κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.896
- Πόντοι
- 19.795
Εγώ; Μια χαρά. Αυτή δεν τα πάει καλά με εμένα.Πως τα πας με την κυρά;
Εγώ; Μια χαρά. Αυτή δεν τα πάει καλά με εμένα.Πως τα πας με την κυρά;
Ζαν τον πάω. Είναι πουτανοσυντροφος.οοως οι παλιοί κομουνιστές που γνώρισα Βουλγαρία Ρουμανία το 90Και οι μπραβοκουληδες συνεχεια μαλακιες πετάνε.
Μονο ο αγνος ζαν την πληρωνει
Fev.42kaisimeraΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΤΑΛΙ
Καλά νέα, ύψη? Παίζουν κάποιες 1.70 έστω η είναι στο χρυσό 1.60 η πλειοψηφία?Του ο 80% το τρώνε όλο το φαι τους. Παρόλα αυτά είναι συμμετρικά γεματουλες, όχι πατσοκοιλιες. Και οι κωλαρες τους στα ύψη. Και ένα 20% που είναι και πιο νέες σε ηλικία, αστέρια πραγματικά.
Γενικυ ο μέσος όρος πολύ καλύτερος από Μαυρίκιο που είχα πάει προπερσι.
Εδώ παιχνίδι γίνεται στα Καζίνο που από ότι κατάλαβα είναι ελεύθερα. Εκεί μαζεύονται πολύ ωραία κορμιά και ψηλά.Καλά νέα, ύψη? Παίζουν κάποιες 1.70 έστω η είναι στο χρυσό 1.60 η πλειοψηφία?
Καλά αυτό φαινόμενο υπάρχει, βασικά Αφρική, προφανώς έφτασε κι εκείΕδώ παιχνίδι γίνεται στα Καζίνο που από ότι κατάλαβα είναι ελεύθερα. Εκεί μαζεύονται πολύ ωραία κορμιά και ψηλά.
Επίσης παίζει πολύς σεξοτουρισμος για γυναίκες. Είδα Ρωσίδες και Γαλλίδες μιλφαρες, αλλά και μιλφακια, επιπέδου σαν αυτές που πληρώνουμε εμείς στα λαδάδικα, να χαρτζηλικωνουν πιτσιρικάδες με 20ευρα.
Και οι Σεϋχέλλες Αφρική είναι.Καλά αυτό φαινόμενο υπάρχει, βασικά Αφρική, προφανώς έφτασε κι εκεί
Βέβαια Αφρική αυτά τα τέρατα Γερμανίας Ολλανδίας 50αρες πλας, ενίοτε κ μικρότερες είναι κατά βάση, υπεβαρες κακασζημες, τόσο χάλια που λυπάμαι τους αραπαδες που τις γανανε...
Είναι ιζυ γκοθνγκ το κλίμα στις καλές που λες, η κοιτάτε με γειτονιές και 100 η ώρα μίστερ???
γιατι δεν με πηρες και εμενα?Εδώ παιχνίδι γίνεται στα Καζίνο που από ότι κατάλαβα είναι ελεύθερα. Εκεί μαζεύονται πολύ ωραία κορμιά και ψηλά.
Επίσης παίζει πολύς σεξοτουρισμος για γυναίκες. Είδα Ρωσίδες και Γαλλίδες μιλφαρες, αλλά και μιλφακια, επιπέδου σαν αυτές που πληρώνουμε εμείς στα λαδάδικα, να χαρτζηλικωνουν πιτσιρικάδες με 20ευρα.
Πρεπει να εμβολιαστειςγιατι δεν με πηρες και εμενα?
Tι αντιμετώπιση είχε για την συμφωνία των Πρεσπών?Ο Θεός της Ελλάδας μας έσωσε και ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός και όχι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ούτε θέλω να φανταστώ, την αντιπολιτευτική γραμμή που θα κράταγε, στο θέμα των εμβολιασμών, κρίνοντας την αντιπολιτευτικη του γραμμή στο θέμα της συμφωνίας τών Πρεσπών.
εδωσα στον βαρο 14 ευρω και θα παει να το κανει αυριο αυτος για εμεναΠρεπει να εμβολιαστεις
Αυτός είναι μαλάκας από κουνια. Τρόμπας με όλη την σημασία της λέξης.Πρεπει να εμβολιαστεις
να γιατί δεν καταγράφονται οι δολοφονίες των Αντρών από τις Συζύγους. Γίνονται με τρόπο που δεν προκαλεί υποψίεςτα βατσινοειδη εχουν ξεφυγει
να γιατί δεν καταγράφονται οι δολοφονίες των Αντρών από τις Συζύγους. Γίνονται με τρόπο που δεν προκαλεί υποψίες
Σωστό, απλά πιο πολύ στο μυαλό μου τοχω κάτι διαφορετικό από την Γκάμπια η Τανζανία ας πούμεΚαι οι Σεϋχέλλες Αφρική είναι.
Τυπε, 3 Γαλλίδες που ήτανε προχθές στο εστιατόριο που έτρωγα και κάνανε καμάκι τον μαυρουκο σερβιτόρο και του λέγανε να φέρει φίλους του για να πάνε το βράδι να διασκεδάσουν, ήτανε τουλάχιστον επιπέδου 80ευρου σε μασσατζιδικα.Καλά αυτό φαινόμενο υπάρχει, βασικά Αφρική, προφανώς έφτασε κι εκεί
Βέβαια Αφρική αυτά τα τέρατα Γερμανίας Ολλανδίας 50αρες πλας, ενίοτε κ μικρότερες είναι κατά βάση, υπεβαρες κακασζημες, τόσο χάλια που λυπάμαι τους αραπαδες που τις γανανε...
Είναι ιζυ γκοθνγκ το κλίμα στις καλές που λες, η κοιτάτε με γειτονιές και 100 η ώρα μίστερ???