Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.437
Πόντοι
3.656
Να αποδείξω τι? Οτι εισαι μαλακας και μιλάς απαξιωτικά για τις γυναίκες Αυτο το ξερουν ολοι :) Κατι σκουπίδια σαν εσενα το κάνουν αυτο, ΕΥΓΕ σου! Γι’ αυτο και εισαι χωρις γκομενα, σκέψου το λιγο :wink: (το οτι εισαι φτωχομπινες ειναι το δεύτερο) :)
Ε άντε ρε τύπε τότε...αφού το ξέρουν όλοι σε προκαλώ...να αναφέρεις ένα ποστ που μιλάω απαξιωτικά για τις γυναίκες....θα χάσεις τέτοια ευκαιρία να με ξανεις ξεφτίλα?

Τι περιμένεις? Κάντο copy paste...προτιμάς να γίνεις ο ίδιος ρεζίλι επειδή δεν πήρες τα ladose στην ώρα τους και έγραψες μια μπαρούφα αφού νευρίασες που σε είπα μπάρμπα??

Άντε τι περιμένεις??? :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ε άντε ρε τύπε τότε...αφού το ξέρουν όλοι σε προκαλώ...να αναφέρεις ένα ποστ που μιλάω απαξιωτικά για τις γυναίκες....θα χάσεις τέτοια ευκαιρία να με ξανεις ξεφτίλα?

Τι περιμένεις? Κάντο copy paste...προτιμάς να γίνεις ο ίδιος ρεζίλι επειδή δεν πήρες τα ladose στην ώρα τους και έγραψες μια μπαρούφα αφού νευρίασες που σε είπα μπάρμπα??

Άντε τι περιμένεις??? :confused:
Καλα παρε ενα που βρήκα εντελώς πρόχειρα!

Σκουπιδαριο εισαι, οχι κύριος.

Και φτωχομπινες μαλακας :)

42E86C38-C989-4791-ADBC-25722C1FA05F.jpeg

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Κι αυτοί που μας δείχνουν στα κανάλια και που λένε πως οι δικοί τους πέθαναν από Κωρονοϊό, ηθοποιοί είναι.

Και στις κηδείες των δήθεν πεθαμένων από κωρονοϊό όλοι ηθοποιοί είναι, και τα φέρετρα έχουν μέσα ανδρείκελα.
Περιμένουμε σε μερικές μέρες να γεμίσουν οι ΜΕΘ με πακιστανούς μετά τη συγκέντρωση στη πλατεία Συντάγματος :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.437
Πόντοι
3.656
Καλα παρε ενα που βρήκα εντελώς πρόχειρα!

Σκουπιδαριο εισαι, οχι κύριος.

Και φτωχομπινες μαλακας :)

42E86C38-C989-4791-ADBC-25722C1FA05F.jpeg
Με ξεμπρόστιασες τύπε...είναι ξεκαθαρη η συμπεριφορά μου :confused:

Μια συμβουλή μόνο....αν και μου ρίχνεις κάνα μισό αιώνα...όταν λέμε μαλακίες κάνουμε ότι μπορούμε να τις καλύψουμε δεν τις ξεχυλώνουμε...

Άντε βάλε τώρα και την υπόλοιπη συζήτηση και το θέμα του θρεντ που πόσταρες...γέλασα πάντως να ξέρεις

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Με ξεμπρόστιασες τύπε...είναι ξεκαθαρη η συμπεριφορά μου :confused:

Μια συμβουλή μόνο....αν και μου ρίχνεις κάνα μισό αιώνα...όταν λέμε μαλακίες κάνουμε ότι μπορούμε να τις καλύψουμε δεν τις ξεχυλώνουμε...

Άντε βάλε τώρα και την υπόλοιπη συζήτηση και το θέμα του θρεντ που πόσταρες...γέλασα πάντως να ξέρεις
Ενταξει σκουπιδομαλακα που την κανεις απο το παράθυρο κι αφήνεις την γκομενα να πληρώσει γιατι εισαι ΚΑΙ φτωχοΜΠΙΝΕΣ! :)

ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ της χωματερής :)

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Το εμεις οι εμβολιασμενοι το περναμε ελαφρυα πρεπει να διευκρινιστει
Η αλλη στο ΜΕΓΑ ελεγε το πρωι με πονανε τα κοκαλα μου και ψηνομαι στον πυρετο κλπ....
Το ελαφρυα ειναι εκτος ΜΕΘ; Το 80 % των ασθενων δεν ηταν ασυμπτωματικοί από το πρώτο αρχικό στέλεχος ετσι κι αλλιώς? [και ενα 20% ειχε συμπτωματα και απο αυτούς (από το 20%) ενα 10% ήταν βαρια]?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.891
Πόντοι
6.256

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ναι αλλά ποιά είναι η επίσημη, να ξέρουμε και μεις ρε ντοκ;

Εννοείται πέρα από το να μην εμβολιαζόμαστε γιατί δεν υπάρχει ιός και όλα είναι ψέματα.
Έλα μην κάνεις έτσι. Αν τον αρπάξεις θα σου στείλω την αγωγή μου.
Άσε που η ομικρον είναι τόσο χαλαρή που δεν θα το καταλάβεις.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Ενταξει σκουπιδομαλακα που την κανεις απο το παράθυρο κι αφήνεις την γκομενα να πληρώσει γιατι εισαι ΚΑΙ φτωχοΜΠΙΝΕΣ! :)

τυπε εσενα που σε κερατωσε η γυναικα σου και πας μεταξουργειο παροτι εισαι ζαμπλουτος:confused: και γλειφεις κωλους και εισαι τιγκα στα σμν δεν νομιζω οτι σε βολευει να κρινεις τη συναναστροφη καποιου με τις γυναικες :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.437
Πόντοι
3.656

Μην ταράζεσαι ρε τύπε...γιατί αν πάθεις τίποτα και χρειαστείς ΜΕΘ το αφεντικό σου τα έχει καταφέρει τόσο καλά που δεν θα βρίσκεις νοσοκομείο να σε πάνε...αυτό θα είναι η τραγική ειρωνία... :confused:

Βάλε όμως το λινκ του νήματος να δούμε τι είδους συζήτηση ήταν αυτή....επιπέδου :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
Ό,τι μου προτείνουν θα κάνω...
Εσύ κράτα γραμμή Ισλαμαμπαντ...:confused::confused::confused:

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Θα ανοίξουν τα τρίσβαθα της γης, και θα βγούν τα Νεφελιμ με τα τηλεκοντρόλ. Στην πρώτη φάση, θα πατήσουν ένα κουμπί, και σε όλους τους εμβολιασμένους άνδρες θα ενεργοποιηθεί το τσιπάκι και θα τους κάνει ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, και αυτό γιατί οι Νεφελίμ θέλουν να αναπαράγονται μόνον αυτοί.

Θα βάλουν τους Μπουρδελίμ να πηδάνε τα μπουρδελοκόριτσα και τα στουντιοκόριτσα, τους Σιτυτουρίμ να πηδάνε τα κωλγκέρλια και τα Έσκορτ, τους Κωλομπαρίμ να πηδάνε τα τραβεστί, και αυτοί θα πηδάνε τις γυναίκες μας, τις κόρες μας και τις μανάδες μας!!!

ΟΥΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Μην ταράζεσαι ρε τύπε...γιατί αν πάθεις τίποτα και χρειαστείς ΜΕΘ το αφεντικό σου τα έχει καταφέρει τόσο καλά που δεν θα βρίσκεις νοσοκομείο να σε πάνε...αυτό θα είναι η τραγική ειρωνία... :confused:

Βάλε όμως το λινκ του νήματος να δούμε τι είδους συζήτηση ήταν αυτή....επιπέδου :confused:
Ποιος ταράχτηκε? Με ειδες εμενα να ασχοληθώ με όλες τις πιπες που ελεγες και να σου πω «ανέβασε ποστ που να λέω αυτο», «ανέβασε ποστ που να λέω το αλλο»? :)

Αυτη ειναι και η διαφορα μας! Εισαι ενα σκουπιδι που όταν μιλάει εγω το γράφω στα αρχιδια μου! Απο την αλλη εσυ ζητάς αποδείξεις και επιβεβαιώσεις (που στις έδωσα κιολας).

Παρε τα χαπάκια σου να πέσει η πίεση σκουπιδομαλακα και μετα παιξτον μια γιατι εσυ μουνι δεν βλεπεις ουτε με κυάλια! :tooth:

ΟΡΣΕ μαλακα σκουπιδαριο!!!! :)

1294A20F-F767-4D85-A4A2-31795969520D.gif

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.303
Πόντοι
6.256
Έλα μην κάνεις έτσι. Αν τον αρπάξεις θα σου στείλω την αγωγή μου.
Άσε που η ομικρον είναι τόσο χαλαρή που δεν θα το καταλάβεις.
Τι θα του στειλεις ρε τον Πακογαμια σου; :tooth:

Ρε μαλακα κανε logout και μπες σαν Αραβοτουρκος να αρχισεις τα μουσουλμανικα αυτιστικα γιαβριμ μου και γιαλελελι.....:tooth:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Από 60€ το μοριακό τεστ στα 50€, σου μένουν και 10€ να πάρεις 2 πιτόγυρα και μια κο-ακόλα ναούμε αν έχεις γεύση!
Καλα ο μπαρμπαγυφτουλας θα πάει να γλειψει γύφτικα κωλαράκια με αυτά τα 10€ εχει δεν έχει γεύση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.437
Πόντοι
3.656
Ποιος ταράχτηκε? Με ειδες εμενα να ασχοληθώ με όλες τις πιπες που ελεγες και να σου πω «ανέβασε ποστ που να λέω αυτο», «ανέβασε ποστ που να λέω το αλλο»? :)

Αυτη ειναι και η διαφορα μας! Εισαι ενα σκουπιδι που όταν μιλάει εγω το γράφω στα αρχιδια μου! Απο την αλλη εσυ ζητάς αποδείξεις και επιβεβαιώσεις (που στις έδωσα κιολας).

Παρε τα χαπάκια σου να πέσει η πίεση σκουπιδομαλακα και μετα παιξτον μια γιατι εσυ μουνι δεν βλεπεις ουτε με κυάλια! :tooth:

ΟΡΣΕ μαλακα σκουπιδαριο!!!! :)

1294A20F-F767-4D85-A4A2-31795969520D.gif
Τι εννοείς ρε τύπε ότι δεν ασχολήθηκες...αφού εσύ πρώτος σχολίασες την ορθογραφία μου επειδή έθιξα το αφεντικό σου...και από εκείνη τη στιγμή έχεις γίνει ρεζίλη 20 φορές επειδή βρίζεις, λες αντικειμενικές μαλακίες και ''συκονφαντίες''...

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβεις ότι στην περίπτωση σου είναι καλύτερα να μασάς (τα χάπια σου) παρά να μιλάς????

Ναι σου ζήτησα να παραθέσεις ένα ποστ μου...διότι μπορεί τις μαλακίες που γράφεις για τα πολιτικά να μη τις παίρνω σοβαρά..αλλά αυτό που είπες ήταν κάτι άλλο και ήταν στοχευμένη συκονφατία επειδή δεν είχες κάτι άλλο να πεις. Δηλαδή επίπεδο ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Τι εννοείς ρε τύπε ότι δεν ασχολήθηκες...αφού εσύ πρώτος σχολίασες την ορθογραφία μου επειδή έθιξα το αφεντικό σου...και από εκείνη τη στιγμή έχεις γίνει ρεζίλη 20 φορές επειδή βρίζεις, λες αντικειμενικές μαλακίες και ''συκονφαντίες''...

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβεις ότι στην περίπτωση σου είναι καλύτερα να μασάς (τα χάπια σου) παρά να μιλάς????

Ναι σου ζήτησα να παραθέσεις ένα ποστ μου...διότι μπορεί τις μαλακίες που γράφεις για τα πολιτικά να μη τις παίρνω σοβαρά..αλλά αυτό που είπες ήταν κάτι άλλο και ήταν στοχευμένη συκονφατία επειδή δεν είχες κάτι άλλο να πεις. Δηλαδή επίπεδο ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ.
Τραβα παρε τα χαπάκια σου να σου πέσει η πίεση σκουπιδαριο και μετα παιξτον. Θα σου κανει καλό, το κανεις χρονια και γι’ αυτο επιβιώνεις :)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.437
Πόντοι
3.656
Τραβα παρε τα χαπάκια σου να σου πέσει η πίεση σκουπιδαριο και μετα παιξτον. Θα σου κανει καλό, το κανεις χρονια και γι’ αυτο επιβιώνεις :)
Ναι αλλά εγώ αύριο θα ξυπνήσω και θα πάω στη δουλειά μου και εσύ θα πας κουζίνα να κουμπώσεις 3 ζαναξ και μετά να μπεις εδώ από τις 7 για να βγαλεις το ψωμί της βδομάδας γλύφωντας μπλε κώλους....

και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα :confused: :confused: :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.374
Πόντοι
26.141
Κ τώρα ένα συνθημα