Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Aυτό το λες εσύ και κάποιοι φίλοι σου. Κι εγώ σου λέω, όπως και ο alex, όπως και οι γονείς μου, η αδερφή μου, τα ξαδέρφια μου και κάποιοι φίλοι που το συζητήσαμε, είδαμε κάποιοι μηδέν αυξήσεις, κάποιοι +10-15 ευρώ, κάποιοι +30 ευρώ, μέχρι εκεί. Τώρα γιατί εσένα σου ήρθε +45%... τι να σου πω.ξεκιναμε με επιδοτηση ενεργειας...το ειπε ΔΕΝ το εκανε..
ΕΚΤΟΣ βέβαια φιλαράκι αν πληρώνεις 80 ευρώ λογαριασμό και σου ήρθε €120 και σκούζεις για αυτό....!!!!
Αυτό το δεύτερο δεν το κατάλαβαδευτερον να τελειωνει το παραμυθι ευπαθεις ομαδες που οι περισσοτεροι ειναι γιουφτοι,ψευτες καια εργοι που καπηλευονται το συστημα..
Αυτό που λες είναι ίδιο με τις πίπες που λέει ο αλεξέγιεφ και τα τσιριζοσούργελα που δεν έχουν ιδέα από οικονομία. Στην ελεύθερη οικονομία δεν μπορεί το κράτος να παρεμβαίνει και πολύ καλά που δεν το κάνει. Αλλά κι αυτό βαριέμαι να στο εξηγώ τώρα!!!τριτον συνφωνια κυριων με τις εταιρειες για παγωμα ανατιμησεων
Επιδότηση. Μάλιστα.με ανταλλαγμα καποια επιδοτηση και εκει του ενεργειακου κοστους..
... από που?
Τι κόστος έχεις στο μυαλό σου που δεν το θεωρείς τεράστιο?απλα και κατανοητα και ομορφα χωρις τεραστιο κοστος