Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
δωστα σε κανα γυφτακι που κανεις παρεα μαστορα :confused:
παω τωρα σουπερμαρκετ, γιατι με πηραν τηλεφωνο και μου εχουν ετοιμασει τα ψωνια, ωστε να μην περιμενω ουρες παλι.
κατσε ξεσκαρταρισε εσυ καλτσες, στριγκακια και καλσον που φορας και στα εχουν χιλιοτρυπισει.
Πως τους πετσόκοψες ετσι? - YouTube

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
θα πηγαινε στο ματσουχισα αποψε ο παπαφιλιπς....

Δεν έχει πρόσβαση εκεί το ψέκι, ούτε από έξω μπορεί να περάσει.
Να πάμε κάπου να μπορεί να έρθει με την κιθάρα και την μαϊμού του να μας τραγουδάει έξω από την τζαμαρία;

4520211211-143351_Gallery.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
του λεω του παπαφιλιπς παμε σε κανα καφε να δουμε τα σημερινα ματς....
και μου λεει ξερω ενα καλο στο πικερμι που ειναι πριβε για ανεμβολιαστους...
να κανουμε δηλαδη 100 χιλιομετρα πανε ελα για να δουμε το βεροια - πανσεραικος, παει πολυ ναπουμε.....
:confused: :confused: :confused: :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
δωστα σε κανα γυφτακι που κανεις παρεα μαστορα :confused:
παω τωρα σουπερμαρκετ, γιατι με πηραν τηλεφωνο και μου εχουν ετοιμασει τα ψωνια, ωστε να μην περιμενω ουρες παλι.
κατσε ξεσκαρταρισε εσυ καλτσες, στριγκακια και καλσον που φορας και στα εχουν χιλιοτρυπισει.
γιατι μας λες οτι σου εχουν ετοιμασει τα ψωνια στο σουπερμαρκετ?για να ζηλεψουμε?
τα σουπερμαρκετ ειναι ελευθερα για ολους...δεν ισχυει ο διαχωρισμος εμβολιασμενων - ανεμβολιαστων!!!!!
καλα ρε τυπε, ποσο καιρο εχεις να βγεις απο το σπιτι??????!!!!!σε εχει κανει ζομπι ο κουλης...
εμεις νταξει κανουμε καμια πλακα εδω μεσα, αλλα εσυ εχεις λαλησει κλεισμενος μεσα στο σπιτι....

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Εχουν αγχωθει τα μπολιασμενα ψεκια αρχοντα . Ιδρωτας κρυος , πιεση , τρανσαμινασες στα υψη , μεχρι και 4000 παπαδες πηρε ο κουλης να προλαβαινουνε να τους διαβασουνε ,χαχαχα . Συνδρομο στερησης λεγεται αδερφε αστους μεχρι να κανουν τη δοση ειναι . Ρε ελατε να σας στειλουμε για ψωνια στο σουπερ μαρκετ και κρατηστε τα ρεστα , δε μαζευουμε ψιλα

Το φαινόμενο και η ''περιουσία'' του Αρτέμη Σώρρα στο Leaders (STAR Web TV,  27/3/17) - YouTube

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.022
Πόντοι
1.706
Στα όπλα μπούρδα, ο Κούλης πάει να μας φορτώσει κοντοπούτανες αστυνομικίνες! :grin:

Screenshot_25.jpg
Ε προφανώς επειδή θέλει να πάρει περισσότερους στο σώμα και με το τωρινό όριο δεν βγαίνουν τα νούμερα. Μέχρι και παιδάκι δημοτικού μπορεί να το αντιληφθεί.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.737
Πόντοι
3.656
με τον πιο μπακαλιστικο τροπο για αυτο και βγηκαν 7 διαφορετικα και δεν κατεληξαν σε ΕΝΑ αποτελεσματικο! γιατι κανενα δε φαινεται να υπερτερει παρα τις διαφορετικες τεχνολογιες που χρησιμοποιηθηκαν. αντιθετως οδηγουν σε μεταλλαξεις! αλλη ανθεκτικη στο φαιζερ αλλη στο αστρα αλλη στο τζονσον!

