Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Καλά ότι είναι για τον πουτσο το μενταλιτε στην Αυστραλία κάνει μπαμ. Απόγονοι ηλιθιων εγκληματιών είναι
Kαλά, έχεις μείνει λίγο πίσω εσύ. Το 1600 είναι αρκετά πίσω, τώρα έχουμε φτάσει αισίως στο 2021 :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επιασαν στασίδι αδωνης και παγώνη, ιδίου επιπέδου τσαρλατάνοι, τυχοδιώκτες της ζωής , δεν εχουν τιποτα καλύτερο να κάνουν , λένε τον καφέ και τα ταρώ δυο χρόνια τώρα.
Ρίξε κι εσύ ένα ταρό να δεις αν θα σου σηκωθεί πάλι πάνω από 20% :tooth:

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Δλδ μου λες πως για την βλακεία του Έλληνα που κοιτάει πως να σκαπουλάρει και προσπαθεί να παρακάμψει τα μέτρα, για την εξέλιξη του ιού η ο οποία χρήζει νέες τακτικές… για τα τούβλα που φοβούναι το εμβόλιο και όχι την πιθανή εισαγωγή τους στις ΜΕΘ, για τους θεματοφύλακες της βλακείας, για τα «τζιπάκια» που έχουν τα εμβόλια φταίει ο Κούλης? ΔΛΔ ο ΣΥΡΙΖΑ πως θα αντιμετώπιζε τους βλάκες που πιστεύουν στα ¨τζιπάκια¨ τι θα έκανε αν έβλεπε πως χρειαζόντουσαν επιπλέον δόσεις εμβολίου λόγω μεταλλάξεων για πες?

ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ εγω θα πάω ΝΑΣΑ εσύ πάνε κάνε καμιά διαδήλωση να ξελαμπικάρει ο εγκέφαλος
Οτι ναναι φιλε
Εισαι πανεξυπνος
Δλδη στα αλλα κρατη ελληνες αποφευγανε τα ιδια μετρα και πετυχαν κι εκει
Ποιος συριζα ρε φιλε
Λογικα το ιδιο κακα ή και χειροτερα θα τα κανανε και αυτοι
Εσυ μαλλον εισαι η πονηρια του ελληνα που ακουει κομματικη γραμμη
Δεν κρινεις μονος τι ειναι σωστο τι λαθος πρεπει να σου πει ο καθε Κυριακος και ο καθε Αλεξης
Δεν υπαρχει σωτηρια
Απαντας οτι ναναι και οτι σε συμφερει
Σε πορειες δεν παω και διαφωνω γενικα
Φυγε γρηγορα για νασα μαγκα
Αλλα λογικα θα σε βρουν συντομα αυτοι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Ο Θεός της Ελλάδας μας έσωσε και ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός και όχι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ούτε θέλω να φανταστώ, την αντιπολιτευτική γραμμή που θα κράταγε, στο θέμα των εμβολιασμών, κρίνοντας την αντιπολιτευτικη του γραμμή στο θέμα της συμφωνίας τών Πρεσπών.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Kαλά, έχεις μείνει λίγο πίσω εσύ. Το 1600 είναι αρκετά πίσω, τώρα έχουμε φτάσει αισίως στο 2021 :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρίξε κι εσύ ένα ταρό να δεις αν θα σου σηκωθεί πάλι πάνω από 20% :tooth:
Οι ίδιοι μαλακες είναι.
Οι ρομα η ρωσσοποντιοι της Αγγλίας
Πίσω από τον ήλιο
Αν δεις ελληνοαστραυλο το πιο πιθανόν ναναι μλκας η γκαου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Ο Θεός της Ελλάδας μας έσωσε και ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός και όχι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ούτε θέλω να φανταστώ, την αντιπολιτευτική γραμμή που θα κράταγε, στο θέμα των εμβολιασμών, κρίνοντας την αντιπολιτευτικη του γραμμή στο θέμα της συμφωνίας τών Πρεσπών.
Αντιπαθώ βαθύτατα το Κουλι αλλά σε αυτή την περίοδο το μόνο που έλειπε ναχεις τον Αλέξη με Τασία και κάτι άλλες με μωβ μαλλιά να ορίζουν πολιτικές.. Για υγεία επιδόματα συνορα
Μεταξύ της απόλυτης συμφοράς, συριζα, προτιμότερη η συμφορά, Κουλι

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.736
Πόντοι
6.256
Τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα, ολα ειναι σε εξελιξη,

Πηγες μαλδιβες;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Αντιπαθώ βαθύτατα το Κουλι αλλά σε αυτή την περίοδο το μόνο που έλειπε ναχεις τον Αλέξη με Τασία και κάτι άλλες με μωβ μαλλιά να ορίζουν πολιτικές.. Για υγεία επιδόματα συνορα
Μεταξύ της απόλυτης συμφοράς, συριζα, προτιμότερη η συμφορά, Κουλι
Και εγώ ακριβολογω τυπε. Προτιμώ τους Πλευρη και Άδωνι να προσπαθουν για τους εμβολιασμούς, παρά να τους έχω αντιπολίτευση, ντυμένους αρχαίους Σπαρτιάτες σε αντιεμβολιαστικες πορείες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Και εγώ ακριβολογω τυπε. Προτιμώ τους Πλευρη και Άδωνι να προσπαθουν για τους εμβολιασμούς, παρά να τους έχω αντιπολίτευση, ντυμένους αρχαίους Σπαρτιάτες σε αντιεμβολιαστικες πορείες.
Βλέπω την συμπάθεια στο κατά κύριο λόγο γελοιο πολιτικό πρωσοπικο του συριζα (έχω φίλο πολύ σοβαρό νέο παιδι ΒΟΥΛΕΥΤΉ τωραι στον συριζα, τα ίδια λέει στις προσωπικές μας συζητήσεις, ότι το μισό κόμμα είναι UFO)
Ο συριζα ντιπροσωοευει την αριστερά του τίποτα στο μεγαλείο της, μόνο το ντε λινκε είναι πιο γελοιο
Θα μου πεις οι λαδεμποροι της ΝΔ είναι καλύτεροι?? Για τον πουτσο είναι όλοι, απλά παράγουν κάτι κάπου πιο ορθολογικά μες στον ωκεανό μαλακας και διαπλοκής τους

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Βλέπω την συμπάθεια στο κατά κύριο λόγο γελοιο πολιτικό πρωσοπικο του συριζα (έχω φίλο πολύ σοβαρό νέο παιδι ΒΟΥΛΕΥΤΉ τωραι στον συριζα, τα ίδια λέει στις προσωπικές μας συζητήσεις, ότι το μισό κόμμα είναι UFO)
Ο συριζα ντιπροσωοευει την αριστερά του τίποτα στο μεγαλείο της, μόνο το ντε λινκε είναι πιο γελοιο
Θα μου πεις οι λαδεμποροι της ΝΔ είναι καλύτεροι?? Για τον πουτσο είναι όλοι, απλά παράγουν κάτι κάπου πιο ορθολογικά μες στον ωκεανό μαλακας και διαπλοκής τους
Αυτή τη στιγμή η συμπάθεια μου είναι να πεισθεί και να εμβολιαστεί όσο περισσότερος κόσμος γίνεται. Και ο Θεός ας συγχωρέσει τις αμαρτίες του Τράγκα, που με τον θάνατο του πρόσφερε όσα δεν είχε πρόσφερει σε όλη του την ζωή και μεγάλο ποσοστό ανεμβολιαστων χεστηκανε πάνω τους και πάνε για το εμβόλιο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Αυτή τη στιγμή η συμπάθεια μου είναι να πεισθεί και να εμβολιαστεί όσο περισσότερος κόσμος γίνεται. Και ο Θεός ας συγχωρέσει τις αμαρτίες του Τράγκα, που με τον θάνατο του πρόσφερε όσα δεν είχε πρόσφερει σε όλη του την ζωή και μεγάλο ποσοστό ανεμβολιαστων χεστηκανε πάνω τους και πάνε για το εμβόλιο.
Ο τράγκας όντως φοβησε πόλους 60+ ψεκασμενους αντιεμβολιαστες
Και λέω ψεκασμενους επειδή είναι 50 και 60 κ το παίζουν αντιεμβολιαστες, συνήθως και υπέρβαροι με δέκα υποκείμενα ο καθένας....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Έχει πολύ πράγμα, κρεολεζικο, αλλά εγώ είμαι με βαλίτσα.
(Υ.Γ. Βαλίτσα= Γυναίκα).
Και η γυναίκα έχει δικαίωμα, δεν γίνεται να τα χώνουμε όλα στις εφήμερος συνοδούς και να μην κάνουμε τίποτα για την μόνιμη συμβία... Τι κακό είναι να μην παράγινετε αυτό...δηλ όλη την ώρα με την.. Βαλίτσα που λες κι εσύ..
Κρεολες αξιώσεων η τίποτα ένα κ χώμα....? ( δεν έχουμε τα ίδια γούστα το ξέρω, απλά ερώτηση είναι για το μ..ο ύψους που είναι αντικειμενικο μέγεθος)

Τελευταία τροποποίηση:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Έχει πολύ πράγμα, κρεολεζικο, αλλά εγώ είμαι με βαλίτσα.
(Υ.Γ. Βαλίτσα= Γυναίκα).
πηγαινε σε αλλη χωρα να ξελασκαρεις ασε την βαλιτσα εκει

θα βρει τον δρομο της επιστροφης οπως οι γατες και οι σκυλοι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Και η γυναίκα έχει δικαίωμα, δεν γίνεται να τα χώνουμε όλα στις εφήμερος συνοδούς και να κάνουμε την μόνιμη συμβία... Τι κακό είναι να παράγινετε αυτό...
Κρεολες αξιώσεων η τίποτα ένα κ χώμα....? ( δεν έχουμε τα ίδια γούστα το ξέρω, απλά ερώτηση είναι για το μ..ο ύψους που είναι αντικειμενικο μέγεθος)
Του ο 80% το τρώνε όλο το φαι τους. Παρόλα αυτά είναι συμμετρικά γεματουλες, όχι πατσοκοιλιες. Και οι κωλαρες τους στα ύψη. Και ένα 20% που είναι και πιο νέες σε ηλικία, αστέρια πραγματικά.
Γενικυ ο μέσος όρος πολύ καλύτερος από Μαυρίκιο που είχα πάει προπερσι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.736
Πόντοι
6.256
Εν τω μεταξύ το ποσοστό ανεμβολίαστων στις ΜΕΘ αυξήθηκε στο 83%.
Μπανάρανε και την Κασσιανή ρε γαμώτο που είχε βάλει στοίχημα ότι μέχρι τα Χριστούγεννα οι εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ θα είχαν φτάσει το 50%.
:2funny:
Και οι μπραβοκουληδες συνεχεια μαλακιες πετάνε.

Μονο ο αγνος ζαν την πληρωνει

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.957
Πόντοι
5.506
Του ο 80% το τρώνε όλο το φαι τους. Παρόλα αυτά είναι συμμετρικά γεματουλες, όχι πατσοκοιλιες. Και οι κωλαρες τους στα ύψη. Και ένα 20% που είναι και πιο νέες σε ηλικία, αστέρια πραγματικά.
Γενικυ ο μέσος όρος πολύ καλύτερος από Μαυρίκιο που είχα πάει προπερσι.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΤΑΛΙ :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom