athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.658
- Πόντοι
- 12.756
μπηκα να ενημερωθω σοβαρα για την πανδημια,να πεισω κανα ΨΕΚΙ να εμβολιαστει και σπαμμαρετε...παω να δουλεψω
τυπε μην το παιρνεις στραβα δεν ειναι κανας ακραιος απλα οχι ο βασικος που υποστηριζει ειμαι λαικο παιδι. περιμενω ακομα τροβαδουρε για το στοιχημα.... αν θες θα στειλω τα χαρτια και στον αλεξ για επιβεβαιωση γνησιοτηταςαλλος ενας φλεξας μισθου εσκασε...μισο να κανω καφεδακι!
Μα μας ενημερώνει ο απόφοιτος Μετσοβίου με μεταπτυχιακό στις ιχθυοκαλλιέργειες...μπηκα να ενημερωθω σοβαρα για την πανδημια,να πεισω κανα ΨΕΚΙ να εμβολιαστει και σπαμμαρετε...παω να δουλεψω
τυπε οταν θα εχεις αρχιδια να βαλεις το στοιχημα μιλαμε. μεχρι τοτε αστο. ευχαριστως να σπασετε το 3 χιλιαρο και τον λεκλερ γιατι δεν ειναι τοσο ποταπο ποσο για να το φοβασαι και να υπεκφευγειςΜα μας ενημερώνει ο απόφοιτος Μετσοβίου με μεταπτυχιακό στις ιχθυοκαλλιέργειες...
Εσύ αν δεν έχεις τι θα χάσεις;τυπε οταν θα εχεις αρχιδια να βαλεις το στοιχημα μιλαμε. μεχρι τοτε αστο.
10κ. πληρωμενα σε μπιτκοιν, λιρες ή δολλαρια. οτι προτιμαςΕσύ αν δεν έχεις τι θα χάσεις;
τυπε λυπαμαι αλλα μονο στραβα μπορω να το παρω....εχουνε ξαναγινει αυτα και καταληγουν παντα σε φωτο με δωματια γεματα 500ρικατυπε μην το παιρνεις στραβα δεν ειναι κανας ακραιος απλα οχι ο βασικος που υποστηριζει ειμαι λαικο παιδι.
Mε καφάσια σαρδέλες προτιμώ...10κ. πληρωμενα σε μπιτκοιν, λιρες ή δολλαρια. οτι προτιμας
τυπε σου ορκιζομαι δεν ειναι πολλα ουτε 500ευρα εχω ουτε τιποτα. μην ανησυχεις.τυπε λυπαμαι αλλα μονο στραβα μπορω να το παρω....εχουνε ξαναγινει αυτα και καταληγουν παντα σε φωτο με δωματια γεματα 500ρικα
εγινε. θα βαλεις το στοιχημα οποτε?Mε καφάσια σαρδέλες προτιμώ...
τυπε εγω ξεκαθαριζω και παλι ειμαι ενας νορμαλ ανθρωπος που απλα ζει κανονικα, οχι πλουσιος ουτε τιποτα παραπανω. ο τρουβαδορος ξεκινησε τη φαση με τα λεφτα για να καλυψει τα ξεφτιλικια του.Όλοι οι δισεκατομμυριούχοι εδώ στο μπουρδελο-σάιτ σκοτώνουμε την ώρα μας; Α ρε Μητσοτάκη, πότε θα κλείσεις τα μπουρδελάκια; Συνήθως τα κλείνεις πρωτα-πρωτα.
Να στείλεις μια εγγυητική στο Νίπλη γιατί είσαι ξεβράκωτος και 10κ δουλεύεις 2 χρόνια για να τα βγάλεις...εγινε. θα βαλεις το στοιχημα οποτε?
ρε λεγε και αστα αυτα. βαζεις το στοιχημα? χωρις μαλακιες το στελνω και σε αλεξ και αθηναιο. δεν περιμενω να τα δωσεις αλλα απλα θα δουν ολοι τι κοτα εισαιΝα στείλεις μια εγγυητική στο Νίπλη γιατί είσαι ξεβράκωτος και 10κ δουλεύεις 2 χρόνια για να τα βγάλεις...
Μη δίνεις σημασία. Εδώ όλοι το παίζουν εφοπλιστές και βιομήχανοι, όταν δεν είναι απόφοιτοι του Χάρβαρντ και του Καίμπριτζ.τυπε εγω ξεκαθαριζω και παλι ειμαι ενας νορμαλ ανθρωπος που απλα ζει ηρεμα τιποτα παραπανω. ο τρουβαδορος ξεκινησε τη φαση με τα λεφτα για να καλυψει τα ξεφτιλικια του.
Δεν έχεις πρόσωπο για στοιχήματα, είσαι πλέμπα....ρε λεγε και αστα αυτα. βαζεις το στοιχημα? χωρις μαλακιες το στελνω και σε αλεξ και αθηναιο. δεν περιμενω να τα δωσεις αλλα απλα θα δουν ολοι τι κοτα εισαι
Μεχρι το απογευμα βλεπω να ξαναμπαινω κ το στοιχημα να χει γινει εξαψηφιο σα τα κρουσματα10κ. πληρωμενα σε μπιτκοιν, λιρες ή δολλαρια. οτι προτιμας
τυπε δεν ξερω τι λες ο τροβαδουρος θεωρει οποιον δεν σκαει 120αρικα σε βιζιτες αποκληρο της ζωηςΜη δίνεις σημασία. Εδώ όλοι το παίζουν εφοπλιστές και βιομήχανοι, όταν δεν είναι απόφοιτοι του Χάρβαρντ και του Καίμπριτζ.
εγώ διαβάζω δημοσιεύματα για αμέριμνες χειμωνιάτικες βόλτες και προορισμούς για την πρώτη εβδομάδα του 22poy eisai reeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..απο χθες σε ψαχνω..ετοιμασου να γαμησεις ομικρον ,π,ρ,σ,ολες τις γαμιολες παραλλαγες..ΙΧΩΡ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ οαση στον οργανισμο,μπουστερ,μπολντενον,τα παντα ολα
τυπε εγω το παω 100κ αν χασω και αν νικησω 1κ μου δινει. θα το δεχτει η ειναι κοτα? αν θελετε και σου πεφτουν πολλα βαλτε μαζι με εκλερ, αλεξ και μπαρμπα. απλα μετα δεν θα εχει ο μπαρμπας για μεταξουργειο.Μεχρι το απογευμα βλεπω να ξαναμπαινω κ το στοιχημα να χει γινει εξαψηφιο σα τα κρουσματα