με τη μορφη του "κατεπειγοντος" κανατε ενα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ εμβολιο το οποιο ουσιαστικη εγκριση (και σκοτεινη βεβαια) πηρε αφου ειχατε κανει ηδη τη δευτερη δοση!

με τη μορφη του κατεπειγοντος γαματε τις ελευθεριες, το συνταγμα, τις δουλειες, την κοινωνια κλπ

μπραβο σας

αληθεια γιατι δεν αρονται οι πατεντες για να εμβολιαστει επιτελους ταυτοχρονα ολος ο πλανητης και φθηνοτερα?
ειναι που θελετε να τελειωσει η πανδημια ε?
Τι να σου πω ρε μεγάλε, δε μπορούμε να συζητήσουμε λογικά. Αφού δείχνεις να πιστεύεις πως τα εν λόγω εμβόλια, παρά όσα έγραψα, είναι χειρότερα από τα παλιότερα που έχουν σώσει τον κόσμο της Δύσης, είσαι αδιαπέραστος από τη Λογική

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.479
Πόντοι
12.756
ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ που ειστε....σημερα ειμαι πολυ στεναχωρημενος γιατι εχει αστατο καιρο και δε θα μπορεσετε να βγειτε εξω στις πλατειες,παραλιες,πυλωτες,ταρατσες,βεραντες,δρυμους,λοφισκους κλπ:cry::cry::cry:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.737
Πόντοι
3.656
μηπως να κανω και απογραφη τυπε? τελειωνει η χρονια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε φταινε αυτα τυπε! η εκπαιδευση ειναι υποχρεωτικη, οχι η μορφωση
1. όχι, μην κάνεις απογραφή, θα σε κυνηγάνε οι πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μη σε πιάσουν Κώτσο
2. Ναι, φταίνε γιατί αντί να ανοίξουν τα στραβά τους και να προσπαθήσουν να μάθουν, ψολοβροντάνε. Πόσο αχάριστα σε σχέση με τους παππούδες τους,
1639228357931.png

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ που ειστε....σημερα ειμαι πολυ στεναχωρημενος γιατι εχει αστατο καιρο και δε θα μπορεσετε να βγειτε εξω στις πλατειες,παραλιες,πυλωτες,ταρατσες,βεραντες,δρυμους,λοφισκους κλπ:cry::cry::cry:
Στο πριβε παρτι του παπαφιλιπς θα παμε πρακτορισκο του σορος και θα γινει της ποπης . Τραβατε εσεις να βγειτε ενω εμεις σπιτακι θα περναμε ζαχαρη με τα μωρα

Two guys relaxing at home Stock Photo - Alamy

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εχουν αγχωθει τα μπολιασμενα ψεκια αρχοντα . Ιδρωτας κρυος , πιεση , τρανσαμινασες στα υψη , μεχρι και 4000 παπαδες πηρε ο κουλης να προλαβαινουνε να τους διαβασουνε ,χαχαχα . Συνδρομο στερησης λεγεται αδερφε αστους μεχρι να κανουν τη δοση ειναι . Ρε ελατε να σας στειλουμε για ψωνια στο σουπερ μαρκετ και κρατηστε τα ρεστα , δε μαζευουμε ψιλα

Το φαινόμενο και η ''περιουσία'' του Αρτέμη Σώρρα στο Leaders (STAR Web TV,  27/3/17) - YouTube

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.575
Πόντοι
27.261
γιατι μας λες οτι σου εχουν ετοιμασει τα ψωνια στο σουπερμαρκετ?για να ζηλεψουμε?
τα σουπερμαρκετ ειναι ελευθερα για ολους...δεν ισχυει ο διαχωρισμος εμβολιασμενων - ανεμβολιαστων!!!!!
καλα ρε τυπε, ποσο καιρο εχεις να βγεις απο το σπιτι??????!!!!!σε εχει κανει ζομπι ο κουλης...
εμεις νταξει κανουμε καμια πλακα εδω μεσα, αλλα εσυ εχεις λαλησει κλεισμενος μεσα στο σπιτι....
τα εχω κοψει τα σουπερμαρκετ ρε κακομοιρογλου.
τι ειμαι, μπαρμπαδι σαν και σενα να παω και να στηνομαι στις ουρες, αφου μου τα φερνουν στο σπιτι τζαμπε?
αλλα που να τα ξερεις αυτα εσυ θα μου πεις, φοβασαι μεχρι και την κλανια σου :confused:
στο χεσιμο φορας μασκα μαστορα να υποθεσω εεε ?:confused::confused:

απο την αλλη, μου αρεσει ομως που το ξεσκαρταρισμα απο τις καλτσες, τα στριγκακια και το καλσον, το θεωρησες δεδομενο και το αφησες ασχολιαστο.
καλος ΠΙΝΑΤ εισαι και εσυ τελικα :effemine:
:sopase::2funny:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Τότε να εισηγηθούμε στην κυβέρνηση να βρεί τρόπο τα λεφτά που δίνουμε στα άσκοπα τέστ να τα δώσουμε απευθείας στις καφετέριες να βάλουν κανένα μανιτάρι η καμιά φιάλη , έτσι και αλλιώς το παραπάνω πρόβλημα υπήρχε και πρίν τον κορωνοιό με τους εξωτερικούς χώρους όπου εκεί συνήθως την έβγαζαν οι καπνιστές.

Τα τέστ αν πρέπει να τα κάνει κάποιος κάντε τα εσείς που αράζετε σε εσωτερικούς χώρους και μεταδίδεται περισσότερο :P Άσε που οι εμβολιασμένοι υποτίθεται οτι είστε και πιό ευαισθητοποιημένοι στα θέματα της πανδημίας οπότε δεν θα σας χαλάσουν μερικά τέστ :dancing:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.575
Πόντοι
27.261
Δεν έχει πρόσβαση εκεί το ψέκι, ούτε από έξω μπορεί να περάσει.
Να πάμε κάπου να μπορεί να έρθει με την κιθάρα και την μαϊμού του να μας τραγουδάει έξω από την τζαμαρία;

4520211211-143351_Gallery.jpg
εσκασε και ο κλωναροχλεχλες να μας κανει τη λεζαντα του.
τωρα γιναμε.
τι να παω να κανω ρε γιδι εκει περα ?
να τρωω 4 πλοκαμια χταποδι και 2 φυλλα λολα απο τα λιντλ και να τα πληρωνω 200 γιουρια ?
αλλα αυτοι ειστε :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.479
Πόντοι
12.756
Τότε να εισηγηθούμε στην κυβέρνηση να βρεί τρόπο τα λεφτά που δίνουμε στα άσκοπα τέστ να τα δώσουμε απευθείας στις καφετέριες να βάλουν κανένα μανιτάρι η καμιά φιάλη , έτσι και αλλιώς το παραπάνω πρόβλημα υπήρχε και πρίν τον κορωνοιό με τους εξωτερικούς χώρους όπου εκεί συνήθως την έβγαζαν οι καπνιστές.

Τα τέστ αν πρέπει να τα κάνει κάποιος κάντε τα εσείς που αράζετε σε εσωτερικούς χώρους και μεταδίδεται περισσότερο :P Άσε που οι εμβολιασμένοι υποτίθεται οτι είστε και πιό ευαισθητοποιημένοι στα θέματα της πανδημίας οπότε δεν θα σας χαλάσουν μερικά τέστ :dancing:
καθε μερα τεστ πρεπει να κανετε φιλε Σαββα..εξαλλου εχω καταθεσει τις ρηξικελευθες προτασεις μου για τερματισμο πανδημιας σε 2 μηνες μαξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom