troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.853
- Πόντοι
- 5.506
"Ο ΚΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΗΡΟΣ"πως και πως τον περιμένω να ακουσω παλι τι καινουργιο θα πει
"Ο ΚΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΗΡΟΣ"πως και πως τον περιμένω να ακουσω παλι τι καινουργιο θα πει
κωλονοσκοπηση ποτε εχεις να κανεις?ΚΟΡΩΝΑ δεν παθαινω τιποτα εχω το ΤΡΙΠΛΟ ΙΧΩΡ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ
Τωρα ναι οντως μπορει να πεθανω στο κρυο και στο σκοταδι αλλα αλλο αυτο
ΔΕΝ χρειαζεται φιλε-Μπαρε...θες να σου κανω μια;χωρις λεφτα δωρεαν επειδη εισαι καλο ατομακικωλονοσκοπηση ποτε εχεις να κανεις?
θα πεθανεις δεξιος ... θα σε θαψουμε στην Καισαριανη μαζι με τους αριστερους , για να σε γαμανε στον αλλον κοσμοΚΟΡΩΝΑ δεν παθαινω τιποτα εχω το ΤΡΙΠΛΟ ΙΧΩΡ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ
Τωρα ναι οντως μπορει να πεθανω στο κρυο και στο σκοταδι αλλα αλλο αυτο
ΟΧΙθα πεθανεις δεξιος ... θα σε θαψουμε στην Καισαριανη μαζι με τους αριστερους , για να σε γαμανε στον αλλον κοσμο
Τον Τσιπρα θα φερω στην κηδεία σου
ΟΧΙθα πεθανεις δεξιος ... θα σε θαψουμε στην Καισαριανη μαζι με τους αριστερους , για να σε γαμανε στον αλλον κοσμο
μπορουμε και στο παρκακι στην πλατεια Κουμουνδουρου . απεναντι απο τα γραφεια
Να εμβολιαστουν ολοι για να μην ερθει η Π. Γιατι αν ερθει η Π την Πουτσισαμε.ΗΡΘΕ η ωρα να ξεχωρισει η ΗΡΑ απο το ΣΤΑΡΙ...
οι ΠΕΛΟΥΣΙΟΙ του κοσμου,οι ΙΧΩΡΙΤΕΣ,ΕΜΕΙΣ η ΚΑΣΤΑ των ΑΡΙΣΤΩΝ ....
ΟΜΙΚΡΟΝ σε γαμαμε
ΝΑΙ να γινουν ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ...ΜΠΟΡΟΥΝΕΝα εμβολιαστουν ολοι για να μην ερθει η Π. Γιατι αν ερθει η Π την Πουτσισαμε.
Ναι εγω είχαμε πεί με τον Leclerc οτι είμαι ο ceo , τώρα ο πρόεδρος μπορεί να ήταν ο Λιλάς , μπορεί ο dik , μπορεί και ο Kachaplias , η μπορεί να ξεχνάω και κανέναν άλλονΚάνεις μεγάλο λάθος.
Ο αρχηγός των ψεκασμένων του bou.com είναι ο Λίλας.
Και αυτό τα λέει όλα.
ΥΓ. Τα υπόλοιπα που λες είναι απλώς βλακίες.
χθες ναι σημερα δεν τον ειδα...Ο @mounoxalastis εχει εμφανιστει καθολου;
εχει παει για ραπιντχθες ναι σημερα δεν τον ειδα...
αληθεια;εχει παει για ραπιντ
μαλακας εισαι ρε ? στο μπου ειμαστε , τιποτα δεν ειναι αληθειααληθεια;
μεχρι και αλλος που πηγε στον Αγιο Δομίνικο θα φαει απο τους ντοπιουςμαλακα μου φαινετε οτι θα φαει πολυ ξυλο ο ρουβας την παρασκευη...
μαλλον σε εχει βαλει ιγνορ και σενανομιζω εισαι ο τελευταιος που πρεπει να μιλαει για πακια με τοσο σπερμα τους που εχεις πιει απο κωλους πουτανων και το εχεις παραδεχτει και ο ιδιος. ουτε παραθεση δεν τολμας να μου κανεις πια......... δεν ειχες αρχιδια για αυτο σε παρατησε γυναικα σου και τραμπουκιζουν το γιο σου. η ζωη σου ειναι σκατα και ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ που λες και εσυ