Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Κόψτε φάτσες θεματοφυλάκων της μαλακιας που τους δέρνει!!!!
Μονο απο την φάτσα καταλαβαίνεις!!! :tooth:

ABCB964A-F73B-4D3E-912F-7D169427D5D4.jpeg

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
έρχονται απανωτές οι πουτσες….ουτε για κάλαντα δεν θα μπορεσεις να βγεις, ζήτα από την μαμάκα σου κανένα 20αρικο γιατί δεν σε βλέπω καλά.
Ούτε σε θεματικό πάρκο εξωτερικού χώρου δεν μπορείς να πας ρε καημένε και μιλάς? αχαχαχαχ
Ενω αυτοι Ντου απο Παντου.. (ατσιμπητοι) να σουλατσαρουν σαν τις ιερες αγελαδες. Γιατι ως γνωστον δεν νοσουν οπως ειπαν καποιοι απο τους αριστους

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Τα ειπαμε χθες δεν πετυχαινουν αυτα τα μετρα
Δεν φταιει καποια κυβερνηση
Απλά εξω δεν κανουν πολιτικη διαχειρηση
Δεν βγαινουν να σου πουν φιλε να τη η λυση, επιχειρηση ελευθερια κλπ
Τι δεν καταλαβαινεις?
Κανουν πολιτικη διαχειρηση των γεγονοτων να φανουν εξυπνοι σαν εσενα
Εισαι χαζος? Σε τοιχο μιλαω απο χθες ρε αδερφέ
Ναι ρε αυτά τα είπαμε…….. σε κατάλαβα,
Μάλλον εσυ είσαι χαζός, πες μου ένα παράδειγμα επιτυχημένου μοντέλου? όχι μόνο διαχείρηση της πανδημίας τότε …..(άντε να διευρύνω τις επιλογές σου)
Πες μου ένα παράδειγμα επιτυχημένης διακυβέρνησης των ημερών μας…ιστορικά… εντός-εκτός συνόρων… κάτι που δεν έζησες αλλά διάβασες στα βιβλία…… ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.….

Πωωω.… πως με πετσόκοψες έτσι…… μου παρέθεσες ενεργό στέλεχος που τυγχάνει πλήρους αποδοχής από το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ….

Κάτσε στον πάγκο εσυ γιατί εδώ και καιρό έχεις ξεμείνει από επιχειρήματα..

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Ναι ρε αυτά τα είπαμε…….. σε κατάλαβα,
Μάλλον εσυ είσαι χαζός, πες μου ένα παράδειγμα επιτυχημένου μοντέλου? όχι μόνο διαχείρηση της πανδημίας τότε …..(άντε να διευρύνω τις επιλογές σου)
Πες μου ένα παράδειγμα επιτυχημένης διακυβέρνησης των ημερών μας…ιστορικά… εντός-εκτός συνόρων… κάτι που δεν έζησες αλλά διάβασες στα βιβλία…… ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.….

Πάλι απαντάς οτι ναναι
Που διαφωνεις σε οτι λεω;;
Διαφωνείς οτι εμφανιζεται σαν σωτηρας και πουλαει τρελα επιχειρηση ελευθεριας και οταν στραβωνει το πράγμα δεν βγαινει να πει εκανα λαθος...επρεπε απο ην αρχη να πει τα δεδομενα οπως ειναι γενικα...

Απο χθες σου σχολιαζω πως εχει το πραγμα και μου λες τωρα πες γενικα...ιστορικα...και οτι ναναι...επι του θεματος πες οτι εχεις και οποτε θες ανοιγουμε αλλο θεμα καινουριο να πουμε οτι ναναι

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Ενω αυτοι Ντου απο Παντου.. (ατσιμπητοι) να σουλατσαρουν σαν τις ιερες αγελαδες. Γιατι ως γνωστον δεν νοσουν οπως ειπαν καποιοι απο τους αριστους

Πες μου και εσυ ένα παράδειγμα επιτυχημένης διαχείρισης κράτους…. όλο στο κράξιμο είσαι.

ΠΕΣ ΜΟΥ ποιό μοντέλο, πολιτικό πρόσωπο, ιδεολογία θεωρείς επιτυχημένο/η… μπορεί να είναι πρόσφατο, του παρελθόντος, εσωτερικού ή εξωτερικού. Κάτι που δεν έζησες αλλα διάβασες στα βιβλία έστω.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
Χθες ημουν συριζα
Σημερα ναζι
Οτι ναναι ...
Οπου κατσει η μπιλια ριχνουν και την αναλογη λασπη εαν δεν συμφωνει καποιος με την αυτιστικη γραμμη τους. Η πλακα ειναι οτι εχουν στην ομαδουλα τους ναζι, οπως αυτοι αποκαλουν ετσι αυθαιρετα αλλα μελη. Και επισης απογονους που πραγματικα οι προγονοι τους υπηρξαν συνεργατες αυτων, δηλαδη των ναζι

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Πάλι απαντάς οτι ναναι
Που διαφωνεις σε οτι λεω;;
Διαφωνείς οτι εμφανιζεται σαν σωτηρας και πουλαει τρελα επιχειρηση ελευθεριας και οταν στραβωνει το πράγμα δεν βγαινει να πει εκανα λαθος...επρεπε απο ην αρχη να πει τα δεδομενα οπως ειναι γενικα...

Απο χθες σου σχολιαζω πως εχει το πραγμα και μου λες τωρα πες γενικα...ιστορικα...και οτι ναναι...επι του θεματος πες οτι εχεις και οποτε θες ανοιγουμε αλλο θεμα καινουριο να πουμε οτι ναναι
Ρε ωραία…. εγω είμαι εκτός τόπου. Εσυ γιατί κάνεις το ίδιο και δεν απαντάς στην ερώτησή μου..

Δώσε μας ένα γαμημένο παράδειγμα…. προσπαθώ να καταλάβω πιο είναι το μέτρο σύγκρισής σου πολιτικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οπου κατσει η μπιλια ριχνουν και την αναλογη λασπη εαν δεν συμφωνει καποιος με την αυτιστικη γραμμη τους. Η πλακα ειναι οτι εχουν στην ομαδουλα τους ναζι, οπως αυτοι αποκαλουν ετσι αυθαιρετα αλλα μελη. Και επισης απογονους που πραγματικα οι προγονοι τους υπηρξαν συνεργατες αυτων δηλαδη των ναζι
ωραία.. ρε νίο, πες μας ποιος πιστεύεις θα μπορούσε να μας σώσει?

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Προς τα σφυριζοδρεπανόπουλα…. ΡΕ ΤΙ ΤΑΠΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΡΕ……. αχαχαχαχαχ. Ε τον μάγκακο, τους έχει όλους, γαμεί και δέρνει αλλά σε 30 δεύτερα ο Πλεύρης τον έστειλε στον πάγκο…..
Ας κοιτάξει ο Θανασάκης, ο υιός ενός από τα μεγαλύτερα φαστιστοειδή που έχει αναδείξει αυτή η χώρα, να στηρίξει το Δημόσιο Σύστημα υγείας, γιατί το 2022 (που χρονικά συμπίπτει με τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, που είμαι η χειρότερη καταστροφή που έχει δεχτεί ο Ελληνισμός ανά τους αιώνες) θα είναι η χρονιά Βατερλώ με μεγάλες αυξήσεις σε θανάτους όχι μόνο από covid αλλά και από άλλες αδιάγνωστες αιτίες μιας και 2 χρόνια τώρα όλα έχουν πάει πίσω, χειρουργεία, διαγνωστικές εξετάσεις και χίλια 2 άλλα).

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Ούτε πεθαίνουν!Και επειδή η Ελλάδα είναι η χώρα της έρευνας, μετά από έρευνες διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε κανένας θάνατος στις δομές είπε ο Μηταράκης...

Γιατί δεν παίρνουν αυτό το μοντέλο να το εφαρμόσουν και σε μας... δεν μπορώ να καταλάβω.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Ρε ωραία…. εγω είμαι εκτός και τόπου. Εσυ γιατί κάνεις το ίδιο και δεν απαντάς στην ερώτησή μου..

Δώσε μας ένα γαμημένο παράδειγμα…. προσπαθώ να καταλάβω πιο είναι το μέτρο σύγκρισής σου πολιτικά

Αφου εσυ συμφωνεις πες οτι σου ειπαν ψεματα...τους πιστεψες...αλλα τους στηριζεις (ολογραφως στηριζεις ψευτες τυχοδιωκτες) και μετα λεμε τα αλλα....
Αλλάζεις θεμα οταν ζοριζεσαι και λες αλλα λογια να αγαπιομαστε πες ιστορικα και συγκριτικα.. Την συγκριση την κανω με το τι θεωρω σωστο και το τι αποτελεσμα βλεπω....δεν συγκρινω με καποιον αλλον τα λεγομενα μου ρε επιστημονα

Γρηγορα ΝΑΣΑ...οσο γραφεις φαινεται τι εξυπνος που εισαι...συγχαρητηρια εισαι διανοια

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Tι αντιμετώπιση είχε για την συμφωνία των Πρεσπών?

Για πες να μάθουμε :)
Αυτήν την γραμμή είχε ακολουθήσει, σανό στους μπατριωτες .

Να ακουσέ τον εδω , οι μακεδονομάχοι είχαν στηρίξει όλες τις ελπίδες τους στον Κουλη:2funny:
Σήμερα όμως την σέβεται την συμφωνία, και οχι μονο αυτό, αλλά την θεωρεί ζωτικής σημασίας.
Οι μακονομαχοι σημερα ειναι οι μεγαλύτεροι αντιεμβολιαστες στο μεταξύ, η χαμηλότερη εμβολιαστικη κάλυψη εκει είναι.
Ρε πως τα φέρνει η ζωή.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
ωραία.. πες μας ποιος πιστεύεις θα μπορούσε να μας σώσει
Αφου βλεπουμε οτι δυστυχως τηρουμε κατα γραμμα οτι μας πει η γερμανια (και η αμερικη.) Ας βαλουμε λοιπον καποιους τεχνοκρατες (υπερανω χρηματων) στα ηνια της χωρας. Και οι υπολοιποι που δινουν σοου στην βουλη ή προερχονται απο κομματικους σωληνες να πανε να κανουν μια πραγματικη δουλεια.Μηπως και γλιτωσουμε καποια μμυρια ευρω. Υγ. Και οι ιερεις να μισθωνονται απο την εκκλησια (οπως παλια)και οχι απο το κρατος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.902
Πόντοι
19.795
Αυτήν την γραμμή είχε ακολουθήσει, σανό στους μπατριωτες .

Να ακουσέ τον εδω , οι μακεδονομάχοι είχαν στηρίξει όλες τις ελπίδες τους στον Κουλη:2funny:
Σήμερα όμως την σέβεται την συμφωνία, και οχι μονο αυτό, αλλά την θεωρεί ζωτικής σημασίας.
Οι μακονομαχοι σημερα ειναι οι μεγαλύτεροι αντιμβολιαστες στο μεταξύ, η χαμηλότερη εμβολιαστικη κάλυψη εκει είναι.
Ρε πως τα φέρνει η ζωή.

Αγιο είχαμε και δεν ήταν αντιπολίτευση με τούς εμβολιασμούς. Αγιο.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Αφου εσυ συμφωνεις πες οτι σου ειπαν ψεματα...τους πιστεψες...αλλα τους στηριζεις (ολογραφως στηριζεις ψευτες τυχοδιωκτες) και μετα λεμε τα αλλα....
Αλλάζεις θεμα οταν ζοριζεσαι και λες αλλα λογια να αγαπιομαστε πες ιστορικα και συγκριτικα.. Την συγκριση την κανω με το τι θεωρω σωστο και το τι αποτελεσμα βλεπω....δεν συγκρινω με καποιον αλλον τα λεγομενα μου ρε επιστημονα

Γρηγορα ΝΑΣΑ...οσο γραφεις φαινεται τι εξυπνος που εισαι...συγχαρητηρια εισαι διανοια
Νταξει μεγάλε εγω τον έφαγα τον παπά (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) ….. οικειοθελώς όμως..

Εσύ από την άλλη, είσαι από τους «μαχητές» του internet οι οποίοι απλά κρίνουν αλλά δεν πρόκειται ποτέ να συμ΄βαλουν στην βελτίωση αυτής της γάμο χώρας… Κάτσε λοιπόν να ζεις βάσει των δικών μου πολιτικών αποφάσεων.

Επίσης συγκρίνεις με αυτό που εσυ θεωρείς με το μυαλό σου πως είναι σωστό….. άρα έχεις και εσυ υποκειμενική άποψη. Σωστά?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ας κοιτάξει ο Θανασάκης, ο υιός ενός από τα μεγαλύτερα φαστιστοειδή που έχει αναδείξει αυτή η χώρα, να στηρίξει το Δημόσιο Σύστημα υγείας, γιατί το 2022 (που χρονικά συμπίπτει με τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, που είμαι η χειρότερη καταστροφή που έχει δεχτεί ο Ελληνισμός ανά τους αιώνες) θα είναι η χρονιά Βατερλώ με μεγάλες αυξήσεις σε θανάτους όχι μόνο από covid αλλά και από άλλες αδιάγνωστες αιτίες μιας και 2 χρόνια τώρα όλα έχουν πάει πίσω, χειρουργεία, διαγνωστικές εξετάσεις και χίλια 2 άλλα).
Σκούξε λίγο πιο δυνατά :tooth:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Αφου βλεπουμε οτι δυστυχως τηρουμε κατα γραμμα οτι μας πει η γερμανια (και η αμερικη.) Ας βαλουμε λοιπον καποιους τεχνοκρατες (υπερανω χρηματων) στα ηνια της χωρας. Και οι υπολοιποι που δινουν σοου στην βουλη ή προερχονται απο κομματικους σωληνες να πανε να κανουν μια πραγματικη δουλεια.Μηπως και γλιτωσουμε καποια μμυρια ευρω. Υγ. Και οι ιερεις να μισθωνονται απο την εκκλησια (οπως παλια)και οχι απο το κρατος
Αυτό για αστείο το είπες τώρα? Αν μπορείς να κατηγορήσεις τον Κούλη είναι πως χρησιμοποιεί τεχνοκράτες παντού! Πλάκα μας κάνεις.. Είμαι 40+ και πρώτη φορά βλέπω Πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί ΤΟΣΟΥΣ τεχνοκράτες.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Σκούξε λίγο πιο δυνατά :tooth:
Μπάρμπα πρόσεξε μην τινάξεις τα πέταλα και χάσουν οι Νου-δούλες τον πιστό-δουλικό ψηφοφόρο τους. Εκτός κι αν έχεις καλό πακέτο ιδιωτικής ασφάλειας, που μάλλον είναι χλωμό μιας και ψάχνεις στο Μετάξι που θα σκοτώσεις το δεκάρικο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Μπάρμπα πρόσεξε μην τινάξεις τα πέταλα και χάσουν οι Νου-δούλες τον πιστό-δουλικό ψηφοφόρο τους. Εκτός κι αν έχεις καλό πακέτο ιδιωτικής ασφάλειας, που μάλλον είναι χλωμό μιας και ψάχνεις στο Μετάξι που θα σκοτώσεις το δεκάρικο.
Φυσικα και εχω πακέτο ιδιωτικής ασφάλισης, πλήρες κιόλας :) Εσένα βλέπω να ψοφολογάς σε κάνα ράντζο :)

Για σκουξε όμως λιγο ακόμα ρε μπινε! :)

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Νταξει μεγάλε εγω τον έφαγα τον παπά (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) ….. οικειοθελώς όμως..

Εσύ από την άλλη, είσαι από τους «μαχητές» του internet οι οποίοι απλά κρίνουν αλλά δεν πρόκειται ποτέ να συμ΄βαλουν στην βελτίωση αυτής της γάμο χώρας… Κάτσε λοιπόν να ζεις βάσει των δικών μου πολιτικών αποφάσεων.

Επίσης συγκρίνεις με αυτό που εσυ θεωρείς με το μυαλό σου πως είναι σωστό….. άρα έχεις και εσυ υποκειμενική άποψη. Σωστά?
Δεν ειπα οτι εφαγες παπα
Ειπα οτι εισαι ψευτης κι εσυ
Δεν ζω με τις δκιες σου πολιτικες αποφασεις χαζουλη

Η δική σου αντικειμενική η άποψη;; Εισαι με ότι είναι πληοψηφικά ορθο δλδη... ;; Εσυ κρίνεις;; γιατι και τοτε υποκειμενικο είναι

Φυγε για ΝΑΣΑ φίλε είσαι πανεξυπνος τερμα!
Καλή Κυριακή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom