Κοινη λογικη.Παρατηρω τις τελευταιες 25 μερες την αυξηση των διασωληνωμενων.Καθημερινα αυξανονται κατα μεσο ορο 15 ανθρωποι.Απλα μαθηματικα.πχ σημερα ειναι 690.χθες 664 αν θυμαμαι καλα.πεθαναν 75 ατομα σημερα δηλ 589 διασωληνωμενοι εγιναν προσωρινα αλλα ταυτοχρονα σημερα διασωληνωθηκαν 101 νεα ατομα επιπλεον.
Πριν 12 μερες μιλησε γνωστος επιδημιολογος με μοντελο κ ειπε ως τις 6 δεκεμβριου οι διασωληνομενοι θα ειναι 690-730.Πιστευω θα πεσει εξω κατα πολυ.θα ειναι πολυ περισσοτεροι.
Θα πω και κατι ακομη.Σημερα ειχα εκτακτο ιατρικο περιστατικο σοβαρο με συγγενη μου.Τον πηγα εγω σε 2 μεγαλα νοσοκομεια της αττικης.
Θα πω το εξης μονο.
Δεν ξερω αν τα καναλια και οι καμερες επιτρεπεται να μπουν εκει που μπηκα εγω γιατι εκανα καποιες διαδικασιες και ειχα πιστοποιηση για να τις κανω αλλα η λεξη εμπολεμη ζωνη ειναι πολυ μικρη.
Σε διαστημα 20 λεπτων σε τμημα μαλλον βαρεων περιστατικων ειδα να πεθαινουν 2 ατομα .Ο ενας με τη στολη που φορουν για τον κορονοιο ειπε σε αλλον."τον χασαμε,δεν προλαβαμε""εμβολιασμενος ηταν."
Ο αλλος τρεχανε με μαλαξεις πανικοβλητοι αλλα στο 15 λεπτο πεθανε ακουσα.
Απο αυτα που ειδα,ακουσα κ καταλαβα ειναι οτι αυτοι οι δυο αντρες που πεθαναν ηταν σπιτι τους με κορονοιο αλλα εμβολιασμενοι κ δεν προλαβαν να τους διασωληνωσουν.Ισως αργησαν να πανε νοσοκομειο δεν ξερω.
Παντως ο ενας σαλευε οταν τον ετρεχαν,μετα απο λιγο σταματησε η καρδια του απο ανακοπη συνεπεια κορονοιου.
Βλεπεις το θανατο στα δυο μετρα και λες τοσο ευκολο ειναι;
Α κατι αλλο.διαδρομοι φουλ απο ραντζα.Μονο στις τουαλετες δεν τους εχουν βαλει.
Εφυγα αποσβολωμενος...
Επισης γιατροι,νοσηλευτες κλπ της πρωτης γραμμης δινουν τρελη μαχη.Και ανιση.Φωτοτυπικα δε λειτουργουν,καλωδια φθαρμενα σε μηχανηματα,κατι ασθενοφορα σαραβαλα μεχρι κ ανσασερ ειδα χαλασμενο.λειτουργουσε το ενα μονο που ειναι για ασθενεις.Ανεβηκα 3 φορες πεντε οροφους απο σκαλες για διαδικαστικα με τη γραμματεια.ευτυχως που ειμαι γυμνασμενος.
Μια γυναικουλα των 60-70 ή αντρας θα τα εφτυνε.
Δινεται μαχη.Δεν ξερω ποσοι υγειονομικοι βγηκαν σε αναστολη λογω μη εμβολιασμου αλλα και ενας να λειπει μετραει η απουσια του σε αυτες τις στιγμες.μεγαλο πολιτικο λαθος.Στην πραξη εγω αυτα ειδα σημερα...
Eπεσα μεσα...Να με ακουτε!!
Εναμιση μηνα τωρα η φαση παει πιπα-κωλο και ουδεις δινει την πρεπουσα σημασια απο την πολιτικη ηγεσια.
Το +15 ανα ημερα στους διασωληνομενους παει σφαιρα!
Δεν θα εκπλαγω αν παει +20-30.
Το καμπανακι χτυπαει στις 800 μεθ! Αυτο ειναι γνωστο.
Αυτο θα το πιασουμε σε λιγες μερες.Πολυ νωριτερα απ οτι περιμενουν ο κουλης και η παρεα των ναζιστων του.Αυτοι δεν το πιστευουν ακομη.Δηλ 1000 ατομα διασωληνωμενοι ,καμια 150 νεκροι καθημερινα αλλα ολα ανοιχτα τα χριστουγεννα!!
Ρε παμε καλα!!!
Ρε παιδια λυστε μου μια απορια γιατι εχω μεινει αναυδος με τη φαση!
Ο Κουλης οταν οι Μεθ πιασουν ταβανι στα 1000-1200 τι θα κανει; Θα γουρλωσει τα ματια και θα μας κοιταει σαν ανεμελο πανχαζο ;
Πραγματικα το ατομο δεν παιζεται!
Θα φτασουμε 1000-1200 κρεβατια Μεθ κ αυτος θα λεει νικησαμε την πανδημια!
Ειναι να σε πιανει νευρικο γελιο!
Θα εχουμε Εθνικη Τραγωδια αλλα ολα ανοιχτα ,οχι λοκνταουν και ο κουλης ολα πανε φινα,πριμα,νικησαμε μποτσουανες,ιγκουανες,ομικρον και υψιλον!
Ου ρε!!
Παιδια μιλαμε για μεγαλο ανεκδοτο το ατομο!!!!!