Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
χααχχα ασε με ρε μαλάκα με τον κτηνιατρο , τον Δρ Παπανωτα
τον εσπρωξε το εβραικο λομπυ οσο δεν παει και τωρα σε λιγο θα τον πουλανε σαν εικόνισμα

ΥΓ ο Χατζηνικος εχεις κατουρησει τα βρακια του , ετοιμος ειναι να ανεβει στο τραπεζι στα τεσσερα και να του στησει κωλοτρυπιδα
Πρέπει να είναι μεγάλος νταλαβεριτζής και πολύ καπάτσος. Ξεκίνησε από το κτηνιατρικό της Pfizer και έφτασε να ηγείται όλης της εταιρείας. Όσο και να σε σπρώχνουν αν δεν το'χεις.......

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Η γυναικα του μοιαζει σαν να ειναι μανα του ενω ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ ΤΖΟΒΕΝΝΟ :springsmile:

Οσα εμβολια κι αν μου πεις
Να μπηξω μες το δερμα
Μονο να δω μια φωτο σου
2 κουταλιες με σπερμα

Μου κανεις το εμβολιο
που αλλο δε σηκωνω
μονο σου λεω με φαιζερ
μπορω πια να καβλωνω

Μια δοση πια δε μου αρκει
δεκα χωρις παζαρι
χωστε μου ολες ξαφνικα
να γινω εγω λιονταρι

Τους ψεκες παιρνω δυναμη
τωρα να κυνηγησω
αφου καλα εχω μπολιαστει
στη μαπα να τους χυσω

Να παρουν αντισωματα
Απ του εβραιου το μπολι
ποιος ειναι ο πατερας τους
Μπουρλα να λενε ολοι

Μπουρλα σε λενε
Και ολα τα ψεκια κλαινε

ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΡΩΤΑ ΜΠΟΥΡΛΑ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.985
Πόντοι
12.756
Πρέπει να είναι μεγάλος νταλαβεριτζής και πολύ καπάτσος. Ξεκίνησε από το κτηνιατρικό της Pfizer και έφτασε να ηγείται όλης της εταιρείας. Όσο και να σε σπρώχνουν αν δεν το'χεις.......
η ρατσα του ειναι η καλυτερη σε αυτο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.017
Πόντοι
12.756
Οσα εμβολια κι αν μου πεις
Να μπηξω μες το δερμα
Μονο να δω μια φωτο σου
2 κουταλιες με σπερμα

Μου κανεις το εμβολιο
που αλλο δε σηκωνω
μονο σου λεω με φαιζερ
μπορω πια να καβλωνω

Μια δοση πια δε μου αρκει
δεκα χωρις παζαρι
χωστε μου ολες ξαφνικα
να γινω εγω λιονταρι

Τους ψεκες παιρνω δυναμη
τωρα να κυνηγησω
αφου καλα εχω μπολιαστει
στη μαπα να τους χυσω

Να παρουν αντισωματα
Απ του εβραιου το μπολι
ποιος ειναι ο πατερας τους
Μπουρλα να λενε ολοι

Μπουρλα σε λενε
Και ολα τα ψεκια κλαινε

ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΡΩΤΑ ΜΠΟΥΡΛΑ
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εν τω μεταξύ το γνωστό κομματικό τσίρκο ξεκίνησε να κάνει αντιπολίτευση στο Μητσοτάκη για τη μαλακία που είπε και τελικά κατέληξε σε εσωτερική αντάρα και διαγραφή βουλευτή. Κι αντί να ασχολούνται με την κυβέρνηση και το πώς χειρίστηκε μια κατάσταση όλοι κατέληξαν να ασχολούνται με τα εν λόγω νούμερα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.017
Πόντοι
12.756
εργαστηριακα οι 3 δοσεις προστετευουν απο την ομικρον σε πολυ υψηλα νουμερα...ΨΕΚΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.871
Πόντοι
216

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.985
Πόντοι
12.756
τι σαπιλα ομως , ο Μπουρλας που μιλαγε με τον Μπαιντεν την προηγουμενη εβδομάδα τωρα να μιλαει στο σάλια Χατζηνίκο που χρωσταει το μουνι του και ζει απο γλειψίματα στην κυβερνηση ..

θα μιλουσα εγω με τον Μπαιντεν και θα με επαιρνε τηλεφωνο και ο Προεδρος του ισραηλ , ο Χατζηνίκος ουτε να τον παρω να σκουπιζει το χαλάκι στα γραφεια τις Φαιζερ στην Αιθιοπία

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
εργαστηριακα οι 3 δοσεις προστετευουν απο την ομικρον σε πολυ υψηλα νουμερα...ΨΕΚΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Άρα πρέπει να τις χτυπήσουμε και τις 3 μαζί για να έχουμε σίγουρα αποτελέσματα , μην κάνουμε μισές δουλειες :P

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.985
Πόντοι
12.756
παντως απ αυτα που ειπε ή που δεν ειπε μαλλον καλυτερα , το χαπι δεν ειναι αναγκη να έχεις κανει εμβολιο για να λειτουργησει
οποτε τα ψεκια θα πολλαπλασιαστουν , και οπως πηγε να πει και ο Κτηνίατρος θα είναι πολυ φθηνότερο απο τα μονοκλωνικα αλλα πολυ ακριβοτερο απο το εμβολιο..
Μαντεψτε τι θα συμφερει την Φαιζερ και την καθε Φαιζερ , και βολευει και τα κρατη γιατι θα αποσυμφορηθουν τα νοσοκομεία , win-win

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
τι σαπιλα ομως , ο Μπουρλας που μιλαγε με τον Μπαιντεν την προηγουμενη εβδομάδα τωρα να μιλαει στο σάλια Χατζηνίκο που χρωσταει το μουνι του και ζει απο γλειψίματα στην κυβερνηση ..

θα μιλουσα εγω με τον Μπαιντεν και θα με επαιρνε τηλεφωνο και ο Προεδρος του ισραηλ , ο Χατζηνίκος ουτε να τον παρω να σκουπιζει το χαλάκι στα γραφεια τις Φαιζερ στην Αιθιοπία
Ο χατζηνικο εχει τον πρεζεμπορα...θα του κλασετε ενα αρχιδι το πιο πιθανον τυπε :rockon:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ο προεδρας λεει οτι το εμβολιο κατα του κοβιντ ειναι το εμβολιο που εχει δοκιμαστει οσο κανενα αλλο εμβολιο στην ιστορια της ανθρωποτητας.Οποτε οι ψεκες για αλλη μια φορα πανε κουβα... :rockon: :alivedick::erection::headbang2::2on1:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.871
Πόντοι
216
παντως απ αυτα που ειπε ή που δεν ειπε μαλλον καλυτερα , το χαπι δεν ειναι αναγκη να έχεις κανει εμβολιο για να λειτουργησει
οποτε τα ψεκια θα πολλαπλασιαστουν , και οπως πηγε να πει και ο Κτηνίατρος θα είναι πολυ φθηνότερο απο τα μονοκλωνικα αλλα πολυ ακριβοτερο απο το εμβολιο..
Μαντεψτε τι θα συμφερει την Φαιζερ και την καθε Φαιζερ , και βολευει και τα κρατη γιατι θα αποσυμφορηθουν τα νοσοκομεία , win-win
Εννοείται ότι θα έφτανε εκεί η δουλειά καποια στιγμή τύπε και απλά οι άφραγκοι αρχιψέκες θα συνεχίσουν να φρακάρουν τις ΜΕΘ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Kάπου στα 700 δολαρια είναι το νούμερο που δημοσιεύθηκε για εκείνο της Pfizer. Kαι λογικά θα το κατεβάσει κι α΄λλο γιατί κανει διαπραγμάτευση με 90 χώρες. Η τιμή είναι αυτή που πουλάει το δικό της η Μerck οπότε αυτοί θα πρέπει να πάνε το πολύ μέχρις εκεί για λόγους ανταγωνισμού.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Kάπου στα 700 δολαρια είναι το νούμερο που δημοσιεύθηκε για εκείνο της Pfizer. Kαι λογικά θα το κατεβάσει κι α΄λλο γιατί κανει διαπραγμάτευση με 90 χώρες. Η τιμή είναι αυτή που πουλάει το δικό της η Μerck οπότε αυτοί θα πρέπει να πάνε το πολύ μέχρις εκεί για λόγους ανταγωνισμού.

Να πει στους ΨΕΚ θελετε τζαμπα εμβολιο, η σας δινω 15 ευρω (η οσο τεσπα κανει το εμβολιο) για ν'αγορασετε το χαπακι κι η διαφορα απ τη τσεπη σας.
99,99999% ποσοστα εμβολιασμου θα παει

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.871
Πόντοι
216
Χατζηγλίτσας να μετρήσει τα δάχτυλα του με το πέρας της εκπομπής να δει μην του λείπει κανένα :confused:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686
Πρέπει όλοι να κάνουν ράπιντ τεστ, είτε είναι εμβολιασμένοι
είτε όχ
ι. Πήγα στο Ιατρικό Κέντρο να επισκεφτώ συγγενή μου,
έδειξα πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού, και μου είπαν
να φέρω ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ. Έκανα εκεί στο Ιατρικό στο Μαρούσι
και αφού βγήκε αρνητικό, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ με άφησαν να εισέλθω.
Οι ασθενείς, πρέπει να κάνουν υποχρεωτικά PCR για να
γίνει εισαγωγή τους.

Οι εμβολιασμένοι μολύνονται και μεταδίδουν τον ιό
σε μεγάλο ποσοστό, και αυτό αποδεικνύεται από
Κράτη όπως το Ισραήλ, που το ποσοστό των εμβολιασμένων
είναι πολύ μεγάλο.

ΟΛΟΙ πρέπει να κάνουν ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ, και επιπλέον
να φορούν μάσκες, να απολυμαίνουν τα χέρια τους,
και να κρατούν αποστάσεις , και επιπλέον αν κάποιος
έχει αρνητικό ράπιντ, αλλά έχει συμπτώματα, πρέπει
να κάνει PCR ή να μην επιτρέπεται να εισέρχεται
σε χώρους με πολύ κόσμο, εκτός από τα απαραίτητα
όπως σούπερ μάρκετ, φαρμακείο κτλ.

Οι εμβολιασμένοι που είναι φορείς χωρίς συμπτώματα
και είναι στους χώρους εστίασης χωρίς μάσκα και χωρίς
αποστάσεις, μεταδίδουν τον ιό . Δεν έχουν καταλάβει καλά
ότι μπορούν να μολυνθούν και να μεταδώσουν τον ιό.

Αν κάνουν ΟΛΟΙ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ, θα μειωθεί το κόστος
και θα απομονώνονται οι φορείς ( που κακώς ο ονομάζονται
κρούσματα, αν δεν έχουν συμπτώματα). Όταν κάποιος έχει
αρνητικό ράπιντ τεστ, και ΔΕΝ έχει συμπτώματα, και φορά
μάσκα, και είναι φορέας, η πιθανότητα να μεταδώσει τον ιό
είναι είτε πολύ μικρή, είτε ΜΗΔΕΝ, σύμφωνα με τις μελέτες.

ΔΕΝ αρκεί ο εμβολιασμός.

Φυσικά χρειάζονται και άλλα μέτρα όπως η βιταμίνη C 2 γραμμάρια
την ημέρα , βιταμίνη D ώστε να επιτυγχάνεται συγκέντρωση
στο αίμα τουλάχιστον 50 ng /mL , ψευδάργυρος και σωστή διατροφή .

Η πολιτική του Κούλη, απευθύνεται σε ευκολόπιστους,
ΦΟΒΙΚΟΥΣ, είτε κοινωνικά ηλίθιους, είτε αυτούς που
συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά αυτά.

Όλοι οι χαζοί , ψηφίσατε Κουλί !
:2funny: :2funny: :2funny:

Μπορείτε να ψηφίσετε ΝΔ, όχι ΄όμως
το Κουλί καντεμί !

:2funny::2funny::2funny:

Κούλης ο γκαντεμούλης και τα Χριστούγεννα​

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Τα είδα σε δεκάδες ανθρώπους του περίγυρου μου συμπεριλαμβανομένου και εμού, αν κολλήσεις παρότι εμβολιασμένος σε συμβουλεύω να το ξανά σκεφτείς για να ελαχιστοποιησεις τις πιθανότητες να είσαι μέσα στο 13% των εμβολιασμενων στις ΜΕΘ. Οι συγκεκριμένες αντιβιωσεις και βιταμίνες βοηθάνε το ανοσοποιητικό σου να ανταπεξέλθει στην μάχη με τον ιό και τα μικρόβια. Δεν είναι καινούργιο αυτό αλλά εφαρμόζεται δεκαετίες στις λοιμώξεις του αναπνευστικού. Η μόνη διαφορά είναι ότι πρέπει να ξεκινήσει η θεραπεία με την έναρξη των συμπτωμάτων και όχι να περιμένουμε την επιδείνωση της κλινικής εικόνας του ασθενούς.
Ok, σίγουρα κάθε βοήθεια του οργανισμού με βιταμίνες μπορεί να βοηθήσει. κακό δεν θα κάνει σίγουρα. Εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις και το εμβόλιο. Η «όμικρον» δείχνει μέχρι στιγμής πως για κάποιον λόγο, δεν υπάρχει εξήγηση ακόμη, διαπερνά ευκολότερα την προστασία αντισωμάτων από φυσική ανοσία, σε σχέση με τους εμβολιασμένους. Δείχνει να προτιμά αυτούς που έχουν νοσήσει δηλαδή.
Στο αναφέρω με κάθε καλή διάθεση. Δεν περιμένω και δεν ενημερώνομαι από τα κανάλια ή τo facebook. Διαβάζω όλες τις τελευταίσες ανακοινώσεις και μελέτες σε έγκυρα και σοβαρά περιοδικά, ενημερώνομαι από επίσημες ιστοσελίδες. Για την επιθετικότητα της όμικρον είχα γράψει μια δυο μέρες μόλις ανακοινώθηκε στην Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom