Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.315
- Πόντοι
- 1.446
Βάλε άβαταρ Μπι Γκειτς ρε παλιΔεν έγινε πειραματόζωο, παρέμεινε σκέτο ζώο...
Βάλε άβαταρ Μπι Γκειτς ρε παλιΔεν έγινε πειραματόζωο, παρέμεινε σκέτο ζώο...
Ρε ομολογειτε χωρις ξυλο πια , το χετε αποδεχτει και σεις , χαχαχααχαθα πεθανουμε
Μπουρλα ο κτηνιατρος ο αργηγος μας γαβ-γαβεμπιστευομαστε ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΛΣ ΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΦΑΙΖΕΡ
ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ...Αισθανομαι ασχημα που αφησα την γυναικα να κανει μοντερνα τωρα αλλα διαβασα επειδη εκανε αστρα ειναι καλυτερα το μοντερνα για τριτη δοση...Μπουρλα ο κτηνιατρος ο αργηγος μας γαβ-γαβ
χαχαχχααχα, ο ενας πισω απο τον αλλο λυγιζουνε και θελουν να ερθουν σε εμας . Μπαρτσελονα καταντησατε ρεεεεεε και εμεις Σιτιθελω να πιστευω οτι εκανε και squirt
σε περιπτωση παντως που μας μαντρωσουν ολους μεσα εμβολιασμενους/ανεμβολιαστους πρωτη γραμμη θα ειμαι με τους πιο καμενους ψεκες
ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙπαντα ετσι μπαινει στα βατσινοειδη.
εχουν συνηθισει στο τρυπημα και στην οπισθεν, τη ραλι.
Θα λεμε μετα οτι πλήρως εμβολιασμενος σκοτωθηκε σε τροχαιο.θα πεθανουμε
Ελληνων συνελευσις μονοκουκιΠαρότι αποφεύγω τις πολιτικές συζητήσεις επειδή δεν πρόκειται να βγει άκρη, αλλά … απλά μια απορία.
Πιστεύεις ότι υπάρχει καλύτερη πρόταση αυτή την στιγμή για την χώρα;
Πες μου ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ . ΕΝΑ ΜΟΝΟΜπιλ γατακι ακομα δεν ανοιξαμε ολα τα χαρτια μας
περιμενε .... σε λιγο θα σου βαλει και τα links της jenny μακβυζου και του wakefield που δειχνουν οτι τα παραδοσιακα εμβολια προκαλουν αυτισμοπαρέθεσα το γεγονός ότι οι εμβολιασμοί των παιδιών αρχίζουν από δύο μηνών, λόγω του ότι ο άλλος σημείωσε πως το εμβόλιο του νέου Ιού θα γίνει από τα πέντε. Και για ποιο λόγο έχεις εμπιστοσύνη στα άλλα εμβόλια (και τι να κάνεις άλλωστε, απέδειξαν την αξία τους), κι όχι σ΄ αυτό που παράχθηκε με την ανώτερη Ιατρική Τεχνολογία και τα περισσότερα κεφάλαια που είχε ποτέ η ανθρωπότητα;
αληθεια γιατι δεν αρονται οι πατεντες για να εμβολιαστει επιτελους ταυτοχρονα ολος ο πλανητης και φθηνοτερα?
ειναι που θελετε να τελειωσει η πανδημια ε?
καλα που βγηκες νωρις γιατι επιασε βροχη και θα γινοσουν μουσκεματα βατσινοειδη μεχρι και υπηρετες μας θα γινουν για τα φραγκα.
πρωϊ σημερα στο γερμανο, καλεσα τον υπαλληλο και του λεω, ελα να πληρωσεις αντι για μενα.
πηγε μεσα, εφερε αποδειξη και ρεστα σαν καλος υπηρετης, ευχαριστουμε μου ειπε, γεια χαρα του ειπα και εφυγα σαν κυριος. ουτε ουρες και ουτε να περιμενω.
μπραβο στο κουλι, αντε και καλα σκαναρισματα σημερα... η' θα μεινετε μεσα μαλλον παλι?
ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥ ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ , ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑτα βατσινοειδη μεχρι και υπηρετες μας θα γινουν για τα φραγκα.
πρωϊ σημερα στο γερμανο, καλεσα τον υπαλληλο και του λεω, ελα να πληρωσεις αντι για μενα.
πηγε μεσα, εφερε αποδειξη και ρεστα σαν καλος υπηρετης, ευχαριστουμε μου ειπε, γεια χαρα του ειπα και εφυγα σαν κυριος. ουτε ουρες και ουτε να περιμενω.
μπραβο στο κουλι, αντε και καλα σκαναρισματα σημερα... η' θα μεινετε μεσα μαλλον παλι?
φοβασαι τη βροχη παιχτη μη λιωσεις?καλα που βγηκες νωρις γιατι επιασε βροχη και θα γινοσουν μουσκεμα
θα μου φυγει ο ζελες και θα χαλασει το μαλλι μουφοβασαι τη βροχη παιχτη μη λιωσεις?
ARXONTA MHN AΠΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΓΙΔΑ . ΣΤΕΛΝΩ ΜΝΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑρε παπαφιλιπε εισαι μαλακας? ηρεμα ρωταω
θα μου φυγει ο ζελες και θα χαλασει το μαλλι μου
moderna phizer το ίδιο είναι, μην αγχώνεσαι...ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ...Αισθανομαι ασχημα που αφησα την γυναικα να κανει μοντερνα τωρα αλλα διαβασα επειδη εκανε αστρα ειναι καλυτερα το μοντερνα για τριτη δοση...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΛΑ