Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Στην αρχη λεγαμε οτι η κυβερνηση αφησε τους πακιστανους ελευθερους να κανουν συγκεντρωση. Οταν μαθευτηκε οτι πηγε η αστυνομια και τους διελυσε, μας ειπαν οτι ναι αλλά δεν εβαλε προστιμα. Οταν μαθευτηκε οτι εβαλε και προστιμα, μας ειπαν ναι αλλά θα τα ακυρωσουνε. Οταν μαθευτηκε οτι δεν θα ακυρωθούν, μας λενε οτι πού θα τους βρειτε να τα εισπραξετε. Οταν μαθευτηκε οτι τα στοιχεια τους τα πηραν οι αστυνομικοι απο τα εγγραφα τους, όπου αναγραφεται και το ΑΦΜ που υποχρεωτικά εχουν, μας ειπαν οτι δεν θα τα πληρωσουν. Ε δεν γαμιεστε? Φιλικά παντα.
ο συνδικαλιστης της Αστυνομιας ειπε κοπηκαν 60 'προστιματα' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: . ποσους πακιστανους ειδες εσυ? μονο 60?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.301
Πόντοι
6.256
Στην αρχη λεγαμε οτι η κυβερνηση αφησε τους πακιστανους ελευθερους να κανουν συγκεντρωση. Οταν μαθευτηκε οτι πηγε η αστυνομια και τους διελυσε, μας ειπαν οτι ναι αλλά δεν εβαλε προστιμα. Οταν μαθευτηκε οτι εβαλε και προστιμα, μας ειπαν ναι αλλά θα τα ακυρωσουνε. Οταν μαθευτηκε οτι δεν θα ακυρωθούν, μας λενε οτι πού θα τους βρειτε να τα εισπραξετε. Οταν μαθευτηκε οτι τα στοιχεια τους τα πηραν οι αστυνομικοι απο τα εγγραφα τους, όπου αναγραφεται και το ΑΦΜ που υποχρεωτικά εχουν, μας ειπαν οτι δεν θα τα πληρωσουν. Ε δεν γαμιεστε? Φιλικά παντα.
Μην μου σκουζεις wannabe κυβερνητικε εκπορδοσωπε!!!! :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ μαλακα ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ εισαι πολυ κεντρο..επρεπε να ερθουν ΑΥΡΕΣ,ΥΑΤ,ΕΚΑΜ και να γαμουσαν πακιστανικα κωλαρακια...3 χρονια φυλακη και μετα απελαση στους ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ΤΟΛΜΗΣΑΝ να σπασουν την καραντινα γαμω τα καυτερα που τρωνε και βρωμανε και ζεχνουν..

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Εσύ δηλαδή δεν έχεις μετανιώσει που δεν παίρνεις 5 και παίρνεις... πόσα? Δεν μου είπες :)

Όσο για τα μπαναρίσματα, αυτά ήταν επειδή κάτι σκουπίδια ανέφεραν τα παιδιά μου. Ξέρεις ε? Α... ούτε από αυτό ξέρεις!

Για πες τι έχεις κάνει στην ζωή σου εσύ? Παίρνεις τουλάχιστον 5? Θα μπορούσες!!!! :)
κανονικα στην προνοια επρεπε να αναφερουμε τα παιδια σου. ναυαγιο πρεπει να κοιταξεις επισης το κομπλεξ με το οικονομικο που εχεις!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.301
Πόντοι
6.256
Εσύ δηλαδή δεν έχεις μετανιώσει που δεν παίρνεις 5 και παίρνεις... πόσα? Δεν μου είπες :)

Όσο για τα μπαναρίσματα, αυτά ήταν επειδή κάτι σκουπίδια ανέφεραν τα παιδιά μου. Ξέρεις ε? Α... ούτε από αυτό ξέρεις!

Για πες τι έχεις κάνει στην ζωή σου εσύ? Παίρνεις τουλάχιστον 5? Θα μπορούσες!!!! :)
Δεν ξερω αν παιρνω 5 τυπακο εσυ παντως εχεις παρει τα ΤΡΙΑ απο τη ζωη κανει μπαμ αυτο!:tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Δεν είναι χάρμα, βραδάκι με κρασάκι να τρολάρεις χαζά ανθρωπάκια? :)

Εγώ την καταβρίσκω πάντως!!!! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ξερω αν παιρνω 5 τυπακο εσυ παντως εχεις παρει τα ΤΡΙΑ απο τη ζωη κανει μπαμ αυτο!:tooth:
Πως έχει κάνει μπαμ? Για ανέβασέ μου μισθοδοσία να δω το δικό σου "μπαμ"... έχεις καμιά lately? :)

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.224
Πόντοι
456
Γαμησες καμία τσιγγάνα του δεκάρικου στο μετάξι με τον καινούργιο χρόνο η ακόμα δε σου βάλανε τα μπόνους του Δεκέμβρη και μυρίζει το στόμα σου από πείνα ρε γαμημένο σκουπίδι?

Μην ασχολεισαι με το δηλωμενο αμεα.

Εχει πολλους κατεστραμμενους αποκληρους της ζωης εδω μεσα που φωναζουν απο χιλιομετρα, αλλα ετουτος εδω ειναι επαξια στη κορυφη της λιστας του κεθεα.
Και μπραβο του γιατι ο ανταγωνισμος στα special olympics εχει ανεβει κατακορυφα.

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ο συνδικαλιστης της Αστυνομιας ειπε κοπηκαν 60 'προστιματα' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: . ποσους πακιστανους ειδες εσυ? μονο 60?
Α ναι, υπαρχει και αυτη η βλακεια, "δεν κοπηκαν προστιμα" "μα κοπηκαν" "ναι αλλά μονο 60"
Σωστα, επρεπε πρωτοχρονιατικα να κατεβουν 50 διμοιριες ΜΑΤ να κλεισουν τους δρομους και να αιχμαλωτισθούν ολοι οι πακιστανοι να μην ξεφυγει κανενας απο το προστιμο, εχετε καταντησει πραγματικα αηδια, γκρινια ανευ λογου για τα παντα και για το τιποτα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ μαλακα ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ εισαι πολυ κεντρο..επρεπε να ερθουν ΑΥΡΕΣ,ΥΑΤ,ΕΚΑΜ και να γαμουσαν πακιστανικα κωλαρακια...3 χρονια φυλακη και μετα απελαση στους ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ΤΟΛΜΗΣΑΝ να σπασουν την καραντινα γαμω τα καυτερα που τρωνε και βρωμανε και ζεχνουν..
Eσύ πως και δεν έχεις διορισθεί αρχηγός των ΕΚΑΜ και τραβιέσαι στους δρόμους φτιάχνοντας τηλεφωνικά δίκτυα? :)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Α ναι, υπαρχει και αυτη η βλακεια, "δεν κοπηκαν προστιμα" "μα κοπηκαν" "ναι αλλά μονο 60"
Σωστα, επρεπε πρωτοχρονιατικα να κατεβουν 50 διμοιριες ΜΑΤ να κλεισουν τους δρομους και να αιχμαλωτισθούν ολοι οι πακιστανοι να μην ξεφυγει κανενας απο το προστιμο, εχετε καταντησει πραγματικα αηδια, γκρινια ανευ λογου για τα παντα και για το τιποτα
ΝΑΙ ΡΕ...ΦΥΛΑΚΗ,ΑΠΕΛΑΣΗ,ΑΙΜΑ,ΠΟΥΤΣΑ,ΞΥΛΟ ...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.301
Πόντοι
6.256
Δεν είναι χάρμα, βραδάκι με κρασάκι να τρολάρεις χαζά ανθρωπάκια? :)

Εγώ την καταβρίσκω πάντως!!!! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πως έχει κάνει μπαμ? Για ανέβασέ μου μισθοδοσία να δω το δικό σου "μπαμ"... έχεις καμιά lately? :)
Χωρισμενος προς τα 50 ολη μερα εδω μεσα να βγαζει σκατοψυχια και δηλητηριο σε ενα σαι για πουτανες....Χριστουγεννα βρε κακομοιρη και εμπαινες εδω μεσα και ευχοσουν ψοφους με γαμωσταυριδια.

Αμα αυτο δεν ειναι ο ορισμος της ανθρωπινης πεταμενης καποτας πραγματικα δεν ξερω τι ειναι! :tooth:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
να κυνηγάνε γριες χωρις μασκες εχουμε αστυνομικους. να μπουζουριασουν τους λαθρο δεν γινεται ομως :confused:. μαλιστα.....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.301
Πόντοι
6.256
να κυνηγάνε γριες χωρις μασκες εχουμε αστυνομικους. να μπουζουριασουν τους λαθρο δεν γινεται ομως :confused:. μαλιστα.....
Βρηκανε και ΑΦΜ να ξερεις....στα Πακια που πλενουν παρμπριζ στα φαναρια!!!Να τον ακους τον Αλεξ!!! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Βρηκανε και ΑΦΜ να ξερεις....στα Πακια που πλενουν παρμπριζ στα φαναρια!!!Να τον ακους τον Αλεξ!!! :tooth:
Οποιος εχει νομιμα εγγραφα, εχει και ΑΦΜ.
Αν δεν εχει νομιμα εγγραφα, απλώς μπουζουριάζεται, δεν τιθεται θεμα προστιμου. Τι δεν καταλαβαινεις?

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
τυπε ειναι γνωστο οτι ολα τα λαθραια πακια εχουν αφμ :confused: , δηλωνουν πραγματικα στοιχεια και προπαντος ηλικια. δεν καταλαβαινω το γελακι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
μην μου την θυμιζεις ρε :sad2:
Εν τω μεταξυ οι τιμες της ενεργειας πεφτουν παγκοσμιως, σε ενα τριμηνο θα εχουν εξομαλυνθει τα παντα, η πανδημια κάνει κορυφωση για να τελειωσει ως την ανοιξη, απο καλοκαιρι ολα καλα τύποι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom