You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Μπολιασμενοι και για να παραφρασω ενα συνθημα
ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ
Χαχαχαχα
ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ
Χαχαχαχα
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
δωστα σε κανα γυφτακι που κανεις παρεα μαστορα
παω τωρα σουπερμαρκετ, γιατι με πηραν τηλεφωνο και μου εχουν ετοιμασει τα ψωνια, ωστε να μην περιμενω ουρες παλι.
κατσε ξεσκαρταρισε εσυ καλτσες, στριγκακια και καλσον που φορας και στα εχουν χιλιοτρυπισει.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
θα πηγαινε στο ματσουχισα αποψε ο παπαφιλιπς....
Δεν έχει πρόσβαση εκεί το ψέκι, ούτε από έξω μπορεί να περάσει.
Να πάμε κάπου να μπορεί να έρθει με την κιθάρα και την μαϊμού του να μας τραγουδάει έξω από την τζαμαρία;
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
του λεω του παπαφιλιπς παμε σε κανα καφε να δουμε τα σημερινα ματς....
και μου λεει ξερω ενα καλο στο πικερμι που ειναι πριβε για ανεμβολιαστους...
να κανουμε δηλαδη 100 χιλιομετρα πανε ελα για να δουμε το βεροια - πανσεραικος, παει πολυ ναπουμε.....
και μου λεει ξερω ενα καλο στο πικερμι που ειναι πριβε για ανεμβολιαστους...
να κανουμε δηλαδη 100 χιλιομετρα πανε ελα για να δουμε το βεροια - πανσεραικος, παει πολυ ναπουμε.....
Τελευταία τροποποίηση:
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
γιατι μας λες οτι σου εχουν ετοιμασει τα ψωνια στο σουπερμαρκετ?για να ζηλεψουμε?δωστα σε κανα γυφτακι που κανεις παρεα μαστορα
παω τωρα σουπερμαρκετ, γιατι με πηραν τηλεφωνο και μου εχουν ετοιμασει τα ψωνια, ωστε να μην περιμενω ουρες παλι.
κατσε ξεσκαρταρισε εσυ καλτσες, στριγκακια και καλσον που φορας και στα εχουν χιλιοτρυπισει.
τα σουπερμαρκετ ειναι ελευθερα για ολους...δεν ισχυει ο διαχωρισμος εμβολιασμενων - ανεμβολιαστων!!!!!
καλα ρε τυπε, ποσο καιρο εχεις να βγεις απο το σπιτι??????!!!!!σε εχει κανει ζομπι ο κουλης...
εμεις νταξει κανουμε καμια πλακα εδω μεσα, αλλα εσυ εχεις λαλησει κλεισμενος μεσα στο σπιτι....
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Εχουν αγχωθει τα μπολιασμενα ψεκια αρχοντα . Ιδρωτας κρυος , πιεση , τρανσαμινασες στα υψη , μεχρι και 4000 παπαδες πηρε ο κουλης να προλαβαινουνε να τους διαβασουνε ,χαχαχα . Συνδρομο στερησης λεγεται αδερφε αστους μεχρι να κανουν τη δοση ειναι . Ρε ελατε να σας στειλουμε για ψωνια στο σουπερ μαρκετ και κρατηστε τα ρεστα , δε μαζευουμε ψιλα
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.022
- Πόντοι
- 1.706
Ε προφανώς επειδή θέλει να πάρει περισσότερους στο σώμα και με το τωρινό όριο δεν βγαίνουν τα νούμερα. Μέχρι και παιδάκι δημοτικού μπορεί να το αντιληφθεί.Στα όπλα μπούρδα, ο Κούλης πάει να μας φορτώσει κοντοπούτανες αστυνομικίνες!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.737
- Πόντοι
- 3.656
Τι να σου πω ρε μεγάλε, δε μπορούμε να συζητήσουμε λογικά. Αφού δείχνεις να πιστεύεις πως τα εν λόγω εμβόλια, παρά όσα έγραψα, είναι χειρότερα από τα παλιότερα που έχουν σώσει τον κόσμο της Δύσης, είσαι αδιαπέραστος από τη Λογικήμε τον πιο μπακαλιστικο τροπο για αυτο και βγηκαν 7 διαφορετικα και δεν κατεληξαν σε ΕΝΑ αποτελεσματικο! γιατι κανενα δε φαινεται να υπερτερει παρα τις διαφορετικες τεχνολογιες που χρησιμοποιηθηκαν. αντιθετως οδηγουν σε μεταλλαξεις! αλλη ανθεκτικη στο φαιζερ αλλη στο αστρα αλλη στο τζονσον!
με τη μορφη του "κατεπειγοντος" κανατε ενα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ εμβολιο το οποιο ουσιαστικη εγκριση (και σκοτεινη βεβαια) πηρε αφου ειχατε κανει ηδη τη δευτερη δοση!
με τη μορφη του κατεπειγοντος γαματε τις ελευθεριες, το συνταγμα, τις δουλειες, την κοινωνια κλπ
μπραβο σας
αληθεια γιατι δεν αρονται οι πατεντες για να εμβολιαστει επιτελους ταυτοχρονα ολος ο πλανητης και φθηνοτερα?
ειναι που θελετε να τελειωσει η πανδημια ε?
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
oντως?Ταρίφας είναι...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ που ειστε....σημερα ειμαι πολυ στεναχωρημενος γιατι εχει αστατο καιρο και δε θα μπορεσετε να βγειτε εξω στις πλατειες,παραλιες,πυλωτες,ταρατσες,βεραντες,δρυμους,λοφισκους κλπ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.737
- Πόντοι
- 3.656
1. όχι, μην κάνεις απογραφή, θα σε κυνηγάνε οι πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μη σε πιάσουν Κώτσομηπως να κανω και απογραφη τυπε? τελειωνει η χρονια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε φταινε αυτα τυπε! η εκπαιδευση ειναι υποχρεωτικη, οχι η μορφωση
2. Ναι, φταίνε γιατί αντί να ανοίξουν τα στραβά τους και να προσπαθήσουν να μάθουν, ψολοβροντάνε. Πόσο αχάριστα σε σχέση με τους παππούδες τους,
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Στο πριβε παρτι του παπαφιλιπς θα παμε πρακτορισκο του σορος και θα γινει της ποπης . Τραβατε εσεις να βγειτε ενω εμεις σπιτακι θα περναμε ζαχαρη με τα μωραΨΕΚΙΑ ΜΟΥ που ειστε....σημερα ειμαι πολυ στεναχωρημενος γιατι εχει αστατο καιρο και δε θα μπορεσετε να βγειτε εξω στις πλατειες,παραλιες,πυλωτες,ταρατσες,βεραντες,δρυμους,λοφισκους κλπ
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Εχουν αγχωθει τα μπολιασμενα ψεκια αρχοντα . Ιδρωτας κρυος , πιεση , τρανσαμινασες στα υψη , μεχρι και 4000 παπαδες πηρε ο κουλης να προλαβαινουνε να τους διαβασουνε ,χαχαχα . Συνδρομο στερησης λεγεται αδερφε αστους μεχρι να κανουν τη δοση ειναι . Ρε ελατε να σας στειλουμε για ψωνια στο σουπερ μαρκετ και κρατηστε τα ρεστα , δε μαζευουμε ψιλα
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.575
- Πόντοι
- 27.261
τα εχω κοψει τα σουπερμαρκετ ρε κακομοιρογλου.γιατι μας λες οτι σου εχουν ετοιμασει τα ψωνια στο σουπερμαρκετ?για να ζηλεψουμε?
τα σουπερμαρκετ ειναι ελευθερα για ολους...δεν ισχυει ο διαχωρισμος εμβολιασμενων - ανεμβολιαστων!!!!!
καλα ρε τυπε, ποσο καιρο εχεις να βγεις απο το σπιτι??????!!!!!σε εχει κανει ζομπι ο κουλης...
εμεις νταξει κανουμε καμια πλακα εδω μεσα, αλλα εσυ εχεις λαλησει κλεισμενος μεσα στο σπιτι....
τι ειμαι, μπαρμπαδι σαν και σενα να παω και να στηνομαι στις ουρες, αφου μου τα φερνουν στο σπιτι τζαμπε?
αλλα που να τα ξερεις αυτα εσυ θα μου πεις, φοβασαι μεχρι και την κλανια σου
στο χεσιμο φορας μασκα μαστορα να υποθεσω εεε ?
απο την αλλη, μου αρεσει ομως που το ξεσκαρταρισμα απο τις καλτσες, τα στριγκακια και το καλσον, το θεωρησες δεδομενο και το αφησες ασχολιαστο.
καλος ΠΙΝΑΤ εισαι και εσυ τελικα
Τότε να εισηγηθούμε στην κυβέρνηση να βρεί τρόπο τα λεφτά που δίνουμε στα άσκοπα τέστ να τα δώσουμε απευθείας στις καφετέριες να βάλουν κανένα μανιτάρι η καμιά φιάλη , έτσι και αλλιώς το παραπάνω πρόβλημα υπήρχε και πρίν τον κορωνοιό με τους εξωτερικούς χώρους όπου εκεί συνήθως την έβγαζαν οι καπνιστές.ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ που ειστε....σημερα ειμαι πολυ στεναχωρημενος γιατι εχει αστατο καιρο και δε θα μπορεσετε να βγειτε εξω στις πλατειες,παραλιες,πυλωτες,ταρατσες,βεραντες,δρυμους,λοφισκους κλπ
Τα τέστ αν πρέπει να τα κάνει κάποιος κάντε τα εσείς που αράζετε σε εσωτερικούς χώρους και μεταδίδεται περισσότερο Άσε που οι εμβολιασμένοι υποτίθεται οτι είστε και πιό ευαισθητοποιημένοι στα θέματα της πανδημίας οπότε δεν θα σας χαλάσουν μερικά τέστ
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.575
- Πόντοι
- 27.261
εσκασε και ο κλωναροχλεχλες να μας κανει τη λεζαντα του.Δεν έχει πρόσβαση εκεί το ψέκι, ούτε από έξω μπορεί να περάσει.
Να πάμε κάπου να μπορεί να έρθει με την κιθάρα και την μαϊμού του να μας τραγουδάει έξω από την τζαμαρία;
τωρα γιναμε.
τι να παω να κανω ρε γιδι εκει περα ?
να τρωω 4 πλοκαμια χταποδι και 2 φυλλα λολα απο τα λιντλ και να τα πληρωνω 200 γιουρια ?
αλλα αυτοι ειστε
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
καθε μερα τεστ πρεπει να κανετε φιλε Σαββα..εξαλλου εχω καταθεσει τις ρηξικελευθες προτασεις μου για τερματισμο πανδημιας σε 2 μηνες μαξΤότε να εισηγηθούμε στην κυβέρνηση να βρεί τρόπο τα λεφτά που δίνουμε στα άσκοπα τέστ να τα δώσουμε απευθείας στις καφετέριες να βάλουν κανένα μανιτάρι η καμιά φιάλη , έτσι και αλλιώς το παραπάνω πρόβλημα υπήρχε και πρίν τον κορωνοιό με τους εξωτερικούς χώρους όπου εκεί συνήθως την έβγαζαν οι καπνιστές.
Τα τέστ αν πρέπει να τα κάνει κάποιος κάντε τα εσείς που αράζετε σε εσωτερικούς χώρους και μεταδίδεται περισσότερο Άσε που οι εμβολιασμένοι υποτίθεται οτι είστε και πιό ευαισθητοποιημένοι στα θέματα της πανδημίας οπότε δεν θα σας χαλάσουν μερικά τέστ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις