troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.990
- Πόντοι
- 5.506
τα σπουτνικ ποτε θα τα φερει ο κουλης να μπουμπουνισω εναθα μου φυγει ο ζελες και θα χαλασει το μαλλι μου
τα σπουτνικ ποτε θα τα φερει ο κουλης να μπουμπουνισω εναθα μου φυγει ο ζελες και θα χαλασει το μαλλι μου
δε ξερω μαστορα, μηπως εισαι εσυ και σου φαινεται η διαφορα ?ρε παπαφιλιπε εισαι μαλακας? ηρεμα ρωταω
ανοσοαποκριση καλυτερη μετα απο αστρα δυστυχως μοντερνα...στεναχωρηθηκα που η κυρα δεν θα κανει πφαιζερmoderna phizer το ίδιο είναι, μην αγχώνεσαι...
εγω ειμαι τερματοφυλακας τυπε δεν μασαω ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣARXONTA MHN AΠΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΓΙΔΑ . ΣΤΕΛΝΩ ΜΝΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ενταξει τοχεις....παντως να ξερεις αν κοροιδευεις παιδια που δουλευουνε οτι ταχαμου εισαι αντρας και μαγγιορος σε στραπωναρει η γυναικα σου....δε ξερω μαστορα, μηπως εισαι εσυ και σου φαινεται η διαφορα ?
σαν τον λεπρο εξω στο πεζοδρομιο και στο κρυο..τα βατσινοειδη μεχρι και υπηρετες μας θα γινουν για τα φραγκα.
πρωϊ σημερα στο γερμανο, καλεσα τον υπαλληλο και του λεω, ελα να πληρωσεις αντι για μενα.
πηγε μεσα, εφερε αποδειξη και ρεστα σαν καλος υπηρετης, ευχαριστουμε μου ειπε, γεια χαρα του ειπα και εφυγα σαν κυριος. ουτε ουρες και ουτε να περιμενω.
μπραβο στο κουλι, αντε και καλα σκαναρισματα σημερα... η' θα μεινετε μεσα μαλλον παλι?
ολα σωστα εκτος του 50ευρου...σαν τον λεπρο εξω στο πεζοδρομιο και στο κρυο..
ολος ο κοσμος μπαινοβγαινε στην ζεστασια του μαγαζιου, εβλεπε να κινητα, χαριεντιζοταν με τις πωλήτριες, και ο λεπρος ο παπαφιλιπς εξω μονος του να περιμενει....τον φανταζομαι τον φουκαρα να φωναζει εξω απο το μαγαζι "ρεστα απο 50ευρω εχετε?" και να τον ακουει ολο το οικοδομικο τετραγωνο...
υγ : το εχω ξαναπει...δεν αργει ο καιρος που θα τους αγοραζουμε ρουχα και θα τα αφηνουμε εξω απο τις πορτες των σπιτιων τους...
ενταξει τοχεις....παντως να ξερεις αν κοροιδευεις παιδια που δουλευουνε οτι ταχαμου εισαι αντρας και μαγγιορος σε στραπωναρει η γυναικα σου....
τελος
ΦΕΚ 5401, από 20-11-21: Α. ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΕλληνων συνελευσις μονοκουκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πες μου ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ . ΕΝΑ ΜΟΝΟ
@troubakhs η' @raopauσαν τον λεπρο εξω στο πεζοδρομιο και στο κρυο..
ολος ο κοσμος μπαινοβγαινε στην ζεστασια του μαγαζιου, εβλεπε να κινητα, χαριεντιζοταν με τις πωλήτριες, και ο λεπρος ο παπαφιλιπς εξω μονος του να περιμενει....τον φανταζομαι τον φουκαρα να φωναζει εξω απο το μαγαζι "ρεστα απο 50ευρω εχετε?" και να τον ακουει ολο το οικοδομικο τετραγωνο...
υγ : το εχω ξαναπει...δεν αργει ο καιρος που θα τους αγοραζουμε ρουχα και θα τα αφηνουμε εξω απο τις πορτες των σπιτιων τους...
τυπε πως νοιωθεις που τριγυρνας απο μαγαζι σε μαγαζι με τον σπαστο καφε του αλβανου οικοδομου και περιμενεις καρτερικα στην πορτα σαν αστεγο γυφτακι που λεει τα καλαντα?
μαστορα η πουτσα εχει φτασει αμυγδαλες βλεπω και σε ενοχλει.τυπε πως νοιωθεις που τριγυρνας απο μαγαζι σε μαγαζι με τον σπαστο καφε του αλβανου οικοδομου και περιμενεις καρτερικα στην πορτα σαν αστεγο γυφτακι που λεει τα καλαντα?
πως νοιωθεις που σου χτυπανε φιλικα τον ωμο και σου λενε "καντε στην ακρη κυριε, θελω να μπω στο μαγαζι"???
σε ρωταω γιατι εγω το κανω συχνα αυτο..τρελαινομαι να βλεπω το βλεμμα απογνωσης - ντροπης- ξεφτιλας, οταν τους χτυπαω φιλικα στον ωμο και μου ανοιγουν τον δρομο για να μπω μεσα στο μαγαζι...
σαββατο σημερα τυπε...μαστορα η πουτσα εχει φτασει αμυγδαλες βλεπω και σε ενοχλει.
μην πνιγεις προσεχε
θα σε παρακαλεσω να εισαι πιο ηπιος..ευχαριστωσαββατο σημερα τυπε...
σε ποια πορτα μαγαζιου λες να βγεις αποψε?
πριβε κορωνοπαρτυ μαστορα, κατι που δε θα μαθεις ποτε εσυσαββατο σημερα τυπε...
σε ποια πορτα μαγαζιου λες να βγεις αποψε?
μηπως πρεπει να οργανωθουμε συλλογικα και να τους βοηθησουμε?θα σε παρακαλεσω να εισαι πιο ηπιος..ευχαριστω
εχεις γαμηθει στα πριβε τυπε...πριβε κορωνοπαρτυ μαστορα, κατι που δε θα μαθεις ποτε εσυ
εσυ μεσα με μασκα, πατατακια και στην υγεια σας ρε παιδια ?