Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Νομιζω είστε λίγο άδικοι με τύπο αραβότουρκο. Δε φτάνει που δουλεύει άντερκάβερ μέσα στους εχθρούς του, για να προστατέψει το έθνος και την πατρίδα από την αλλοίωση, του τη λέτε κιόλας. :confused:
Σε λίγο ετοιμάζει απαξιωτικό ποστ με 40 παρθένες-πιλάφια, επιδόματα-ΑΤΜ , άβατο ανεμβολίαστων που πίνουν ναργιλέδες, κακή Ελληνική διατροφή και οθωμανικό δίκαιο ... :confused: :confused: :confused:

:headbaning1::headbaning1::headbaning1::alivedick::alivedick::alivedick::smitten::smitten::smitten::takethis::takethis::takethis:

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Τα παπάρια μου κάνεις, εκτός από κάτι καμμένα καφέ εκεί στην αχαρνών που πας με τον αραβομαλάκα και το παίζετε "επαναστάτες". Εσείς με τα πάκια! :tooth:

Εγώ χθες ήμουν στο Base Grill. Ούτε απέξω δεν περνάς εκεί γιατι έτσι σαν γύφτουλας που είσαι θα σου πούνε να απομακρυνθείς από το μαγαζί για να μην κάνεις δυσφήμιση.

20211128_2249.jpg

Το να μπεις μέσα είναι τουλάχιστον ουτοπικό!
1) Είσαι σαν γύφτουλας με χαίτη
2) Τα 200€ του ΚΕΑ δεν σου φτάνουν ούτε για σαλάτα!

:tooth:
Μπηκα και ειδα τις τιμες σιγα ρε μαλακα το ακριβο μαγαζι,μια ψησταρια πολυτελειας είναι που πιανει κοτσους κάποια χαπατα σαν και σενα και σας παιρνει 3 με 4 ευρω παραπανω γιατι σας πουλαει μεταξωτες κορδελες.
Μονο χαπατα πανε και σκανε 4 ευρω παραπανω νομιζοντας οτι ταχα μου τρωνε καλο και ποιοτικο φαγητο και τι ειναι ολα στο γκριλ,που ειναι η διεθνης κουζινα που ειναι τα ιδιαιτερα κρεατα παρα σου λεει ελληνικα κρεατα παραγωγη μας κλπ κλαιν.
Μια ζωη μαλακας ησουν εισαι και θα εισαι
Χαχαχαχχααχχααχχχα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Μπηκα και ειδα τις τιμες σιγα ρε μαλακα το ακριβο μαγαζι,μια ψησταρια πολυτελειας είναι που πιανει κοτσους κάποια χαπατα σαν και σενα και σας παιρνει 3 με 4 ευρω παραπανω γιατι σας πουλαει μεταξωτες κορδελες.
Μονο χαπατα πανε και σκανε 4 ευρω παραπανω νομιζοντας οτι ταχα μου τρωνε καλο και ποιοτικο φαγητο και τι ειναι ολα στο γκριλ,που ειναι η διεθνης κουζινα που ειναι τα ιδιαιτερα κρεατα παρα σου λεει ελληνικα κρεατα παραγωγη μας κλπ κλαιν.
Χαχαχαχχααχχααχχχα
Καλά του τα λες, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από καλαμάκι με ψωμάκι στο παγκάκι και μπύρα αμστελ... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σε λίγο ετοιμάζει απαξιωτικό ποστ με 40 παρθένες-πιλάφια, επιδόματα-ΑΤΜ , άβατο ανεμβολίαστων που πίνουν ναργιλέδες, κακή Ελληνική διατροφή και οθωμανικό δίκαιο ... :confused: :confused: :confused:

:headbaning1::headbaning1::headbaning1::alivedick::alivedick::alivedick::smitten::smitten::smitten::takethis::takethis::takethis:
Και μόνο που σταμάτησε να ξυρίζει κεφάλι και να φοράει μαύρα και ξεκίνησε να αφήνει μαλλί και μούσι και να φοράει άσπρη κελεμπία, δεν το λες και μικρή θυσία. :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Χαχαχαχχααχχααχχχα
Μόνο από εκεί θα το βλέπεις. Γιατί εκτός από το (1) και το (2) που σου ανέφερα, είσαι κι ανεμβολίαστος. Άρα δεν μπαίνεις εκεί γιατί το μαγαζί είναι χτικιάρηδες-free :)

Και πολύ σωστά! Δεν θα ήθελα να έχω δίπλα μου όταν τρώω κάτι σκουπίδια σαν εσένα :)

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Μόνο από εκεί θα το βλέπεις. Γιατί εκτός από το (1) και το (2) που σου ανέφερα, είσαι κι ανεμβολίαστος. Άρα δεν μπαίνεις εκεί γιατί το μαγαζί είναι χτικιάρηδες-free :)

Και πολύ σωστά! Δεν θα ήθελα να έχω δίπλα μου όταν τρώω κάτι σκουπίδια σαν εσένα :)
Ρε να με πληρωνες δεν πηγαινα εγω εκει περα.
Σε ψησταρια πολυτελειας πηγες και σε πιασανε κοτσο μαλακα χααχαχαχαχααχ
Ρε θα κολωσω να παω εγω να φαω ακριβά οταν τη μερα χαλαω ενα 50αρι για πλακα για πες μου?.απλα εγω δεν ειμαι ψωναρα αγαμητη οπως εσυ.
Αντρας και γυναικα αν ειναι ψωνια να ξερεις ειναι αγαμητοι.
Ετσι εισαι και εσυ χαχαχαχχαχαχα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Θεσσαλονίκη: Ανεμβολίαστη 48χρονη μητέρα δύο παιδιών πέθανε από κορωνοϊό​

Είχε πεθάνει λίγο καιρό πριν και ο πεθερός της από κορωνοϊό - Είχε κολλήσει από τα παιδιά της

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ρε να με πληρωνες δεν πηγαινα εγω εκει περα.
Και να σε πλήρωνα, θα έτρωγες πόρτα. Οποτε ξέχνα το το Base Grill. Όσα δεν φτάνει η αλεπού πάει στο "Σουβλάκι του Ηλία" στην πλατεία Κυψέλης!!! :tooth:

Σε ψησταρια πολυτελειας πηγες και σε πιασανε κοτσο μαλακα χααχαχαχαχααχ
Ρε θα κολωσω να παω εγω να φαω ακριβά οταν τη μερα χαλαω ενα 50αρι για πλακα για πες μου?.απλα εγω δεν ειμαι ψωναρα αγαμητη οπως εσυ.
50 την ημέρα χαλάς? Αυτά είναι μαζί με το χαρτζηλίκι της μαμάς ή απο τα ΚΕΑ μόνο? Γιατί όπως και να είναι, το νούμερο δεν βγαίνει :)

Αντρας και γυναικα αν ειναι ψωνια να ξερεις ειναι αγαμητοι.
Ετσι εισαι και εσυ χαχαχαχχαχαχα
Δεν είμαι ψώνιο, απλά μου αρέσει η ποιότητα. Κάτι που για σένα είναι άγνωστο μιας και δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Κλάψε :)

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Και να σε πλήρωνα, θα έτρωγες πόρτα. Οποτε ξέχνα το το Base Grill. Όσα δεν φτάνει η αλεπού πάει στο "Σουβλάκι του Ηλία" στην πλατεία Κυψέλης!!! :tooth:

50 την ημέρα χαλάς? Αυτά είναι μαζί με το χαρτζηλίκι της μαμάς ή απο τα ΚΕΑ μόνο? Γιατί όπως και να είναι, το νούμερο δεν βγαίνει :)

Δεν είμαι ψώνιο, απλά μου αρέσει η ποιότητα. Κάτι που για σένα είναι άγνωστο μιας και δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Κλάψε :)
1200 μεσο ορο και 250 το ενοικιο συν το κεα φτανει το 1500 και παραπανω.
Οποτε υπολογισε με 50 ευρω τη μερα εξοδα φτανουν η δεν φτανουν?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.154
Πόντοι
3.656
1) Δεν θα ειναι το ιδιο το ιικο φορτιο ομως.
2) Λαθος, εγω νιωθω οτι με τη μασκα προστατευομαι ο ιδιος. Για να μην πω οτι το τελευταιο 18μηνο που φοραω παντου μασκα, δεν εχω κολλησει ούτε κρυωμα
Επιβεβαιώνω. Είχα αγοράσει ένα συνολικό πακέτο με 8 πακέτα χαρτομάντηλα λίγο πριν την επιδρομή του Ιού. Δεν τα έχω καν ανοίξει από τότε, αχρησιμοποίητα είναι. όχι ότι με χάλασε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.154
Πόντοι
3.656
Και μόνο που σταμάτησε να ξυρίζει κεφάλι και να φοράει μαύρα και ξεκίνησε να αφήνει μαλλί και μούσι και να φοράει άσπρη κελεμπία, δεν το λες και μικρή θυσία. :confused:
ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.154
Πόντοι
3.656

Θεσσαλονίκη: Ανεμβολίαστη 48χρονη μητέρα δύο παιδιών πέθανε από κορωνοϊό​

Είχε πεθάνει λίγο καιρό πριν και ο πεθερός της από κορωνοϊό - Είχε κολλήσει από τα παιδιά της
Αφήστε τη Φυσική Επιλογή να κάνει τη δουλειά που έκανε από την εμφάνιση της ζωής, σε αυτό τον πλανήτη

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.154
Πόντοι
3.656
Αμοιβαίος ο σεβασμός. Αν και καμία φορά σε πιάνει τρέλα με τις γυναίκες. :grin:
ή ίσως να έχω πρόσβαση σε πληροφορίες τις οποίες εσύ δεν έχεις. Και μάλλον καλύτερα, από το να την έχεις πατήσει και να έχεις την πικρή γνώση

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Ο Αραβοτουρκος είναι παλαιό μέλος του σαη, προέρχεται από το fun club του κολοσσού kman2.

Τον είχε ξετρυπωσει ένας στα ανατολικά νήματα και έκτοτε έκαψε το παλιό του account.

Μιλάμε για τύπο με οριακά 2ψηφιο IQ, με το παλιό του nick είχε γράψει έπη μαλακιας.:sunglasses:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
χαιρετώ ολούθε τους συναγωνιστές :hi:

Σήμερα δεν θα μιλήσω εγώ, για ένα πολιτικό το οποίο ψευδώς λένε ότι είναι ιατρικό ζήτημα, θα μιλήσει ο κύριος Sucharit Bhakdi, καθηγητής μικροβιολόγος με 12 βραβεία προ covid εποχής, διότι μετά covid εποχής, από θρύλος της μικροβιολογίας έγινε μια "εξέχουσα πηγή παραπληροφόρησης" και φυσικά αντισημίτης. Ακόμα μια απόδειξη για την σχέση του Ιουδαϊσμού με τον ιό και ακόμα μια απόδειξη ότι με τον Ιουδαϊσμό μπορείς να αναπτύξεις δύο σχέσεις α) εχθρός β) θύμα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Η θα ανέχεσαι να σε εξαπατούν μέχρι εσχάτων οι διεθνής Εβραίοι και θα τους υπηρετείς, η θα είσαι εχθρός τους διότι δεν θα ανέχεσαι να σε εξαπατούν, αρκετοί επιλέγουν να είναι θύματα, δυστυχώς...

Το ερώτημα είναι: Αυτά που λέει αυτός ο μικροβιολόγος και όχι μόνο, οφείλουμε να τα λάβουμε υπόψη μας; Οφείλουμε να τα επεξεργαστούμε; Η θα πρέπει να ακούμε μόνο, Βασιλακόπουλο, Καπραβέλο, Παγώνη κτλ....;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.045
Πόντοι
26.141
Ήδη ακύρωσα το λονδίνο για πριν τα χριστουγεννα,
Αντι για harrods θα παω attica:cry:
Κ εγώ αντί για γκαλερί Λαφαγιέτ με βλέπω καπσλι τσαρσί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα φερεις λάτιν γκομενα στην αθηνα για χριστούγεννα;
Είχε προσφορά η ryanair :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.236
Πόντοι
6.256
χαιρετώ ολούθε τους συναγωνιστές :hi:

Σήμερα δεν θα μιλήσω εγώ, για ένα πολιτικό το οποίο ψευδώς λένε ότι είναι ιατρικό ζήτημα, θα μιλήσει ο κύριος Sucharit Bhakdi, καθηγητής μικροβιολόγος με 12 βραβεία προ covid εποχής, διότι μετά covid εποχής, από θρύλος της μικροβιολογίας έγινε μια "εξέχουσα πηγή παραπληροφόρησης" και φυσικά αντισημίτης. Ακόμα μια απόδειξη για την σχέση του Ιουδαϊσμού με τον ιό και ακόμα μια απόδειξη ότι με τον Ιουδαϊσμό μπορείς να αναπτύξεις δύο σχέσεις α) εχθρός β) θύμα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Η θα ανέχεσαι να σε εξαπατούν μέχρι εσχάτων οι διεθνής Εβραίοι και θα τους υπηρετείς, η θα είσαι εχθρός τους διότι δεν θα ανέχεσαι να σε εξαπατούν, αρκετοί επιλέγουν να είναι θύματα, δυστυχώς...

Το ερώτημα είναι: Αυτά που λέει αυτός ο μικροβιολόγος και όχι μόνο, οφείλουμε να τα λάβουμε υπόψη μας; Οφείλουμε να τα επεξεργαστούμε; Η θα πρέπει να ακούμε μόνο, Βασιλακόπουλο, Καπραβέλο, Παγώνη κτλ....;
Μαλακα τι ηλιθιοι κυκλοφορουν εκει εξω; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom