Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
σορρυ αλλα το μονο που αποδεικνυεται αυτονοητα ειναι οτι καθε συντεχνια εχει βρει το κολπο για να βαζει το χερακι της στην τσεπη σου και να ζει απο τους φορους που σου επιβαλει να πληρωσεις υποχρεωτικα
Αποψη σου τύπε. Εγω βλεπω οτι ενα κρατος που σεβεται τους πολιτες του, οφειλει να διαμοιραζει τα χρηματα του σε ενα σωρο διαφορετικους κλαδους, ανεξαρτητως αν διαφωνω εγω ή ο Τονυ για καποιους απο αυτους. Εκτος αν πρεπει να αποφασισουμε οτι καποιοι ανθρωποι ειναι λιγοτερο σεβαστοι απο αλλους και πρεπει να τους επιβαλλουμε να πληρωνουν μονο αυτοι για οσα απολαμβανουν. Αλλά αυτο ειναι τουλαχιστον κωμικοτραγικο.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
Η ερώτηση ήταν απλή. Ρώτησα αν συμφωνεί με την άποψη ότι τα εμβόλια δεν είναι επαρκώς δοκιμασμένα. Και επειδή στην πραγματικότητα ΚΑΝΕΝΑ εμβόλιο δεν έχει γίνει σε τόσα δισεκατομμύρια ανθρώπους, εδώ και ένα χρόνο που άρχισαν οι εμβολιασμοί, πετάχτηκες και έγραψες για μακροχρόνιες ενδείξεις. Μα αυτή ακριβώς είναι η ανεντιμότητα των αντιεμβολιαστών. Στην αρχή έλεγαν ότι ο Ιός δεν υπάρχει. Κατόπιν ότι είναι μια γρίπη. Όταν άρχισαν να σωρεύονται τα πτώματα πως πεθαίνουν από άλλες αιτίες και οι Γιατροί δωροδοκούν τους Συγγενείς με 3.000 € για να δηλώσουν πως πέθανε από τον Ιό. Στη συνέχεια πως όταν κάνουμε το εμβόλιο θα πεθάνουμε σε λίγο καιρό. Τώρα που όλα αυτά πήγαν κουβά, ότι θα υπάρξουν Μακροχρόνιες συνέπειες. Επειδή θα περάσουν χρόνια και ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως δεν θα τα θυμόμαστε. Μην ανησυχείς. Θα σε βάλω κι εσένα στο αρχείο, και κάθε λίγους μήνες θα σου τρίβω αυτό που έγραψες στα μούτρα. Λες και είσαι προφήτης και γνωρίζεις εσύ ειδικά τις μακροχρόνιες συνέπειες
ξεχνας και ενα βασικο

απο το 1950 εχει ξεκινησει ο καθολικος εμβολιασμος στα περισσοτερα ανεπτυγμενα κρατη

ουτε ενα εμβολιο δεν εχει παρουσιασει μακροχρονιες συνεπειες (πανω απο 2 βδομαδες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
Να προσεχεις μην σε κουβαλανε 4..... :tooth:

dancing-coffin-coffin-dance.gif
οι στατιστικες λενε οτι αυτοι που εμβολιαζονται ειναι αυτοι που τους κουβαλανε τεσσερις τυπε!!!!
δυστυχως δε προσφερει αθανασια το μπολι! αν ειναι να γινει το μοιραιο θα γινει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν σου χρειάζεται διότι πληρώνεις ιδιωτικη ασφαλιση, ποιος όμως σε υποχρεωσε να πας στην ιδιωτικη ασφαλιση;

Ταινίες δεν βλέπεις;

Άσε ρε χανουμι, όλο για τσου-λου λίγκ συζητάς εδω μεσα

Νταξει, θα αρχίσω κι εγώ να πιστεύω στον Θεό, αύριο θα βγω με ταμπέλες στο Σύνταγμα "Δεν κάνω το εμβόλιο επειδή ο Χριστός μαγαπαει "
Σου ειπα εγω να γινεις πιστος? Μου ειναι αδιαφορο. Εξαλλου οπως εχω ξαναπει, η πρωην μου ηταν αθεη και ηταν το καλυτερο παιδι του κοσμου.
Η συζητηση εχει να κανει με το ποιος νομιμοποιειται να εισπραττει τους φορους μας. Μην το παω και παραπερα, οτι πληρωνουμε και μουφτηδες Θρακης. Φαντασου να πουν οι Χριστιανοι δεν θελω να πληρωνω φορους γι' αυτους.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
Αποψη σου τύπε. Εγω βλεπω οτι ενα κρατος που σεβεται τους πολιτες του, οφειλει να διαμοιραζει τα χρηματα του σε ενα σωρο διαφορετικους κλαδους, ανεξαρτητως αν διαφωνω εγω ή ο Τονυ για καποιους απο αυτους. Εκτος αν πρεπει να αποφασισουμε οτι καποιοι ανθρωποι ειναι λιγοτερο σεβαστοι απο αλλους και πρεπει να τους επιβαλλουμε να πληρωνουν μονο αυτοι για οσα απολαμβανουν. Αλλά αυτο ειναι τουλαχιστον κωμικοτραγικο.
κωμικοτραγικο ειναι να πληρωνεις ενα σκασμο φορους σε καθε τυχαρπαστη συντεχνια ...
και να μην εχεις τιποτα της προκοπης τελικα ... ουτε υγεια, ουτε παιδεια, ουτε παπαδαριο, ουτε τεχνες

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.837
Πόντοι
6.256
ναι εχω αν και δε σε αφορα και δε θα σου δωσω λογαριασμο τυπε!
Γιατι ντροπη ειναι;Εγω εχω σπουδασει Ιατρικη και παρολαυτα δεν τα εχω μελετησει τα εμβολια ουτε βεβαια εχω την ικανοτητα για να τα κρινω....εσυ και οι ομοιοι σου που εκφραζετε αποψη και ειστε σιγουροι οτι ειναι προβληματικα,οτι προκαλουν θανατους και οτι μακροχρονια θα μας μεταλλαξουν σε σαυρες προφανως θα εχετε πολυ υψηλο μορφωτικο επιπεδο και τεραστιες γνωσεις επι του θεματος.

Γιαυτο ξαναρωταω...ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Σου ειπα εγω να γινεις πιστος? Μου ειναι αδιαφορο. Εξαλλου οπως εχω ξαναπει, η πρωην μου ηταν αθεη και ηταν το καλυτερο παιδι του κοσμου.
Η συζητηση εχει να κανει με το ποιος νομιμοποιειται να εισπραττει τους φορους μας. Μην το παω και παραπερα, οτι πληρωνουμε και μουφτηδες Θρακης. Φαντασου να πουν οι Χριστιανοι δεν θελω να πληρωνω φορους γι' αυτους.
Μωρε ας ήταν στο χέρι μου , ΞΉΛΩΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ ΤΖΑΜΙΆ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΎΕΤΑΙ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.696
Πόντοι
3.656
αν ειμαστε εμεις "Ανεντιμοι" οι ειδικοι τι ειναι που τα μισα απο οσα ειπαν τα πηραν πισω. κοροιδευατε τον πολακη οταν ελεγε για μονοκλωνικα και τελικα ηταν πιο μπροστα απο ολους σας! πανε προσκυνα τωρα τον πολακη που βγηκε προφητης!!! τι εχεις να πεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι και δε θελω να μαθω! πειραζει?
Ναι, είναι εξυπνότερο να πληρώνει η Κοινωνία 2.000€ για φάρμακα, όταν το εμβόλιο κάνει λίγα ευρώ. Από το Γυμνάσιο μάθαμε ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία, και θα έρθει ο οποιοσδήποτε Πολάκης να το καταρρίψει. Μην εμβολιαστούμε κατά της Φυματίωσης, αν αρρωστήσουμε μπαίνουμε Σανατόριο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.837
Πόντοι
6.256
Λοιπον και εσυ επειδη το γυρνας στη τρελη υπαρχει προβλεψη του κρατους για να πληρωνει Χ αριθμο παπαδων απο το 1945 και απο τοτε οι παπαδες διπλασιασαν τους υπαλληλους τους και τωρα βρεθηκε ο τεχνοκρατης Κουλης να τους κανει τη χαρη να πληρωνει και τους εξτρα ναι ή οχι;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
AVvXsEhkOoNON2dVbiGMpB3gQd657rxnMoclaxEFUgMfBBQUZyqXHUT33ND9SIlAQfptNfhvvZIXh1YWYSLN9DbBQULTqpOZgtKboIVU7trqg7RzvIAFJdhEl4_Bc_cCbm-unh5gHDWZbS2rIccrvFDZfFgwsxbFue7E5OUvyliXzqNn5X6Ni6yn11I0Z7Wz=w320-h400
Αφήνω αυτό εδώ για τον αγαπημένο μου σκύλο και αποχωρώ τάχιστα :hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Λοιπον και εσυ επειδη το γυρνας στη τρελη υπαρχει προβλεψη του κρατους για να πληρωνει Χ αριθμο παπαδων απο το 1945 και απο τοτε οι παπαδες διπλασιασαν τους υπαλληλους τους και τωρα βρεθηκε ο τεχνοκρατης Κουλης να τους κανει τη χαρη να πληρωνει και τους εξτρα ναι ή οχι;
Ειπα, δεν το γνωριζω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.696
Πόντοι
3.656
ξεχνας και ενα βασικο

απο το 1950 εχει ξεκινησει ο καθολικος εμβολιασμος στα περισσοτερα ανεπτυγμενα κρατη

ουτε ενα εμβολιο δεν εχει παρουσιασει μακροχρονιες συνεπειες (πανω απο 2 βδομαδες)
και τι σημασία έχει αυτό για τους ψέκες; Ισχυρίζονται πως αυτό ειδικά το εμβόλιο είναι το πρόβλημα, ακριβώς επειδή δεν μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο για τα υπόλοιπα που έχουν αποδείξει την αξία τους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μωρε ας ήταν στο χέρι μου , ΞΉΛΩΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ ΤΖΑΜΙΆ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΎΕΤΑΙ
Κυβερνησες πέντε χρονια και οταν ηρθε η κρισιμη ωρα εδιωξες τον Φιλη και φίλησες το χερι του Ιερωνυμου. Επομενως σουτ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.837
Πόντοι
6.256
Ειπα, δεν το γνωριζω.
Την απάντηση θα την βρούμε, πηγαίνοντας λίγα χρόνια πριν, στο 1945… Είναι η εποχή, κατά την οποία, για ένα διάστημα δύο περίπου ετών, την εξουσία αναλαμβάνει ως αντιβασιλέας, ο αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός. Ένα από τα μελήματά του, ήταν και η μισθοδοσία τών κληρικών, η οποία θεσμοθετήθηκε με τον Αναγκαστικό Νόμο 536, τον Σεπτέμβριο τού 1945. Σύμφωνα μ’ αυτόν τον νόμο, η Εκκλησία, ως αντάλλαγμα, υποχρεούνταν να αποδίδει στο Κράτος το 25% (το 1968 έγινε 35%) τών ακαθάριστων εσόδων τών ενοριών. Στην πράξη, η Εκκλησία ουδέποτε τήρησε τον νόμο αυτό, καθώς «προνοούσε» να εμφανίζει την συντριπτική πλειοψηφία τών εισοδημάτων της ως «δωρεές», οι οποίες απαλλάσσονταν από την φορολογία. Τυπικά, ο νόμος που υποχρέωνε την απόδοση ποσοστού εσόδων τής Εκκλησίας στο Κράτος, καταργήθηκε με τον Νόμο 3220/04 (άρθρο 15), επί κυβερνήσεως Σημίτη, ουσιαστικά ως «μη εφαρμόσιμος». Είναι δε χαρακτηριστικό, πως εκείνο το έτος, οι καταβληθείσες εισφορές τής Εκκλησίας ανέρχονταν στα 6μισυ εκατομμύρια ευρώ (είπατε τίποτε για…φοροδιαφυγή;), όταν η κρατική δαπάνη για την ιερατική μισθοδοσία έφτανε τα 190 εκατομμύρια ευρώ…

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
κωμικοτραγικο ειναι να πληρωνεις ενα σκασμο φορους σε καθε τυχαρπαστη συντεχνια ...
και να μην εχεις τιποτα της προκοπης τελικα ... ουτε υγεια, ουτε παιδεια, ουτε παπαδαριο, ουτε τεχνες
Ε οχι ρε τύπε, κατι εχουμε

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
Ναι, είναι εξυπνότερο να πληρώνει η Κοινωνία 2.000€ για φάρμακα, όταν το εμβόλιο κάνει λίγα ευρώ. Από το Γυμνάσιο μάθαμε ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία, και θα έρθει ο οποιοσδήποτε Πολάκης να το καταρρίψει. Μην εμβολιαστούμε κατά της Φυματίωσης, αν αρρωστήσουμε μπαίνουμε Σανατόριο
επισης στο γυμνασιο μαλλον εκανες κοπανα το τελευταιο τεταρτο γιατι μαθαιναν και για την ανοσια τυπε!
απο τη στιγμη που δε ξερεις πως χτυπαει ο ιος τον καθε οργανισμο, ειναι ασκοπο να χρησιμοποιεις ενα οπλο που δε ξερεις καν αν θα λειτουργησει αποτελεσματικα...

θα ηταν πιο ευκολο να βγαλεις και να κανεις ΤΕΣΤ κορωνονοσησης ωστε να δεις ποιοι οργανισμοι ειναι τελικα ευπαθεις στον ιο και αντιστοιχα να τους προφυλαξεις!!!

αντ αυτου κανεις ραπιντ τεστ που στην ουσια εκ των υστερων σημαινει οτι θα βρεθεις εκτεθειμενος στο ιο και θα το μαθεις την 5η μερα νοσησης σου...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Κυβερνησες πέντε χρονια και οταν ηρθε η κρισιμη ωρα εδιωξες τον Φιλη και φίλησες το χερι του Ιερωνυμου. Επομενως σουτ
Α καλά, εσύ το πήγες κομματικά τώρα... εγώ σου είπα για μενα προσωπικά, το πρώτο πράγμα που θα έκανα.
Είναι μεγάλος πονοκέφαλος η εκκλησία στην Ελλάδα και δε προσφέρει τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom