Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
σε 3 μηνες θα εχουμε την μεταλλαξη τ που δεν θα την καλυπτει και θα θελει αλλο εμβολιο 5ο

σοβαρα τωρα πανε καντο ρε συ κανονικα τωρα γιατι να ρισκαρεις να τσιμπησεις το χτικιο αλλους 3-4 μηνες?
Εχω ξεκοψει "κοινωνικες επαφες" ουτως η αλλως,στη δουλεια μ ειμαι μονιμως με μασκα,τρεξιμο κανω στη φυση μονος,γυμναστηριο εχω φτιαξει σπιτι(εδω και δεκα χρονια) ,ποδηλατο,μοτοβολτες,θεωρω πως εχω μηδενισει τις πιθανοτητες να το κολησω ? Τι να πω...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006
Εχω ξεκοψει "κοινωνικες επαφες" ουτως η αλλως,στη δουλεια μ ειμαι μονιμως με μασκα,τρεξιμο κανω στη φυση μονος,γυμναστηριο εχω φτιαξει σπιτι(εδω και δεκα χρονια) ,ποδηλατο,μοτοβολτες,θεωρω πως εχω μηδενισει τις πιθανοτητες να το κολησω ? Τι να πω...

ετσι οπως μας τα λες τυπε, περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να κολλησεις στο εμβολιαστικο κεντρο αν πας να κανεις το εμβολιο... :confused: :confused: :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Η όμικρον όμως είναι (μάλλον) πολλές φορές πιό μεταδοτική απο την Δέλτα η οποία επίσης ήταν πολύ πιό μεταδοτική απο τον ήδη πολύ μεταδοτικό αρχικό κορωνοιό :confused: :confused: :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.012
Πόντοι
5.506
αθηναιο μου εστειλε τελεσιγραφο.τι να κανω? :confused: :confused: :confused:
FG7jjxNXwAEQ873.jpg

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η όμικρον όμως είναι (μάλλον) πολλές φορές πιό μεταδοτική απο την Δέλτα η οποία επίσης ήταν πολύ πιό μεταδοτική απο τον ήδη πολύ μεταδοτικό αρχικό κορωνοιό :confused: :confused: :confused:
Δυστυχως,στους τσαρλατανους δεν υπαρχει καμια εμπιστοσυνη...Φιλαρακια μ που εχουν κανει φετος πεντε εμβολια,μαζι μ αυτο της γριπης,βγαινουν εξω,καφεδακια-κλαμπακια-μασαχουψες,σορυ αλλα εγω ακομη κ εμβοκιασμενος να ημουν,δεν θα το παιζα χαιλαντερ ,οπως μας δινουν να πιστεψουμε...

Τα ταξιδια π ειναι η μεγαλη μου αρρωστια και εξοδο,πας οπου γουσταρεις ανεμβολιαστος κ σε καποιες περιπτωσεις ουτε καν ραπιντ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
Λογικά απευθείας το νέο , το οποίο θα είναι μάλλον δύο δόσεων όπως το πρώτο. Αλλά ας το βγάλουν μια και βλέπουμε , γιατί όσο υπάρχει τρελή ζήτηση για το παλιό τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να βγάλουν νέο πιστεύω :confused:
Ετσι τυπε εσυ να περιμενεις το νεο που θα γινει παλιο με μαθηματικη ακριβεια γιατι οσο δεν εμβολιαζεστε ολοι εσεις θα υπαρχουν συνεχεια μεταλλαξεις και δεν θα ξεμπερδεψουμε ποτε....

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.087
Πόντοι
456
Ετσι τυπε εσυ να περιμενεις το νεο που θα γινει παλιο με μαθηματικη ακριβεια γιατι οσο δεν εμβολιαζεστε ολοι εσεις θα υπαρχουν συνεχεια μεταλλαξεις και δεν θα ξεμπερδεψουμε ποτε....
με 8 δις πληθυσμό και χώρες αφρικανικές, ασιατικές σχεδόν εξολοκλήρου ανεμβολίαστες που η ελλάδα μπροστά τους είναι μια κλανιά, δεν γλυτώνουμε τις μεταλλάξεις

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.758
Πόντοι
6.256
Ελλάδα, η χώρα που πρέπει να βγει πανεπιστημιακή έρευνα για να επιβεβαιωθεί αν οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ πεθαίνουν περισσότερο από τους εντός. :confused:
Και το πε στη βουλη ο πρωθυπουργος της χωρας.
Ή κανω λαθος, το πε ή δεν τοπε;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.086
Πόντοι
1.706
Θυμάστε όταν πρωτοήρθε ο κορωνοϊός στην Ελλάδα την πανδημία διασήμων που είχαμε; Ολόκληρη η επικράτεια είχε 100 κρούσματα τότε και οι 60 ήταν "ονόματα". Είχε συμπέσει όλως τυχαίως τότε με την καμπάνια μένουμε σπίτι. Μετά από πολλούς μήνες χωρίς "διάσημα" κρούσματα (και ενώ καθημερινά ανακοινώνονται χιλιάδες) ξαφνικά άρχισαν να ξαναεμφανίζονται. Αυτή τη φορά έχουν συμπέσει τυχαία με τη νέα καμπάνια για αύξηση των πρώτων δόσεων και έναρξη των τρίτων.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
με 8 δις πληθυσμό και χώρες αφρικανικές, ασιατικές σχεδόν εξολοκλήρου ανεμβολίαστες που η ελλάδα μπροστά τους είναι μια κλανιά, δεν γλυτώνουμε τις μεταλλάξεις

Μπαίνω μετά από μια βδομάδα και εκτός του ότι πέφτω πάνω στις μαλακίες του kolompourda, πέφτω και πάνω σε αυτό, οπότε καταλαβαίνω αμέσως πως όλα παραμένουν στάσιμα, δεν έχασα τίποτα όλη την εβδομάδα.

Mounoxalastis & associates, συνεχίζουν να παίζουν την δια παράσταση.

«Άνθρωποι» κοινωνικής οκνηρίας, πιστοί στο δόγμα je m'en fous. Έλα μωρέ εγώ θα σώσω τα πράγματα, αφού άλλοι…, γιατί να μην παρκάρω σε θέση αναπήρων αφού και άλλοι, γιατί να μην αφήσω τα σκουπίδια μου στην παραλία, αφού και άλλοι…

Ούστ παράσιτα…

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
παιδια εργαζομαι στο χωρο της υγειας και βιοατρικης σαν μηχανικος. οποιος απο εσας δεν εχει καταλαβει μετα απο το οτι σας βαλαν να κανετε 3η δοση αλλιως ειστε ανεμβολιαστοι οτι σας δουλευουν, μαλλον εχει θεμα αντιληψης.
και μονο αν δειτε εδω στο μπου ποιοι προπαγανδιζουν υπερ κυβερνησης (ενας χοντρολαγνος δικηγορος, ενας κλαψας που γλειφει κωλους στο μεταξουργειο, ενας τυπος με προτυπο εναν οδηγο φορμουλα 1 και κατι τρολλακια της νδ) αρκει να σας βαλει σε υποψίες. ειμαι διπλοεμβολιασμενος btw.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μπαίνω μετά από μια βδομάδα και εκτός του ότι πέφτω πάνω στις μαλακίες του kolompourda, πέφτω και πάνω σε αυτό, οπότε καταλαβαίνω αμέσως πως όλα παραμένουν στάσιμα, δεν έχασα τίποτα όλη την εβδομάδα.

«Άνθρωποι» κοινωνικής οκνηρίας, πιστοί στο δόγμα je m'en fous. Έλα μωρέ εγώ θα σώσω τα πράγματα, αφού άλλοι…, γιατί να μην παρκάρω σε θέση αναπήρων αφού και άλλοι, γιατί να μην αφήσω τα σκουπίδια μου στην παραλία, αφού και άλλοι…

Ούστ παράσιτα…
Εσύ ρε γιατρέ,που σκέφτεσαι τον συνάνθρωπό σου, δώσε κάνα απ'τα χιλιάρικα σου σε άπορους μέρες που είναι και άσε εμάς να παρασιτουμε... ή σκέφτεσαι τις καταθέσεις σου βρωμιάρα κουράδα!

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.087
Πόντοι
456

Ούστ παράσιτα…
τί σχέση έχει αυτό που έγραψα εγώ με αυτό που λες, από την πόλη έρχομαι, κουκιά σπέρνω

• Like
Αντιδράσεις: nikg

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.458
Πόντοι
27.261
Σάπιος είναι με αυτοάνοσα :)

Κι εκτός από αυτό... ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ και φτωχομπινές σαν τον πουσιβαγόνα!!!! Παρακαλκάει CGs μπας και του δώσουν κάνα γαμήσι τζάμπα!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Πόσο ΠΙΟ ξεφτίλα από αυτό! :)

paparophilips_ftwxompines.jpg

paparophilips_ξεφτιλοφτωχομπινες1.jpg
paparophilips_ξεφτιλοφτωχομπινες2.jpg
μου αρεσει που με εχεις κανει και ιγκνορ και κατα τα αλλα, ΔΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ μπαρμπαδομπουστα :tooth:
ρε τιμημενε αρχιμαλακα ΠΙΝΑΤ, ποσο ηλιθιοβλαμμενος εισαι ρε μπαγλαμα ?
αντι να καταλαβεις οτι της λεω να μειωσει το κοστος στο φανς της, ωστε να μεγαλωσει η επισκεψιμοτητα της-αρα και τα φραγκα της, εσυ ΣΑΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ που εισαι, καταλαβες οτι ζητιανεψα τζαμπα γαμησι :confused:
και μου αρεσει και που το ποσταρεις κιολας με καμαρι :confused::confused:
ποσο γλεντι σου εχω ριξει ρε καϊμενε και ακομα να συνελθεις... ποσο ??? :2funny:
αλλα αυτος εισαι, αυτο ειναι το σωστο ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ... ΕΝΑΣ ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΟ I.Q. που θα τον γλενταω οποτε θελω και οποτε εχω κεφι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.458
Πόντοι
27.261
Ψέκια παντού, ακόμα και στοι Tinder! :tooth:

40άρα, εκ Νοτίου Αφρικής, διαμένουσα στον Άγιο Στέφανο Αττικής τα τελευταία 5 χρόνια!

Αυτή, θα την γαμήσω από κώλο... να μου το θυμηθείτε!!! ?

s1.jpg
s2.jpg
s3.jpg
δεν εχεις ουτε μιση, γιατι εισαι η ιδια η παρενεργεια ρε τιμημενε αρχιμαλακα ΠΙΝΑΤ :2funny:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ρε τυπε,οι μεταλλαξεις απ τον εμβολιασμενο δεν προερχονται,εκει οπου ο ιος κοιτα να επικρατησει;
Ο ανεμβολιαστος,ως αθωρακιστος,θα δεχθει τον αρχικο ιο!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.458
Πόντοι
27.261
Ρε τυπε,οι μεταλλαξεις απ τον εμβολιασμενο δεν προερχονται,εκει οπου ο ιος κοιτα να επικρατησει;
τα βατσινοειδη ακομα θωρακιζονται ? :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
Αντε παλι....οχι ρε τυπε απο τους ανεμβολιαστους ειναι οι μεταλλαξεις τα εχουμε εξηγησει 100 φορες.Δηλαδη πολυ μυαλο θελει να καταλαβεις οτι πιο πιθανο ειναι να γινει μεταλλαξη σε αυτον που νοσει μεγαλυτερο χρονικο διαστημα και μεταδιδει περισσοτερο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom