο να κλεισουν πλεον.Ειναι μινι market πλεον με πολυ εξοπλισμο εκτεθειμενο (ψυγεια κλπ) Για τον λογο αυτο λειτουργουν 24/7

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Τα περιπτερα δεν ειναι ευκολο να κλεισουν πλεον.Ειναι μινι market πλεον με πολυ εξοπλισμο εκτεθειμενο (ψυγεια κλπ) Για τον λογο αυτο λειτουργουν 24/7
Πουτσα μας...να βρούνε τρόπο... :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
δεν εκλεισαν γιατι φοβηθηκαν οτι θα τους τα εσπαγαν τελειως τα πακια ειναι πολυ απλο...ετσι τους κατακλεψαν αλλα εμειναν ορθια τα περιπτερα με τα πραγματα μεσα τσιγαρα κλπ..αλλα αλεξουκος δεν νιωθει απο αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom