baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
αν δω κανα γκομενακι δλδ να του πω ειμαι και μελος του μπου?Αργει να φορτωσει η σελιδα,μου το κανε πριν.Γιναμε και διασημοι βλεπεις
αν δω κανα γκομενακι δλδ να του πω ειμαι και μελος του μπου?Αργει να φορτωσει η σελιδα,μου το κανε πριν.Γιναμε και διασημοι βλεπεις
Μου το κανε και εμένα πρίν λίγο αλλά μόνο μια φορά , στην προσπάθειά μου να κάνω ένα likeοτι και να κανω στο σαητ με ρωταει για να επιβεβαιωσω την ενεργεια ή μπουκωσε απο τους επισκεπτες ή ασχημα μαντατα
προφανως δεν επιασες το ψαρεμα, αλλα πως να το πιασεις με διψηφιο iq που εχεις εσυ, οπως και ο κλωνοχλεχλες @Leclerc , που βρηκε και απο που ηταν οι επομενες φωτος το βλημα.ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ κλασικός αυτοανοσος μαλακας!!! Μεχρι και τα CG τον έχουν ξεφτιλίσει που ζητάει σκόντο και μετα τις βρίζει!!!
Ελλάδα να βγαίνει κάποιος για γκόμενες, όχι γριές, αν είναι άνω των 40 ετών με εισόδημα κάτω των 40χιλιαδων ΚΑΘΑΡΆ τσέπη, είναι χάσιμο χρόνου...Δυστυχως,στους τσαρλατανους δεν υπαρχει καμια εμπιστοσυνη...Φιλαρακια μ που εχουν κανει φετος πεντε εμβολια,μαζι μ αυτο της γριπης,βγαινουν εξω,καφεδακια-κλαμπακια-μασαχουψες,σορυ αλλα εγω ακομη κ εμβοκιασμενος να ημουν,δεν θα το παιζα χαιλαντερ ,οπως μας δινουν να πιστεψουμε...
Τα ταξιδια π ειναι η μεγαλη μου αρρωστια και εξοδο,πας οπου γουσταρεις ανεμβολιαστος κ σε καποιες περιπτωσεις ουτε καν ραπιντ
και εμενα στα λαικ κολλαει...μαλλον το ιντερνετι που κλεβει ο νιπλης ειναι λιγο αργο..βαλε και την επισκεψιμοτητα του σαιΜου το κανε και εμένα πρίν λίγο αλλά μόνο μια φορά , στην προσπάθειά μου να κάνω ένα like
Δεν θυμάμαι πιο πρίν να μου είχε ξαναζητήσει , σήμερα πρώτη φορά.
Τα σκουπίδια αυτό κάνουν. Βρίζουν οικογένειες. Όπως κι εσύ άλλωστε διότι είσαι ένα σκουπιδι της Μιανμάρ και της πλεμπας. Σκουξε αναρχιδο τσογλανακι, πιο ΔΥΝΑΤΑ όμωςΒρε κακομοίρη αί σηχτηρ άντε γαμησου ανώμαλο
Σε βρίζει την οικογένεια όλο το σαητ κ κάθεσαι σαν χαζός
Δυσμοιρος κακομοιρογλου
Πήγε να μου το κάνει κ μένα αλλά τουδειξα ταυτότητα ασφαλιτη κ πήγε τουμπεκίΜου το κανε και εμένα πρίν λίγο αλλά μόνο μια φορά , στην προσπάθειά μου να κάνω ένα like
Δεν θυμάμαι πιο πρίν να μου είχε ξαναζητήσει , σήμερα πρώτη φορά.
Οχι,γιατι αν μιλησεις σε γκομενακι και σε παρει πρεφα η γουτσου γουτσου σε κοβω να αναρρωνεις για κανενα 6μηνοαν δω κανα γκομενακι δλδ να του πω ειμαι και μελος του μπου?
Τα σκουπίδια αυτό κάνουν. Βρίζουν οικογένειες.
Το Μιανμάρ που κολλάειΤα σκουπίδια αυτό κάνουν. Βρίζουν οικογένειες. Όπως κι εσύ άλλωστε διότι είσαι ένα σκουπιδι της Μιανμάρ και της πλεμπας. Σκουξε αναρχιδο τσογλανακι, πιο ΔΥΝΑΤΑ όμως
Βρε δε γαμιεσαι αναπηρε ανεγκεφακο κακομοίρη κλειδωμένες σε μια γκορσονιεραΤα σκουπίδια αυτό κάνουν. Βρίζουν οικογένειες. Όπως κι εσύ άλλωστε διότι είσαι ένα σκουπιδι της Μιανμάρ και της πλεμπας. Σκουξε αναρχιδο τσογλανακι, πιο ΔΥΝΑΤΑ όμως
Χτικιαρη μαλακα, ΣΚΟΥΞΕΕΕΕ!Βρε δε γαμιεσαι αναπηρε ανεγκεφακο κακομοίρη κλειδωμένες σε μια γκορσονιερα
Ναυάγιο
Γελάει μαζί σου όλο το σαητ κ σε λένε ο ψυχοπαθής........
Πήγε φάε αύριο από το συσσίτιο
Χυσοδοχειο των χουντικών πολιτικών
Εμενα δεν μου κολλαει τιποτα, προφανως οταν κλεβεις συνδεση απο τον γειτονα οπως ο νιπλης μαλλον τα πραγματα δεν ειναι και τοσο καλακαι εμενα στα λαικ κολλαει...μαλλον το ιντερνετι που κλεβει ο νιπλης ειναι λιγο αργο..βαλε και την επισκεψιμοτητα του σαι
Χτικιαρα τραβεστί σκουξε στη γκαρσονιεραΧτικιαρη μαλακα, ΣΚΟΥΞΕΕΕΕ!
Εσύ που γράφεις για αυτοάνοσα τι είσαι;Τα σκουπίδια αυτό κάνουν. Βρίζουν οικογένειες. Όπως κι εσύ άλλωστε διότι είσαι ένα σκουπιδι της Μιανμάρ και της πλεμπας.
Δηλαδη εσυ εισαι πολυ δεξιος και χαλιέσαι που η ΝΔ δεν ειναι τοσο δεξιάΌταν μιλούσα εγώ για την κατάντια της σημερινής ΝΔ και για το πόσο τρίζουν τα κόκκαλα των παραδοσιακών ΝΔκρατων, οι γνωστοί χαζούληδες εδώ μέσα γελούσαν. Πλέον το λένε και οι ίδιοι τους. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Η ΝΔ.
ναι αλλα τωρα ποιος θα παει ΓΑΔΑ ? ποιανου IP θα δουνΕμενα δεν μου κολλαει τιποτα, προφανως οταν κλεβεις συνδεση απο τον γειτονα οπως ο νιπλης μαλλον τα πραγματα δεν ειναι και τοσο καλα