Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
Κατ' αρχην χρειαζεται η κοινη λογικη που λεει να εμβολιασθουν οι πάντες, μετα συζηταμε για τα υπολοιπα
η κοινη λογικη λεει οτι χρειαζονται γιατροι και οχι παπαδες! μετα συζηταμε για τα υπολοιπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το έχουμε ξανασυζητησει χιλιαδες φορές, ναι το εμβόλιο είναι ένα πολύ δυνατό όπλο κατά του ιού, όχι όμως πανάκεια, με τέτοιες κινήσεις μόνο πολωση εναντίον σου φέρνεις ως κυβέρνηση, και εν συνεχεία ανυπακοή ακόμα και από τους νομοταγεις υπακοους
διαφωνω. δεν ειναι καν δυνατο οπλο. και η μονη ελπιδα ειναι να το κανουν οι ευπαθεις ομαδες που και παλι ουτε θαυματα κανει ουτε πανακεια ειναι. και ομως συμπεριφερονται λες και ειναι το αγιο δισκοποτηρο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.837
Πόντοι
6.256

Παρτα βλακα....και αντε πηγαινε να διορισεις κανεναν παπα!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.696
Πόντοι
3.656
κοροιδευουν ως ψεκα οποιον επιστημονα τολμησει να πει οτι τα εμβολια δεν ειναι επαρκως δοκιμασμενα και παιρνουν στα σοβαρα εναν βλαχοδημαρχο στην Αμερικη που βγηκε και ειπε οτι πρέπι να δοκιμασουν να ριξουν πυρηνικα στον Πούτιν ,εδω φτάσαμε:confused:
Απάντησε ευθέως στην εξής ερώτηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχεις, συμφωνείς με την άποψη ότι τα εμβόλια δεν είναι επαρκώς δοκιμασμένα, Ναι, ή Όχι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
η κοινη λογικη λεει οτι χρειαζονται γιατροι και οχι παπαδες! μετα συζηταμε για τα υπολοιπα
Η κοινη λογικη λεει οτι αν χρειαζονται γιατροι, χρειαζονται γιατροι. Τελεία.

εμβολιασου εσυ τυπε και μη σε νοιαζει για μας!
Οσο επιβαρυνετε και ενοχλειτε την κοινωνια θα με νοιαζει και θα τρωτε καραμουζα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.696
Πόντοι
3.656
Πάντα είχα την απορία, γιατί όσοι είμαστε άθεοι πρέπει να πληρώνουμε φόρους για να μισθοδοτούνται παπάδες;
Γιατί αυτή η χώρα δεν είναι Ευρωπαική, ανήκει μόνο Γεωγραφικά εκεί. Στην πραγματικότητα η Ελλάδα είναι η συνέχεια του Οθωμανικού Κράτους, η μόνη χώρα της Ευρώπης που έχει αναγνωρίσει τη Σαρία εδώ και ένα Αιώνα. Στη Γαλλία το Κράτος έχει χωριστεί από την Εκκλησία. Στη Γερμανία, όταν κάνεις Φορολογική Δήλωση, δηλώνεις σε ποια Εκκλησία θέλεις να πάνε τα χρήματα από τους φόρους σου.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
παει ο θειος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πάντα είχα την απορία, γιατί όσοι είμαστε άθεοι πρέπει να πληρώνουμε φόρους για να μισθοδοτούνται παπάδες;
Κι εγω εχω την απορια, αφου εχω ιδιωτικη ασφαλιση, γιατι να πληρωνω φορους για να πηγαινετε εσεις στα δημοσια νοσοκομεια που δεν θα τα χρησιμοποιησω ποτε?
Επιπλεον, δεν εχω παιδια, για ποιον λογο πληρωνω φορους για να υπαρχουν δημοσια σχολεια?
Σε ειχα πολυ πιο εξυπνο απο αυτη τη μαλακια που ξεφουρνισες

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
Απάντησε ευθέως στην εξής ερώτηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχεις, συμφωνείς με την άποψη ότι τα εμβόλια δεν είναι επαρκώς δοκιμασμένα, Ναι, ή Όχι;
ναι δεν ειναι! δεν εχεις καμια μακροχρονια ενδειξη!!!!!
αν ξερεις τι θα πει ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.837
Πόντοι
6.256
παει ο θειος

Ξεροχυνω με σχολιο Μουτζαχεντιν Καψα απο κατω...:wanker:

1639173024105.png

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
Κι εγω εχω την απορια, αφου εχω ιδιωτικη ασφαλιση, γιατι να πληρωνω φορους για να πηγαινετε εσεις στα δημοσια νοσοκομεια που δεν θα τα χρησιμοποιησω ποτε?
Επιπλεον, δεν εχω παιδια, για ποιον λογο πληρωνω φορους για να υπαρχουν δημοσια σχολεια?
αυτο ειναι λαθος του ασφαλιστικου συστηματος που ισως διορθωσει ο φιλτατος σου κουλης...

παντως στη γερμανια διαλεγεις αν θες να πληρωσεις φορο εκκλησιας...

για το δημοσιο σχολειο πληρωσες φορο γιατι περασες απο δημοσια εκπαιδευση... οποτε θεωρησε οτι το ξεπληρωνεις...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.696
Πόντοι
3.656
ποια παιδια; ηδη μπηκε στο προγραμμα το τσιμπημα απο τα 5ετη. Τα τσιμπηματα και ο Γολγοθας δεν θα εχουν τελειωμο μεχρι να συναντησουμε οι περισσοτεροι το Αγιο Πετρο με συνοπτικες διαδικασιες
τώρα αν σε πληροφορήσω ότι οι εμβολιασμοί των παιδιών αρχίζουν από δύο μηνών, θα σε σοκάρω; Κάνουν το εμβόλιο DTaP το οποίο προφυλάσσει έναντι του κοκκύτη, της διφθερίτιδας και του τετάνου. Ταυτόχρονα θα λάβει προφύλαξη έναντι του αιμόφιλου της γρίππης, της πολυομυελίτιδας και της ηπατίτιδας Β.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356

καμια κοινωνια δεν επιβαρυνα ουτε μεθ πηγα ουτε το εμβολιο μου σου χρεωσα τυπε! κοφτο λοιπον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ξεροχυνω με σχολιο Μουτζαχεντιν Καψα απο κατω...:wanker:

1639173024105.png
Ο ψέκας εχει παντα δικιο τύπε
Δεν προκειται να παραδεχθει οτι ο Τραγκας εκανε μαλακια που εμεινε ανεμβολιαστος και εφαγε το κεφαλι του
Αντιθετως θα αρχισει να μιλαει για κρατικη δολοφονια απο την Χουντα που κυβερναει και ηθελε να απαλλαχθει απο εναν επικινδυνο αντιπαλο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
τώρα αν σε πληροφορήσω ότι οι εμβολιασμοί των παιδιών αρχίζουν από δύο μηνών, θα σε σοκάρω; Κάνουν το εμβόλιο DTaP το οποίο προφυλάσσει έναντι του κοκκύτη, της διφθερίτιδας και του τετάνου. Ταυτόχρονα θα λάβει προφύλαξη έναντι του αιμόφιλου της γρίππης, της πολυομυελίτιδας και της ηπατίτιδας Β.
δε συγκρινονται με του κορωνα που ειναι 7 και δε ξερεις το καθενα τι κουσουρια εχει

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
δεν χρειάζεται δασκάλους για να αυξηθούν τα τμήματα με λιγότερους μαθητές

μονο για το συγκεκριμενο η απαντηση ειναι ΟΧΙ

με 180χιλ εκπαιδευτικους για 1,4 μυρια μαθητες ... κανε τις διαιρεσεις μονος σου και βρες ποσοι μαθητες αντιστοιχουν σε καθε εκπαιδευτικο (ακομα και εαν αυτος δουλευει μισο ωραριο δηλ 20 ωρες τη βδομαδα)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τώρα συγκρίνεις την μόρφωση και την περίθαλψη (που πρέπει να παρέχονται σε όλους δωρεάν) με την θρησκεία που δεν βοηθάει σε τίποτα;
Και επιπλέον, και εσύ καποτε πηγες σε δημόσιο νοσοκομείο, και εσύ κάποτε πηγες σε δημόσιο σχολείο, αν δεν υπήρχαν αυτα, δεν θα ήσουν αυτός σήμερα, μπορεί και να μη ζούσες κιολας, χωρίς την εκκλησία και τους παπάδες, μια χαρά μορφωμένος θα ήσουν και πάλι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θα σου πουν οτι αυτα ειναι δοκιμασμενα ενω τα αλλα ειναι πειραματικα, ο ψεκας εχει παντα δικιο, δεν τον πιανεις πουθενα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356

χρειαζονται γιατροι λοιπον τυπε ναι η ναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom