kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.967
- Πόντοι
- 6.256
Τι συνέβη και εκανες πίσω;Ναι αλλα δεν το εκανα κσι καλα εκανα
Τι συνέβη και εκανες πίσω;Ναι αλλα δεν το εκανα κσι καλα εκανα
Αν είσαι η παγωνη εχεις δικιο.Aρα τυπε δεν εισαι γιατρος ουτε στατιστικολογος,αρα δεν ανακαλυψες την πενικιλινη ουτε εκανες καμια προβλεψη βασισμενη στην ευρευνα,απλα ειπες το αυτονοητο.Οτι ο ιος θα μεταλαχθει οπως ολοι οι αλλοι και σημερα ο ΠΟΥ ειπε οτι το 85% δεν ειχε καν συμπτωματα αρα με λιγα λογια η μεταλλαξη ομικρον μπορει να ειναι υπερμεταδοτικη αρα λογικα παμε προς ενδημηκοτητα του ιου με καθε επιφυλαξη γιατι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
αποδείξεις εχεις Αλεξουκος αφού δεν έχεις κανε ?Τι ασυναρτησιες ειναι αυτες?
Ποιος ειναι ο βιαστης, το κρατος? οι γιατροι? η επιστημη? ποιος?
Σοβαρα τωρα?
Ειδα οτι εκανε θρομβωσεις και λεω δεν γαμιεται να βγαλω τα ματια μου με τα χερια μου και το ακυρωσα.Τι συνέβη και εκανες πίσω;
Γρηγορης Γεροτζιάφας, συμβουλος Αλεξη Τσιπρα, αιματολογος.Ειδα οτι εκανε θρομβωσεις και λεω δεν γαμιεται να βγαλω τα ματια μου με τα χερια μου και το ακυρωσα.
Ναι και?Γρηγορης Γεροτζιάφας, συμβουλος Αλεξη Τσιπρα, αιματολογος.
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωσηm.naftemporiki.gr
Θα στειλω κάποια στιγμη μειλ και θα γραψω οτι δεν πρεπει να υπαρχει διχασμος στην αριστερα.Ρε Ζανουλη τι κακο ειναι αυτο, σε λενε σκοταδιστή οι συντροφοι σου και ακομη δεν εχεις απελπιστει. Μια ο Κυριτσης στην Αυγη, μια ο Γεροτζιαφας, σε εχουν τρελανει στη σφαλιαρα
Στελνε εσυ μέιλ στην Κουμουνδουρου
Λες τα ιδια με τους "σκληρους δεξιους" οτι δεν τους αρεσει η κεντρωα ΝΔ του Κουλη. Ετσι κι εσενα δεν σου αρεσει η "κεντρωα" στροφη του Συριζα. Καποια στιγμη θα αποκτησεις, φανταζομαι, την ωριμοτητα να αντιληφθεις οτι οι "σκληρες" τασεις δεν ειναι ποτέ πλειοψηφικες. Αν θες να ξανακυβερνησεις, θα στριψεις στο κεντρο. Αλλιως κατσε στο 3% και λεγε οσες μπαρουφες θελειςΘα στειλω κάποια στιγμη μειλ και θα γραψω οτι δεν πρεπει να υπαρχει διχασμος στην αριστερα.
Η αριστερα ποτε δεν ηταν υπερ των διακρισεων.
Θα πρέπει ο συριζα να αγκαλιαζει τους παντες και να μην περιθωριοποιει μια ομαδα πολιτων για χ ψ λογους.
Γαμω το κερατο μου αυτο που φοβαμαι αυτο θα γινει,ο συριζα ενα αριστερο κομμα ριζοσπαστικο αρχιζει και πασοκοποιειται για να ειναι αρεστο σε ολους και οχι στους αριστερους.
Δεν θελουμε δεξιους και ακροδεξιους στον συριζα,δεν θελουμε την πλουσια ελιτ να ειναι ψηφοφοροι.
Το καλοκαίρι θα έχει ήλιο και ζέστη στα Ελληνικά νησιά.Αν είσαι η παγωνη εχεις δικιο.
