Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Όσο ο ιός εξελίσσεται τα δεδομένα αλλάζουν. ΄Όπως έχω γράψει, δεν ξαναβάζω link…. ΑΛΛΑ:
Φαίνεται πλέον πως ο όμικρον, για κάποιο λόγο μπορεί και παρακάμπτει πιο εύκολα ανθρώπους που έχουν νοσήσει σε σχέση με τους εμβολιασμένους… Κοινώς η φυσική ανοσία δείχνει να υπολείπεται έναντι των εμβολίων και σε σχέση με την όμικρον η οποία αυξάνεται με πρωτοφανείς ρυθμούς….. ήταν ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ η απόφαση εμβολιασμού στο 3μηνο!!
Παρακάμπτει τους νοσήσαντες και όχι τους εμβολιασμένους ... μάλιστα. Μια μετάλαξη που δεν ξέρουμε καλά καλά πόσο επικίνδυνη είναι. Κάνε μια εξαίρεση για μένα και βρες το link.

Καλό θα ήταν να μείωναν στο 3μηνο και την ισχύ των πιστοποιητικών εμβολιασμού.
Εμβολιασμό στο 3μηνο θα κάνουν με την "όμικρον" ή με την παλιά ακίδα; Είναι ποτέ δυνατόν η παλιά "ακίδα" να καλύπτει την ¨όμικρον" ενώ οι νοσήσαντες να μην είναι προστατευμένοι; Που το λένε αυτό;

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Τσιόδρας:

"Τότε για κάθε ένα κρούσμα υπολογίζαμε αλλά 10 ακόμη"
Αντε να σε βοηθήσω. Πόσα δείγματα την ημέρα κάναμε τότε και πόσα τώρα???

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Εχεις πάθει παράκρουση, ή είσαι μισθοφόρος; Ο Γιός μου που στο μονοδοσικό της Τζόνσον είχε 24 ώρες πυρετό κι έτρεμε, τώρα είχε λίγα δέκατα μέχρι το βράδι. Εγώ που δεν είχα καθόλου παρενέργειες και στις δύο δόσεις του Άστρα, ένιωθα μια ενόχληση στον Βραχίονα. Η κουμπάρα μου, η οποία ήταν το μόνο άτομο με σοβαρές παρενέργειες για δύο μέρες από τον κύκλο μας, επίσης είχε λίγα δέκατα. Το ίδιο κι ο κουμπάρος μου. Είτε ψεύδεσαι ασύστολα, είτε βγάζεις από το κεφάλι σου γεγονότα. Όταν παρουσιάστηκα στην Κόρινθο, το 1984, τα εμβόλια που μας έκαναν μας έκανα ζόμπι. Ήταν τόσο ισχυρά, που μας είχαν δώσει τρεις μέρες Ελεύθερους Υπηρεσίας. Τι ανοησίες μας τσαμπουνάς λοιπόν;
1. Εγώ όσα εμβόλια έχω κάνει ποτέ δεν είχα καμία συστημική παρενέργεια.

2. Τι υπηρεσίες κάνατε με το που καταταχτήκατε; Δεν είχατε καν ορκιστεί. Δεν ξέρατε καλά καλά να στρώνετε το κρεβάτι σας. Σας έδωσαν και 3 μέρες ελεύθερους υπηρεσίας από τι; Από την αγγαρεία στα μαγειρεία; Μήπως βάζεις λίγο σάλτσα;

3. Κανένας νεοσύλλεκτος που ξέρω εγώ δεν ένιωσε "ζόμπι" μετά το εμβόλιο του στρατού ούτε είχε παρενέργειες. Ούτε πρέπει το εμβόλιο να κάνει παρενέργειες "κατά συνήθειο". Παρενέργειες πρέπει συμβαίνουν σε ελάχιστες περιπτώσεις κατά τύχη.

4. Το Τζόνσον πολύς κόσμος το πέρασε βαριά, συμφωνώ.

5. Στην 3η δόση: ένας με κούραση του θανατά 5-6 μέρες, ένας με πρησμένη μασχάλη (λεμφαδένες είπε ο γιατρός), ένας με υψηλό πυρετό για μία μέρα που τον ανάγκασε να πάρει άδεια από τη δουλειά, ένας με πυρετό και κούραση που πάλι αναγκάστηκε να πάρει άδεια από τη δουλειά. Αυτοί που λέω κάτω των 60 ετών. Όχι όλες μαζί οι παρενέργειες σε ένα άτομο. Στη 2η τίποτα.

6. Χαλάρωσε. Τίνος μισθοφόρος θα μπορούσε να ήμουν; Άλλοι έχουν το χρήμα.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.177
Πόντοι
2.606
Πλεον το παιχνιδι θα ειναι διπλο σαν το τενις. Δελτα και ομικρον εναντιον AZ και Moderna :confused:
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΗ ΟΜΩΣ.......Τους παιζουμε 3-2 τους κορωνες ....δελτα και ομικρον εναντιον az -moderna και fanta!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.835
Πόντοι
3.656
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΗ ΟΜΩΣ.......Τους παιζουμε 3-2 τους κορωνες ....δελτα και ομικρον εναντιον az -moderna και fanta!

