kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.040
- Πόντοι
- 6.256
Του lidl του δυευρου καλυτερη θα ναιΓλυκόπικρη γεύση κ με πρακτικά σοκολάτα με τριμα giagli foundouk γίνεται όνειρο
Του lidl του δυευρου καλυτερη θα ναιΓλυκόπικρη γεύση κ με πρακτικά σοκολάτα με τριμα giagli foundouk γίνεται όνειρο
Θα γαμησει μαρεβα στις διακοπες ο κουλης ή θα μας γυρισει αγάμητοςετσι μπραβο κλωνοχλεχλε.
να βλεπεις το δεντρο και οχι το δασος.
Καλά δίνε λεφτά στους γερμαναδες κ στο μαγαζιά του Κούλη εσύ...μαντρωσε το μουμοπανο ο γουρλοματης στις μεγάλες αλυσίδες κ όλα μέλι γαλαΤου lidl του δυευρου καλυτερη θα ναι
Αυτήν την γαμαει τώρα ο βαγγελαςΘα γαμησει μαρεβα στις διακοπες ο κουλης ή θα μας γυρισει αγάμητος
γιατι ποτε τη γαμησε τελευταια φορα λες ?Θα γαμησει μαρεβα στις διακοπες ο κουλης ή θα μας γυρισει αγάμητος
Αυτό σημαίνει πως αν, φερ’ ειπείν, με την Δέλτα για κάθε 100 άτομα που είναι θετικά χρειάζεται 1 συμπολίτης μας νοσηλεία, στην Όμικρον μπορεί να είναι 1 στους 170Συνειδητοποιεί κανείς πόσο σοβαρό είναι αυτό που είπε ο Μαγιορκίνης για την Όμικρον;
Αρχίζει να... ζορίζει το πράγμα.instanews.gr
Σαββα το ακους συνεχεια...ηπια για εμβολιασμενους....ηρθε η ωρα λες;Αυτό σημαίνει πως αν, φερ’ ειπείν, με την Δέλτα για κάθε 100 άτομα που είναι θετικά χρειάζεται 1 συμπολίτης μας νοσηλεία, στην Όμικρον μπορεί να είναι 1 στους 170
Ναι αλλά μπορεί να είναι και ένας στους 1000 , επίσης οι ειδικοί μας λένε οτι η μετάλλαξη είναι πιό ήπια γενικά αλλά και ειδικότερα για τους εμβολιασμένους , ας μας πουν τι ισχύει και για τους ανεμβολίαστους ... κάποια στιγμή όταν θα έχουν στοιχεία τέλος πάντων.
Δεν ξέρω αν ήρθε η ώρα ....Σαββα το ακους συνεχεια...ηπια για εμβολιασμενους....ηρθε η ωρα λες;
εγω πιστευω ηρθε η ωρα...γιατι να περιμενεις και να κινδυνευσεις;κανε μονοδοσικο ΤζονσονΔεν ξέρω αν ήρθε η ώρα ....
Πιστεύω πάντως οτι και να βρουν οτι είναι ήπια και για τους ανεμβολίαστους , δεν θα μας το πούν μπας και εμβολιαστέι κανένας ακόμα
By the way τι κούνημα ήταν αυτό , σεισμός στην Θεσσαλονίκη ; Μπας και ήρθε κανένας πρωθυπουργός κατα δώ ;
Ναι αλλα μπορει να ειναι και ενας στο εκ,ενας στο δισ,ενας στο πλανητη,ενας στο ηλιακο συστημα,ενας στο συμπαν.....Αυτό σημαίνει πως αν, φερ’ ειπείν, με την Δέλτα για κάθε 100 άτομα που είναι θετικά χρειάζεται 1 συμπολίτης μας νοσηλεία, στην Όμικρον μπορεί να είναι 1 στους 170
Ναι αλλά μπορεί να είναι και ένας στους 1000 , επίσης οι ειδικοί μας λένε οτι η μετάλλαξη είναι πιό ήπια γενικά αλλά και ειδικότερα για τους εμβολιασμένους , ας μας πουν τι ισχύει και για τους ανεμβολίαστους ... κάποια στιγμή όταν θα έχουν στοιχεία τέλος πάντων.
Χμμμ ... πόσους μήνες "ελευθερία" δίνει αυτό ;εγω πιστευω ηρθε η ωρα...γιατι να περιμενεις και να κινδυνευσεις;κανε μονοδοσικο Τζονσον
δεν θα σου πω ψεμματα...για την υγεια σου νοιαζομαι ελευθερια δεν την βλεπωΧμμμ ... πόσους μήνες "ελευθερία" δίνει αυτό ;
Το ένιωσα το κούνημα πρίν λίγο , την ώρα που έγραφα το πόστ , ευτυχώς μικρής διάρκειας ... αλλά και μικρής έντασης έχω την εντύπωση.Πριν 10 λεπτά έγινε σεισμός στη Θεσσαλονίκη. Τα ίδια προχθές σε Κρήτη και Κόρινθο. Τι κι αν έχετε γλιτώσει από κορωνοϊό, ο Κούλης έχει φροντίσει για όλα.
Καλά είναι δυνατόν να δίνεις βάση σε post του βλαξ του papaphilips;
Η φωτογραφία είναι του 2017
Χρόνος Γέννησης [GMT] | : 28/12/2021 21:57:46.18 |
Μέγεθος | : 3.3 |
Γεωγραφικό Πλάτος [°N] | : 40.6109 |
Γεωγραφικό Μήκος [°E] | : 23.1449 |
Εστιακό Βάθος [km] | : 5.0 |
Τοποθεσία | : 15 Χλμ. Α της Θεσσαλονίκης |
Πρώτον: οσοι ειναι στην λίστα Λανγκαρντ δεν σημαίνει οτι ειναι και φοροφυγάδες ή λαμόγια.Χαλιά
Μού την μπήκε ο θεος
Εκτός από εσένα είπε και εμενα φοροφυγα
Να δεις που ο ίδιος είναι στη λίστα Λαγκάρντ
3.6 δίνουν, επίκεντρο ΧορτιάτηςΤο ένιωσα το κούνημα πρίν λίγο , την ώρα που έγραφα το πόστ , ευτυχώς μικρής διάρκειας ... αλλά και μικρής έντασης έχω την εντύπωση.
Ο Αλεξ εχει δηλωσει οτι αγοράζει 1 ευρω την μία , δεν χρειάζεται να περιμενεις να ανεβει η τιμήΤυπε εγω εχω καμμια 200αρια Famex μαυρουλες τις οποιες πηρα με 0.20 ευρω τη μια...τωρα τις πουλανε 0.40 ευρω και εχει ο Θεος.
Θα τις κρατησω καβατζα και θα τις πουλησω σε κανα μηνα που θα φτασουν οι τιμες κοντα στο 1 ευρω!!!Bitcoin η φαση!!!
διακοπες ειναι , μην μπερδευεσαι μαλάκαΨΕΚΙΑ,ΣΥΡΙΖΟΠΑΝΑ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ δεν περναει η αθλια προπαγανδα σας...ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ βρισκεται στις επαλξεις