κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.896
- Πόντοι
- 19.795
Δεν είσαι ανηψιος Του.γιατι δεν με πηρες και εμενα?
Δεν είσαι ανηψιος Του.γιατι δεν με πηρες και εμενα?
σορυ που επεμβαινω αλλα γκαμπια και τανζανια ειναι σαν να λες β.ιρλανδια με κυπρο....Να
Σωστό, απλά πιο πολύ στο μυαλό μου τοχω κάτι διαφορετικό από την Γκάμπια η Τανζανία ας πούμε
Ο δε πλυθησμο απ ότι λέει ο λοκογερος είναι Κρεολες όχι μαύρος
Την ίδια εντύπωση ήθελα να έχω κι εγώ για χρόνια. Αν και γνώριζα ότι ανήκουν στην Αφρική, το ότι βρίσκονται στον Ινδικό Ωκεανό και είναι κρεολοί με έκανε να τους θεωρώ κάτι ξεχωριστό.Να
Σωστό, απλά πιο πολύ στο μυαλό μου τοχω κάτι διαφορετικό από την Γκάμπια η Τανζανία ας πούμε
Ο δε πλυθησμο απ ότι λέει ο λοκογερος είναι Κρεολες όχι μαύρος
Σε αποκλειστικη πρωτη ο μεγεθυντικος φακος του Πισωγλεντακη με τον οποιο εντοπιζει ιους σε διπλωμενες πετσετες!!!Ψυχοπαθή ΝΤΕΝΕΚΕ Hellraiser4ever ,
πτυχιούχε ιατρικής της συμφοράς
που δεν ξέρεις που πάνε τα 4 ,
παριστάνεις ότι έχεις γνώσεις για τον κορωνοϊό ;
Ρε βλήμα, σε γνωρίζουν στο Ελπίς και γελάνε
μαζί σου ρε Αρλεκίνε !
Κοίτα πτυχιούχε της συμφοράς από Βουλγαρία
ή Ουγγαρία να μην κάνεις κακό σε ασθενή
θα σε φορτώσουν με πίσσα και πούπουλα
και θα σε πετάξουν με κλωτσιές από το ΕΣΥ
Ψυχοπαθή ΝΤΕΝΕΚΕ Hellraiser4ever
το νου σου μην κα΄νεις ζημιά σε ασθενή
θα σε τσακίσουν οι συγγενείς του
πτυχιούχε της συμφοράς !
Που παριστάνεις και τον γνώστη σχετικά
με τον κορωνοϊό !
Ελα αμορφωτε ψυχακια πανεπιστημονα του Google παρε τα αρχιδια μου ξανα!!!Ρε τρόμπα billGor είσαι γνωστό βλήμα αγάμης
πέραν ότι είσαι βλάκας και υποστηρίζεις τον
Bill Clinton και τον Al Gore , που επέτρεψαν στην Κίνα
να αναπτυχθεί τόσο πολύ σε βάρος των ΗΠΑ,
αλλά και είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ από τα call girls.
Καλά το ψυχάκι ο ποντικομούρης Hellraiser4ever
μόνο στο Μεταξουργείο έχει πάει διότι είναι ΑΦΡΑΓΚΟΣ
εσύ όμως ρε τρόμπα billGor , έχεις κάποια λεφτουδάκια
αλλά δεν έχεις καμία εμπειρία από βίζιτες.
Ένας λουκουμάς είσαι , χέστης, που φοβ΄άσαι
να δώσεις 140 ευρώ να πας με ένα call girl από
τα γραφεία εσκορτ.
ΛΟΥΚΟΥΜΑ billGor
πάρε τώρα και την τελευταία δημοσίευση για
τον κορωνοϊό
Μελέτη της διάσημης Ομάδας Κλινικής Έρευνας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που δημοσιεύτηκε στο «The Lancet» ανατρέπει τα δεδομένα καθώς διαπιστώνει ότι τα εμβολιασμένα άτομα φέρουν ως και 251 φορές μεγαλύτερο φορτίο ιών COVID-19 στα ρουθούνια τους σε σύγκριση με τα ανεμβολιάστα!
«Βόμβα» Lancet: Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό στους ανεμβολίαστους - Έως και 251 φορές μεγαλύτερο ιικό φορτίο
To έγκριτο ιατρικό περιοδικό Lancet «καταρρίπτει» το κυρίαρχο αφήγημα: Ψέματα τα περί πανδημίας των ανεμβολίαστων - Η συντριπτική πλειονότητα των νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού είναι εμβολιασμένοι»www.pronews.gr
Όπως αναφέρεται στην μελέτη το εμβόλιο δρώντας σας ενω μετριάζει τα συμπτώματα της λοίμωξης, επιτρέπει στα εμβολιασμένα άτομα να φέρουν ασυνήθιστα υψηλά ιικά φορτία χωρίς να αρρωστήσουν στην αρχή, μετατρέποντάς τα δυνητικά σε προσυμπτωματικούς υπερδιασπορείς!
ΛΟΥΚΟΥΜΑ billGor
είσαι άσχετος από βίζιτες,
άσχετος και από γνώσεις για κορωνοϊό !
Ωχ μωρέ και εσύ. Εδώ δεν μπορεί να κάνει μια απλή μέθοδο των τριών, μπορεί να αξιολογήσει την αξιοπιστία μιας είδησης και μάλιστα από το δωμάτιο ιδρύματος;Ελα αμορφωτε ψυχακια πανεπιστημονα του Google παρε τα αρχιδια μου ξανα!!!
Εγώ δεν κρίνω? για πες μου που δεν απάντησα ακριβώς? κάνε μου συγκεκριμένη ερώτηση να σου απαντήσω. Επίσης, ποιοι είναι αυτοί που θα με βρούνε σύντομα?Οτι ναναι φιλε
Εισαι πανεξυπνος
Δλδη στα αλλα κρατη ελληνες αποφευγανε τα ιδια μετρα και πετυχαν κι εκει
Ποιος συριζα ρε φιλε
Λογικα το ιδιο κακα ή και χειροτερα θα τα κανανε και αυτοι
Εσυ μαλλον εισαι η πονηρια του ελληνα που ακουει κομματικη γραμμη
Δεν κρινεις μονος τι ειναι σωστο τι λαθος πρεπει να σου πει ο καθε Κυριακος και ο καθε Αλεξης
Δεν υπαρχει σωτηρια
Απαντας οτι ναναι και οτι σε συμφερει
Σε πορειες δεν παω και διαφωνω γενικα
Φυγε γρηγορα για νασα μαγκα
Αλλα λογικα θα σε βρουν συντομα αυτοι
Εγώ δεν κρίνω? για πες μου που δεν απάντησα ακριβώς? κάνε μου συγκεκριμένη ερώτηση να σου απαντήσω. Επίσης, ποιοι είναι αυτοί που θα με βρούνε σύντομα?
Εγώ είμαι η πονηριά του Έλληνα?
Φίλε πληρώνω φόρους μέχρι τελευταίας δεκάρας (σχεδόν ο μισός μου μισθός)
Δεν διπλοπαρκάρω δεν παρκάρω σε θέσεις αναπήρων
δεν καταστρέφω ξένη και δημόσια περιουσία
σέβομαι τους νόμους του κράτους ανεξαρτήτου κυβέρνησης και δεν παρανομώ
Δεν λειτουργώ με σκεπτικό να γίνει η δουλειά μου και για τους άλλους δεν με νοιάζει
Δεν ζητάω ρουσφέτια και ότι έχω κάνει είναι μέσω δικής μου προσπάθειας
Που την βλέπεις την πονηριά ακριβώς?
Αλλά περιμένω και απάντηση στις τρεις πρώτες ερωτήσεις που έκανα. Και πες μ
Ρε μην αποφεύγεις,Το άλλαξες το πολιτικο τροπάριο τωρα κομματοσκυλο...
Εσυ δεν κρίνεις? Που όλα τα μέτρα της κυβέρνησης τα βρίσκεις σωστά και πουλας τρελιτσα και ειρωνια σε οποιον τα κοροιδευει...
Εχεις δίκιο σε όλα φίλε από την αρχή όσα είπες
Καλή συνέχεια
δεν απαντησες σε αυτα που σε ρωτησα για τα μετρα δες πισω τα μηνυματα αν δεν θυμασαι βρεΡε μην αποφεύγεις,
Ρώτα με αυτό που δεν απάντησα?
Πες μου ποιοι θα με βρούνε?
Οτι πεις…δεν απαντησες σε αυτα που σε ρωτησα για τα μετρα δες πισω τα μηνυματα αν δεν θυμασαι βρε
θα σε βρουν απο την ΝΑΣΑ μεγαλε...
Αλλα εισαι πολυ σκληρος και βαρβατος απο οτι φαινεται
Καλη συνεχεια οπως και να εχει
το'φαγες και απο αυτον και ηρεμησες, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !!!Οτι πεις…
Τα μέτρα μια χαρά είναι αλλά υπάρχουν και βλάκες! με το καλό ή με το άσχημο, με το σωστό ή το λάθος κάποι οι δεν πρόκειται να εμβολιαστούν, δεν πρόκειται να λειτουργήσουν με γνώμονα την δημόσια υγεία. Αυτοί μόνο με περιορισμούς και μέτρα υποχρεωτικού χαρακτήρα θα διορθωθούν. Για αυτούς η καθημερινότητα θα γίνεται όλο και χειρότερη. Και έτσι χρειάζεται. Διαφορετικά τον μπούλο που λένε και στο χωριό μου.
Καλή συνέχεια και σε σένα
Εγω φταιω που ειναι πισωγλεντης και μου τριβεται συνεχεια;Ωχ μωρέ και εσύ. Εδώ δεν μπορεί να κάνει μια απλή μέθοδο των τριών, μπορεί να αξιολογήσει την αξιοπιστία μιας είδησης και μάλιστα από το δωμάτιο ιδρύματος;
αντε ρε βλάκα τι έφαγα? καημένε?το'φαγες και απο αυτον και ηρεμησες, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !!!
?αντε ρε βλάκα τι έφαγα? καημένε?
ενας ενας φεύγουν, που είναι ρε το 50-50% στις ΜΕΘ,
Βρες ζωή ρε κεφτέ και παράτα μας
Γραφικός είσαι εδω μέσα, ποιος σου δίνει σημασία εσενα..