Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.272
Πόντοι
6.256
χαιρετώ ολούθε τους συναγωνιστές :hi:

Σήμερα δεν θα μιλήσω εγώ, για ένα πολιτικό το οποίο ψευδώς λένε ότι είναι ιατρικό ζήτημα, θα μιλήσει ο κύριος Sucharit Bhakdi, καθηγητής μικροβιολόγος με 12 βραβεία προ covid εποχής, διότι μετά covid εποχής, από θρύλος της μικροβιολογίας έγινε μια "εξέχουσα πηγή παραπληροφόρησης" και φυσικά αντισημίτης. Ακόμα μια απόδειξη για την σχέση του Ιουδαϊσμού με τον ιό και ακόμα μια απόδειξη ότι με τον Ιουδαϊσμό μπορείς να αναπτύξεις δύο σχέσεις α) εχθρός β) θύμα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Η θα ανέχεσαι να σε εξαπατούν μέχρι εσχάτων οι διεθνής Εβραίοι και θα τους υπηρετείς, η θα είσαι εχθρός τους διότι δεν θα ανέχεσαι να σε εξαπατούν, αρκετοί επιλέγουν να είναι θύματα, δυστυχώς...

Το ερώτημα είναι: Αυτά που λέει αυτός ο μικροβιολόγος και όχι μόνο, οφείλουμε να τα λάβουμε υπόψη μας; Οφείλουμε να τα επεξεργαστούμε; Η θα πρέπει να ακούμε μόνο, Βασιλακόπουλο, Καπραβέλο, Παγώνη κτλ....;
Sucharit Bhakdi (สุจริต ภักดี [sut̚˨˩.t͡ɕa˨˩.rit̚˨˩ pʰak̚˦˥.diː˧]; born Sucharit Punyaratabandhu, สุจริต บุณยรัตพันธุ์, 1 November 1946, in Washington, D.C.) is a retired Thai-German microbiologist. In 2020 and 2021 Bhakdi became a prominent source of misinformation about the COVID-19 pandemic, claiming that the pandemic was "fake" and that COVID-19 vaccines were going to decimate the world's population.[3][2]

He was a professor at the University of Mainz, where from 1991 to 2012 he was head of the Institute of Medical Microbiology and Hygiene.[4] The university disassociated itself from Bhakdi's views on the Coronavirus pandemic.[5] In 2021 Bhakdi's publisher broke off relations following the appearance of an online video in which Bhakdi made antisemitic comments.[6]

Παντως τυπε δεν χρειαζεται να μας βαζετε καθε φορα διαφορους απατεωνες,ρατσιστες και μισανθρωπους συνωμοσιολογους για να καταλαβουμε το ανυπαρκτο νοητικο σας επιπεδο....:2funny:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Sucharit Bhakdi (สุจริต ภักดี [sut̚˨˩.t͡ɕa˨˩.rit̚˨˩ pʰak̚˦˥.diː˧]; born Sucharit Punyaratabandhu, สุจริต บุณยรัตพันธุ์, 1 November 1946, in Washington, D.C.) is a retired Thai-German microbiologist. In 2020 and 2021 Bhakdi became a prominent source of misinformation about the COVID-19 pandemic, claiming that the pandemic was "fake" and that COVID-19 vaccines were going to decimate the world's population.[3][2]

He was a professor at the University of Mainz, where from 1991 to 2012 he was head of the Institute of Medical Microbiology and Hygiene.[4] The university disassociated itself from Bhakdi's views on the Coronavirus pandemic.[5] In 2021 Bhakdi's publisher broke off relations following the appearance of an online video in which Bhakdi made antisemitic comments.[6]

Παντως τυπε δεν χρειαζεται να μας βαζετε καθε φορα διαφορους απατεωνες,ρατσιστες και μισανθρωπους συνωμοσιολογους για να καταλαβουμε το ανυπαρκτο νοητικο σας επιπεδο....:2funny:
Εσύ είσαι γιατρός;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.272
Πόντοι
6.256
Εγώ είμαι ηλεκτρονικός, εσύ τι είσαι που κρίνεις τους καθηγητές μικροβιολογίας;
Ηλεκτρονικος ψεκας τυπε;Εγω ειμαι γιατρος φιλαρακι και το συγκεκριμενο σκουπιδι που το πεταξανε με τις κλωτσιες απο παντου τον κατακρινει ολη η επιστημονικη κοινοτητα....δεν θελει αλλωστε να εχεις και τεραστιο iq να καταλαβεις οτι ο ανθρωπακος ειναι τριμαλακας οταν μιλουσε για προσπαθεια αφανισμου της ανθρωποτητας πισω απο τα εμβολια και οτι κρυβονται οι Εβραιοι πισω απο αυτο....

Καλα για σενα θελει μεγαλυτερη προσπαθεια....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ηλεκτρονικος ψεκας τυπε;Εγω ειμαι γιατρος φιλαρακι και το συγκεκριμενο σκουπιδι που το πεταξανε με τις κλωτσιες απο παντου τον κατακρινει ολη η επιστημονικη κοινοτητα....δεν θελει αλλωστε να εχεις και τεραστιο iq να καταλαβεις οτι ο ανθρωπακος ειναι τριμαλακας οταν μιλουσε για προσπαθεια αφανισμου της ανθρωποτητας πισω απο τα εμβολια και οτι κρυβονται οι Εβραιοι πισω απο αυτο....

Καλα για σενα θελει μεγαλυτερη προσπαθεια....
Ναι, για ποιο λόγο αυτός ο τριμάλακας προ covid ήταν θεός με 12 βραβεία και δίδασκε ανενόχλητα τις μαλακίες του, όχι μόνο τις δίδασκε, τον βραβεύαν κιόλας;

• Like
Αντιδράσεις: c79t
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Φίλε κωλοσκόπε λόγω ονόματος σίγουρα σε χρειάζεται ο Νίπλης... :confused: :confused: :confused:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Φίλε μου καλέ κωλοσκόπε ξέρεις αν παίζουν τηλεκοντρολ με φωτισμό στα κουμπιά;
Εγώ ξέρω ότι τα τηλεκοντρόλ παίζουν όταν πατήσεις τα κουμπιά, δεν καταλαβαίνω αυτό με το φωτισμό.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
104 νεκροί, 657 διασωληνωμενοι.
Όταν έλεγε ο Μπουμπούκος ότι η πανδημια έχει παρει την κατιούσα, μάλλον θα εννοουσε εκείνο το σοβιετικό εκτοξευτή ρουκετών...

FB_IMG_1638200771102.jpg

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
104 νεκροί, 657 διασωληνωμενοι.
Όταν έλεγε ο Μπουμπούκος ότι η πανδημια έχει παρει την κατιούσα, μάλλον θα εννοουσε εκείνο το σοβιετικό εκτοξευτή ρουκετών...

FB_IMG_1638200771102.jpg
Η νδ δεν ξερει που πατα και που βρισκεται με την πανδημια.
Επρεπε να εχει τρεις κορυφαιους επιστημονες λοιμωξιολογους οι οποιοι αυτοι θα αποφασιζαν για το υπ.υγειας τι μετρα θα επαιρνε.
Οτι ελεγαν αυτοι οι 3 θα γινοταν,τωρα κατι κομπογιαννιτες στυλ τσιορδα βασιλακοπουλου παγωνης κλπ επρεπε να τους ειχε στειλει σπιτι τους προ πολλου.
Μην μου λετε τωρα οτι ο τσιορδας ειναι αξιολογος επιστημονας,που μια λεει ετσι και την αλλη γιουβετσι,για παπαδοπαιδι η νεοκορος καλος ειναι.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Φίλε το έστειλα κ μου έστειλα αυτό

Τύπε μου τα χόαξες λένε και για το βίντεο. Είναι από άλλον και γυρίστηκε 15 μήνες πριν την αυτοκτονία:
"Επίσης, στο βίντεο που υποτίθεται ότι παρουσιάζει δικές του δηλώσεις κατά του εμβολιασμού, ομιλεί στην πραγματικότητα ο Guido Hoffmann, ο οποίος είναι γνωστός για τις αντιεπιστημονικές του απόψεις στο πλαίσιο της πανδημίας. Το εν λόγω βίντεο κυκλοφόρησε τουλάχιστον 15 μήνες πριν την αυτοκτονία."

Πάντος ο τυπάκος στο βίντεο πρέπει να είναι μέλος του bou με πούτσα που τη μετράει 25cm.
"In the last month i have spent 1.500 hours looking at the situation.", όταν ο μήνας έχει μόνο 720 ώρες. :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.655
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom