Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.512
Πόντοι
27.261
Α ναι, υπαρχει και αυτη η βλακεια, "δεν κοπηκαν προστιμα" "μα κοπηκαν" "ναι αλλά μονο 60"
Σωστα, επρεπε πρωτοχρονιατικα να κατεβουν 50 διμοιριες ΜΑΤ να κλεισουν τους δρομους και να αιχμαλωτισθούν ολοι οι πακιστανοι να μην ξεφυγει κανενας απο το προστιμο, εχετε καταντησει πραγματικα αηδια, γκρινια ανευ λογου για τα παντα και για το τιποτα
mr. malakas 2021--->2022 ?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Βρηκανε και ΑΦΜ να ξερεις....στα Πακια που πλενουν παρμπριζ στα φαναρια!!!Να τον ακους τον Αλεξ!!! :tooth:
προσεχε τωρα..ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ,ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ,ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..Οι πακιστανοι τα εκαναν πουτανα..πεταγαν βεγγαλικα στους τσολιαδες,κατακλεψαν πλιατσικο σχεδον ολα τα περιπτερα,,λιποθυμοι απο τα ξυδια στηνη Αμαλιας..κατσανε τρεισιμιση ωρες τουλαχιστον..ΑΛΛΑ Ο ΑΛΕΞΟΥΚΟΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ παπαγαλιζει τις μαλακιες του Θεοδωρικακου ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ...ΟΜΩΣ υπαρχουμε εμεις τα παιδια του μοχθου που ΞΕΡΟΥΜΕ τι εγινε..

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Οποιος εχει νομιμα εγγραφα, εχει και ΑΦΜ.
Αν δεν εχει νομιμα εγγραφα, απλώς μπουζουριάζεται, δεν τιθεται θεμα προστιμου. Τι δεν καταλαβαινεις?
εμενα θα μου απαντησεις? διμοιριες για να κυνηγανε γριες και παιδια εχεις. για τα πακια δεν εχει?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.301
Πόντοι
6.256
Οποιος εχει νομιμα εγγραφα, εχει και ΑΦΜ.
Αν δεν εχει νομιμα εγγραφα, απλώς μπουζουριάζεται, δεν τιθεται θεμα προστιμου. Τι δεν καταλαβαινεις?
Ρε μια χαρα σε καταλαβαινω....πηγαν στη πλατεια που ειχαν μαζευτει 5000 χιλιαδες πακια κοψανε 60 προστιμα και τους ρωτησανε πες μας το ΑΦΜ σου και τα Πακια ειχαν και ΑΦΜ που μαλιστα το ξερανε.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Χωρισμενος προς τα 50 ολη μερα εδω μεσα να βγαζει σκατοψυχια και δηλητηριο σε ενα σαι για πουτανες....Χριστουγεννα βρε κακομοιρη και εμπαινες εδω μεσα και ευχοσουν ψοφους με γαμωσταυριδια.
Γαμωσταυρίδια ποτέ. Ψόφους ναι, όπως και πολλοί άλλοι και προς εμένα :) Που το πρόβλημα? Θίχτηκες μωρή πετούγια? :tooth:

Αμα αυτο δεν ειναι ο ορισμος της ανθρωπινης πεταμενης καποτας πραγματικα δεν ξερω τι ειναι! :tooth:
Εγώ τουλάχιστον σε αυτό το site έχω προσφέρει και κάμποσες κριτικές. Εσύ μπήκες πριν 2 χρόνια για να κάνεις αντυπωλείτεφσοι και να μας λες ένα κάρο πίπες... ουδεμία σχέση με την θεματολογία του site....

... μιλώντας για κατάντια, χυμένης καπότας και μαλάκινσης εγκεφάλου :)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.301
Πόντοι
6.256
προσεχε τωρα..ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ,ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ,ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..Οι πακιστανοι τα εκαναν πουτανα..πεταγαν βεγγαλικα στους τσολιαδες,κατακλεψαν πλιατσικο σχεδον ολα τα περιπτερα,,λιποθυμοι απο τα ξυδια στηνη Αμαλιας..κατσανε τρεισιμιση ωρες τουλαχιστον..ΑΛΛΑ Ο ΑΛΕΞΟΥΚΟΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ παπαγαλιζει τις μαλακιες του Θεοδωρικακου ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...ΟΜΩΣ υπαρχουμε μεις τα παιδια του μοχθου που ΞΕΡΟΥΜΕ τι εγινε..
Και να μην μου τα ελεγες τυπε στην Ελλαδα ζω και ξερω πως δουλευει το συστημα....ολα αυτα τα Πακια δεν ελεγχονται και δεν δινουν λογαριασμο σε κανενα κρατος.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
προσεχε τωρα..ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ,ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ,ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..Οι πακιστανοι τα εκαναν πουτανα..πεταγαν βεγγαλικα στους τσολιαδες,κατακλεψαν πλιατσικο σχεδον ολα τα περιπτερα,,λιποθυμοι απο τα ξυδια στηνη Αμαλιας..κατσανε τρεισιμιση ωρες τουλαχιστον..ΑΛΛΑ Ο ΑΛΕΞΟΥΚΟΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ παπαγαλιζει τις μαλακιες του Θεοδωρικακου ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ...ΟΜΩΣ υπαρχουμε εμεις τα παιδια του μοχθου που ΞΕΡΟΥΜΕ τι εγινε..
τυπε η δεη θα κατεβει οσο πηρες και ελευθερια σου πισω με εμβολιο και οσο οι επομενες 2 βδομαδες ειναι κρισιμες :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Και να μην μου τα ελεγες τυπε στην Ελλαδα ζω και ξερω πως δουλευει το συστημα....ολα αυτα τα Πακια δεν ελεγχονται και δεν δινουν λογαριασμο σε κανενα κρατος.
ρε συ βγαινει Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΓΑΜΙΟΛΑΣ και λεει κατσανε μιση ωρα...και εγινε της πουτανας καταλαβαινεις;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.301
Πόντοι
6.256
Γαμωσταυρίδια ποτέ. Ψόφους ναι, όπως και πολλοί άλλοι και προς εμένα :) Που το πρόβλημα? Θίχτηκες μωρή πετούγια? :tooth:

Εγώ τουλάχιστον σε αυτό το site έχω προσφέρει και κάμποσες κριτικές. Εσύ μπήκες πριν 2 χρόνια για να κάνεις αντυπωλείτεφσοι και να μας λες ένα κάρο πίπες... ουδεμία σχέση με την θεματολογία του site....

... μιλώντας για κατάντια, χυμένης καπότας και μαλάκινσης εγκεφάλου :)
Ενταξει αμα πρεπει να γλυφω πακοχυμενες κωλοτρυπηδες των 10 ευρω για να αποκτησω υποσταση σε αυτο το σαι προτιμω να απεχω.... :)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
τυπε η δεη θα κατεβει οσο πηρες και ελευθερια σου πισω με εμβολιο και οσο οι επομενες 2 βδομαδες ειναι κρισιμες :confused:
θα αναβω λαμπτηρες πρασινης ενεργειας και θα πουλαω νεφρο να πληρωσω; :undecided:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
ρε συ βγαινει Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΓΑΜΙΟΛΑΣ και λεει κατσανε μιση ωρα...και εγινε της πουτανας καταλαβαινεις;
μολις σκασαν 10 μπατσοι χεστηκαν πανω τους τα 1 εκ πακια.....
πολυ λογικο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
μολις σκασαν 10 μπατσοι χεστηκαν πανω τους τα 1 εκ πακια.....
πολυ λογικο.
δεν θα επεκταθω για να μην καρφωθω αλλα μαλακιες μεχρι ενα σημειο ειπαμε...ΓΑΜΙΟΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕ

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
να ξερεις δικηγορε παροτι εισαι κομματοσκυλο μου εισαι συμπαθης γτ εισαι πολιτισμενος. παντως πολυ θα ηθελα να ακουσω πως εχουμε μπατσους για τους ελληνες αλλα ποτε για τα πακια.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Μια χαρα τύπε με τη ΔΕΗ, οι τιμες πεφτουν, απο Μαρτη ολα καλα
για τα πακια που εγραψα οσες λεπτομερειες επιτρεται να πω τι εχεις να πεις για τα ψευδη του υπουργου;ξεφτυλα Αλεξ συριζα γιναμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια χαρα τύπε με τη ΔΕΗ, οι τιμες πεφτουν, απο Μαρτη ολα καλα
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
να ξερεις δικηγορε παροτι εισαι κομματοσκυλο μου εισαι συμπαθης γτ εισαι πολιτισμενος. παντως πολυ θα ηθελα να ακουσω πως εχουμε μπατσους για τους ελληνες αλλα ποτε για τα πακια.
Αντε να σου κανω τη χαρη να απαντησω.
Αν θεωρεις οτι η Ελληνικη Αστυνομια ειναι πιο αυστηρη με τους Ελληνες απο ό,τι ειναι με τους ξενους, μαλλον ζεις σε αλλον πλανητη. Ή απλώς στρουθοκαμηλιζεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ενταξει αμα πρεπει να γλυφω πακοχυμενες κωλοτρυπηδες των 10 ευρω για να αποκτησω υποσταση σε αυτο το σαι προτιμω να απεχω.... :)
Θέμα υπόστασης? Μα είσαι μαλάκας εντελώς εσύ!!!! :uglystupid: Και δεν σου φαινόταν! Λαγό (μαλάκα) έβγαλα και σήμερα!

Νομίζεις ρε πανηλίθιε τενεκέ ότι ανεβάζουμε όλοι κριτικές για να έχουμε ΥΠΟΣΤΑΣΗ... που???? σε site μπουρδέλων??? Μάλλον για σένα θα ήταν τίτλος τιμής τέτοιος παπάρας που είσαι!!!! :tooth: :tooth:

Άκου εκεί "ΥΠΟΣΤΑΣΗ" σε site μπουρδέλων!!!! Πόσο ΚΑΜΜΕΝΟΣ είσαι ρε μαλάκα!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom