Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
να σημειωθει οτι εγω του ζητησα να σταματησει αυτο γιατι σπαμαρουμε το νημα. αλλα επιμενει.
Τυπε μη λετε για ε1 και ε9 γιατι βλεπω τον αντισθενη να μας βαζει συνδρομη συντομα :confused:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
τυπε οταν το επιχειρημα σου απεναντι σε καποιον ειναι οτι ειναι μπατιρης νομιζω οτι καλο ειναι να το αποδεικνυεις καπως αλλιως τα βγαζεις απο το κωλο σου:grin:. ολοι πισω απο το πληκτρολογιο λεφταδες ειμαστε βεβαια ξεχναω οτι το μεσο μελος του μπου ειναι 1.90 και εκατομμυριουχος :confused:

Τυπε μη το παιρνεις προσωπικα κ συ. Καποιος σε ειπε μπατιρη σε ενα φορουμ ανωνυμο σιγα τι εγινε . Ναι πες ειμαι μπατιρης

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Τυπε μη το παιρνεις προσωπικα κ συ. Καποιος σε ειπε μπατιρη σε ενα φορουμ ανωνυμο σιγα τι εγινε . Ναι πες ειμαι μπατιρης
Τώρα εσύ τι πας να κάνεις ; Να μας χαλάσεις το μαδομουνι ;

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Τώρα εσύ τι πας να κάνεις ; Να μας χαλάσεις το μαδομουνι ;
απο εδω και περα δεν θα χρησιμοποιω το τυπε γτ ειπε ο paul newman πρεπει ναχεις οικειοτητα με τον αλλο χρηστη μπου. θα χρησιμοποιω το κυριε ισως.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Εχει δικιο ο Νιπλης τωρα π το σκεφτομαι. Αν αφησεις να σε λεει μπατιρη ο καθενας και να σε προσβαλει δε πας πουθενα . Βαλτε στοιχημα 2Κ ποιος εχει μεγαλυτερο ε9 να τελειωνει :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εχει δικιο ο Νιπλης τωρα π το σκεφτομαι. Αν αφησεις να σε λεει μπατιρη ο καθενας και να σε προσβαλει δε πας πουθενα . Βαλτε στοιχημα 2Κ ποιος εχει μεγαλυτερο ε9 να τελειωνει :confused:
Πως και αναπτυξατε τέτοια οικειότητα και τον αποκαλείς "τύπε"; Γνωριζεστε εκτός μπου;

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Πως και αναπτυξατε τέτοια οικειότητα και τον αποκαλείς "τύπε"; Γνωριζεστε εκτός μπου;
θα χρησιμοποιω το κυριε ειπαμε απο εδω και περα...
δεν ειχα καταλαβει τα πρωτοκολλα του μπου :confused: (τι γαματο εμοτικον αυτο btw)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
θα χρησιμοποιω το κυριε ειπαμε απο εδω και περα...
δεν ειχα καταλαβει τα πρωτοκολλα του μπου :confused: (τι γαματο εμοτικον αυτο btw)
Εγώ τον Capo ρωτούσα για το τυπε.
Το emoticon είναι σήμα κατατεθέν για σκληρούς χυστες. Το καθιέρωσε ο μεγαλύτερος εδώ μέσα. :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Το emoticon είναι σήμα κατατεθέν για σκληρούς χυστες. Το καθιέρωσε ο μεγαλύτερος εδώ μέσα. :confused:
αρα παει και το εμοτικον απο το ρεπερτοριο μου. ειμαι αρχαριος στον πληρωμενο ερωτα, εχω χρονια μπροστα μου για χυστης.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Δε τον γνωριζω εκτος μπου αλλα επειδη γραφει οτι εχει λεφτα ειπα να τον πιασω φιλο :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Δε τον γνωριζω εκτος μπου αλλα επειδη γραφει οτι εχει λεφτα ειπα να τον πιασω φιλο :confused:
ειπαμε ειμαι μπατιρης, εχω αρκετα για να ζω τη ζωη μου ηρεμα αλλα μεχρι εκει. ο τροβαδουρος εχει περισσοτερα μην επαναλαμβανομαι :cry:. το οτι φιλαει πουτανες στηλιτευω (και σε εναν αλλο χρηστη το οτι γλεφει κωλους μεταξουργειου ενω λεει ειναι μεγιστανας οχι τοσο το μεταξι αυτο καθαυτο)
Τα επιχειρηματα του ετσι οπως τα λεει τον κανουν να ακουγεται σαν ολιγαρχης :2funny: που δεν νομιζω οτι αν οντως ηταν θα ηταν στο μπου με εμας τους θνητους :confused:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
αρα παει και το εμοτικον απο το ρεπερτοριο μου. ειμαι αρχαριος στον πληρωμενο ερωτα, εχω χρονια μπροστα μου για χυστης.
Όσα χρόνια και να περάσουν ούτε στη σκιά του Χρηστάρα δε μπορείς να σταθείς. Κανείς μας δηλαδή, οχι μόνον εσύ. :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
ακουσα έναν οικονομολόγο να λέει ότι υποχρεώθηκαν απο τους γερμανους στην αναγνώριση των Σκοπίων για να δώσουν παραταση σε ομόλογο 95δις
Aπο εκει καταλαβαινει καποιος ποσο μ@υνοπανα ειναι οι γερμανοι (οι φιλοι μας). Αλλωστε το εγραψε και ο 0μπαμα στο βιβλιο του. Οτι θυσιαστηκαν οι Ελληνες (σαν την ιφιγενεια)για να διασωθουν οι γερμανικες τραπεζες. Δεν το ειπε μονο ο μπουκλακιας Νταισελμπλουμ :confused:

• Like
Αντιδράσεις: geoMan
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Οχι βρε μαν τι να θιχτω στο λεω για να μη μπαινεις σε τετοιες αψιμαχιες γενικα και μην ανταπαντας γιατι δε θα χει τελος . Αλλος γουσταρει να φιλαει , αλλος να γλυφει και χιλιαδυο που ακους εδω . Οπως τη βρισκει ο καθενας , απλα μη λες στο καθενα τι ειναι σωστο . Εδω ειμαστε να δινουμε τα φωτα μας ο ενας στον αλλο ειτε για πουτανες , ειτε για βιζιτες ειτε για σπονσορετες , τρανς κτλ
... Άλλος στέλνει φωτο τη πουτσα του :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
IMG_20211230_031821.jpg

Γαλήνη...

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αν μπει καμια γαλλιδα κ ποσταρει πουτσες στο μπου θα κανω οτι δε ξερω σε ποιον ανηκει να σε καλυψω :confused:
Μα δε θα καταλάβετε σε ποιον ανήκει ουτως η αλλως...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε νομίζω να είμαι ο μόνος που της το έχει κανει

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Πάντως όπως είδες ψαρωσε.... Αυτή που όντως θίγεται δεν απαντάει καθόλου
Ναι τσιμπησε . Το παιξες σα τελευταιο χαρτι ωραια. Της αρεσες ρε , επρεπε να το στριψεις μετα πιστευω πιο κυριλε . Οχι οτι σιγουρα θα γινοταν κατι αλλα πηρες τη προσοχη π ηθελες να σ μιλησει .Το κανεις συχνα ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom