Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.985
- Πόντοι
- 12.756
τα ξερω ρε μαλάκα αυτα , μια ζωη με εβραιους παρέα κανω και δουλειες , απ εξω τα ξερωκαταρχην παρακολουθεις η θα σε ΓΑΜΗΣΩ;
τα ξερω ρε μαλάκα αυτα , μια ζωη με εβραιους παρέα κανω και δουλειες , απ εξω τα ξερωκαταρχην παρακολουθεις η θα σε ΓΑΜΗΣΩ;
Πρέπει να είναι μεγάλος νταλαβεριτζής και πολύ καπάτσος. Ξεκίνησε από το κτηνιατρικό της Pfizer και έφτασε να ηγείται όλης της εταιρείας. Όσο και να σε σπρώχνουν αν δεν το'χεις.......χααχχα ασε με ρε μαλάκα με τον κτηνιατρο , τον Δρ Παπανωτα
τον εσπρωξε το εβραικο λομπυ οσο δεν παει και τωρα σε λιγο θα τον πουλανε σαν εικόνισμα
ΥΓ ο Χατζηνικος εχεις κατουρησει τα βρακια του , ετοιμος ειναι να ανεβει στο τραπεζι στα τεσσερα και να του στησει κωλοτρυπιδα
Η γυναικα του μοιαζει σαν να ειναι μανα του ενω ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ ΤΖΟΒΕΝΝΟ
η ρατσα του ειναι η καλυτερη σε αυτοΠρέπει να είναι μεγάλος νταλαβεριτζής και πολύ καπάτσος. Ξεκίνησε από το κτηνιατρικό της Pfizer και έφτασε να ηγείται όλης της εταιρείας. Όσο και να σε σπρώχνουν αν δεν το'χεις.......
Κορυφαίοι!!!η ρατσα του ειναι η καλυτερη σε αυτο
Οσα εμβολια κι αν μου πεις
Να μπηξω μες το δερμα
Μονο να δω μια φωτο σου
2 κουταλιες με σπερμα
Μου κανεις το εμβολιο
που αλλο δε σηκωνω
μονο σου λεω με φαιζερ
μπορω πια να καβλωνω
Μια δοση πια δε μου αρκει
δεκα χωρις παζαρι
χωστε μου ολες ξαφνικα
να γινω εγω λιονταρι
Τους ψεκες παιρνω δυναμη
τωρα να κυνηγησω
αφου καλα εχω μπολιαστει
στη μαπα να τους χυσω
Να παρουν αντισωματα
Απ του εβραιου το μπολι
ποιος ειναι ο πατερας τους
Μπουρλα να λενε ολοι
Μπουρλα σε λενε
Και ολα τα ψεκια κλαινε
ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΡΩΤΑ ΜΠΟΥΡΛΑ
Αξιότιμος ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ τώρα στον Χατζηγλίτσαεργαστηριακα οι 3 δοσεις προστετευουν απο την ομικρον σε πολυ υψηλα νουμερα...ΨΕΚΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ
Άρα πρέπει να τις χτυπήσουμε και τις 3 μαζί για να έχουμε σίγουρα αποτελέσματα , μην κάνουμε μισές δουλειεςεργαστηριακα οι 3 δοσεις προστετευουν απο την ομικρον σε πολυ υψηλα νουμερα...ΨΕΚΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ
Ο χατζηνικο εχει τον πρεζεμπορα...θα του κλασετε ενα αρχιδι το πιο πιθανον τυπετι σαπιλα ομως , ο Μπουρλας που μιλαγε με τον Μπαιντεν την προηγουμενη εβδομάδα τωρα να μιλαει στο σάλια Χατζηνίκο που χρωσταει το μουνι του και ζει απο γλειψίματα στην κυβερνηση ..
θα μιλουσα εγω με τον Μπαιντεν και θα με επαιρνε τηλεφωνο και ο Προεδρος του ισραηλ , ο Χατζηνίκος ουτε να τον παρω να σκουπιζει το χαλάκι στα γραφεια τις Φαιζερ στην Αιθιοπία
Εννοείται ότι θα έφτανε εκεί η δουλειά καποια στιγμή τύπε και απλά οι άφραγκοι αρχιψέκες θα συνεχίσουν να φρακάρουν τις ΜΕΘπαντως απ αυτα που ειπε ή που δεν ειπε μαλλον καλυτερα , το χαπι δεν ειναι αναγκη να έχεις κανει εμβολιο για να λειτουργησει
οποτε τα ψεκια θα πολλαπλασιαστουν , και οπως πηγε να πει και ο Κτηνίατρος θα είναι πολυ φθηνότερο απο τα μονοκλωνικα αλλα πολυ ακριβοτερο απο το εμβολιο..
Μαντεψτε τι θα συμφερει την Φαιζερ και την καθε Φαιζερ , και βολευει και τα κρατη γιατι θα αποσυμφορηθουν τα νοσοκομεία , win-win
Kάπου στα 700 δολαρια είναι το νούμερο που δημοσιεύθηκε για εκείνο της Pfizer. Kαι λογικά θα το κατεβάσει κι α΄λλο γιατί κανει διαπραγμάτευση με 90 χώρες. Η τιμή είναι αυτή που πουλάει το δικό της η Μerck οπότε αυτοί θα πρέπει να πάνε το πολύ μέχρις εκεί για λόγους ανταγωνισμού.παντως απ αυτα που ειπε ή που δεν ειπε μαλλον καλυτερα , το χαπι δεν ειναι αναγκη να έχεις κανει εμβολιο για να λειτουργησει
οποτε τα ψεκια θα πολλαπλασιαστουν , και οπως πηγε να πει και ο Κτηνίατρος θα είναι πολυ φθηνότερο απο τα μονοκλωνικα αλλα πολυ ακριβοτερο απο το εμβολιο..
Μαντεψτε τι θα συμφερει την Φαιζερ και την καθε Φαιζερ , και βολευει και τα κρατη γιατι θα αποσυμφορηθουν τα νοσοκομεία , win-win
Kάπου στα 700 δολαρια είναι το νούμερο που δημοσιεύθηκε για εκείνο της Pfizer. Kαι λογικά θα το κατεβάσει κι α΄λλο γιατί κανει διαπραγμάτευση με 90 χώρες. Η τιμή είναι αυτή που πουλάει το δικό της η Μerck οπότε αυτοί θα πρέπει να πάνε το πολύ μέχρις εκεί για λόγους ανταγωνισμού.
Ok, σίγουρα κάθε βοήθεια του οργανισμού με βιταμίνες μπορεί να βοηθήσει. κακό δεν θα κάνει σίγουρα. Εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις και το εμβόλιο. Η «όμικρον» δείχνει μέχρι στιγμής πως για κάποιον λόγο, δεν υπάρχει εξήγηση ακόμη, διαπερνά ευκολότερα την προστασία αντισωμάτων από φυσική ανοσία, σε σχέση με τους εμβολιασμένους. Δείχνει να προτιμά αυτούς που έχουν νοσήσει δηλαδή.Τα είδα σε δεκάδες ανθρώπους του περίγυρου μου συμπεριλαμβανομένου και εμού, αν κολλήσεις παρότι εμβολιασμένος σε συμβουλεύω να το ξανά σκεφτείς για να ελαχιστοποιησεις τις πιθανότητες να είσαι μέσα στο 13% των εμβολιασμενων στις ΜΕΘ. Οι συγκεκριμένες αντιβιωσεις και βιταμίνες βοηθάνε το ανοσοποιητικό σου να ανταπεξέλθει στην μάχη με τον ιό και τα μικρόβια. Δεν είναι καινούργιο αυτό αλλά εφαρμόζεται δεκαετίες στις λοιμώξεις του αναπνευστικού. Η μόνη διαφορά είναι ότι πρέπει να ξεκινήσει η θεραπεία με την έναρξη των συμπτωμάτων και όχι να περιμένουμε την επιδείνωση της κλινικής εικόνας του ασθενούς.