Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ξεκιναμε με επιδοτηση ενεργειας...το ειπε ΔΕΝ το εκανε..
Aυτό το λες εσύ και κάποιοι φίλοι σου. Κι εγώ σου λέω, όπως και ο alex, όπως και οι γονείς μου, η αδερφή μου, τα ξαδέρφια μου και κάποιοι φίλοι που το συζητήσαμε, είδαμε κάποιοι μηδέν αυξήσεις, κάποιοι +10-15 ευρώ, κάποιοι +30 ευρώ, μέχρι εκεί. Τώρα γιατί εσένα σου ήρθε +45%... τι να σου πω.

ΕΚΤΟΣ βέβαια φιλαράκι αν πληρώνεις 80 ευρώ λογαριασμό και σου ήρθε €120 και σκούζεις για αυτό....!!!!

δευτερον να τελειωνει το παραμυθι ευπαθεις ομαδες που οι περισσοτεροι ειναι γιουφτοι,ψευτες καια εργοι που καπηλευονται το συστημα..
Αυτό το δεύτερο δεν το κατάλαβα :)

τριτον συνφωνια κυριων με τις εταιρειες για παγωμα ανατιμησεων
Αυτό που λες είναι ίδιο με τις πίπες που λέει ο αλεξέγιεφ και τα τσιριζοσούργελα που δεν έχουν ιδέα από οικονομία. Στην ελεύθερη οικονομία δεν μπορεί το κράτος να παρεμβαίνει και πολύ καλά που δεν το κάνει. Αλλά κι αυτό βαριέμαι να στο εξηγώ τώρα!!!

με ανταλλαγμα καποια επιδοτηση και εκει του ενεργειακου κοστους..
Επιδότηση. Μάλιστα.

... από που?

απλα και κατανοητα και ομορφα χωρις τεραστιο κοστος
Τι κόστος έχεις στο μυαλό σου που δεν το θεωρείς τεράστιο?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Βγαίνουμε οφ τοπικ αλλά ισχύει αυτό που σου λέω
Αεροπορικά ταξι βίζες ασφάλειες υγείας ξενοδοχεία αντίστοιχων αστέρων είναι πιο ακριβά στο τρίτο κοσμο
Καλά εντάξει τύπε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Aυτό το λες εσύ και κάποιοι φίλοι σου. Κι εγώ σου λέω, όπως και ο alex, όπως και οι γονείς μου, η αδερφή μου, τα ξαδέρφια μου και κάποιοι φίλοι που το συζητήσαμε, είδαμε κάποιοι μηδέν αυξήσεις, κάποιοι +10-15 ευρώ, κάποιοι +30 ευρώ, μέχρι εκεί. Τώρα γιατί εσένα σου ήρθε +45%... τι να σου πω.

ΕΚΤΟΣ βέβαια φιλαράκι αν πληρώνεις 80 ευρώ λογαριασμό και σου ήρθε €120 και σκούζεις για αυτό....!!!!

Αυτό το δεύτερο δεν το κατάλαβα :)

Αυτό που λες είναι ίδιο με τις πίπες που λέει ο αλεξέγιεφ και τα τσιριζοσούργελα που δεν έχουν ιδέα από οικονομία. Στην ελεύθερη οικονομία δεν μπορεί το κράτος να παρεμβαίνει και πολύ καλά που δεν το κάνει. Αλλά κι αυτό βαριέμαι να στο εξηγώ τώρα!!!

Επιδότηση. Μάλιστα.

... από που?

Τι κόστος έχεις στο μυαλό σου που δεν το θεωρείς τεράστιο?
ΞΕΚΟΛΛΑ λιγο και νιωσε....πληρωσα εγω και ο περισσοτερος κοσμος 40-45% παραπανω ρευμα...ειπε απο Οκτωβρη επιδοτηση κιλοβατωρας και δεν εδωσε..εσεις θα γαμηθειτε στον επομενο εκκαθαριστικο..ΤΟΣΟ απλα..
και επαναλαμβανω οτι πρασινη αναπτυξη δεν κανεις με πουτσες...αν θες να μαθεις τι και πως διαβασε Μυτιληναιο που τα λεει χυμα...
οι ευπαθεις ομαδες πολλοι ειναι λαμογια που απομυζουν επιδοματα..αυτο πρεπει να τελειωνει και αφου δε μπορει να κανει ελεγχους ας κανει πραγματα για ολο το κοσμο ανεξαρτητως εισοδηματος

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
ΞΕΚΟΛΛΑ λιγο και νιωσε....πληδωσα εγω και ο περισσοτερος κοσμος 40-45% παραπανω ρευμα...ειπε απο Οκτωβτη επιδοτηση κιλοβατωρας και δεν εδωσε..εσεις θα γαμηθειτε στον επομενο εκκαθαριστικο..ΤΟΣΟ απλα..
και επαναλαμβανω οτι πρασινη αναπτυξη δεν κανεις με πουτσες...αν θες να μαθεις τι και πως διαβασε Μυτιληναιο που τα λεει χυμα...
εχεις περασει το σταδιο με το τι δουλεια κανεις και ποσα βγαζεις ?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
εχω πει τι κανω ξερει..και εχω ενα καλο μισθο για τα δεδομενα του Γκριχελαντ τιποτα παραπανω..
κριτικες δε βλεπω ομως, αρα δε γαμας, δηλαδη εισαι ρεζιλας.
ετοιμασου για χυσαμολια πολυ σχολαστικα, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
κριτικες δε βλεπω ομως, αρα δε γαμας, δηλαδη εισαι ρεζιλας.
ετοιμασου για χυσαμολια πολυ σχολαστικα, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !!!
εχω δηλωσει οτι αγαπαω την κυρα και δεν παω με αλλες :sad2: :cry::coffee:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ΞΕΚΟΛΛΑ λιγο και νιωσε....πληρωσα εγω και ο περισσοτερος κοσμος 40-45% παραπανω ρευμα...ειπε απο Οκτωβρη επιδοτηση κιλοβατωρας και δεν εδωσε..εσεις θα γαμηθειτε στον επομενο εκκαθαριστικο..ΤΟΣΟ απλα..
οι ευπαθεις ομαδες πολλοι ειναι λαμογια που απομυζουν επιδοματα..αυτο πρεπει να τελειωνει και αφου δε μπορει να κανει ελεγχους ας κανει πραγματα για ολο το κοσμο ανεξαρτητως εισοδηματος
Eσύ μάλλον θα πρέπει να ξεκολλήσεις λίγο και να νιώσεις, γιατί απλά ένιωσες ένα τσούξιμο στον κώλο και τα γύρισες 180 μοίρες (όχι 360 που λέει το ζωάδι!) :)

Αν λοιπόν μου έρθει κι εμένα +45%, θα το πληρώσω. Σίγουρα δεν θα κάνω όπως εσύ, παρότι θα χάσω λεφτά. Κι ο αλεξέγιεφ να ήταν υπό αυτές τις συνθήκες της παγκόσμιας (επαναλαμβάνω: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ) κρίσης στην ενέργεια, θα πλήρωνα. Με την διαφορά ότι θα έλεγα ότι "μ' αυτό το μαλάκα που έχουμε η ενεργειακή κρίση θα έχει τελειώσει σε όλο τον κόσμο κι εμείς θα τελειώσουμε καμιά 10ετία μετά!!!!". Με τον Κούλη δεν το λέω αυτό!

Όσο για τον Μυτιληναίο, εγώ προσωπικά τον παραδέχομαι (έχω και κάποιες μετοχές του!) και δεν διαφωνώ σε αυτά που λέει. Αυτός πολύ σωστά τα λέει, αλλά για βάλτον πρωθυπουργό να λύσει το πολιτικό ζήτημα της "πράσινης" ενέργειας στην Ελλάδα (το " " δεν είναι τυχαία). Με δουλεύεις ρε μεγάλε? Εδώ μας ζαλίζουν τα μπιρμπιλόνια το κάθε πράσινο μαστούρι με τις ανεμογεννήτριες και τους κορμοράνους κι όλες αυτές τις πίπες. Κι εσύ πιστεύεις ότι αυτά θα αλλάξουν αύριο?

Όσο για τα λαμόγια τύπου ζαν που μάλλον εννοείς, οι οποίοι παίρνουν επιδόματα που δεν δικαιούνται... κάνε απλά λίγο υπομονή. Το να τα κόψει εντελώς και να τους αφήσει να ψοφήσουν, δεν θα το κάνει ποτέ ο Κούλης (για μένα στα παπάρια μου, ας το έκανε!). Αλλά σίγουρα δεν θα παίρνουν τόσα και τόσο εύκολα....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Eσύ μάλλον θα πρέπει να ξεκολλήσεις λίγο και να νιώσεις, γιατί απλά ένιωσες ένα τσούξιμο στον κώλο και τα γύρισες 180 μοίρες (όχι 360 που λέει το ζωάδι!) :)

Αν λοιπόν μου έρθει κι εμένα +45%, θα το πληρώσω. Σίγουρα δεν θα κάνω όπως εσύ, παρότι θα χάσω λεφτά. Κι ο αλεξέγιεφ να ήταν υπό αυτές τις συνθήκες της παγκόσμιας (επαναλαμβάνω: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ) κρίσης στην ενέργεια, θα πλήρωνα. Με την διαφορά ότι θα έλεγα ότι "μ' αυτό το μαλάκα που έχουμε η ενεργειακή κρίση θα έχει τελειώσει σε όλο τον κόσμο κι εμείς θα τελειώσουμε καμιά 10ετία μετά!!!!". Με τον Κούλη δεν το λέω αυτό!

Όσο για τον Μυτιληναίο, εγώ προσωπικά τον παραδέχομαι (έχω και κάποιες μετοχές του!) και δεν διαφωνώ σε αυτά που λέει. Αυτός πολύ σωστά τα λέει, αλλά για βάλτον πρωθυπουργό να λύσει το πολιτικό ζήτημα της "πράσινης" ενέργειας στην Ελλάδα (το " " δεν είναι τυχαία). Με δουλεύεις ρε μεγάλε? Εδώ μας ζαλίζουν τα μπιρμπιλόνια το κάθε πράσινο μαστούρι με τις ανεμογεννήτριες και τους κορμοράνους κι όλες αυτές τις πίπες. Κι εσύ πιστεύεις ότι αυτά θα αλλάξουν αύριο?

Όσο για τα λαμόγια τύπου ζαν που μάλλον εννοείς, οι οποίοι παίρνουν επιδόματα που δεν δικαιούνται... κάνε απλά λίγο υπομονή. Το να τα κόψει εντελώς και να τους αφήσει να ψοφήσουν, δεν θα το κάνει ποτέ ο Κούλης (για μένα στα παπάρια μου, ας το έκανε!). Αλλά σίγουρα δεν θα παίρνουν τόσα και τόσο εύκολα....
μια χαρα τα πληρωσα αυτο τι παει να πει;οτι θα ειμαι μαλακας και θα το παιζω υπακουος;κανεις λαθος..τις μαλακιες εγω απο το κομμα μου δεν τις δεχομαι...επαναλαμβανω λοιπον...επειδη δεν ειμαστε συριζα και οτι λεμε το κανουμε τις γαμημενες επιδοτησεις της κιλοβατωρας να τις δωσει Η ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ αφου το ειπε...το οτι δεν εχω ακριβοτερο ρευμα απο ολη την Ευρωπη τα ακουω βερεσε γιατι οι μισθοι εδω ειναι για τον πουτσο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τυποι θα κλεισουμε..Το χα ξαναπει εδω,εχει ηδη γυριστει σποτ<<Μενουμε Σπιτι>> 3 Γεναρη θα κλεισουμε για ενα μηνα,απλα δεν το κανε νωριτερα για να μειωσει το πολιτικο κοστος οτι και καλα εκλεισε την αγορα μεσα στα χριστουγεννα,
1) Πώς γνωριζεις τι σποτ εχει γυριστει?
2) Αρα αν στις 3 Γεναρη δεν ανακοινωθει γενικο λοκνταουν θα πρεπει να μας εξηγησεις καποια πραγματα, σωστα?
3) Ποιες ειναι οι πηγές σου?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
μια χαρα τα πληρωσα αυτο τι παει να πει;οτι θα ειμαι μαλακας και θα το παιζω υπακουος;κανεις λαθος..τις μαλακιες εγω απο το κομμα μου δεν τις δεχομαι...επαναλαμβανω λοιπον...επειδη δεν ειμαστε συριζα και οτι λεμε το κανουμε τις γαμημενες επιδοτησεις της κιλοβατωρας να τις δωσει Η ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ αφου το ειπε...το οτι δεν εχω ακριβοτερο ρευμα απο ολη την Ευρωπη τα ακουω βερεσε γιατι οι μισθοι εδω ειναι για τον πουτσο
Τόση ώρα σου μιλάω και δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις. Τέτοιο κόλλημα έχεις φάει. :dunno:

Να πάει να γαμηθεί λοιπόν ο Κούλης!

ΟΚ τώρα? :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
θα το φας το κεφαλακι σου ΚΑΙ τα χυσαμολια, δε μ'ακους.
ποσταρε καμια φωτο απο πισινα μπας και το σωσεις στη στροφη τουλαχιστον.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
...ΨΙΧΟΥΛΑ,εδω μιλαμε για πολλα τρις .....θα αναβουμε πουρα με 500ρα,απλα εχω ενα θεματακι τωρα με το φλαη οβερ.....τι αμαξι να παρω ρε σεις για την δεκαλωριδη περιφερειακη οδο???μη βγαινω με το φεραρικο και με κροιδευουν για ψιλικαντζη.....εχετε καμια αξιοπρεπη ιδεα για λυση....επειγον!
Έχει βγεί ένα υπερσουπεραυτοκινητο το οποίο κάνει την Φεράρι να νοιώθει σεϊσεντο.

Λέγεται chaos και το εργοστάσιο πέφτει κατά Μέγαρα μεριά...?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
ετσι μπραβο, τα βατσινειδη να πανε απο τους πρωτους για εμφυτευση.
3 καμπαλερος (πιμποδικηγορος, ΠΙΝΑΤ, ασβος), μπαγλαμαδομαστορ και λοιποι απο τους παγκιτες β' διαλογης, απο τωρα για ραντεβου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom