Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

christos65

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Μέχρι Μάρτιο-Απρίλιο έχει τελειωσει η πανδημία.
Αρκει να την έχουμε σκαπουλάρει μέχρι τότε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
παμε παλι τροβαδουρε. απο εδω και περα θα κανω κοπι το ιδιο μηνυμα.
μπορει να ειμαι η τρισμεγιστος μπατιρης ή λεφτας που απλα προτιμα να επενδυει τα λεφτα του απο το να δινει 100τοσα ευρω για να φιλαω χιλιοχυμενες φωτοσοπαρισμενες βιζιτες.
το μονο σιγουρο που βασιζεται σε λεγομενα του καθενος μας σε ολη τη συζητηση ειναι οτι φιλας πουτανες, που τις εχουν χυσει αλλοι στο στομα και οτι εγω εχω παει μια φορα με μια πουτανα που μυριζε το μουνι της ψαριλα και για αυτο της εκανα και κακη κριτικη που προσωπικα δεν βλεπω το κακο. ελπιζω να εχεις αρκετα λεφτα για να πας να σε ελεγξουν για σμν και να παρεις τιποτα να φας να σου φυγει η γευση απο τα χυσια αν και αμφιβαλλω, συμφωνα με αυτο το κομματι απο την κριτικη σου

Όταν ξαναπάω Βουκουρέστι ίσως την τιμήσω ξανά με 50 ευρώ όμως και σε καμία περίπτωση δε δίνω 250, σκεφτήτε ότι με 200

απο το οποιο φαινεται οτι και δεν εχεις το 200ευρω σαν αμελητεο ποσο και οτι εισαι ανορθογραφος. τωρα απο πεισμα θα κατσω να σου απανταω οτι ωρα θες.:wink:
κρατα το γιατι καληνυχτησε και ξαναστειλτο αυριο να το δει σιγουρα :tooth: :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: nikg

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ψεκια εμβολιαστειτε...

Καλό βράδυ
μπορει να ειμαι η τρισμεγιστος μπατιρης ή λεφτας που απλα προτιμα να επενδυει τα λεφτα του απο το να δινει 100τοσα ευρω για να φιλαω χιλιοχυμενες φωτοσοπαρισμενες βιζιτες.
το μονο σιγουρο που βασιζεται σε λεγομενα του καθενος μας σε ολη τη συζητηση ειναι οτι φιλας πουτανες, που τις εχουν χυσει αλλοι στο στομα και οτι εγω εχω παει μια φορα με μια πουτανα που μυριζε το μουνι της ψαριλα και για αυτο της εκανα και κακη κριτικη που προσωπικα δεν βλεπω το κακο. ελπιζω να εχεις αρκετα λεφτα για να πας να σε ελεγξουν για σμν και να παρεις τιποτα να φας να σου φυγει η γευση απο τα χυσια αν και αμφιβαλλω, συμφωνα με αυτο το κομματι απο την κριτικη σου

Όταν ξαναπάω Βουκουρέστι ίσως την τιμήσω ξανά με 50 ευρώ όμως και σε καμία περίπτωση δε δίνω 250, σκεφτήτε ότι με 200

απο το οποιο φαινεται οτι και δεν εχεις το 200ευρω σαν αμελητεο ποσο και οτι εισαι ανορθογραφος. τωρα απο πεισμα θα κατσω να σου απανταω οτι ωρα θες. :2funny:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756

απο το οποιο φαινεται οτι και δεν εχεις το 200ευρω σαν αμελητεο ποσο και οτι εισαι ανορθογραφος. τωρα απο πεισμα θα κατσω να σου απανταω οτι ωρα θες.
:2funny::2funny::2funny::2funny:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
φανταζομαι αυτοι ποσο θες να τους παρεις...
Δε βρίσκεις εύκολα να πάρεις. Μολοσσούς δίνει μονον ο Αρκτούρος. Που εγγυάται και την καθαρότητα. Υπάρχει ουρά και προηγούνται οι κτηνοτρόφοι. Αυτοί τα ζευγαρώνουν κι αν έχεις κανέναν γνωστό παίρνεις κανένα κουτάβι. Ενας που ειχα ρωτήσει τα έδινε στα 800. Επίσημο εκτροφέα άλλον πλην του Αρκτούρου δεν εχω ακούσει. Αλλά δυστυχώς δεν πουλάει. Λευκούς που είναι τελείως διαφορετικό σκυλί απο τους Μολοσσους, εχω ακούσει να πουλανε κάποιοι ως εκτροφείς.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
Δε βρίσκεις εύκολα να πάρεις. Μολοσσούς δίνει μονον ο Αρκτούρος. Που εγγυάται και την καθαρότητα. Υπάρχει ουρά και προηγούνται οι κτηνοτρόφοι. Αυτοί τα ζευγαρώνουν κι αν έχεις κανέναν γνωστό παίρνεις κανένα κουτάβι. Ενας που ειχα ρωτήσει τα έδινε στα 800. Επίσημο εκτροφέα άλλον πλην του Αρκτούρου δεν εχω ακούσει. Αλλά δυστυχώς δεν πουλάει. Λευκούς που είναι τελείως διαφορετικό σκυλί απο τους Μολοσσους, εχω ακούσει να πουλανε κάποιοι ως εκτροφείς.
αν σκεφτεις οτι ζητανε 1000 για γερμανους...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
αν σκεφτεις οτι ζητανε 1000 για γερμανους...
Προφανώς είναι επισημο εκτροφείο. Τα 800 που ζητάει ο μη επίσημος, για μένα, είναι πολλά. Γιατί δεν έχεις καμία εγγύηση τι ζευγάρωμα εκανε ο τσοπάνης. Έχει πολλά ημίαιμα.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Πάει έφυγε, μάλλον πρέπει να ξυπνήσει για δουλειά νωρίς, βιοπαλαιστής...τον σέβομαι!
τυπε σου ειπα οτι ειμαι ανετα να μπορω να κανω τη ζωη μου αν και οχι εκατομυριουχος οπως εσυ :confused: να δινω 120ευρα σαν πατατακια. Απλα για σπασιμο θα αφησω ολα τα υπολοιπα στην ακρη και θα κανουμε ενα διαγωνισμο να δουμε ποιος θα χρειαστει να παει πρωτος για μεροκαματο αν εχεις τα αρχιδια φυσικα.:headbang2:

Τελευταία τροποποίηση:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
Προφανώς είναι επισημο εκτροφείο. Τα 800 που ζητάει ο μη επίσημος, για μένα, είναι πολλά. Γιατί δεν έχεις καμία εγγύηση τι ζευγάρωμα εκανε ο τσοπάνης. Έχει πολλά ημίαιμα.
ναι ειναι σωστος εκτροφεας..επειδη ξερει τον φιλο μου πολυ καλα μου το δινει 500
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε σου ειπα οτι ειμαι ανετα με λεφτα αν και οχι εκατομυριουχος οπως εσυ :confused: οποτε ειμαι τερμα ελευθερος να ασχοληθω με αυτα που θελω. Απλα για σπασιμο θα αφησω ολα τα υπολοιπα στην ακρη και θα κανουμε ενα διαγωνισμο να δουμε ποιος θα χρειαστει να παει πρωτος για μεροκαματο αν εχεις τα αρχιδια φυσικα.:headbang2:
θα χασεις...

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
αφου δεν ειναι εδω εσυ γραφεις :tooth:
του εγραψα να σταματησει αυτη η κουβεντα και αντι να παψει μου απαντησε αρα οφειλω να απαντησω δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευεσαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom