Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
να πάρεις ηλεκτρικό τύπε να μη χαλάς και το περιβάλλον
Πετας ρε σαουλ ενα ηλεκτρικο στο τραπεζι γενικα και μας αφηνεις στο διαβαστηκε???...πες μια μαρκα ρε αλανι,επειγον γραφω ξεκαθαρα,θα τελειωσει το φλαη οβερ και θα κυκλοφοραμε με τον τενεκε....ντροπη!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Οι Ολλανδοί έχουν λεφτά να πληρώνουν.Εμείς τί έχουμε;
Αρκιντια.....αρκουν τυπε αυτα για ελλαδα...για αλλη μια φορα θα παρουμε τα αρκιντια μας......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλλα μετα ,σβινννννννννν.....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ναι μαλλον παμε για γενικο λοκ νταουν παλι
Δεν υπάρχει περίπτωση γενικού λοκντάουν για τον πολύ απλό λόγο ότι τα λεφτά από ΕΕ γιοκ.

Και προσέχετε τι εύχεστε όλοι εδώ τα σούργελα, γιατί με το λοκντάουν θα έχετε κάτι closer και κάτι άλλους με καταστήματα, κτλ να σκούζουν σαν γριές χήρες, 24/7, non stop. Και φυσικά θα καταστραφούν, αυτό είναι δεδομένο.

Εμένα προσωπικά στον μπούτσο μου το λοκντάουν. Δεν πα να γίνει! Δεν επηρεάζει την δουλειά μου, παρά ελάχιστα (έως καθόλου).

Άρα closer λεβεντάκο μου και λοιποί υπόλοιποι, έχε υπόψιν σου ότι τα σούργελα εδώ εύχονται να γίνει λοκντάουν για να κράζουν μετά το λοκντάουν κάνοντας έτσι αντυπωλείταιφσοι. Όπως κάνεις κι εσύ :)

Είδες τι ωραία είναι? :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.192
Πόντοι
26.141
στο τελος οπως γινεται χρονια η οικονομια θα παιξει ρολο..οποτε ας αφησουν τις μαλακιες με επιδοτησεις κιλοβατωρας που ΔΕΝ εχει παει σε κανεναν και ας το κανουν πραγματικα η ας σκεφτουν μια λυση...πραγματα που παιρνω συνεχεια τα ιδια,,μπριζολες μοσχαρισιες πχ καφεδες κλπ 10-20% επανω...
Προχτές που ήμουν Τουρκία συνάντησα για δέκα λεπτά έμπορα μεγάλο στην περιοχή της ΤΡΑΚΥΑ και είπε την άλλη κουβέντα
Οι κυβερνήσεις πέφτουν μόνο από την οικονομία της χώρας κ από τη τσεπουλα του πολιτη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.168
Πόντοι
12.756
Προχτές που ήμουν Τουρκία συνάντησα για δέκα λεπτά έμπορα μεγάλο στην περιοχή της ΤΡΑΚΥΑ και είπε την άλλη κουβέντα
Οι κυβερνήσεις πέφτουν μόνο από την οικονομία της χώρας κ από τη τσεπουλα του πολιτη
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ναι, μόνο η διαφορά με την Τουρκία και τις άλλες σάπιες χώρες που πηγαίνει ο ηφαίστειος (ο οποίος ακόμα να καταλάβει τις διαφορές) είναι ότι την μπριζόλα σου την παίρνεις +10% λόγω πληθωρισμού που είναι παγκόσμιο φαινόμενο και πάντα έρχεται κατόπιν ρευστότητας που παρέχουν τα κράτη. Άρα, επειδή πέρσι όλες οι χώρες άνοιξαν κάνουλες (εδώ σε εμάς η ΕΕ) κι άρχισαν να δίνουν φράγκα για να καλύψουν το loss του lockdown, γι' αυτό έχουμε πληθωρισμό σήμερα. Στην τουρκία το story δεν είναι έτσι, από αλλού γαμιέται η οικονομία της, αλλά βαριέμαι να στα εξηγώ τώρα. Ψάξε μόνος σου, είμαι σίγουρος ότι θα τα βρεις.

Αυτά για την γενική γνώση που πρέπει να έχεις πριν αρχίσεις να λες τις λαϊκίστικες παπάτζες που λένε τα σούργελα εδώ μέσα :wink:

Όσον αφορά την Ελλάδα, παρόλα τα παραπάνω έχει καταφέρει να έχει τον τρίτο χαμηλότερο πληθωρισμό στην ΕΕ. Οπότε ξανασκέψου λίγο τι παίζει. Αν θες βέβαια, αν δεν θες εμένα το ίδιο μου κάνει :)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.168
Πόντοι
12.756
Ναι, μόνο η διαφορά με την Τουρκία και τις άλλες σάπιες χώρες που πηγαίνει ο ηφαίστειος (ο οποίος ακόμα να καταλάβει τις διαφορές) είναι ότι την μπριζόλα σου την παίρνεις +10% λόγω πληθωρισμού που είναι παγκόσμιο φαινόμενο και πάντα έρχεται κατόπιν ρευστότητας που παρέχουν τα κράτη. Άρα, επειδή πέρσι όλες οι χώρες άνοιξαν κάνουλες (εδώ σε εμάς η ΕΕ) κι άρχισαν να δίνουν φράγκα για να καλύψει το loss του lockdown, γι' αυτό έχουμε πληθωρισμό σήμερα.

Αυτά για την γενική γνώση που πρέπει να έχεις πριν αρχίσεις να λες τις λαϊκίστικες παπάτζες που λένε τα σούργελα εδώ μέσα :wink:

Όσον αφορά την Ελλάδα, παρόλα τα παραπάνω έχει καταφέρει να έχει τον τρίτο χαμηλότερο πληθωρισμό στην ΕΕ. Οπότε ξανασκέψου λίγο τι παίζει. Αν θες βέβαια, αν δεν θες εμένα το ίδιο μου κάνει :)
εγω δεν εκανα συγκριση ρε Μπαρμπα Ελλαδος-Τουρκιας εγω συμφωνησα με αυτο που του ειπε ο τουρκαλας οτι οι κυβερνησεις πεφτουν -το εγραψα και εγω πιο πισω-απο την οικονομια...
και εδω δεν πανε καλα τα πραγματα..τις εχω διαβασει τις αναλυσεις κλπ αλλα αυτο που εχει σημασια ειναι η ακριβεια σε ΟΛΑ τα ειδη συνεπεια του ενεργειακου κοστους...
ΑΥΤΟ αν συνεχιστει θα πονεσει ολους μας και τα ψηφαλακια στην κυβερνηση

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.168
Πόντοι
12.756

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.192
Πόντοι
26.141
Ναι, μόνο η διαφορά με την Τουρκία και τις άλλες σάπιες χώρες που πηγαίνει ο ηφαίστειος (ο οποίος ακόμα να καταλάβει τις διαφορές) είναι ότι την μπριζόλα σου την παίρνεις +10% λόγω πληθωρισμού που είναι παγκόσμιο φαινόμενο και πάντα έρχεται κατόπιν ρευστότητας που παρέχουν τα κράτη. Άρα, επειδή πέρσι όλες οι χώρες άνοιξαν κάνουλες (εδώ σε εμάς η ΕΕ) κι άρχισαν να δίνουν φράγκα για να καλύψουν το loss του lockdown, γι' αυτό έχουμε πληθωρισμό σήμερα. Στην τουρκία το story δεν είναι έτσι, από αλλού γαμιέται η οικονομία της, αλλά βαριέμαι να στα εξηγώ τώρα. Ψάξε μόνος σου, είμαι σίγουρος ότι θα τα βρεις.

Σού έχω πει έχω πάει και wallstrett new york bali phuket capri monaco Luxembourg Iceland stockholm norway andorra lichtnestein rovaniemi portofino como cannes Νίκαια σαν Ρέμο και σού υπογράφω ότι πιο ακριβά είναι να πας σε αυτές τις καμμένες χωρες που λες
Κ πρώτα πήγα στα κυριλλε μέρη κ μετά κ στου τρίτου κόσμο
Οι σάπιες χώρες όπως Σενεγάλη είναι πιο ακριβοι.προορισμοι από.τις πάνω περιοχές που ανέφερα!!!!
Τέλος με τον Αθηναίο συμφωνησαμε ότι οι κυβερνήσεις πέφτουν.απο την τσέπη.του απλού πολιτη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
θα χασει ψηφαλακια αυτο εννοω..η δυσαρεσκεια θα απομακρυνει κοσμο απο την ΔΕΞΙΑ..η οικονομικη στενοτητα ειναι κακος συμβουλος για την ΔΕΞΙΑ μας
Σωστά.

Αυτό όμως έχει σχέση με την μαλακία που δέρνει τον Έλληνα τα τελευταία 50 χρόνια κυρίως, ο οποίος κοιτάει την ΠΑΡΤΑΡΑ του, στον ΜΠΟΥΤΣΟ του το γενικό σύνολο, αυτός να περνάει καλά και στ' αρχίδια του όλα τα υπόλοιπα!

Μήπως αρχίζεις να καταλαβαίνεις τώρα για ποιο λόγο η Ελλάδα είναι καμιά 50αριά χρόνια πίσω από την Αμερική και 20-25 χρόνια πίσω από την Ευρώπη? Επειδή εμείς όταν ψηφίζαμε, οι άλλοι ήταν στα δέντρα... αλλά όταν κατέβηκαν από τα δέντρα και έφτιαξαν κράτη κι αυτοί οι ούγκανοι, ξαφνικά μας πέρασαν 25-30 χρόνια!!!

Τις πταίει? :)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.168
Πόντοι
12.756
Σωστά.

Αυτό όμως έχει σχέση με την μαλακία που δέρνει τον Έλληνα τα τελευταία 50 χρόνια κυρίως, ο οποίος κοιτάει την ΠΑΡΤΑΡΑ του, στον ΜΠΟΥΤΣΟ του το γενικό σύνολο, αυτός να περνάει καλά και στ' αρχίδια του όλα τα υπόλοιπα!

Μήπως αρχίζεις να καταλαβαίνεις τώρα για ποιο λόγο η Ελλάδα είναι καμιά 50αριά χρόνια πίσω από την Αμερική και 20-25 χρόνια πίσω από την Ευρώπη? Επειδή εμείς όταν ψηφίζαμε, οι άλλοι ήταν στα δέντρα... αλλά όταν κατέβηκαν από τα δέντρα και έφτιαξαν κράτη κι αυτοί οι ούγκανοι, ξαφνικά μας πέρασαν 25-30 χρόνια!!!

Τις πταίει? :)
ναι αλλα τωρα κυβερνα Κυριακος..απο αυτον περιμενω να δωσει λυσεις και οχι να πετα χαρταετο..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Σού έχω πει έχω πάει και wallstrett new york bali phuket capri monaco Luxembourg Iceland stockholm norway andorra lichtnestein rovaniemi portofino como cannes Νίκαια σαν Ρέμο και σού υπογράφω ότι πιο ακριβά είναι να πας σε αυτές τις καμμένες χωρες που λες
Κ πρώτα πήγα στα κυριλλε μέρη κ μετά κ στου τρίτου κόσμο
Οι σάπιες χώρες όπως Σενεγάλη είναι πιο ακριβοι.προορισμοι από.τις πάνω περιοχές που ανέφερα!!!!
Τέλος με τον Αθηναίο συμφωνησαμε ότι οι κυβερνήσεις πέφτουν.απο την τσέπη.του απλού πολιτη
Δεν ξέρω τι μου λες εσύ, αλλά επειδή με έβαλες στο τρυπάκι να ψάξω (μιας και δεν έχω ιδέα τι παίζει σε αυτά τα μπουρδέλα στα οποία ούτε έχω πάει, ούτε σκοπεύω να πάω), βρήκα το παρακάτω για την αγαπημένη σου Σενεγάλη.

Αν τώρα θες να με πείσεις ότι το κόστος να πας για τουρισμό στο Μονακό είναι $100 την ημέρα (που συμφωνα με αυτά που λές θα πρέπει να είναι φθηνότερα από τα $129 την ημέρα στην Σενεγάλη), sorry αλλά δεν με πείθεις. Διότι έχω πάει Μονακό και το ξενοδοχείο μόνο κόστιζε τα 5πλάσια.

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
ναι αλλα τωρα κυβερνα Κυριακος..απο αυτον περιμενω να δωσει λυσεις και οχι να πετα χαρταετο..
Ωραία, για πες... τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνει? Προς το παρόν έχει ρίξει 500 μύρια.

Η απάντηση "α, δεν ξέρω, εγώ τον ψήφισα, η δουλειά του είναι να κάνει" δεν μετράει και διακόπτει μονομιάς την κουβέντα διότι δεν έχει νόημα να συνεχιστεί :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.192
Πόντοι
26.141
Δεν ξέρω τι μου λες εσύ, αλλά επειδή με έβαλες στο τρυπάκι να ψάξω (μιας και δεν έχω ιδέα τι παίζει σε αυτά τα μπουρδέλα στα οποία ούτε έχω πάει, ούτε σκοπεύω να πάω), βρήκα το παρακάτω για την αγαπημένη σου Σενεγάλη.

Αν τώρα θες να με πείσεις ότι το κόστος να πας για τουρισμό στο Μονακό είναι $100 την ημέρα (που συμφωνα με αυτά που λές θα πρέπει να είναι φθηνότερα από τα $129 την ημέρα στην Σενεγάλη), sorry αλλά δεν με πείθεις. Διότι έχω πάει Μονακό και το ξενοδοχείο μόνο κόστιζε τα 5πλάσια.
Βγαίνουμε οφ τοπικ αλλά ισχύει αυτό που σου λέω
Αεροπορικά ταξι βίζες ασφάλειες υγείας ξενοδοχεία αντίστοιχων αστέρων είναι πιο ακριβά στο τρίτο κοσμο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.168
Πόντοι
12.756
Ωραία, για πες... τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνει? Προς το παρόν έχει ρίξει 500 μύρια.

Η απάντηση "α, δεν ξέρω, εγώ τον ψήφισα, η δουλειά του είναι να κάνει" δεν μετράει και διακόπτει μονομιάς την κουβέντα διότι δεν έχει νόημα να συνεχιστεί :)
ξεκιναμε με επιδοτηση ενεργειας...το ειπε ΔΕΝ το εκανε..δευτερον να τελειωνει το παραμυθι ευπαθεις ομαδες που οι περισσοτεροι ειναι γιουφτοι,ψευτες καια εργοι που καπηλευονται το συστημα..τριτον συνφωνια κυριων με τις εταιρειες για παγωμα ανατιμησεων με ανταλλαγμα καποια επιδοτηση και εκει του ενεργειακου κοστους..απλα και κατανοητα και ομορφα χωρις τεραστιο κοστος

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.822
Πόντοι
6.256
Και καποια καφετζού ελεγε οτι δεν θα υπαρξει τεταρτη δοση και το ισραηλ ξεκινησε.
Απο οτι ακουτε να πιστευετε το 0,5%

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom