papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.575
- Πόντοι
- 27.261
λες ο δικαστης να ειναι ανεμβολιαστος για αυτο να χανει τις δικες ερημην?
λες ο δικαστης να ειναι ανεμβολιαστος για αυτο να χανει τις δικες ερημην?
οχι καθολου ... τον παρακολουθω λογω γνωριμιας και σε αυτο το συμπερασμα εχω καταληξειΠλακα κάνεις, ετσι?
Τα βάλαμε πριν λίγο Volcano. Για όλο το Νοέμβριο οι νεκροί είναι 73% ανεμβολίαστοι και 27% εμβολιασμένοι. Γιαυτή τη 2 ΔΥΠΕ αναφερόμαστε. Βάλαμε και 4-5 μέρες όπου οι νεκροί είναι μόνον ανεμβολίαστοι. Απλά οι ψέκες διαλέγουν μια μέρα που τους βολεύει για τον παππά που πουλάνε. Και ποστάρουν μόνον αυτοί. Μέχρι και τις κουταμάρες του Πολάκη έχω δει να ποστάρουν αβέρτα τα καψόχαρτα, όπου μας λέει ότι η αναλογία σε θανάτους 70-30 ανεμβολίαστων-εμβολιασμένων είναι αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος. Κι ο σκερβελές αυτός υπήρξε αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. Κάνω το σταυρό μου από τι γλιτώσαμε.Έχεις λινκ;; Διότι κολλητός αρχηψεκας μού το έστειλε κ πάγωσα
Έχει κανείς το λινκ όλης της χώρας πχ για τρεις τέσσερεις τελευταίες μέρες;;
εχει βγαλει προσφατα βιδεο που τους περιμενει στη δικη, με μαρτυρες απο παρενεργειες λεει.οχι καθολου ... τον παρακολουθω λογω γνωριμιας και σε αυτο το συμπερασμα εχω καταληξει
Οκ τύπεοχι καθολου ... τον παρακολουθω λογω γνωριμιας και σε αυτο το συμπερασμα εχω καταληξει
Πού γνωριζεις εσυ ρε τύπε τους μαχιμους δικηγορους, και πώς τους γνωριζεις καλυτερα απο μενα? Κοιτα ρε που εχει και οπαδους το καθαρμα εδω μεσααντωνιαδαρος αιθέρας κέρβερος να πουμε μάχιμος δικηγοροσ σχολή του δρόμου
αλλαααααα
δικηγόρος του σαη μισο εκατομυριο ποστ να πουμε μπιτ δατ μπιτς
εδω ρε νιαμου σα το γκοτζίλα θα σκασει στη δικηΠού γνωριζεις εσυ ρε τύπε τους μαχιμους δικηγορους, και πώς τους γνωριζεις καλυτερα απο μενα? Κοιτα ρε που εχει και οπαδους το καθαρμα εδω μεσα
Υ.Γ. Και κοψε τα εμοτικον, σαν κοπελιτσα 14 ετων γραφεις
θα τους παρει τα στριγκακια στη δικηεδω ρε νιαμου σα το γκοτζίλα θα σκασει στη δικη
... ολους τους ανθρωπους που σκοτωσε με τα καραγκιοζιλικια του ...
Οκ τύπε
Σαν παναγίτσα θα καθεται αλλιως θα φαει και μπονους ποινήθα τους παρει τα στριγκακια στη δικη
Σοβαρη απαντηση σε θαυμαστες Αντωνιαδη δεν δινω, ολα εχουν και ενα οριοθα πεις καμια σοβαρη απαντηση ??? ή θα το αφησεις στο οκ τυπε και θα περιμενουμε τη δικη ???
Και εγώ φτιάχτηκα ...τα ψεκια έχουν κάψει κάθε κύτταρο στον εγκέφαλο και δεν θα τους χαλάσει μια βολτουλα στα δικαστήρια.Σημερα προσπαθησαν παλι κατι ψεκασμενοι, σκουπιδια της κοινωνιας, να κανουν μηνυση σε εκπαιδευτικους επειδη ζητουσαν να τηρηθουν τα μετρα σε σχολειο.
Ενημερωθηκε ο εισαγγελεας και η αστυνομια τους συνελαβε. Τους ψεκασμενους βεβαια, οχι τους εκπαιδευτικους. Και βουρ για ασκηση διωξης σε βαρος τους. Σαν βρεγμενες γατες φυγανε απο τα δικαστηρια, τα καθιζήματα. Πολυ ευχαριστο αυτο. Εφτιαξε η διαθεση μου σημερα οταν το διαβασα. Να παιρνουν σειρα και αλλοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ντρεπεται λιγακι ειναι και γιατρος
εσενα θα σου παρει και τις σερβιετες πρασινε πιμποδικηγορε.Σαν παναγίτσα θα καθεται αλλιως θα φαει και μπονους ποινή
Ετσι πρεπειΚαι εγώ φτιάχτηκα ...τα ψεκια έχουν κάψει κάθε κύτταρο στον εγκέφαλο και δεν θα τους χαλάσει μια βολτουλα στα δικαστήρια.
Σοβαρη απαντηση σε θαυμαστες Αντωνιαδη δεν δινω, ολα εχουν και ενα οριο
Δεν χρειαζεσαι νομικες γνωσεις για να αντιληφθεις οτι προκειται για εναν παραφρονα, επικινδυνο εγκληματίαδεν ειμαι θαυμαστης του ... απλα τον παρακολουθω και δεν βλεπω οσο μου επιτρεπουν οι νομικες μου γνωσεις αυτα που γραφεις
Θα κάνει και νέες προσλήψεις στην γερμανική αστυνομία για να επιτηρηθει το μέτρο;η Μερκελ ζητησε καραντινα ανεμβολιαστων και υποχρεωτικο εμβολιασμο.....ΕΡΧΕΤΑΙ και σε εμας..I HAVE A DREAM.....
δεν χρειαζεται πιστευω αρκει να κατεβει ο στρατος...εδω το λυνουμε με ταγματα πολιτοφυλακηςΘα κάνει και νέες προσλήψεις στην γερμανική αστυνομία για να επιτηρηθει το μέτρο;
μεχρι και τις φυλαγμενες ροζ χειροπεδες απο το πλεϊμποϊ θα σου βαλει εσενα.Δεν χρειαζεσαι νομικες γνωσεις για να αντιληφθεις οτι προκειται για εναν παραφρονα, επικινδυνο εγκληματία
οκ τυπεΔεν χρειαζεσαι νομικες γνωσεις για να αντιληφθεις οτι προκειται για εναν παραφρονα, επικινδυνο εγκληματία