Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.436
- Πόντοι
- 12.756
εχω κανει και τις 3 δοσεις απο το ΙΧΩΡ και ειμαι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ αρα δεν κινδυνευω
θα πεθανεις με Κουλη στην κυβερνηση , ουτε οι γατες σου δεν θα σε κλαψουν
εχω κανει και τις 3 δοσεις απο το ΙΧΩΡ και ειμαι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ αρα δεν κινδυνευω
...ΨΙΧΟΥΛΑ,εδω μιλαμε για πολλα τρις .....θα αναβουμε πουρα με 500ρα,απλα εχω ενα θεματακι τωρα με το φλαη οβερ.....τι αμαξι να παρω ρε σεις για την δεκαλωριδη περιφερειακη οδο???μη βγαινω με το φεραρικο και με κροιδευουν για ψιλικαντζη.....εχετε καμια αξιοπρεπη ιδεα για λυση....επειγον!γνωστους σε κατασκευαστικες που εχω τριβουν τα χέρια τους
Ελληνικό , δρόμοι , καζινο , ηδη σκεφτονται που θα φανε τα μπονους που θα παρουν
εταιρειες με αδυναμία ανανεώσεις δανείων που εψαχναν πολιτικο βυσμα για να μην τους γαμησουν οι τραπεζες , βρεθηκαν σημερα με δεκαδες εκατομμυρια ρευστο στους λογαριασμους
θα τον πεθανω εγω πρωτα
θα πεθανεις με Κουλη στην κυβερνηση , ουτε οι γατες σου δεν θα σε κλαψουν
για μια μεσαια εταιρεία μιλαω , οι μεγαλες εχουν μπουκωσει χρημα...ΨΙΧΟΥΛΑ,εδω μιλαμε για πολλα τρις .....θα αναβουμε πουρα με 500ρα,απλα εχω ενα θεματακι τωρα με το φλαη οβερ.....τι αμαξι να παρω ρε σεις για την δεκαλωριδη περιφερειακη οδο???μη βγαινω με το φεραρικο και με κροιδευουν για ψιλικαντζη.....εχετε καμια αξιοπρεπη ιδεα για λυση....επειγον!
μην στεναχωριεσαι , θα σε θαψουμε αγκαλια με τον Αλεξουκο , να τα λετεθα τον πεθανω εγω πρωτα
εσυ πουτσα σου απο παντου διωγμενος εισαι τι ασχολεισαι;για μια μεσαια εταιρεία μιλαω , οι μεγαλες εχουν μπουκωσει χρημα
Η Leaseplan θα κανει παρτυ !!! θα ερχονται οι λιμουζίνες με τα βαπορια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μην στεναχωριεσαι , θα σε θαψουμε αγκαλια με τον Αλεξουκο , να τα λετε
θα χεστω στο χρημα , ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΛΑΚΑ , αλλα για εμας , οχι για υπαλληλους , ηλιθιε , σε αυτους απευθυνεται η δεξια , οχι στην πλεμπαεσυ πουτσα σου απο παντου διωγμενος εισαι τι ασχολεισαι;
θα μπω μπροστινος σου μια και εσυ εισαι περσονα νον γκρατα και θα μου δινεις 5000 τον μηναθα χεστω στο χρημα , ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΛΑΚΑ , αλλα για εμας , οχι για υπαλληλους , ηλιθιε , σε αυτους απευθυνεται η δεξια , οχι στην πλεμπα
πως θα γινει αυτο;αν κλεισει εταιρειες πρεπει να πληρωσει ο μαλακαςεγω λεω οτι θα εφαρμόσει πολυ σκληρα μέτρα που θα ισοδυναμουν με γενικό λοκνταουν..που δεν θα το ονομάσουν λοκνταουν για να μη πληρώσουν
με Κουλη δεν θελω μπροστινους , ανοιχτα θα κλεβουμε μεταξυ μαςθα μπω μπροστινος σου μια και εσυ εισαι περσονα νον γκρατα και θα μου δινεις 5000 τον μηνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πως θα γινει αυτο;αν κλεισει εταιρειες πρεπει να πληρωσει ο μαλακας
να πάρεις ηλεκτρικό τύπε να μη χαλάς και το περιβάλλον...ΨΙΧΟΥΛΑ,εδω μιλαμε για πολλα τρις .....θα αναβουμε πουρα με 500ρα,απλα εχω ενα θεματακι τωρα με το φλαη οβερ.....τι αμαξι να παρω ρε σεις για την δεκαλωριδη περιφερειακη οδο???μη βγαινω με το φεραρικο και με κροιδευουν για ψιλικαντζη.....εχετε καμια αξιοπρεπη ιδεα για λυση....επειγον!
ουτε απεξω δεν περνας ρε μαλακα τι δεν θες μπροστινο;με Κουλη δεν θελω μπροστινους , ανοιχτα θα κλεβουμε μεταξυ μας
δεν εχεις ιδεα απο δεξιους , φαινεται ξεκάθαραουτε απεξω δεν περνας ρε μαλακα τι δεν θες μπροστινο;
εγω εδωσα τιμη....αν αργησεις θα ζητησω παραπανωδεν εχεις ιδεα απο δεξιους , φαινεται ξεκάθαρα
Πλευρης ρε μαλακα υπουργός , καλυτερα να εβαζε τον Πετσα του ΒΒΕντωμεταξυ ο αλλος ο μαλακας εδωσε 3 μηνες προθεσμια σε οσους ειναι σε αναστολη να εμβολιαστουν...αυτοι που ειναι ηδη 4 μηνες σε αναστολη και στα αρχιδια τους.Γιατι μονο 3 μηνες;Δωστους κανα χρονο να το ξανασκεφτουν....
αν αργησω θα πεθάνεις τυπεεγω εδωσα τιμη....αν αργησεις θα ζητησω παραπανω
οταν θα παρακαλεσεις με πονο και κλαμα θα κατουραω το κουφαρι σου αλγεινε απατεωνααν αργησω θα πεθάνεις τυπε
θα σου ελεγα λυπαμαι
αλλα
αποτεφρωμενος θα εισαιοταν θα παρακαλεσεις με πονο και κλαμα θα κατουραω το κουφαρι σου αλγεινε απατεωνα
Και γω καποια στιγμη μπερδευτηκα και νομιζα πως η τριτη δόση θα ειναι σε δύο δόσειςΜΙΑ δόση ; Να κάμω απευθείας την τρίτη ; Πλάκα πλάκα η 3η γιατί είναι μία δόση και όχι 3-4 μαζί ;