:wanker: :wanker: :wanker:

τυπε απο δω και περα η φαντα θα αποκαλειται το εμβολιο της 3Ε :wanker::wanker::wanker:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
1. Εγώ όσα εμβόλια έχω κάνει ποτέ δεν είχα καμία συστημική παρενέργεια.

2. Τι υπηρεσίες κάνατε με το που καταταχτήκατε; Δεν είχατε καν ορκιστεί. Δεν ξέρατε καλά καλά να στρώνετε το κρεβάτι σας. Σας έδωσαν και 3 μέρες ελεύθερους υπηρεσίας από τι; Από την αγγαρεία στα μαγειρεία; Μήπως βάζεις λίγο σάλτσα;

3. Κανένας νεοσύλλεκτος που ξέρω εγώ δεν ένιωσε "ζόμπι" μετά το εμβόλιο του στρατού ούτε είχε παρενέργειες. Ούτε πρέπει το εμβόλιο να κάνει παρενέργειες "κατά συνήθειο". Παρενέργειες πρέπει συμβαίνουν σε ελάχιστες περιπτώσεις κατά τύχη.

4. Το Τζόνσον πολύς κόσμος το πέρασε βαριά, συμφωνώ.

5. Στην 3η δόση: ένας με κούραση του θανατά 5-6 μέρες, ένας με πρησμένη μασχάλη (λεμφαδένες είπε ο γιατρός), ένας με υψηλό πυρετό για μία μέρα που τον ανάγκασε να πάρει άδεια από τη δουλειά, ένας με πυρετό και κούραση που πάλι αναγκάστηκε να πάρει άδεια από τη δουλειά. Αυτοί που λέω κάτω των 60 ετών. Όχι όλες μαζί οι παρενέργειες σε ένα άτομο. Στη 2η τίποτα.

6. Χαλάρωσε. Τίνος μισθοφόρος θα μπορούσε να ήμουν; Άλλοι έχουν το χρήμα.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ…. και σχετίζεις τα εμβόλια του στρατού με τα εμβόλια COVID άντε καλά…..
αν κάνεις εμβόλιο για τον Τέτανο πχ, φυσικά και δεν έχεις κούραση..

ΑΛΛΑ αφού είσαι τόσο γατόνι, ψάξε και αυτό:

Δεδομένου πως φοβάστε για τι παρενέργειες μπορεί να προκαλέσει στο μέλλον το εμβόλιο,
ψάξε να δεις ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ COVID και έγινε καλά… το πέρασε χαλαρά δηλαδή.
Βοήθεια του κοινού: Καμία παρενέργεια δεν θα υπάρξει από τα εμβόλια μελλοντικά. Αντίθετα, υπάρχει κίνδυνος για αυτούς που πέρασαν τον ιό (και καυχιούνται πως δεν είναι τίποτα….)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ενώ ακόμη και οι πανεπιστημονες δεν ξέρουν τίποτα σχετικά για τα εμβόλια,μιας που συνεχώς επικαλούνται πρόσφατες μελέτες,οι οποίες αναιρούν τις "προηγούμενες" εδώ και εικοσιένα μήνες,εν τούτοις τα γατονια του μπου, υπόσχονται πως τα εμβόλια σώζουν ?

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Ενώ ακόμη και οι πανεπιστημονες δεν ξέρουν τίποτα σχετικά για τα εμβόλια,μιας που συνεχώς επικαλούνται πρόσφατες μελέτες,οι οποίες αναιρούν τις "προηγούμενες" εδώ και εικοσιένα μήνες,εν τούτοις τα γατονια του μπου, υπόσχονται πως τα εμβόλια σώζουν ?
Οτι να ναι λες εσυ…. πάνε πιες κανένα αναψυκτικό και μη γράφεις μ@λ@κιες… εμφανώς δεν ξέρεις που πάνε τα 4 γιατί αν ήξερες θα καταλάβαινες πως δεν αναιρούν τίποτα… με τις μεταλλάξεις που κυκλοφορούσαν στις αρχικές εγκρίσεις είχαν συγκεκριμένα δεδομένα… όσο ο ιός μεταλλάσσεται τόσο αλλάζουν τα δεδομένα και τα εμβόλια θα ανανεώνονται με καινούργια στελέχη.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.457
Πόντοι
27.261
μεγαλογιατροι παιχτη, ετη φωτος μπροστα λεμε :confused:
Blow Your Mind Wow GIF by Product Hunt

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ…. και σχετίζεις τα εμβόλια του στρατού με τα εμβόλια COVID άντε καλά…..
αν κάνεις εμβόλιο για τον Τέτανο πχ, φυσικά και δεν έχεις κούραση..
Δεν τα έχω ψάξει τόσο.
ΑΛΛΑ αφού είσαι τόσο γατόνι, ψάξε και αυτό:

Δεδομένου πως φοβάστε για τι παρενέργειες μπορεί να προκαλέσει στο μέλλον το εμβόλιο,
ψάξε να δεις ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ COVID και έγινε καλά… το πέρασε χαλαρά δηλαδή.
Βοήθεια του κοινού: Καμία παρενέργεια δεν θα υπάρξει από τα εμβόλια μελλοντικά. Αντίθετα, υπάρχει κίνδυνος για αυτούς που πέρασαν τον ιό (και καυχιούνται πως δεν είναι τίποτα….)
Για το long covid τα έχουμε πει παλιότερα αλλά εσύ δεν ήσουν στο θρεντ τότε.
Άλλη μέρα θα τα ξαναγράψω. Μέχρι τότε ψάξε κι εσύ link για τις δηλώσεις της παιδιατρικής εταιρείας ("προβλέπουν" 15% ανάπηρα παιδιά από covid αντί για 0,3% που λένε οι μελέτες) να μας πεις τι λογική εξήγηση μπορεί να έχουν.

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.836
Πόντοι
2.357

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.726
Πόντοι
6.256
Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 570 (82.37%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 122 (17.63%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Χασαμε και αυτον τον καλο ανθρωπο τον Κατσαπλια που πανηγυριζε οταν ανεβαινε το ποσοστο των εμβολιασμενων στις ΜΕΘ.....
Ενας ενας χανονται οι καλοι ανθρωποι rip

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Δεν τα έχω ψάξει τόσο.

Άλλη μέρα θα τα ξαναγράψω. Μέχρι τότε ψάξε κι εσύ link για τις δηλώσεις της παιδιατρικής εταιρείας ("προβλέπουν" 15% ανάπηρα παιδιά από long-covid αντί για 0,3% που λένε οι μελέτες) να μας πεις τι λογική εξήγηση μπορεί να έχουν.
Εγω δεν ξανα παραθέτω τπτ (έτσι και αλλιώς είναι αδύνατον να νικήσεις την βλακεία με όπλο την λογική). ΑΝ ψάξεις παλαιότερά μου ποστ, θα δεις πως έχω βάλει πάρα πολλά link… Στην πορεία φάνηκε λοιπόν (βάσει αυτών που αναφέρεις) πως τα πράγματα είναι χειρότερα για long-covid effects (υπάρχουν και άλλες πιο χειρότερες προβλέψεις…..). Πως εικάζεις πως το % θανάτων θα έχει βελτιωθεί. Εγώ σου λέω πως έχει αυξηθεί και θα αυξηθεί και άλλο. Οι πληροφορίες που αναφέρω είναι διαθέσιμες σε όλους αρκεί να γνωρίζουν αγγλικά.

• Like
Αντιδράσεις: kinks
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν τα έχω ψάξει τόσο.

Άλλη μέρα θα τα ξαναγράψω. Μέχρι τότε ψάξε κι εσύ link για τις δηλώσεις της παιδιατρικής εταιρείας ("προβλέπουν" 15% ανάπηρα παιδιά από covid αντί για 0,3% που λένε οι μελέτες) να μας πεις τι λογική εξήγηση μπορεί να έχουν.
Δήλωσε η παιδιατρική εταιρεία τέτοιο πράγμα; Ο Πρόεδρός της πάντως δήλωσε πως πρέπει να εμβολιαστουν οι έφηβοι.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Δήλωσε η παιδιατρική εταιρεία τέτοιο πράγμα; Ο Πρόεδρός της πάντως δήλωσε πως πρέπει να εμβολιαστουν οι έφηβοι.
Δεν έχω τώρα πρόχειρη τη δήλωση της παιδιατρικής εταιρείας αλλά εδώ ένα παπαγαλάκι:

"Υπάρχουν μελέτες και ενδείξεις ότι το 5% έως 10% των παιδιών που θα νοσήσουν από τον κορονοϊό, θα παρουσιάσουν το long covid σύνδρομο. Αυτό θα γίνει, ακόμα κι αν δε νοσήσουν σοβαρά και δεν παρουσιάσουν βαριά συμπτώματα."

Εν τω μεταξύ δεν υπάρχουν πουθενά μελέτες που να λένε κάτι τέτοιο. Μία που θυμάμαι 0,3% γράφει. Βγαίνουν "ειδικοί" σε τηλεοράσεις και site και πετάνε αρλούμπες του τύπου 30% όσων νόσησαν ακόμη και ασυμπτωματικά θα πάθουν long covid μετά από ένα χρόνο και κάτι τέτοια :jerking::jerking::jerking:

Αστήριχτα εντελώς. Αναπόδεικτες εικασίες που δεν στηρίζονται και στη λογική. Ασυμπτωματικοί θα εμφανίσουν αναπηρίες μέσα σε ένα χρόνο από έναν ιό που τον περνάνε μέσα σε 15 μέρες κι ανάθεμα αν έχει πάει λίγο πιο πέρα από τη μύτη τους.

Τελευταία τροποποίηση:

mpatagias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2021
Like
234
Πόντοι
280
Σημερα εκανα τριτη δωση pfizer, μεχρι τωρα ολα πανε καλα

Stories

Νέο!