athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
εχω δει ελληνικους ποιμενικους..πανεμορφοι αλλα εχω διαβασει ιδιαιτεροιΘα σου έλεγα να τσεκαρεις και λευκό ελληνικό. Είναι ομως άλλης κλασης σκύλος.
εχω δει ελληνικους ποιμενικους..πανεμορφοι αλλα εχω διαβασει ιδιαιτεροιΘα σου έλεγα να τσεκαρεις και λευκό ελληνικό. Είναι ομως άλλης κλασης σκύλος.
Οι δυο Μολοσσοί ναι, ο Λευκός λιγότερο.εχω δει ελληνικους ποιμενικους..πανεμορφοι αλλα εχω διαβασει ιδιαιτεροι
φανταζομαι αυτοι ποσο θες να τους παρεις...Οι δυο Μολοσσοί ναι, ο Λευκός λιγότερο.
κρατα το γιατι καληνυχτησε και ξαναστειλτο αυριο να το δει σιγουραπαμε παλι τροβαδουρε. απο εδω και περα θα κανω κοπι το ιδιο μηνυμα.
μπορει να ειμαι η τρισμεγιστος μπατιρης ή λεφτας που απλα προτιμα να επενδυει τα λεφτα του απο το να δινει 100τοσα ευρω για να φιλαω χιλιοχυμενες φωτοσοπαρισμενες βιζιτες.
το μονο σιγουρο που βασιζεται σε λεγομενα του καθενος μας σε ολη τη συζητηση ειναι οτι φιλας πουτανες, που τις εχουν χυσει αλλοι στο στομα και οτι εγω εχω παει μια φορα με μια πουτανα που μυριζε το μουνι της ψαριλα και για αυτο της εκανα και κακη κριτικη που προσωπικα δεν βλεπω το κακο. ελπιζω να εχεις αρκετα λεφτα για να πας να σε ελεγξουν για σμν και να παρεις τιποτα να φας να σου φυγει η γευση απο τα χυσια αν και αμφιβαλλω, συμφωνα με αυτο το κομματι απο την κριτικη σου
Όταν ξαναπάω Βουκουρέστι ίσως την τιμήσω ξανά με 50 ευρώ όμως και σε καμία περίπτωση δε δίνω 250, σκεφτήτε ότι με 200
απο το οποιο φαινεται οτι και δεν εχεις το 200ευρω σαν αμελητεο ποσο και οτι εισαι ανορθογραφος. τωρα απο πεισμα θα κατσω να σου απανταω οτι ωρα θες.
κοιτα να δεις που μαλλον αυτος εχει να παει για μεροκαματοκρατα το γιατι καληνυχτησε και ξαναστειλτο αυριο να το δει σιγουρα
μεροκαματο θα παω σιγουρα εγω Τροβα δεν ξερωκοιτα να δεις που μαλλον αυτος εχει να παει για μεροκαματο
παμε παλι τροβαδουρε. απο εδω και περα θα κανω κοπι το ιδιο μηνυμα.Ψεκια εμβολιαστειτε...
Καλό βράδυ
παμε παλι τροβαδουρε. απο εδω και περα θα κανω κοπι το ιδιο μηνυμα.
μπορει να ειμαι η τρισμεγιστος μπατιρης ή λεφτας που απλα προτιμα να επενδυει τα λεφτα του απο το να δινει 100τοσα ευρω για να φιλαω χιλιοχυμενες φωτοσοπαρισμενες βιζιτες.
το μονο σιγουρο που βασιζεται σε λεγομενα του καθενος μας σε ολη τη συζητηση ειναι οτι φιλας πουτανες, που τις εχουν χυσει αλλοι στο στομα και οτι εγω εχω παει μια φορα με μια πουτανα που μυριζε το μουνι της ψαριλα και για αυτο της εκανα και κακη κριτικη που προσωπικα δεν βλεπω το κακο. ελπιζω να εχεις αρκετα λεφτα για να πας να σε ελεγξουν για σμν και να παρεις τιποτα να φας να σου φυγει η γευση απο τα χυσια αν και αμφιβαλλω, συμφωνα με αυτο το κομματι απο την κριτικη σου
Όταν ξαναπάω Βουκουρέστι ίσως την τιμήσω ξανά με 50 ευρώ όμως και σε καμία περίπτωση δε δίνω 250, σκεφτήτε ότι με 200
απο το οποιο φαινεται οτι και δεν εχεις το 200ευρω σαν αμελητεο ποσο και οτι εισαι ανορθογραφος. τωρα απο πεισμα θα κατσω να σου απανταω οτι ωρα θες.
του το εκανα παραθεση για να δει ειδοποιηση. μη λεει οτι δεν τα ειδε.μεροκαματο θα παω σιγουρα εγω Τροβα δεν ξερω
Δε βρίσκεις εύκολα να πάρεις. Μολοσσούς δίνει μονον ο Αρκτούρος. Που εγγυάται και την καθαρότητα. Υπάρχει ουρά και προηγούνται οι κτηνοτρόφοι. Αυτοί τα ζευγαρώνουν κι αν έχεις κανέναν γνωστό παίρνεις κανένα κουτάβι. Ενας που ειχα ρωτήσει τα έδινε στα 800. Επίσημο εκτροφέα άλλον πλην του Αρκτούρου δεν εχω ακούσει. Αλλά δυστυχώς δεν πουλάει. Λευκούς που είναι τελείως διαφορετικό σκυλί απο τους Μολοσσους, εχω ακούσει να πουλανε κάποιοι ως εκτροφείς.φανταζομαι αυτοι ποσο θες να τους παρεις...
αν σκεφτεις οτι ζητανε 1000 για γερμανους...Δε βρίσκεις εύκολα να πάρεις. Μολοσσούς δίνει μονον ο Αρκτούρος. Που εγγυάται και την καθαρότητα. Υπάρχει ουρά και προηγούνται οι κτηνοτρόφοι. Αυτοί τα ζευγαρώνουν κι αν έχεις κανέναν γνωστό παίρνεις κανένα κουτάβι. Ενας που ειχα ρωτήσει τα έδινε στα 800. Επίσημο εκτροφέα άλλον πλην του Αρκτούρου δεν εχω ακούσει. Αλλά δυστυχώς δεν πουλάει. Λευκούς που είναι τελείως διαφορετικό σκυλί απο τους Μολοσσους, εχω ακούσει να πουλανε κάποιοι ως εκτροφείς.
Προφανώς είναι επισημο εκτροφείο. Τα 800 που ζητάει ο μη επίσημος, για μένα, είναι πολλά. Γιατί δεν έχεις καμία εγγύηση τι ζευγάρωμα εκανε ο τσοπάνης. Έχει πολλά ημίαιμα.αν σκεφτεις οτι ζητανε 1000 για γερμανους...
τυπε σου ειπα οτι ειμαι ανετα να μπορω να κανω τη ζωη μου αν και οχι εκατομυριουχος οπως εσυ να δινω 120ευρα σαν πατατακια. Απλα για σπασιμο θα αφησω ολα τα υπολοιπα στην ακρη και θα κανουμε ενα διαγωνισμο να δουμε ποιος θα χρειαστει να παει πρωτος για μεροκαματο αν εχεις τα αρχιδια φυσικα.Πάει έφυγε, μάλλον πρέπει να ξυπνήσει για δουλειά νωρίς, βιοπαλαιστής...τον σέβομαι!
ναι ειναι σωστος εκτροφεας..επειδη ξερει τον φιλο μου πολυ καλα μου το δινει 500Προφανώς είναι επισημο εκτροφείο. Τα 800 που ζητάει ο μη επίσημος, για μένα, είναι πολλά. Γιατί δεν έχεις καμία εγγύηση τι ζευγάρωμα εκανε ο τσοπάνης. Έχει πολλά ημίαιμα.
θα χασεις...τυπε σου ειπα οτι ειμαι ανετα με λεφτα αν και οχι εκατομυριουχος οπως εσυ οποτε ειμαι τερμα ελευθερος να ασχοληθω με αυτα που θελω. Απλα για σπασιμο θα αφησω ολα τα υπολοιπα στην ακρη και θα κανουμε ενα διαγωνισμο να δουμε ποιος θα χρειαστει να παει πρωτος για μεροκαματο αν εχεις τα αρχιδια φυσικα.
απιθανο το θεωρω....ναι ειναι σωστος εκτροφεας..επειδη ξερει τον φιλο μου πολυ καλα μου το δινει 500
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα χασεις...
οκ...απιθανο το θεωρω....
να σημειωθει οτι εγω του ζητησα να σταματησει αυτο γιατι σπαμαρουμε το νημα. αλλα επιμενει.
αφου δεν ειναι εδω εσυ γραφειςνα σημειωθει οτι εγω του ζητησα να σταματησει αυτο γιατι σπαμαρουμε το νημα. αλλα επιμενει.
του εγραψα να σταματησει αυτη η κουβεντα και αντι να παψει μου απαντησε αρα οφειλω να απαντησω δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευεσαι...αφου δεν ειναι εδω εσυ γραφεις