Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπε εγω το παω 100κ αν χασω και αν νικησω 1κ μου δινει. θα το δεχτει η ειναι κοτα?
Ζήτω συγγνώμη αν σε προσέβαλα για τις σπουδές σου.
Αλλά με 100κ και τόσα πτυχία τι δουλεία έχεις στα μπουρδελάκια; :confused: :confused: :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ζήτω συγγνώμη αν σε προσέβαλα για τις σπουδές σου.
Αλλά με 100κ και τόσα πτυχία τι δουλεία έχεις στα μπουρδελάκια; :confused: :confused: :confused:
η απαντηση ειναι απλη. προτιμω δεκα φορες να τα βαλω καπου να γινουν περισσοτερα παρα να τα σκαω σε φωτοσοπαρισμενες βιζιτες. κατανοω οτι σου φαινεται περιεργο αλλα δεν εχουμε στερηθει ολοι το σεξ τοσο ωστε να χρυσοπληρωνουμε και να γλωσσοφιλαμε πουτανες. δεν απαντησες ακομα για το στοιχημα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
η απαντηση ειναι απλη. προτιμω δεκα φορες να τα βαλω καπου να γινουν περισσοτερα παρα να τα σκαω σε φωτοσοπαρισμενες βιζιτες. κατανοω οτι σου φαινεται περιεργο αλλα δεν εχουμε στερηθει ολοι το σεξ τοσο ωστε να χρυσοπληρωνουμε και να γλωσσοφιλαμε πουτανες. δεν απαντησες ακομα για το στοιχημα.
Πραγματικά μόνο ένας πτυχιούχος Μετσοβίου θα μπορούσε να έχει έναν τόσο ορθολογικό τρόπο σκέψης... :confused: :confused: :confused:

Σου ζήτησα συγγνώμη και είπα πως πιστεύω για την πτυχιάρα σου... :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Πραγματικά μόνο ένας πτυχιούχος Μετσοβίου θα μπορούσε να έχει έναν τόσο ορθολογικό τρόπο σκέψης... :confused: :confused: :confused:
τυπε οταν αποκτησεις μπαλες και αποφασεις να βαλεις το γελοιο για σενα ποσο του 1κ τα λεμε παλι :confused: :2funny: :2funny: υποσχομαι δεν θα στα ζητησω καν το ξεφτιλικι που θα φας μου αρκει. αν και νταξει παρακαλας πουτανες οποτε θα εχεις ζησει και χειροτερα.
αφου εισαι πολυ σιγουρος :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπε οταν αποκτησεις μπαλες και αποφασεις να βαλεις το γελοιο για σενα ποσο του 1κ τα λεμε παλι :confused: :2funny: :2funny: υποσχομαι δεν θα στα ζητησω καν το ξεφτιλικι που θα φας μου αρκει.
αφου εισαι πολυ σιγουρος :confused:
Είμαι σίγουρος πως είσαι μπατίρης, το πτυχίο σου χεσμένο το έχω, εσύ έχεις κολλήσει γιατί νομίζεις πως είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Μπράβο σου λοιπόν πτυχιούχε....έχεις την αναγνώριση του μπουρδέλα.... :confused: :confused: :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Είμαι σίγουρος πως είσαι μπατίρης, το πτυχίο σου χεσμένο το έχω, εσύ έχεις κολλήσει γιατί νομίζεις πως είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Μπράβο σου λοιπόν πτυχιούχε....έχεις την αναγνώριση του μπουρδέλα.... :confused: :confused: :confused:
κοτα εκτος απο χυσογλειφτης.....

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ρε είσαι βλάκας, είπα ότι πιστεύω πως έχεις πτυχίο, μπάμ κάνεις πως είσαι μορφωμένος... :confused: :confused: :confused:
Γιατί να χάσω τα λεφτά μου...
κοτα.....
αστο φιλε οπως ειπα οταν αποκτησεις μπαλες τα ξαναλεμε.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Εγω του πατερα μου του λεω για το πτυχιο νομικης να πληρωσει κατι παραπανω που δουλευω στην εταιρια του , στα παπαρια του με γραφει . Τουλαχιστον μπηκα στο μπου να βρω κ γω λιγο αναγνωριση :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Εγω του πατερα μου του λεω για το πτυχιο νομικης να πληρωσει κατι παραπανω που δουλευω στην εταιρια του , στα παπαρια του με γραφει . Τουλαχιστον μπηκα στο μπου να βρω κ γω λιγο αναγνωριση :confused:
και εγω τυπε τωρα προσπαθω να βγαλω το πρωτα μου λεφτα μαυτο αλλα κωλωνει :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Να ξαναπούμε τι δηλαδή;
Πως είσαι ναυάγιο κι αποκαΐδι της ζωής.... :confused:
αν ειμαι αποκαιδι εσυ που φοβασαι να βαλεις ενα στοιχημα μαζι μου με ενα ευτελες για σενα ποσο τι εισαι?
:confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τυπε εγω το παω 100κ αν χασω και αν νικησω 1κ μου δινει. θα το δεχτει η ειναι κοτα? αν θελετε και σου πεφτουν πολλα βαλτε μαζι με εκλερ, αλεξ και μπαρμπα. απλα μετα δεν θα εχει ο μπαρμπας για μεταξουργειο.
Δεν έχεις 120ευρω να δώσεις σε τακτική βαση και δίνεις 100 χιλιάρικα αν χάσεις; Μετσοβειο είπες; Από απλή μέθοδο των τριών πως πάμε;

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Δεν έχεις 120ευρω να δώσεις σε τακτική βαση και δίνεις 100 χιλιάρικα αν χάσεις; Μετσοβειο είπες; Από απλή μέθοδο των τριών πως πάμε;
ισως απλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα χασω, θες να μπεις και εσυ στο στοιχημα?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
αν ειμαι αποκαιδι εσυ που φοβασαι να βαλεις ενα στοιχημα με ενα ευτελες για σενα ποσο τι εισαι?
:confused:
Μόνος σου βάζεις στοιχήματα γιατί είσαι απελπισμένος.
Σου βάζω κι εγώ λοιπόν ένα στοίχημα 5κ πως θα σου βγάλω φωτό ένα χαρτί υγείας( ισοδύναμο του πτυχίου σου) το πας ή είσαι κότα; :confused: :confused: :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: nikg

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Μόνος σου βάζεις στοιχήματα γιατί είσαι απελπισμένος.
Σου βάζω κι εγώ λοιπόν ένα στοίχημα 5κ πως θα σου βγάλω φωτό ένα χαρτί υγείας( ισοδύναμο του πτυχίου σου) το πας ή είσαι κότα; :confused: :confused: :confused:
υπαρχει μια βασικη διαφορα δεν αμφισβητησα ποτε οτι εχεις χαρτι υγειας. αν κρινω απο το ιστορικο σου το πας και για πεσκεσι να σε συμπαθησουν οι πουτανες:confused:
τυπε αστο τα γυρισες, μαλλον τα 1000 ευρω δεν ηταν τοσο ευτελες ποσο τελικα
:confused: πηγαινε παρακαλα καμια πουτανα τωρα.
οποτε βγεις παλι απο το λαγουμι σου το στοιχημα ειναι διαθεσιμο αν θες

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ισως απλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα χασω, θες να μπεις και εσυ στο στοιχημα?
Μπα, δε βρισκω νόημα στο τζόγο, παρεκτος που δεν εχω καταλάβει ποιο είναι το στοίχημα.

• Like
Αντιδράσεις: nikg

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006

Θεσσαλονίκη: 47χρονος που νοσηλευόταν με κορονοϊό αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό​

Τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο έδωσε ένας 47χρονος ασθενής που νοσηλευόταν με κορoνοϊό στην Πνευμονολογική Κλινική COVID-19 του νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη. :sad2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom