Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ναι αλλά εγώ αύριο θα ξυπνήσω και θα πάω στη δουλειά μου και εσύ θα πας κουζίνα να κουμπώσεις 3 ζαναξ και μετά να μπεις εδώ από τις 7 για να βγαλεις το ψωμί της βδομάδας γλύφωντας μπλε κώλους....

και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα :confused: :confused: :confused:
Α, αλήθεια! Τι δουλειά είπαμε οτι κανεις? :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
Γλουπατζης. :)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.436
Πόντοι
3.656
Α, αλήθεια! Τι δουλειά είπαμε οτι κανεις? :)
Ελέγχω τα γαλάζια τρολ αν αντέχουν στην πίεση της αντιπολίτευσης και αν αντιπροσωπεύουν το ήθος και την εικόνα του κόμματος....τρέμουν μερικές καρέκλες να ξέρεις :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ελέγχω τα γαλάζια τρολ αν αντέχουν στην πίεση της αντιπολίτευσης και αν αντιπροσωπεύουν το ήθος και την εικόνα του κόμματος....τρέμουν μερικές καρέκλες να ξέρεις :confused:
Κατάλαβα. Αφού ντρέπεσαι να πεις, μάλλον στο μεροκάματο είσαι.... AN είσαι! :)

Και σκουπίδι και φτωχομπινές και μαλάκας με τις γυναίκες! :tooth: :tooth:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.236
Πόντοι
2.606
Ό,τι μου προτείνουν θα κάνω...
Εσύ κράτα γραμμή Ισλαμαμπαντ...:confused::confused::confused:
τι ειναι η γραμμη ισλαμαμπαντ ρε τυπε? οτι βρω βαραω δικε μου, τουρκοβαρ,αστρα,φαηζερ,μοντερνα,σπουτνικ ,μπον τζοβι ,ντεφ λεπαρντ ,μπαναναραμα,σιμονλεμπον.....εθισμενος,κουμπωνω τα ιχωρ σα δροσερη φαντα ενα ελληνικο καλοκαιρινο μεσημερι......

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.436
Πόντοι
3.656
Κατάλαβα. Αφού ντρέπεσαι να πεις, μάλλον στο μεροκάματο είσαι.... AN είσαι! :)

Και σκουπίδι και φτωχομπινές και μαλάκας με τις γυναίκες! :tooth: :tooth:
Εννοείται τύπε...μόνο να ξέρεις ότι με τη συμπεριφορά σου κάνεις ρεζίλι όλη την παράταξη...αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο....πρόσεχε γιατί μπορεί να βρεθείς από τρολ του μπου να πάρεις απόσπαση στις τουαλέτες της Πειραιώς....

και εκεί πάει 0,60 και καζανάκι... :confused: :confused: :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Εννοείται τύπε...μόνο να ξέρεις ότι με τη συμπεριφορά σου κάνεις ρεζίλι όλη την παράταξη...αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο....πρόσεχε γιατί μπορεί να βρεθείς από τρολ του μπου να πάρεις απόσπαση στις τουαλέτες της Πειραιώς....

και εκεί πάει 0,60 και καζανάκι... :confused: :confused: :confused:
Nαι, ξέρω ξέρω... η καινωνία ΒΡΑΖΕΙ!!!

Τα έχουμε ακούσει αυτά από διάφορους μαλάκες, δεν είσαι ο μόνος μαλάκας :)

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
τι ειναι η γραμμη ισλαμαμπαντ ρε τυπε? οτι βρω βαραω δικε μου, τουρκοβαρ,αστρα,φαηζερ,μοντερνα,σπουτνικ ,μπον τζοβι ,ντεφ λεπαρντ ,μπαναναραμα,σιμονλεμπον.....εθισμενος,κουμπωνω τα ιχωρ σα δροσερη φαντα ενα ελληνικο καλοκαιρινο μεσημερι......
Α οκ...δικός μας είσαι....???

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.436
Πόντοι
3.656
Nαι, ξέρω ξέρω... η καινωνία ΒΡΑΖΕΙ!!!

Τα έχουμε ακούσει αυτά από διάφορους μαλάκες, δεν είσαι ο μόνος μαλάκας :)
Εσύ βράζεις ρε τύπε....όταν σου θίγουμε τα αφεντικά... :confused:

και μετά παρασύερσαι και ξεδιπλώνεις την ιντερνετική περσόνα σου σε όλη της την αηδία :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Εσύ βράζεις ρε τύπε....όταν σου θίγουμε τα αφεντικά... :confused:

και μετά παρασύερσαι και ξεδιπλώνεις την ιντερνετική περσόνα σου σε όλη της την αηδία :confused:
Εγώ είμαι σε φάση ευφορίας που σε γαμάει ο Κούλης και σκούζεις σαν πουτάνα όπως πολλοί εδώ μέσα :)

Συνήθισέ το... θα σε γαμάει καμιά 10αριά χρόνια. Δεν γαμείς που δεν γαμείς, κάτσε να τον φας μπούστρα :)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.436
Πόντοι
3.656
Εγώ είμαι σε φάση ευφορίας που σε γαμάει ο Κούλης και σκούζεις σαν πουτάνα όπως πολλοί εδώ μέσα :)

Συνήθισέ το... θα σε γαμάει καμιά 10αριά χρόνια. Δεν γαμείς που δεν γαμείς, κάτσε να τον φας μπούστρα :)
Όχι ρε τύπε είσαι τρελός? Εγώ με κούλη κερδίζω...αλλά λέω μήπως...στο ίντερνετ...που υποτίθεται ότι ο καθένας μπορεί να πει ελεύθερα τη γνώμη του και να σχολιάσει χωρίς να επιρεάζεται από το προσωπικό του συμφέρον.....

μήπως είναι λίγο κατάντια να μην λέμε και του στραβού το δίκιο και να υπερασπιζόμαστε το συμφέρον μας λες και ακούει το μεγάλο αφεντικό....ή μήπως...στη δική σου περίπτωση μάλλον ακούει... :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Όχι ρε τύπε είσαι τρελός? Εγώ με κούλη κερδίζω...αλλά λέω μήπως...στο ίντερνετ...που υποτίθεται ότι ο καθένας μπορεί να πει ελεύθερα τη γνώμη του και να σχολιάσει χωρίς να επιρεάζεται από το προσωπικό του συμφέρον.....

μήπως είναι λίγο κατάντια να μην λέμε και του στραβού το δίκιο και να υπερασπιζόμαστε το συμφέρον μας λες και ακούει το μεγάλο αφεντικό....ή μήπως...στη δική σου περίπτωση μάλλον ακούει... :confused:
Δεν έχω ακούσει κανένα σοβαρό "στραβού το δίκιο". Έχεις ακούσει εσύ?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.303
Πόντοι
6.256
Ας πει καποιος στον μαλακα τον χοντρο οτι η πενθημερη καραντινα αποφασιστηκε οχι γιατι μετα τις 5 μερες βγαινεις αρνητικος αλλα γιατι θεωρουν οτι μετα τις 5 μερες δεν μεταδιδεις....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.986
Πόντοι
5.506
Έλα μην κάνεις έτσι. Αν τον αρπάξεις θα σου στείλω την αγωγή μου.
Άσε που η ομικρον είναι τόσο χαλαρή που δεν θα το καταλάβεις.
Δε θα τον αρπάξω, ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΩ, έχει φροντίσει ο Κύριος Αλβέρτος για μένα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.986
Πόντοι
5.506
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Θα ανοίξουν τα τρίσβαθα της γης, και θα βγούν τα Νεφελιμ με τα τηλεκοντρόλ. Στην πρώτη φάση, θα πατήσουν ένα κουμπί, και σε όλους τους εμβολιασμένους άνδρες θα ενεργοποιηθεί το τσιπάκι και θα τους κάνει ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, και αυτό γιατί οι Νεφελίμ θέλουν να αναπαράγονται μόνον αυτοί.

Θα βάλουν τους Μπουρδελίμ να πηδάνε τα μπουρδελοκόριτσα και τα στουντιοκόριτσα, τους Σιτυτουρίμ να πηδάνε τα κωλγκέρλια και τα Έσκορτ, τους Κωλομπαρίμ να πηδάνε τα τραβεστί, και αυτοί θα πηδάνε τις γυναίκες μας, τις κόρες μας και τις μανάδες μας!!!

ΟΥΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!!!
Τηλελκοντρόλ ακούω, λάκη δε βλέπω.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ας πει καποιος στον μαλακα τον χοντρο οτι η πενθημερη καραντινα αποφασιστηκε οχι γιατι μετα τις 5 μερες βγαινεις αρνητικος αλλα γιατι θεωρουν οτι μετα τις 5 μερες δεν μεταδιδεις....
τους κατηγορει οτι κολλησε το μοναχοπαιδι του

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.303
Πόντοι
6.256
τους κατηγορει οτι κολλησε το μοναχοπαιδι του
Εβγαλε μεχρι και τη κορη του στο κλαρι για να κανει αντιπολιτευση....σκουπιδι και αυτος απλα αλλης αποχρωσεως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom