για τυπος που παρακαλαει να πληρωνει 120 ευρω για να γευεται φλοκια και εσυ ωραια τα λες θα ηταν αστειο αν δεν ηταν τοσο τραγικο.Για αποκαΐδι της ζωής καλά τα λες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 138
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 27.261
δεν εχω μελετησει τροβαδουρο ακομα, αρα δε μπορω να πω γνωμη, σορρυ.τυπε ο τροβαδουρος σνομπαρει φυλης οχι μονο μεταξι. βεβαια αποτι φαινεται οι βιζιτες του πεφτουν πολυ και αναγκαζεται να τις παρακαλαει για τηλεφωνο για να μπορει να μυριζει τα φλοκια στα χνωτα τους. νταξει δεν ειναι ακομα σε επιπεδο μπαρμπα αλλα πλησιαζει.
για ΠΙΝΑΤ οτι θες ομως.
μεχρι και ιγνορ με εχει κανει (ετσι λεει) για να μη βλεπει τι γραφω.
τωρα το λογο... βρεστον εσυ
τυπε ειναι απασχολημενος με τους πελατες του δεν μπορει να ασχολειται μαζι σου. εχει δηλωσει τον λενε και παπατρεχα.δεν εχω μελετησει τροβαδουρο ακομα, αρα δε μπορω να πω γνωμη, σορρυ.
για ΠΙΝΑΤ οτι θες ομως.
μεχρι και ιγνορ με εχει κανει (ετσι λεει) για να μη βλεπει τι γραφω,
τωρα το λογο... βρεστον εσυ
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 138
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 27.261
ε τοτε ειναι δικαιολογημενος, εχει κανει καλο ντιλ.τυπε ειναι απασχολημενος με τους πελατες του. εχει δηλωσει τον λενε και παπατρεχα.
για 3 λεπτα τα 10 ευρα.
τωρα μπορει ναναι στο μαξιμου για ενημερωση πως θα μπαλώσουν την αποτυχια εμβολιων...ε τοτε ειναι δικαιολογημενος, εχει κανει καλο ντιλ.
για 3 λεπτα τα 10 ευρα.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.049
- Πόντοι
- 12.756
μην σπαμμαρετε
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Περιμένουμε την επιστημονική σου άποψη, τόσα χρόνια σε ΙΕΚ κάτι θα έμαθες...τωρα μπορει ναναι στο μαξιμου για ενημερωση πως θα μπαλώσουν την αποτυχια εμβολιων...
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.757
- Πόντοι
- 6.256
Αν εχει και κότερο στειλε κανα πμ.Δε τον γνωριζω εκτος μπου αλλα επειδη γραφει οτι εχει λεφτα ειπα να τον πιασω φιλο
Να οργανωθούμε.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.618
- Πόντοι
- 6.056
12 και σημερα για το μπολι εχω μια τσατσαρα μπλε και σπαω απο ενα δοντι καθε μεραμην σπαμμαρετε
τυπε μιας και σου περισσευουν αν σου στειλω πτυχιο μετσοβιου με αριστα σε πμ μου δινεις ενα τριχιλιαρο? δεν χρειαζεται καν να με παρακαλεσεις για τα φλοκια που θα φας αν δεχτεις. ειναι βελτιωση απο το παρελθον σου με πουτανες...Περιμένουμε την επιστημονική σου άποψη, τόσα χρόνια σε ΙΕΚ κάτι θα έμαθες...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.049
- Πόντοι
- 12.756
poy eisai reeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..απο χθες σε ψαχνω..ετοιμασου να γαμησεις ομικρον ,π,ρ,σ,ολες τις γαμιολες παραλλαγες..ΙΧΩΡ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ οαση στον οργανισμο,μπουστερ,μπολντενον,τα παντα ολα12 και σημερα για το μπολι εχω μια τσατσαρα μπλε και σπαω απο ενα δοντι καθε μερα
Τελευταία τροποποίηση:
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Και δουλεύεις για 700 το μήνα;τυπε μιας και σου περισσευουν αν σου στειλω πτυχιο μετσοβιου με αριστα σε πμ μου δινεις ενα τριχιλιαρο?
Τύπε συγγνώμη...
τυπε δεχεσαι η οχι? εκει ειναι η μαγκια.Και δουλεύεις για 700 το μήνα;
Τύπε συγγνώμη...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.049
- Πόντοι
- 12.756
μαλακα τριχιλιαρουμπα σου ζητανε ενω εγω κυριος μια πεντακοσαρου μονο..ετσι για να δεις ποιοι ειναι οι τιμιοι και οι σταρατοι εδω μεσαΚαι δουλεύεις για 700 το μήνα;
Τύπε συγγνώμη...
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.618
- Πόντοι
- 6.056
θα παρουμε τις ζωες μας πισωpoy eisai reeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..απο χθες σε ψαχνω..ετοιμασου να γαμησεις ομοκρον ,π,ρ,σ,ολες τις γαμιολες παραλλαγες..ΙΧΩΡ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ οαση στον οργανισμο,μπουστερ,μπολντενον,τα παντα ολα
τυπε οταν του τα παρω θα σου δωσω 500 υποσχομαιμαλακα τριχιλιαρουμπα σου ζητανε ενω εγω κυριος μια πεντακοσαρου μονο..ετσι για να δεις ποιοι ειναι οι τιμιοι και οι σταρατοι εδω μεσα
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 138
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 27.261
εδω ειναι 24/7 ,αλλα λεει οτι δεν ειναιτωρα μπορει ναναι στο μαξιμου για ενημερωση πως θα μπαλώσουν την αποτυχια εμβολιων...
επομενες δυο βδομαδες κρισιμες και μετα αραζουμεθα παρουμε τις ζωες μας πισω
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Πόσταρε την τελευταία μισθοδοσία σου να δούμε την αξία του πτυχίου σου...τυπε δεχεσαι η οχι? εκει ειναι η μαγκια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ έχει υπόβαθρο, αυτός προσπαθεί να βγάλει μισθούς ενός έτους...μαλακα τριχιλιαρουμπα σου ζητανε ενω εγω κυριος μια πεντακοσαρου μονο..ετσι για να δεις ποιοι ειναι οι τιμιοι και οι σταρατοι εδω μεσα
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.618
- Πόντοι
- 6.056
ο ταριφας χθες μου ειπε πριν τις 10/1 θα μας κλεισουνεπομενες δυο βδομαδες κρισιμες και μετα αραζουμε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις