Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.453
Πόντοι
27.261
τα βατσινοειδη να ξεκολλησουν απο τον καναπε και να βγουν για ψωνια να ανεβασουν την αγορα.
santa bourla is coming to town!!!
santa bourla.jpg

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Βλέπω πως τα ψέκια καίγονται για τις ΜΕΘ.. τι έγινε? φόβος? απλά προς γνώση τους…. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΘ παίζεις το τελευταίο σου χαρτί και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ σου.

Επίσης οι γιατροί στις ΜΕΘ είναι ΑΣΧΕΤΟΙ αφού είναι οι πρώτοι που λένε για εμβολιασμούς…..ΕΚΕΙ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΨΕΚΙΑ…
Φόβος ναι , οτι κάποιος θα χρειαστεί ΜΕΘ και δεν θα βρει , εμείς δεν έχουμε ανάγκη έχουμε και την fanta :)

Εγω πάντως το πέρασα σπίτι ούτε για τέστ δεν πήγα :P Αν και λόγω που δεν πήγα για τέστ υπάρχει και πιθανότητα να ηταν γρίπη , αλλά απο την άλλη ούτε τα τέστ είναι 100% αξιόπιστα :confused:

Το αντισωμάτων που έκανα 2 μήνες μετά τα πρώτα συμπτώματα μου έβγαλε 358.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Όταν λάβουμε υπόψη και τους νοσήσαντες που δεν εντοπίστηκαν σε τεστ, το ποσοστό να πεθάνει κανείς από κορονοιό μειώνεται κατά 10 φορές σε σχέση με το "απόλυτο" νούμερο που λαμβάνει υπόψη μόνο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Εδώ π.χ. το υπολογίζουν σε 0.28%

Είμαι περίεργος να δω πόσο πιο κάτω θα φτάσει όταν δεήσουν να λάβουν υπόψη και το πόσοι ετοιμοθάνατοι παππούδες "με" καταμετρήθηκαν ως "από".

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Από όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, φαίνεται πως ο συνδυασμός ΑΖ με Μοderna σαν τρίτη δόση, δίνει τα πιο καλά αποτελέσματα. Εκτοξεύει τα αντισώματα στο υψηλότερο επίπεδο έναντι όλων των άλλων συνδυασμών. Κι όσοι κάναμε το ίδιο τριδοσικό, θα μπορουσαμε να κάνουμε την τρίτη δόση μισή, αφού δε φαίνεται να υπολείπεται σημαντικά της ολόκληρης ως προς τα αποτελέσματα.
Άρα μας λες ότι όταν έφτιαχνε η ΑΖ το μπολι και η Μοντέρνα το δικό της, σκεφτόταν να γίνει ένα μιξ κάποια στιγμή των δύο να γαμησει ?

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.836
Πόντοι
2.357
Άρα μας λες ότι όταν έφτιαχνε η ΑΖ το μπολι και η Μοντέρνα το δικό της, σκεφτόταν να γίνει ένα μιξ κάποια στιγμή των δύο να γαμησει ?
Πλεον το παιχνιδι θα ειναι διπλο σαν το τενις. Δελτα και ομικρον εναντιον AZ και Moderna :confused:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Επίσης πολλοί ισχυρίζονται οτι ποιοτικά η φυσική ανοσία είναι καλύτερη και πιο αποτελεσματική απέναντι σε μεταλλάξεις αφού είχες επαφή με όλο τον ιό και όχι μόνο με την ακίδα.
Πολλές μελέτες μιλούν για μακροχρόνια ανοσία μετά από φυσική νόσηση.

Ας τα δούνε αυτά και οι "επιστήμονες" που αποφάσισαν να μειώσουν την ισχύ του πιστοποιητικού νόσησης στους 3 μήνες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
:think:
κι ο Κικίλιας ήθελε λοκντάουν "τύπου Μαρτίου" φέτος την άνοιξη, αλλά ο κόσμος αποφάσισε αλλιώς. Αυτά τα λοκντάουν τύπου Κίνας χρειάζονται και κυβέρνηση τύπου Κίνας.

Ήδη γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να αποκτήσουμε ένα απολυταρχικό καθεστώς κινεζικού τύπου (ιχνηλάτηση, απαγόρευση κυκλοφορίας, στρατόπεδα συγκέντρωσης, κλειστά κοινοβούλια, κατάργηση ελευθερίας λόγου), πράγματα "και καλά" απαραίτητα για να νικηθεί ο ιός δηλαδή. Το μετά είναι το δύσκολο. Νομίζεις όποιος καταφέρει να εφαρμόσει τέτοιο λοκντάουν θα αφήσει μετά το πέρας της πανδημίας την εξουσία και θα γυρίσουμε στην παλιά κανονικότητα; Ή μήπως μπει στον πειρασμό να διατηρήσει τη "νέα κανονικότητα" για όσο πάει;
Ίσως θα πρέπει να τονίσω ορισμένες λέξεις. Καθολικό, Πανευρωπαϊκό, και κυρίως προγραμματισμενο.
Όχι αποφασιζομεν και διατασσομεν.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686
Το ΤΟΥΒΛΟ ο Hellraiser4ever , το ούγκανο αυτό
εκφέρει και απόψεις για τον κορωνοϊό !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλήρωσε ο ψυχοπαθής ΝΤΕΝΕΚΕΣ Hellraiser4ever
για να πάρει ένα πτυχίο της συμφοράς από ιατρική σχολή
της κακιάς ώρας σε Ουγγαρία ή Βουλγαρία !

:2funny::2funny::2funny:

Τον πήραν ειδικευόμενο στην οφθαλμολογία
στην Ελλάδα !
Η Ελλάδα είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Κράτος που προσλαμβάνουν
ειδικευόμενους ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ !
Κάθε βλήμα με πτυχίο της συμφοράς
το παίρνουν ειδικευόμενο !
Έτσι ο ψυχοπαθής ΝΤΕΝΕΚΕΣ Hellraiser4ever
ούτε ήξερε τίποτα πριν , αλλά ούτε και τώρα
και στην οφθαλμολογική κλινική βέβαια δεν
μαθαίνουν για τον κορωνοϊό , που ανήκει σε άλλες
ειδικότητες σαν αντικείμενο.
Το ψυχάκι όμως ο Hellraiser4ever
παριστάνει ότι δήθεν ...έχει γνώσεις !

Πρόσεξε τους ασθενείς ΝΤΕΝΕΚΕ Hellraiser4ever
μην τολμήσεις να βλάψεις ασθενείς
διότι ξέρω άτομα που θα σε περιποιηθούν κατάλληλα
αν κάνεις ζημιές σε ασθενείς !

Θα σε αλείψουν με πίσσα και πούπουλα
ΝΤΕΝΕΚΕ Hellraiser4ever !

IMG-20200104-WA0020-420x420.jpg

Το νου σου μην κάνεις ζημιά σε ασθενή !
Θα σε αλείψουν πτυχιούχε της συμφοράς
με πίσσα και πούπουλα !

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Το ΤΟΥΒΛΟ ο Hellraiser4ever , το ούγκανο αυτό
εκφέρει και απόψεις για τον κορωνοϊό !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλήρωσε ο ψυχοπαθής ΝΤΕΝΕΚΕΣ Hellraiser4ever
για να πάρει ένα πτυχίο της συμφοράς από ιατρική σχολή
της κακιάς ώρας σε Ουγγαρία ή Βουλγαρία !

