Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν έπρεπε να δεχτώ να καθίσουμε εκεί, νόμιζα ότι θα την πάλευα με το κρύο. Καλύτερα να έλεγα να περπατήσουμε έξω ή να βρίσκαμε άλλο μαγαζί. Όχι ότι θα γαμούσα απαραίτητα, αλλά δε θα το τράβαγα όλο αυτό.
δηλ λόγω μαγαζιού δεν γάμησες?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δεν έπρεπε να δεχτώ να καθίσουμε εκεί, νόμιζα ότι θα την πάλευα με το κρύο. Καλύτερα να έλεγα να περπατήσουμε έξω ή να βρίσκαμε άλλο μαγαζί. Όχι ότι θα γαμούσα απαραίτητα, αλλά δε θα το τράβαγα όλο αυτό.
δηλ λόγω μαγαζιού δεν γάμησες?
Ξαναδές τι έγραψα. Αλλά δεν αποκλείεται κι αυτό, όταν αυτή βλέπει πόσο προσπαθεί ο άλλος και πόσα είναι διατεθειμένος να ανεχτεί, πέφτει λίγο στα μάτια της.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.026
Πόντοι
2.356
Τραβα κάνε επανασταση για τιποτα που να αξιζει τον κοπο ρε βλακα
ουτε επανασταση θελω να κανω τυπε! ζω και θελω να ζω οπως και πριν! ουτε ελεγχο εισοδου, ουτε πιστοποιητικο κοινωνικων φρονιματων, ουτε πολιτες α και β διαλογης οπως γινεται στις ΜΕΘ, ουτε κοινωνικος αποκλεισμος...

εσενα σαρεσει που χανεις 2 χρονια απο τη ζωη σου αν και εμβολιασμενος δηλαδη?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.026
Πόντοι
2.356
Να σ' έχω μέσα στο χειμώνα να προσπαθείς να κανονίσεις με αντι-εμβολιάστρια σε μαγαζί. :2funny:
μα ισα ισα τυπε! κανονιζεις ενα καφε στα πολυ πεταχτα και επειτα πετας την ατακα παμε σπιτι μου? επιτρεπεται χωρις ραπιντ ;) αλλωστε και αυτη για να βγει μεσα στο πουτσοκρυο εκει πονταρει, στο να κανεις αμεσα κινηση!!! τι λες να θελει να την λιβανιζεις οσο τουρτουριζει?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
μα ισα ισα τυπε! κανονιζεις ενα καφε στα πολυ πεταχτα και επειτα πετας την ατακα παμε σπιτι μου? επιτρεπεται χωρις ραπιντ ;) αλλωστε και αυτη για να βγει μεσα στο πουτσοκρυο εκει πονταρει, στο να κανεις αμεσα κινηση!!! τι λες να θελει να την λιβανιζεις οσο τουρτουριζει?
Δε νομίζω ότι θα έλεγε ναι, αλλά οκ να 'σαι καλά.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.479
Πόντοι
12.756
να μεινουν αγαμητες οι ανεμβολιαστες ψεκ:wanker:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.026
Πόντοι
2.356
Δε νομίζω ότι θα έλεγε ναι, αλλά οκ να 'σαι καλά.
ε αμα ελεγε οχι τοτε δεν ειχε και νοημα η εξοδος και παμε γιαλλα!
αλλιως θα τρως ασκοπα κρυο :Ρ (ασε που και χωρις την κινηση στο τελος σιγα μη ξαναβγει)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.026
Πόντοι
2.356
να μεινουν αγαμητες οι ανεμβολιαστες ψεκ:wanker:
τελικα βλεπω με 4000 παπαδες θα βγει η πανδημια!!!! (μαλλον για τις κηδειες που ερχονται)
παλι καλα γιατι νομιζα οτι και παλι δε τους εφταναν οι μπατσοι!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.479
Πόντοι
12.756
τελικα βλεπω με 4000 παπαδες θα βγει η πανδημια!!!!
να προσλαβουμε γιατρους,νοσηλευτες,μπατσους και στρατιωτικους παπαδες εχομεν

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ε αμα ελεγε οχι τοτε δεν ειχε και νοημα η εξοδος και παμε γιαλλα!
αλλιως θα τρως ασκοπα κρυο :Ρ (ασε που και χωρις την κινηση στο τελος σιγα μη ξαναβγει)
Δεν είναι και μεγάλο το ποσοστό αυτών που θα τους πεις στο τέλος ενός ραντεβού από το ίντερνετ να πάτε σπίτι σου και θα δεχθούν. Το έχω δοκιμάσω πολλές φορές και σε αρκετά πετυχημένα ραντεβού, όπου έπεσε καλό φάσωμα, και ξέρω. Οπότε έτσι κι αλλιώς δεν αξίζει το κρύο.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
εχουμε και λεμε.....
-Νοσοκομειο πας και εχεις δεδομενο πως αν μπεις σε μεθ μαθ μωθ μηθ οι πιθανοτητες να βγεις ανασκελα ,ανω των εβδομηντα και ανεμβολιαστος ,ειναι τρομακτικες...ποιος ειχε αμολητα τα παππουδια στις εκκλησιες επειδη μελετες δειχνουν πως δεν κολλαει με θεια κοινωνια?????
-Η χωρα ειναι σε γυψο δυο ολοκληρα γαμημενα χρονια ,καραντινες ,μετρα περιορισμου,κοντρα καραντινες ,κοντρα ακατανοητα παλαβα μετρα ,καπακι καραντινες ,πιστοποιητικα ,χαρτια ,εφαρμογες ,sms ,ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΒΛΩΣΕΙ ,αλλα μεθ και κανα φραγκο στην υγεια ουσιαστικα δεν λενε να ριξουν........στο ενδιαμεσο βεβαια,ειδαμε 17-18 διαγγελματα του ανεπαγγελτου υιου ,ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ 42ΔΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ,ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ,πως η ελλαδιτσα τα καταφερνει περιφημα σε σχεση με την βορεια ινδια και το περου,ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ......
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.....
Οσο για τα εμβολια......εκει πεφτει μεγαλο γελιο......-μας ειπαν....-δεν υπαρχουν μελετες που δειχνουν οτι κολλαει σε εκκλησιες και με θεια κοινωνια
-δεν πρεπει να φοραμε μασκες,
-πρεπει να φοραμε μασκες
-να μεινουμε σπιτι
-δεν πρεπει να μπαινουμε σε μμμ
-δεν πρεπει να δουλευουμε
-κολλαει με τη μουσικη
-κολλαει μετα τις 00.00
-αν φας ξυλο σε πλατεια δεν κολλας
-δεν κολλαει αν ερθουν χυμα 10,000,000 τουριστες
-αν ανοιξεις το εμπορικο σου συνοικιακο καταστημα διασπειρεις τον ιο
-με 70% ποσοστο εμβολιασμενων κανουμε τοιχος ανοσιας
-με 80% ποσοστο τελικα κανουμε τοιχος
-με 90% εμβολιασμενων κανουμε τελικα τοιχος
-αντε ρε μαλακες ψεκασμενοι καντε εμβολιο
-δεν ειναι δημοκρατικος ο υποχρεωτικος εμβολιασμος
-οι ανω των εξηντα υποχρεωτικα εμβολιο
-οι μπατσοι δεν κολλανε -δεν υπαρχουν μελετες
-οι δημοσιοι δεν κολλανε -μην τους ενοχλειτε πλεμπες με το να πηγαινετε σε υπηρεσιες υπαρχει επιδημια
-στα μμμ τελικα οταν εισαι παχτωμενος δεν κολλας-μπες
-αν εχεις κολλησει πολυ δυσκολα κολλας
-αν εχεις κολλησει κολλας μετα απο οχτω-εξι μηνες αλλα δυσκολα
-αν εχεις κολλησει ουτε τρεις μηνες δεν εχεις ανοσια
-αν εμβολιαστεις κανα χρονο εχεις αντισωματα
-αν εμβολιαστεις ενα εξαμηνο εισαι καλα
-αν εμβολιαζεσαι καθε τετραμηνο πιανεις τελικα φαηβ τζι και την ομικρον
......
πολλα ακομα αλλοπροσαλλα
......Τελικα φταινε οι απροσαρμοστοι του σωρρα ,του σωρρος και οι εβραιοι(παντα σε ολα μεσα)

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΛΛΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ!

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
τελικα βλεπω με 4000 παπαδες θα βγει η πανδημια!!!! (μαλλον για τις κηδειες που ερχονται)

εφοσον ο Αλ6 απολυσε 10000 κληρικους για να προσλαβει γιατρους και εκπαιδευτικους :happy::happy::2funny::2funny::2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ουτε επανασταση θελω να κανω τυπε! ζω και θελω να ζω οπως και πριν! ουτε ελεγχο εισοδου, ουτε πιστοποιητικο κοινωνικων φρονιματων, ουτε πολιτες α και β διαλογης οπως γινεται στις ΜΕΘ, ουτε κοινωνικος αποκλεισμος...

εσενα σαρεσει που χανεις 2 χρονια απο τη ζωη σου αν και εμβολιασμενος δηλαδη?
Oι πανδημιες και γενικα οι ανωμαλες καταστασεις, δεν τελειωνουν επειδη βαρεθηκες εσυ και θελεις να ζεις οπως πριν. Αυτη ειναι λογικη πενταχρονου.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.575
Πόντοι
27.261

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.881
Πόντοι
6.256
Oι πανδημιες και γενικα οι ανωμαλες καταστασεις, δεν τελειωνουν επειδη βαρεθηκες εσυ και θελεις να ζεις οπως πριν. Αυτη ειναι λογικη πενταχρονου.
Για τους παπαδες εχεις να κανεις καποιο σχολιο;Αμα οντως ισχυει κατι τετοιο μιλαμε για πολυ μεγαλο ξεφτυλα ο δικος σου....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Για τους παπαδες εχεις να κανεις καποιο σχολιο;Αμα οντως ισχυει κατι τετοιο μιλαμε για πολυ μεγαλο ξεφτυλα ο δικος σου....
Ποιο, για τις προσληψεις παπαδων?
Γιατι, αλλαξε κατι? Απο το κρατος δεν προσλαμβανονται οι παπαδες?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
αλλη μια μερα που ο τραγκας και ο συγγενης μου πιανουν χωρις λογο κρεβατι μεθ απο ατομα που πραγματικα το εχουν αναγκη...κριμα και αδικο... :cry: :cry: :cry:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.881
Πόντοι
6.256
Ποιο, για τις προσληψεις παπαδων?
Γιατι, αλλαξε κατι? Απο το κρατος δεν προσλαμβανονται οι παπαδες?
Μην μου κανεις εμενα τον χαζο Αλεξ....4000 παπαδες το 2021 και ουτε μια προσληψη μονιμου ιατρου εν καιρω πανδημιας.Φυγανε 4000 παπαδες και αδειασανε θεσεις;Γιατι στο δημοσιο ισχυει οτι φευγει ενας προσλαμβανεται ενας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλλη μια μερα που ο τραγκας και ο συγγενης μου πιανουν χωρις λογο κρεβατι μεθ απο ατομα που πραγματικα το εχουν αναγκη...κριμα και αδικο... :cry: :cry: :cry:
Τι μαλακας εισαι!!! :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μην μου κανεις εμενα τον χαζο Αλεξ....4000 παπαδες το 2021 και ουτε μια προσληψη μονιμου ιατρου εν καιρω πανδημιας.Φυγανε 4000 παπαδες και αδειασανε θεσεις;Γιατι στο δημοσιο ισχυει οτι φευγει ενας προσλαμβανεται ενας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι μαλακας εισαι!!! :tooth:
Δεν γνωριζω το θεμα. Δεν με απασχολει κιολας.
Εξαλλου τι σχεση εχει η προσληψη παπαδων με την προσληψη ιατρων?
Πες μου απλά, πρεπει να προσληφθούν γιατροι. Αν και δεν ειμαι απολυτα βεβαιος οτι υπαρχουν διαθεσιμοι γιατροι για να προσληφθουν. Τι σχεση εχουν οι παπαδες?
Δηλαδη αν δεν προσληφθει κανενας παπας και κανενας ιατρος εισαι ενταξει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom