Εσυ κοιτα να κανεις μαζι με τον δικηγορο ρεβεγιον τωρα που γινατε και ζευγαρι.Εσύ πήγαινε να κάνεις ρεβεγιόν στο Φιέρι μωρή αξύριστη τρελοκαμπέρω.
Εσυ με την ξωπλατη τουαλετα και ο δικηγορος με κουστούμι ωραιο ζευγαρακι θα ειστε.
Εσυ κοιτα να κανεις μαζι με τον δικηγορο ρεβεγιον τωρα που γινατε και ζευγαρι.Εσύ πήγαινε να κάνεις ρεβεγιόν στο Φιέρι μωρή αξύριστη τρελοκαμπέρω.
Παρε αγκαζε ρε το γαμια σου και ασε το ΑγκύραςΚοίτα τα χάλια σου μωρή ντροπή της Αυλώνας που πας με τα ξέκωλα παντελόνια στο Αγκύρας για να σου ξεσκίζουν τη σούφρα πιο εύκολα οι τράβελο
Δαιμόνια η ελληνική δημοσιογραφία... ξέρουμε τι κωλοχαρτο χρησιμοποιούσε ο αποθανών για να προσμετρησει στα σκατα που ψαχουλευουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θεσσαλονίκη: Πέθανε 46χρονος ανεμβολίαστος πατέρας 2 παιδιών, ο γιατρός του έλεγε να μην πάει στο νοσοκομείο παρότι είχε πνευμονία
Ήταν πατέρας δύο παιδιών και αρνιόταν να κάνει το εμβόλιο αλλά και να πάει στο νοσοκομείο καθώς φοβόταν τη διασωλήνωση.
Ρώτα τον Ευαγγελάτο τυπε.Δαιμόνια η ελληνική δημοσιογραφία... ξέρουμε τι κωλοχαρτο χρησιμοποιούσε ο αποθανών για να προσμετρησει στα σκατα που ψαχουλευουν
Εδώ δεν τα κατάφερε μόνος του στο σπίτι, νοσοκομείο δεν θα είχε ούτε την παραμικρή ελπίδα.Μπραβο στο συναδελφο....ενας ηλιθιος λιγοτερος.
Εδω ρε μαλακα εσυ μπαινεις σε ενα σαι για πουτανες και το παιζεις Τουρκος ναζιστης....ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ;Εδώ δεν τα κατάφερε μόνος του στο σπίτι, νοσοκομείο δεν θα είχε ούτε την παραμικρή ελπίδα.
Πάρα και μην απαντήσεις δολοφόνε με τα άσπρα ???
Θα σε τιμωρήσει ο αξιότιμος κύριος Ερντογάν με αυτά που λεςκαι το παιζεις Τουρκος ναζιστης....
Και ποιος φασιστας καταλαβαίνει οτι ειναι φασιστας, και ποιος αλκοολικος παραδεχεται οτι ειναι αλκοολικοςΕδώ του τα λένε στα ελληνικά και δεν καταλαβαίνει πως έχει όλα τα στοιχεία του φασίστα.
Περιμένεις να τα καταλάβει στα Γερμανικά?
Θα φερεις λάτιν γκομενα στην αθηνα για χριστούγεννα;Κάτσε ρε καρντασι κ εγώ πως θα κάνω ρεβεγιόν με την j Lopez στο great Britannia??
Ήδη ακύρωσα το λονδίνο για πριν τα χριστουγεννα,Πλέον στην ΕΕ σε κάποιες χώρες θέλει κ pcr test από πτήσεις από Ελλάδα οποτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν αρκεί
δεν ειναι για το Πουτσο,ο τυπος ειναι κυνικος,και προσπαθει να μας αφυπνισει γιατι αλλοιωνουν το πολιτισμο μας οι ξενοι...Εδω ρε μαλακα εσυ μπαινεις σε ενα σαι για πουτανες και το παιζεις Τουρκος ναζιστης....ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ;
Ναι, εγώ θα κάνω.Καλα εσυ νομιζεις οτι θα κανεις ρεβεγιον?
Το ότι ήταν χρυσαύγουλο και πήγαινε τσιγάρα στον κασίδα και πρόσφερε και λίγο κώλο... το ξέραμε. Το ότι έχει φάει κέρατο από αραβοτουρκαλάδες... ε, αυτό τα ξεπερνάει όλα!!!!δεν ειναι για το Πουτσο,ο τυπος ειναι κυνικος,και προσπαθει να μας αφυπνισει γιατι αλλοιωνουν το πολιτισμο μας οι ξενοι...
Επιασε τη γυναικα του να την παρτουζωνουνει τουρκος με φανελα της besiktas παρεα με εναν πακιστανο με μπλουζιτσα "¨Ι love curry¨....Οποτε καταλαβαινεις τι ψυχολογικα τραβαει το παλικαρι....Νομιζει κιολας οτι παραγει εργο και οτι αφυπνιζει,καθε κουβεντα μαζι του σου κατεβαζει το iq 10-20 μοναδες,διαπυστωμενο και εξακριβωμενο
Μπούτσα μαςΔαιμόνια η ελληνική δημοσιογραφία... ξέρουμε τι κωλοχαρτο χρησιμοποιούσε ο αποθανών για να προσμετρησει στα σκατα που ψαχουλευουν
Αμα ερθει η ομικρον θα σε μπουζουριασει μεσα ο κουλης που οχι ρεβεγιον δεν θα κανεις αλλα ουτε γαλοπουλα δεν θα φας.Ναι, εγώ θα κάνω.
Εσύ δεν θα κάνεις.
Γιατί? Γιατί αυτό είναι το σωστό και ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ
Τα παπάρια μου κάνεις, εκτός από κάτι καμμένα καφέ εκεί στην αχαρνών που πας με τον αραβομαλάκα και το παίζετε "επαναστάτες". Εσείς με τα πάκια!Αμα ερθει η ομικρον θα σε μπουζουριασει μεσα ο κουλης που οχι ρεβεγιον δεν θα κανεις αλλα ουτε γαλοπουλα δεν θα φας.
Εγω μπαρμπα κλαιν μια ζωη γραφω τα μετρα του κουλη στα παπαρακια της πξουλας που ειναι και μικρα και κανω οτι θελω.
Μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι...Σιγουρα ο τυπος θα νομιζει οτι εχει εχθρους οπως ολοι οι εξυπνοι μεγαλοι και επιτυχιμενοι αντρες...Παλι καλα ομως να λεμε που ο τυπος Αραβομαλακας ειναι εδω να μας αφυπνιζει γιατι χανετε σιγα σιγα η Ελληνικη φυλη,αν δεν ηταν ο τυπος Αραβομαλακας απο το bou oυτε που θα μου χε περασει απο το μυαλο οτι υπαρχουν μουσουλμανοι στην Ελλαδα,,,,Ευχαριστω να λετε αχαριστοι που αυτος ο Αγωνιστης αυτο το Alpha male,αυτος ο πεμπτοφαλλαγιτης στις ταξεις των ψεκ και των ισλαμιστων ειναι εδω μαζι μαςχαμπίμπι @ARAVOTOURKOS(2) τρώει κάθε μέρα πια γερό τραμπούκο, μάλλον πρέπει να ετοιμάζει νέο κλώνο σιγά σιγά...
Νομιζω είστε λίγο άδικοι με τύπο αραβότουρκο. Δε φτάνει που δουλεύει άντερκάβερ μέσα στους εχθρούς του, για να προστατέψει το έθνος και την πατρίδα από την αλλοίωση, του τη λέτε κιόλας.Μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι...Σιγουρα ο τυπος θα νομιζει οτι εχει εχθρους οπως ολοι οι εξυπνοι μεγαλοι και επιτυχιμενοι αντρες...Παλι καλα ομως να λεμε που ο τυπος Αραβομαλακας ειναι εδω να μας αφυπνιζει γιατι χανετε σιγα σιγα η Ελληνικη φυλη,αν δεν ηταν ο τυπος Αραβομαλακας απο το bou oυτε που θα μου χε περασει απο το μυαλο οτι υπαρχουν μουσουλμανοι στην Ελλαδα,,,,Ευχαριστω να λετε αχαριστοι που αυτος ο Αγωνιστης αυτο το Alpha male,αυτος ο πεμπτοφαλλαγιτης στις ταξεις των ψεκ και των ισλαμιστων ειναι εδω μαζι μας