Οτι και να λες η προβλεψη που εκανα επεσε μεσα.
Το 2015 σε κανενα κεντρο δεν στραφηκαμε απλα ειμασταν οι γνησιοι αριστεροι που αντισταθηκαμε και γαμησαμε την ευρωπη και τη νεα ταξη των πραγματων.Λες τα ιδια με τους "σκληρους δεξιους" οτι δεν τους αρεσει η κεντρωα ΝΔ του Κουλη. Ετσι κι εσενα δεν σου αρεσει η "κεντρωα" στροφη του Συριζα. Καποια στιγμη θα αποκτησεις, φανταζομαι, την ωριμοτητα να αντιληφθεις οτι οι "σκληρες" τασεις δεν ειναι ποτέ πλειοψηφικες. Αν θες να ξανακυβερνησεις, θα στριψεις στο κεντρο. Αλλιως κατσε στο 3% και λεγε οσες μπαρουφες θελεις
Εγω σήμερα προέβλεψα το άσσο οβερ 3,5 της ΑΕΚΑν είσαι η παγωνη εχεις δικιο.
Οτι και να λες η προβλεψη που εκανα επεσε μεσα.
Και ο Καμμενος με τον Κουικ και την Έλενα;Το 2015 σε κανενα κεντρο δεν στραφηκαμε απλα ειμασταν οι γνησιοι αριστεροι που αντισταθηκαμε και γαμησαμε την ευρωπη και τη νεα ταξη των πραγματων.
Ο συριζα βεβαια δεν μας ικανοποιησε πληρως γιατι η μερα αυτη που θα φευγαμε απο την εε και το ευρω θα ηταν μερα λυτρωσης και ανακουφισης,θα ξεχυνονασταν ολοι στους δρομους και θα γινοταν ενα μεγαλο γλεντι και θα κατεβαζαμε τη σημαια της εε....
Επισης θα γουσταρα να εβλεπα της στραβομουτσουναρες σας και να γελαγα
Με καταθλιβει το γεγονος οτι δεν θα αντιληφθεις ποτέ οτι λες ουρανομήκεις μαλακίες.Το 2015 σε κανενα κεντρο δεν στραφηκαμε απλα ειμασταν οι γνησιοι αριστεροι που αντισταθηκαμε και γαμησαμε την ευρωπη και τη νεα ταξη των πραγματων.
Ο συριζα βεβαια δεν μας ικανοποιησε πληρως γιατι η μερα αυτη που θα φευγαμε απο την εε και το ευρω θα ηταν μερα λυτρωσης και ανακουφισης,θα ξεχυνονασταν ολοι στους δρομους και θα γινοταν ενα μεγαλο γλεντι και θα κατεβαζαμε τη σημαια της εε....
Επισης θα γουσταρα να εβλεπα της στραβομουτσουναρες σας και να γελαγα
Αυτοι ταχθηκαν με την πολιτικη μας γιατι να τους αποθουσαμε?Και ο Καμμενος με τον Κουικ και την Έλενα;
Κανόνισε να το αντιληφθεί, ΚΑΝΟΝΙΣΕ.Με καταθλιβει το γεγονος οτι δεν θα αντιληφθεις ποτέ οτι λες ουρανομήκεις μαλακίες.
Γιατί αν τους απΩθούσατε κυβέρνηση γιοκ Γιάν Βιτάμ.Αυτοι ταχθηκαν με την πολιτικη μας γιατι να τους αποθουσαμε?
Επειδη ας πούμε ηταν ακροδεξιοι?Αυτοι ταχθηκαν με την πολιτικη μας γιατι να τους αποθουσαμε?
Αλεξουκο να τον προσέχεις αυτον εχει φωτο του Τσε Γκεβάρα.Επειδη ας πούμε ηταν ακροδεξιοι?
Τωρα δεν εγραψες οτι δεν θελεις ακροδεξιους στον Συριζα?
Ποιος ειναι αυτος τύπε
αυτος 1-0Ποιος ειναι αυτος τύπε