Τον πήραν ειδικευόμενο στην οφθαλμολογία
στην Ελλάδα !
Η Ελλάδα είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Κράτος που προσλαμβάνουν
ειδικευόμενους ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ !
Κάθε βλήμα με πτυχίο της συμφοράς
το παίρνουν ειδικευόμενο !
Έτσι ο ψυχοπαθής ΝΤΕΝΕΚΕΣ Hellraiser4ever
ούτε ήξερε τίποτα πριν , αλλά ούτε και τώρα
και στην οφθαλμολογική κλινική βέβαια δεν
μαθαίνουν για τον κορωνοϊό , που ανήκει σε άλλες
ειδικότητες σαν αντικείμενο.
Το ψυχάκι όμως ο Hellraiser4ever
παριστάνει ότι δήθεν ...έχει γνώσεις !

Πρόσεξε τους ασθενείς ΝΤΕΝΕΚΕ Hellraiser4ever
μην τολμήσεις να βλάψεις ασθενείς
διότι ξέρω άτομα που θα σε περιποιηθούν κατάλληλα
αν κάνεις ζημιές σε ασθενείς !

Θα σε αλείψουν με πίσσα και πούπουλα
ΝΤΕΝΕΚΕ Hellraiser4ever !

IMG-20200104-WA0020-420x420.jpg

Το νου σου μην κάνεις ζημιά σε ασθενή !
Θα σε αλείψουν πτυχιούχε της συμφοράς
με πίσσα και πούπουλα !

:2funny::2funny::2funny::2funny:
1639675487306.png

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Όταν λάβουμε υπόψη και τους νοσήσαντες που δεν εντοπίστηκαν σε τεστ, το ποσοστό να πεθάνει κανείς από κορονοιό μειώνεται κατά 10 φορές σε σχέση με το "απόλυτο" νούμερο που λαμβάνει υπόψη μόνο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Είμαι περίεργος να δω πόσο πιο κάτω θα φτάσει όταν δεήσουν να λάβουν υπόψη και το πόσοι ετοιμοθάνατοι παππούδες "με" καταμετρήθηκαν ως "από".
Τελικά είσαι μεγάλο ψέμα εσύ. Μας βάζεις Άρθρο του Μαϊου του 2020!!!!

Για το επί 1 που έγραψες και που προφανώς ισχυρίζεται ότι ισχύει και σήμερα τι να πω? Οι ΗΠΑ ας πούμε πρέπει να έχει ήδη 510 εκ. κρούσματα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.453
Πόντοι
27.261
Βλέπω πως τα ψέκια καίγονται για τις ΜΕΘ.. τι έγινε? φόβος? απλά προς γνώση τους…. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΘ παίζεις το τελευταίο σου χαρτί και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ σου.

Επίσης οι γιατροί στις ΜΕΘ είναι ΑΣΧΕΤΟΙ αφού είναι οι πρώτοι που λένε για εμβολιασμούς…..ΕΚΕΙ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΨΕΚΙΑ…
επειδη καταλαβαινω οτι περνας τελεια στις διακοπουλες σου, αλλα δε μπορεις μακρια μας, τι δωρο θα μου φερεις φετος μωρουλινι? :rose:

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256

Για το επί 1 που έγραψες και που προφανώς ισχυρίζεται ότι ισχύει και σήμερα τι να πω? Οι ΗΠΑ ας πούμε πρέπει να έχει ήδη 510 εκ. κρούσματα.
Καθεσαι ρε τυπε και μελετας κιολας τις μαλακιες που βαζει;Χαρας στο κουραγιο σου! :tooth:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Δεν μπόρεσα να βρω πιο πρόσφατο. Πλέον δεν τα παρακολουθώ. Όμως δεν αλλάζει ο αριθμός από τη μια χρόνια στην άλλη. Αν κάποιος από εσάς βρει άλλη πιο πρόσφατη μελέτη βάλτε. Μάλλον πιο κάτω θα είναι ο αριθμός γιατί ο ιός εξασθενεί με το χρόνο όπως μας λένε και οι ειδικοί.
Για το επί 10 που έγραψες και που προφανώς ισχυρίζεται ότι ισχύει και σήμερα τι να πω? Οι ΗΠΑ ας πούμε πρέπει να έχει ήδη 510 εκ. κρούσματα.
Άρα; Λένε ψέμματα οι μελέτες; Ή μήπως δεν πρέπει να μετράς αθροιστικά τα κρούσματα όλων των ετών; Μπορεί κάποιοι να το κόλλησαν ξανά, μπορεί να είναι ψευδώς θετικά (2%) ...
Βρες και εσύ μία μελέτη να αντικρούσεις τα παραπάνω και άσε τις προσωπικές εικασίες γιατί και εγώ μπορώ να κάνω.

Που μου υπονοείτε κι εσύ και οι τηλε-ειδικοί μετά από 2 χρόνια πανδημίας ότι τα κρούσματα είναι καταμετρημένα και ότι πεθαίνει το 1.5% . Όχι τύπε μου, δεν είναι έτσι.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366

Στην Νέα Υόρκη μόνο…..

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Πολλές μελέτες μιλούν για μακροχρόνια ανοσία μετά από φυσική νόσηση.

Ας τα δούνε αυτά και οι "επιστήμονες" που αποφάσισαν να μειώσουν την ισχύ του πιστοποιητικού νόσησης στους 3 μήνες.
Όσο ο ιός εξελίσσεται τα δεδομένα αλλάζουν. ΄Όπως έχω γράψει, δεν ξαναβάζω link…. ΑΛΛΑ:
Φαίνεται πλέον πως ο όμικρον, για κάποιο λόγο μπορεί και παρακάμπτει πιο εύκολα ανθρώπους που έχουν νοσήσει σε σχέση με τους εμβολιασμένους… Κοινώς η φυσική ανοσία δείχνει να υπολείπεται έναντι των εμβολίων και σε σχέση με την όμικρον η οποία αυξάνεται με πρωτοφανείς ρυθμούς….. ήταν ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ η απόφαση εμβολιασμού στο 3μηνο!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Από που προκύπτει πως λέω κάτι τέτοιο;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.174
Πόντοι
3.656
Σχεδόν όλοι όσοι έκαναν την τρίτη δόση αναφέρουν "παρενέργειες".

Σε αναλογία με τα κλασσικά εμβόλια, φανταστείτε πόσο παράξενο θα ήταν να "εμβολίαζαν¨με αυτό το πράμα τους νεοσύλλεκτους στο στρατό. Να είχαμε για μερικές μέρες τους περισσότερους φαντάρους με 39 πυρετό, με πρησμένες μασχάλες ή να σέρνονται από την κούραση :confused:
Εχεις πάθει παράκρουση, ή είσαι μισθοφόρος; Ο Γιός μου που στο μονοδοσικό της Τζόνσον είχε 24 ώρες πυρετό κι έτρεμε, τώρα είχε λίγα δέκατα μέχρι το βράδι. Εγώ που δεν είχα καθόλου παρενέργειες και στις δύο δόσεις του Άστρα, ένιωθα μια ενόχληση στον Βραχίονα. Η κουμπάρα μου, η οποία ήταν το μόνο άτομο με σοβαρές παρενέργειες για δύο μέρες από τον κύκλο μας, επίσης είχε λίγα δέκατα. Το ίδιο κι ο κουμπάρος μου. Είτε ψεύδεσαι ασύστολα, είτε βγάζεις από το κεφάλι σου γεγονότα. Όταν παρουσιάστηκα στην Κόρινθο, το 1984, τα εμβόλια που μας έκαναν μας έκανα ζόμπι. Ήταν τόσο ισχυρά, που μας είχαν δώσει τρεις μέρες Ελεύθερους Υπηρεσίας. Τι ανοησίες μας τσαμπουνάς λοιπόν;

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Στην Νέα Υόρκη μόνο…..

Τσιόδρας:

"Τότε για κάθε ένα κρούσμα υπολογίζαμε αλλά 10 ακόμη"

Stories