papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.394
- Πόντοι
- 27.261
σε προειδοποιησαΞεκίνησε ο ψυχασθένης κ απασφαλισε.....τρέξτε κοσμε
σε προειδοποιησαΞεκίνησε ο ψυχασθένης κ απασφαλισε.....τρέξτε κοσμε
Ξέχασε να πάρει τη δόση τουσε προειδοποιησα
Ρε μην είστε χέστηδες, ειδα σημερα κλειδωθηκε και το ιστορικο νημα με τις φωτο απο γυναικες/κοπελες μας, τι εχετε παθει?ναι αλλα τωρα ποιος θα παει ΓΑΔΑ ? ποιανου IP θα δουν
Να πάει ο Βολκανοναι αλλα τωρα ποιος θα παει ΓΑΔΑ ? ποιανου IP θα δουν
Ούτε δεξιός είμαι ούτε αριστερός. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι για να ασχολούνται κάτι σανοφάγοι σαν εσένα. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι παραδοσιακοί ΝΔκρατες έχουν φρίξει με την τωρινή ΝΔ. Μια βόλτα σε ένα καφενείο θα σε πείσει.Δηλαδη εσυ εισαι πολυ δεξιος και χαλιέσαι που η ΝΔ δεν ειναι τοσο δεξιά
Καλό γιατί, πέρα από τις συνήθεις μλκιες που γράφουμε, είναι πολύ εξασθενημςνες οι βαριές παρενέργειες...Τελικα ειναι καλο ή κακο οτι επικρατησε η Ομικρον και ειναι και πολυ μεταδοτικη?
μαλλον δε βρηκε ουτε θεση για παπαδοπουλοΞέχασε να πάρει τη δόση του
Μάλλον δεν τον κάλεσε ο Κούλης στο ρεβεγιόν πάρτυ σαν καθαριστεί κ ζουρλαθηκε
Ζήτω η ΝΔΟύτε δεξιός είμαι ούτε αριστερός. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι για να ασχολούνται κάτι σανοφάγοι σαν εσένα. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι παραδοσιακοί ΝΔκρατες έχουν φρίξει με την τωρινή ΝΔ. Μια βόλτα σε ένα καφενείο θα σε πείσει.
Μαλλον, ας κρατησουμε λιγη αισιοδοξιαΚαλό γιατί, πέρα από τις συνήθεις μλκιες που γράφουμε, είναι πολύ εξασθενημςνες οι βαριές παρενέργειες...
Ρε τύπε αυτο το "μια βολτα σε καφενειο θα σε πεισει" με εξοντωσεΟύτε δεξιός είμαι ούτε αριστερός. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι για να ασχολούνται κάτι σανοφάγοι σαν εσένα. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι παραδοσιακοί ΝΔκρατες έχουν φρίξει με την τωρινή ΝΔ. Μια βόλτα σε ένα καφενείο θα σε πείσει.
το χτικιο οσο παει και αποδυναμωνεται με τις μεταλαξειςΜαλλον, ας κρατησουμε λιγη αισιοδοξια
Ε τότε πιάσε πατεράδες, θείους, παππούδες κλπ από το σοι σου και ρώτα. Αν είναι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ θα σου απαντήσουν αναλόγως.Ρε τύπε αυτο το "μια βολτα σε καφενειο θα σε πεισει" με εξοντωσε
ΣΚΑΣΕ ΛΕΜΕ ΕΣΥΛΟΙΠΟΝ.....ΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ παραταξη μας εγινε πολυ κεντρωα...ΝΑΙ δυστυχως φυγαμε αρκετα απο τις παραδοσιακες μας αξιες ΑΛΛΑ.....ΠΡΕΠΕΙ να στηριξουμε την ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ γιατι μετα απο αυτην ΤΟ ΧΑΟΣ...ευχαριστω
Ξερεις μιλαω με το σόι μου, δεν ειμαστε τσακωμενοιΕ τότε πιάσε πατεράδες, θείους, παππούδες κλπ από το σοι σου και ρώτα. Αν είναι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ θα σου απαντήσουν αναλόγως.
αυτο το νιανιαρο που βγηκε στο κιναλ μπορει να κανει εκλογικη ζημια στην νδΛΟΙΠΟΝ.....ΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ παραταξη μας εγινε πολυ κεντρωα...ΝΑΙ δυστυχως φυγαμε αρκετα απο τις παραδοσιακες μας αξιες ΑΛΛΑ.....ΠΡΕΠΕΙ να στηριξουμε την ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ γιατι μετα απο αυτην ΤΟ ΧΑΟΣ...ευχαριστω
Κοίταξε το κλίμα γιατί οι μισοί που ξέρω είναι αντιεμβολιαστεςΜαλλον, ας κρατησουμε λιγη αισιοδοξια
ειμαι η ΔΕΞΙΑ φωνη της λογικης ΑΛΛΑ και της ΣΥΝΕΣΗΣ και φυσικα και του πατροπαραδοτου ΔΕΞΙΟΥ ψηφοφορου που γεννηθηκε με τον ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΠΥΡΣΟ στο μπρατσοΣΚΑΣΕ ΛΕΜΕ ΕΣΥ