Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Ψυχοπαθή ΝΤΕΝΕΚΕ Hellraiser4ever ,
πτυχιούχε ιατρικής της συμφοράς
που δεν ξέρεις που πάνε τα 4 ,
παριστάνεις ότι έχεις γνώσεις για τον κορωνοϊό ;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε βλήμα, σε γνωρίζουν στο Ελπίς και γελάνε
μαζί σου ρε Αρλεκίνε !

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Κοίτα πτυχιούχε της συμφοράς από Βουλγαρία
ή Ουγγαρία να μην κάνεις κακό σε ασθενή
θα σε φορτώσουν με πίσσα και πούπουλα
και θα σε πετάξουν με κλωτσιές από το ΕΣΥ

IMG-20200104-WA0020-420x420.jpg

:2funny::2funny::2funny:

Ψυχοπαθή ΝΤΕΝΕΚΕ Hellraiser4ever

το νου σου μην κα΄νεις ζημιά σε ασθενή
θα σε τσακίσουν οι συγγενείς του
πτυχιούχε της συμφοράς !
Που παριστάνεις και τον γνώστη σχετικά
με τον κορωνοϊό !
Πολύ απαξιώση ρε φιλε....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Στη Σιγκαπούρη η κυβέρνηση δεν πληρώνει για νοσηλεία ανεμβολίαστων.
Μακάρι να γίνει κι εδώ, αλλά εδώ υπάρχουν κάτι κνιτοαλητάκια της κυψέλης, κάτι σουργελα με κυραλοιφές και κάτι θεματοφύλακες του συντάγματος! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πήγε στο "μέρος" για να σκουπίσει τα χύσια του Πλεύρη που του κόλλησαν στις μουστάκες! :tooth:
Ωχ... Κουλό πρόβατο είσαι κι εσύ??
Εισατε αγελη τελικά εδώ μέσα. Νόμιζα είναι μόνο ο αθηναιοσ και ο Ντελιβεράς ντιβτζευ (Βαροκ)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ωχ... Κουλό πρόβατο είσαι κι εσύ??
Εισατε αγελη τελικά εδώ μέσα. Νόμιζα είναι μόνο ο αθηναιοσ και ο Ντελιβεράς ντιβτζευ (Βαροκ)
Ναι αλλά.... εσύ μήπως είσαι από τα προβατάκια που έχουν ανάγει ένα υγειονομικό θέμα σε πολιτικό???

Περαστικούλια σου, όσο και να σε τσούζει :)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Ναι αλλά.... εσύ μήπως είσαι από τα προβατάκια που έχουν ανάγει ένα υγειονομικό θέμα σε πολιτικό???

Ως γνήσιο κουλό πρόβατο λες την κασέτα
Θα σε έκπληξω λοιπόν. Ανάμεσα στον ανεπαρκή κουλή και γελοίο τσιπρα μη χειρον βέλτιστον ο κερατάς γουρλοματης
Ταχω γράψει κάπου κ πριν σε έτερο πρόβατο ζεικο..
Και.. Μάντεψε.... Εχω κάνει κ το εμβόλιο
Δύσκολο να το χωνέψεις..δεν κολλάει στο γελοίο οπαδικο επίπεδο είμαι τονα είμαι τ άλλο όλα καλά τα κάνει ο αφέντης μας τσοπάνη...
Αυτό σημαίνει κουλό προβατο
Η ζεικοπροβατο...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ως γνήσιο κουλό πρόβατο λες την κασέτα
Στ' αρχίδια μου, μην την ακούς :)

Θα σε έκπληξω λοιπόν. Ανάμεσα στον ανεπαρκή κουλή και γελοίο τσιπρα μη χειρον βέλτιστον ο κερατάς γουρλοματης
Για πες μας εσύ λοιπόν, ποιος θα ήταν ο καλύτερος? Το "κανείς" δεν μετράει, ξέρω ότι αυτό σκέφτηκες με την μία :)

Ταχω γράψει κάπου κ πριν σε έτερο πρόβατο ζςικο..
Και πάλι στα αρχίδια μου τι γράφεις και σε ποιον :)

Και.. Μάντεψε εχω κάνει κ το εμβόλιο
Εδώ κι αν είναι στα αρχίδια μου εντελώς! :)

Δύσκολο να το χωνέψεις.. Αυτό σημαίνει κουλό προβατο
Και τις ερμηνείες σου στ' αρχίδια μου τις γράφω!

Έχεις την τιμητική σου σήμερα μάλλον :)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Στ' αρχίδια μου, μην την ακούς :)

Για πες μας εσύ λοιπόν, ποιος θα ήταν ο καλύτερος? Το "κανείς" δεν μετράει, ξέρω ότι αυτό σκέφτηκες με την μία :)

Και πάλι στα αρχίδια μου τι γράφεις και σε ποιον :)

Εδώ κι αν είναι στα αρχίδια μου εντελώς! :)

Και τις ερμηνείες σου στ' αρχίδια μου τις γράφω!

Έχεις την τιμητική σου σήμερα μάλλον :)
Τα μύδια σου στο στόμα σου τραχανοπλαγγια γιωτα5
Πιο καλός από τα γελοία υποκείμενα ο Κουλι

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.582
Πόντοι
2.456
Ας κοιτάξει ο Θανασάκης, ο υιός ενός από τα μεγαλύτερα φαστιστοειδή που έχει αναδείξει αυτή η χώρα, να στηρίξει το Δημόσιο Σύστημα υγείας, γιατί το 2022 (που χρονικά συμπίπτει με τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, που είμαι η χειρότερη καταστροφή που έχει δεχτεί ο Ελληνισμός ανά τους αιώνες) θα είναι η χρονιά Βατερλώ με μεγάλες αυξήσεις σε θανάτους όχι μόνο από covid αλλά και από άλλες αδιάγνωστες αιτίες μιας και 2 χρόνια τώρα όλα έχουν πάει πίσω, χειρουργεία, διαγνωστικές εξετάσεις και χίλια 2 άλλα).
+ την τελευταία επιδημία,
τον ξαφνικό θάνατο απο αδιευκρίνιστα αιτία..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Τα μύδια σου στο στόμα σου τραχανάοπλαγγια γιωτα5
Πιο καλός από τα γελοία υποκείμενα ο Κουλι
ΟΡΣΕ :)

beggos.gif

Σκούζε, μου αρέσει να σε ακούω να σκούζεις σαν χωρισμένη με 3 παιδιά που χαπακώνεται :)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736

Μήπως το έκαναν πρώτα οι πολιτικοί αυτό ; Και μετά εμείς απλά αντιδράμε σε αυτό ; :think:

Αν ηταν υγειονομικό θέμα ας το αναλάμβαναν οι γιατροί με συστάσεις αντί οι πολιτικοί με πρόστιμα.

By the way κάτι που σκεφτόμουν εχτές , έγινε κάποια σύσταση απο τους ειδικούς που βγαίνουν στα κανάλια , παράδειγμα αν θέλουμε να πάμε κάπου και είναι κοντινή απόσταση να προτιμήσουμε το περπάτημα αντί για το λεωφορείο ;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Μήπως το έκαναν πρώτα οι πολιτικοί αυτό ; Και μετά εμείς απλά αντιδράμε σε αυτό ; :think:
Xμμμ... ναι... δεν θα διαφωνήσω ιδιαίτερα... ποιος πολιτικός το άρχισε, ξέρεις? :)

Αν ηταν υγειονομικό θέμα ας το αναλάμβαναν οι γιατροί με συστάσεις αντί οι πολιτικοί με πρόστιμα.
Αλήθεια το θες αυτό? Οι περισσότεροι γιατροί λένε για ολικό λοκντάουν. Γουστάρεις? :)

By the way κάτι που σκεφτόμουν εχτές , έγινε κάποια σύσταση απο τους ειδικούς που βγαίνουν στα κανάλια , παράδειγμα αν θέλουμε να πάμε κάπου και είναι κοντινή απόσταση να προτιμήσουμε το περπάτημα αντί για το λεωφορείο ;
Οι γιατροί κάνουν συστάσεις. Έχουν να κάνουν μόνο με το υγειθονομικό κομμάτι. Οι πολιτικοί έχουν να κάνουν με το κοινωνικό κομμάτι. Ο γιατρός δεν μπορεί να πάρει την απόφαση, ο πολιτικός μπορεί. Γι' αυτό κ αι γίνονται συστάσεις από τους γιατρούς και τις αποφάσεις τις παίρνουν οι πολιτικοί.

Κι επαναλαμβάνω: θα ήθελες να γίνει αυτό που λένε οι γιατροί? Ολικό λόκ-ντάουν? Υποχρεωτικότητα σε όλους ανεξαιρέτως? Δεν τα έχεις ακούσει αυτά?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Xμμμ... ναι... δεν θα διαφωνήσω ιδιαίτερα... ποιος πολιτικός το άρχισε, ξέρεις? :)

Αλήθεια το θες αυτό? Οι περισσότεροι γιατροί λένε για ολικό λοκντάουν. Γουστάρεις? :)

Οι γιατροί κάνουν συστάσεις. Έχουν να κάνουν μόνο με το υγειθονομικό κομμάτι. Οι πολιτικοί έχουν να κάνουν με το κοινωνικό κομμάτι. Ο γιατρός δεν μπορεί να πάρει την απόφαση, ο πολιτικός μπορεί. Γι' αυτό κ αι γίνονται συστάσεις από τους γιατρούς και τις αποφάσεις τις παίρνουν οι πολιτικοί.

Κι επαναλαμβάνω: θα ήθελες να γίνει αυτό που λένε οι γιατροί? Ολικό λόκ-ντάουν? Υποχρεωτικότητα σε όλους ανεξαιρέτως? Δεν τα έχεις ακούσει αυτά?
Ας σύστηναν οι γιατροί και τις μιας άποψης και της άλλης , και μετά θα ήταν στο χέρι του καθενός το τι θα κάνει , όπως πχ το 2010 που μας είπαν εμβολιαστείτε ... οι περισσότεροι θεώρησαν οτι δεν χρειάζεται , και τελικά όντως δεν χρειάστηκε. Απλά τότε δεν ήταν τόσο σοβαρά τα πράγματα , η μπορεί επίσης να μην τους είχε περάσει απο το μυαλό να επιβάλλουν εμβολιασμούς :confused:

Και δεν εννοώ συστάσεις μόνο για το εμβόλιο , για οτιδήποτε πχ αν πρέπει να μείνεις σπίτι η να χρησιμοποιήσεις λεοφωρείο η να χρησιμοποιήσεις αντισηπτικά.

Τώρα το ποιός το άρχισε δεν θυμάμαι καθόλου , θυμάμαι πάντως οτι ο δικός μας ηταν απο τους πρώτους αν όχι πρώτος που αποφάσισε λοκντάουν και πρότεινε πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στην Ευρώπη τουλάχιστον.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ας σύστηναν οι γιατροί και τις μιας άποψης και της άλλης , και μετά θα ήταν στο χέρι του καθενός το τι θα κάνει , όπως πχ το 2010 που μας είπαν εμβολιαστείτε ... οι περισσότεροι θεώρησαν οτι δεν χρειάζεται , και τελικά όντως δεν χρειάστηκε. Απλά τότε δεν ήταν τόσο σοβαρά τα πράγματα , η μπορεί επίσης να μην τους είχε περάσει απο το μυαλό να επιβάλλουν εμβολιασμούς :confused:
To 2010 είχαμε κάποια πανδημία? ή μιλάς σε τοπικό επίπεδο?

Και δεν εννοώ συστάσεις μόνο για το εμβόλιο , για οτιδήποτε πχ αν πρέπει να μείνεις σπίτι η να χρησιμοποιήσεις λεοφωρείο η να χρησιμοποιήσεις αντισηπτικά.
Ναι... και πως θα πάρει την απόφαση ο γιατρός. Δηλαδή αν εσένα σου έλεγε ο Βασιλακόπουλος "θα κάτσεις μέσα, καραντίνα" πως θα σου φαινόταν? :)

Τώρα το ποιός το άρχισε δεν θυμάμαι καθόλου , θυμάμαι πάντως οτι ο δικός μας ηταν απο τους πρώτους αν όχι πρώτος που αποφάσισε λοκντάουν και πρότεινε πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στην Ευρώπη τουλάχιστον.
Και πολύ σωστά έκανε.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
To 2010 είχαμε κάποια πανδημία? ή μιλάς σε τοπικό επίπεδο?

Ναι... και πως θα πάρει την απόφαση ο γιατρός. Δηλαδή αν εσένα σου έλεγε ο Βασιλακόπουλος "θα κάτσεις μέσα, καραντίνα" πως θα σου φαινόταν? :)

Και πολύ σωστά έκανε.
Δεν ξέρω τι ήταν το 2010 , μάλλον επιδημία ; Κάτι ήταν πάντως για να παραγγείλουμε τόσα εμβόλια.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Δεν ξέρω τι ήταν το 2010 , μάλλον επιδημία ; Κάτι ήταν πάντως για να παραγγείλουμε τόσα εμβόλια.

Ναι, τότε μας έμειναν. Τώρα?

Άσε που άλλο η ΕΠΙδημία κι άλλο η ΠΑΝδημία...

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ερώτηση προς άπαντες:εμβολιασμενος δεν είμαι, κατά του εμβολίου της covid 19 δεν είμαι, όμως εάν οι τρείς δόσεις δεν καλύπτουν την Όμικρον,γι αυτό και τα λοκνταουν, εάν περιμένω τρεις μήνες που λένε ότι θα βγει εμβόλιο που θα καλύπτει την Όμικρον, όταν εγώ θα πάω σε τρεις μήνες,θα κάνω μια και έξω με το νέο εμβόλιο ή θα βαρεσω και τα προηγούμενα τρία (συνολικά τέσσερα) ξέροντας πως θα είμαι εκτεθειμένος στην Ο μέχρι το τέταρτο...

Τι φάση; Ξέρει κανείς;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.618
Πόντοι
6.056
Ερώτηση προς άπαντες:εμβολιασμενος δεν είμαι, κατά του εμβολίου της covid 19 δεν είμαι, όμως εάν οι τρείς δόσεις δεν καλύπτουν την Όμικρον,γι αυτό και τα λοκνταουν, εάν περιμένω τρεις μήνες που λένε ότι θα βγει εμβόλιο που θα καλύπτει την Όμικρον, όταν εγώ θα πάω σε τρεις μήνες,θα κάνω μια και έξω με το νέο εμβόλιο ή θα βαρεσω και τα προηγούμενα τρία (συνολικά τέσσερα) ξέροντας πως θα είμαι εκτεθειμένος στην Ο μέχρι το τέταρτο...

Τι φάση; Ξέρει κανείς;
σε 3 μηνες θα εχουμε την μεταλλαξη τ που δεν θα την καλυπτει και θα θελει αλλο εμβολιο 5ο

σοβαρα τωρα πανε καντο ρε συ κανονικα τωρα γιατι να ρισκαρεις να τσιμπησεις το χτικιο αλλους 3-4 μηνες?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736

Τι φάση; Ξέρει κανείς;
Λογικά απευθείας το νέο , το οποίο θα είναι μάλλον δύο δόσεων όπως το πρώτο. Αλλά ας το βγάλουν μια και βλέπουμε , γιατί όσο υπάρχει τρελή ζήτηση για το παλιό τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να βγάλουν νέο πιστεύω :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Είναι να έρθει και το γαλλικό εμβόλιο σε κάποια φάση , το οποίο απο οτι λέγαμε εδω θα είναι εμβόλιο παλιάς τεχνολογίας με απενεργοποιημένο ιο , όπως το ρώσσικο και το κινέζικο , αλλά να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom