Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
μπηκα να ενημερωθω σοβαρα για την πανδημια,να πεισω κανα ΨΕΚΙ να εμβολιαστει και σπαμμαρετε...παω να δουλεψω :undecided:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
αλλος ενας φλεξας μισθου εσκασε...μισο να κανω καφεδακι!
τυπε μην το παιρνεις στραβα δεν ειναι κανας ακραιος απλα οχι ο βασικος που υποστηριζει :2funny: ειμαι λαικο παιδι. περιμενω ακομα τροβαδουρε για το στοιχημα.... αν θες θα στειλω τα χαρτια και στον αλεξ για επιβεβαιωση γνησιοτητας
αφου εισαι τρελα φραγκατος τι φοβασαι? οχι πως πιστευω θα τα δωσεις απλα ολοι θα δουν οτι εκτος απο χυσογλειφτης εισαι και αδερφη με τη βουλα :2funny: :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
μπηκα να ενημερωθω σοβαρα για την πανδημια,να πεισω κανα ΨΕΚΙ να εμβολιαστει και σπαμμαρετε...παω να δουλεψω :undecided:
Μα μας ενημερώνει ο απόφοιτος Μετσοβίου με μεταπτυχιακό στις ιχθυοκαλλιέργειες... :confused: :confused: :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Μα μας ενημερώνει ο απόφοιτος Μετσοβίου με μεταπτυχιακό στις ιχθυοκαλλιέργειες... :confused: :confused: :confused:
τυπε οταν θα εχεις αρχιδια να βαλεις το στοιχημα μιλαμε. μεχρι τοτε αστο. ευχαριστως να σπασετε το 3 χιλιαρο και τον λεκλερ γιατι δεν ειναι τοσο ποταπο ποσο για να το φοβασαι και να υπεκφευγεις :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
τυπε μην το παιρνεις στραβα δεν ειναι κανας ακραιος απλα οχι ο βασικος που υποστηριζει :2funny: ειμαι λαικο παιδι.
τυπε λυπαμαι αλλα μονο στραβα μπορω να το παρω....εχουνε ξαναγινει αυτα και καταληγουν παντα σε φωτο με δωματια γεματα 500ρικα

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
τυπε λυπαμαι αλλα μονο στραβα μπορω να το παρω....εχουνε ξαναγινει αυτα και καταληγουν παντα σε φωτο με δωματια γεματα 500ρικα
τυπε σου ορκιζομαι δεν ειναι πολλα ουτε 500ευρα εχω ουτε τιποτα. μην ανησυχεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Mε καφάσια σαρδέλες προτιμώ... :confused: :confused: :confused:
εγινε. θα βαλεις το στοιχημα οποτε?

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Όλοι οι δισεκατομμυριούχοι εδώ στο μπουρδελο-σάιτ σκοτώνουμε την ώρα μας; Α ρε Μητσοτάκη, πότε θα κλείσεις τα μπουρδελάκια; Συνήθως τα κλείνεις πρωτα-πρωτα.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Όλοι οι δισεκατομμυριούχοι εδώ στο μπουρδελο-σάιτ σκοτώνουμε την ώρα μας; Α ρε Μητσοτάκη, πότε θα κλείσεις τα μπουρδελάκια; Συνήθως τα κλείνεις πρωτα-πρωτα.
τυπε εγω ξεκαθαριζω και παλι ειμαι ενας νορμαλ ανθρωπος που απλα ζει κανονικα, οχι πλουσιος ουτε τιποτα παραπανω. ο τρουβαδορος ξεκινησε τη φαση με τα λεφτα για να καλυψει τα ξεφτιλικια του.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Να στείλεις μια εγγυητική στο Νίπλη γιατί είσαι ξεβράκωτος και 10κ δουλεύεις 2 χρόνια για να τα βγάλεις...
ρε λεγε και αστα αυτα. βαζεις το στοιχημα? χωρις μαλακιες το στελνω και σε αλεξ και αθηναιο. δεν περιμενω να τα δωσεις αλλα απλα θα δουν ολοι τι κοτα εισαι

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
τυπε εγω ξεκαθαριζω και παλι ειμαι ενας νορμαλ ανθρωπος που απλα ζει ηρεμα τιποτα παραπανω. ο τρουβαδορος ξεκινησε τη φαση με τα λεφτα για να καλυψει τα ξεφτιλικια του.
Μη δίνεις σημασία. Εδώ όλοι το παίζουν εφοπλιστές και βιομήχανοι, όταν δεν είναι απόφοιτοι του Χάρβαρντ και του Καίμπριτζ.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
ρε λεγε και αστα αυτα. βαζεις το στοιχημα? χωρις μαλακιες το στελνω και σε αλεξ και αθηναιο. δεν περιμενω να τα δωσεις αλλα απλα θα δουν ολοι τι κοτα εισαι
Δεν έχεις πρόσωπο για στοιχήματα, είσαι πλέμπα.... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
10κ. πληρωμενα σε μπιτκοιν, λιρες ή δολλαρια. οτι προτιμας :2funny:
Μεχρι το απογευμα βλεπω να ξαναμπαινω κ το στοιχημα να χει γινει εξαψηφιο σα τα κρουσματα :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Μη δίνεις σημασία. Εδώ όλοι το παίζουν εφοπλιστές και βιομήχανοι, όταν δεν είναι απόφοιτοι του Χάρβαρντ και του Καίμπριτζ.
τυπε δεν ξερω τι λες ο τροβαδουρος θεωρει οποιον δεν σκαει 120αρικα σε βιζιτες αποκληρο της ζωης
:confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.167
Πόντοι
2.606
poy eisai reeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..απο χθες σε ψαχνω..ετοιμασου να γαμησεις ομικρον ,π,ρ,σ,ολες τις γαμιολες παραλλαγες..ΙΧΩΡ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ οαση στον οργανισμο,μπουστερ,μπολντενον,τα παντα ολα :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
:face-medical-mask: εγώ διαβάζω δημοσιεύματα για αμέριμνες χειμωνιάτικες βόλτες και προορισμούς για την πρώτη εβδομάδα του 22 :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261
Οικονομου:
Η μετάλλαξη πλήττει τις νεότερες γενιές, εκεί που υπάρχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, γι' αυτό ακριβώς και η φιλοσοφία των μέτρων έχει να κάνει με χώρους υπερμετάδοσης -εστίαση, διασκέδαση, γήπεδα- με στόχο να περιορίσουμε τη διασπορά της.

και ποιοι μπαινουν σε αυτους τους χωρους, συμφωνα με τα εξυπνα μετρα της κουλοκυβερνησης ? :think: :tooth:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Μεχρι το απογευμα βλεπω να ξαναμπαινω κ το στοιχημα να χει γινει εξαψηφιο σα τα κρουσματα :confused:
τυπε εγω το παω 100κ αν χασω και αν νικησω 1κ μου δινει. θα το δεχτει η ειναι κοτα? αν θελετε και σου πεφτουν πολλα βαλτε μαζι με εκλερ, αλεξ και μπαρμπα. απλα μετα δεν θα εχει ο μπαρμπας για μεταξουργειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom