Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Εσύ πήγαινε να κάνεις ρεβεγιόν στο Φιέρι μωρή αξύριστη τρελοκαμπέρω.
Εσυ κοιτα να κανεις μαζι με τον δικηγορο ρεβεγιον τωρα που γινατε και ζευγαρι.
Εσυ με την ξωπλατη τουαλετα και ο δικηγορος με κουστούμι ωραιο ζευγαρακι θα ειστε.

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Κοίτα τα χάλια σου μωρή ντροπή της Αυλώνας που πας με τα ξέκωλα παντελόνια στο Αγκύρας για να σου ξεσκίζουν τη σούφρα πιο εύκολα οι τράβελο
Παρε αγκαζε ρε το γαμια σου και ασε το Αγκύρας
Θα ξεχασω εγω την καψουρα σου με την ελενη που χαλαγες ολο το μηνιατικο για να την κοιτας και να σου κραταει το χερι

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
:tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θεσσαλονίκη: Πέθανε 46χρονος ανεμβολίαστος πατέρας 2 παιδιών, ο γιατρός του έλεγε να μην πάει στο νοσοκομείο παρότι είχε πνευμονία
Ήταν πατέρας δύο παιδιών και αρνιόταν να κάνει το εμβόλιο αλλά και να πάει στο νοσοκομείο καθώς φοβόταν τη διασωλήνωση:confused:.
Δαιμόνια η ελληνική δημοσιογραφία... ξέρουμε τι κωλοχαρτο χρησιμοποιούσε ο αποθανών για να προσμετρησει στα σκατα που ψαχουλευουν

• Like
Αντιδράσεις: Alanio

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.361
Πόντοι
5.006
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.117
Πόντοι
2.606
ποσο ποιοτητα ρε πουστη μου!

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Μπραβο στο συναδελφο....ενας ηλιθιος λιγοτερος.
Εδώ δεν τα κατάφερε μόνος του στο σπίτι, νοσοκομείο δεν θα είχε ούτε την παραμικρή ελπίδα.
Πάρτα και μην απαντήσεις δολοφόνε με τα άσπρα ???

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.229
Πόντοι
6.256
Εδώ δεν τα κατάφερε μόνος του στο σπίτι, νοσοκομείο δεν θα είχε ούτε την παραμικρή ελπίδα.
Πάρα και μην απαντήσεις δολοφόνε με τα άσπρα ???
Εδω ρε μαλακα εσυ μπαινεις σε ενα σαι για πουτανες και το παιζεις Τουρκος ναζιστης....ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ; :2funny:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.688
Πόντοι
6.256
Εδώ του τα λένε στα ελληνικά και δεν καταλαβαίνει πως έχει όλα τα στοιχεία του φασίστα.
Περιμένεις να τα καταλάβει στα Γερμανικά? :wink:
Και ποιος φασιστας καταλαβαίνει οτι ειναι φασιστας, και ποιος αλκοολικος παραδεχεται οτι ειναι αλκοολικος

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.361
Πόντοι
5.006

H Μπελενένσες "πήγε" τη μετάλλαξη Όμικρον στην Πορτογαλία, εντοπίστηκε σε 13 μέλη της ομάδας :alivedick:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.688
Πόντοι
6.256
Πλέον στην ΕΕ σε κάποιες χώρες θέλει κ pcr test από πτήσεις από Ελλάδα οποτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν αρκεί
Ήδη ακύρωσα το λονδίνο για πριν τα χριστουγεννα,
Αντι για harrods θα παω attica:cry:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Εδω ρε μαλακα εσυ μπαινεις σε ενα σαι για πουτανες και το παιζεις Τουρκος ναζιστης....ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ; :2funny:
δεν ειναι για το Πουτσο,ο τυπος ειναι κυνικος,και προσπαθει να μας αφυπνισει γιατι αλλοιωνουν το πολιτισμο μας οι ξενοι...
Επιασε τη γυναικα του να την παρτουζωνουνει τουρκος με φανελα της besiktas παρεα με εναν πακιστανο με μπλουζιτσα "¨Ι love curry¨....Οποτε καταλαβαινεις τι ψυχολογικα τραβαει το παλικαρι....Νομιζει κιολας οτι παραγει εργο και οτι αφυπνιζει,καθε κουβεντα μαζι του σου κατεβαζει το iq 10-20 μοναδες,διαπυστωμενο και εξακριβωμενο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
δεν ειναι για το Πουτσο,ο τυπος ειναι κυνικος,και προσπαθει να μας αφυπνισει γιατι αλλοιωνουν το πολιτισμο μας οι ξενοι...
Επιασε τη γυναικα του να την παρτουζωνουνει τουρκος με φανελα της besiktas παρεα με εναν πακιστανο με μπλουζιτσα "¨Ι love curry¨....Οποτε καταλαβαινεις τι ψυχολογικα τραβαει το παλικαρι....Νομιζει κιολας οτι παραγει εργο και οτι αφυπνιζει,καθε κουβεντα μαζι του σου κατεβαζει το iq 10-20 μοναδες,διαπυστωμενο και εξακριβωμενο
Το ότι ήταν χρυσαύγουλο και πήγαινε τσιγάρα στον κασίδα και πρόσφερε και λίγο κώλο... το ξέραμε. Το ότι έχει φάει κέρατο από αραβοτουρκαλάδες... ε, αυτό τα ξεπερνάει όλα!!!! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δαιμόνια η ελληνική δημοσιογραφία... ξέρουμε τι κωλοχαρτο χρησιμοποιούσε ο αποθανών για να προσμετρησει στα σκατα που ψαχουλευουν
Μπούτσα μας :)

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Ναι, εγώ θα κάνω.

Εσύ δεν θα κάνεις.

Γιατί? Γιατί αυτό είναι το σωστό και ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ :)
Αμα ερθει η ομικρον θα σε μπουζουριασει μεσα ο κουλης που οχι ρεβεγιον δεν θα κανεις αλλα ουτε γαλοπουλα δεν θα φας.
Εγω μπαρμπα κλαιν μια ζωη γραφω τα μετρα του κουλη στα παπαρακια της πξουλας που ειναι και μικρα και κανω οτι θελω.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
χαμπίμπι @ARAVOTOURKOS(2) τρώει κάθε μέρα πια γερό τραμπούκο, μάλλον πρέπει να ετοιμάζει νέο κλώνο σιγά σιγά... :confused: :confused: :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Αμα ερθει η ομικρον θα σε μπουζουριασει μεσα ο κουλης που οχι ρεβεγιον δεν θα κανεις αλλα ουτε γαλοπουλα δεν θα φας.
Εγω μπαρμπα κλαιν μια ζωη γραφω τα μετρα του κουλη στα παπαρακια της πξουλας που ειναι και μικρα και κανω οτι θελω.
Τα παπάρια μου κάνεις, εκτός από κάτι καμμένα καφέ εκεί στην αχαρνών που πας με τον αραβομαλάκα και το παίζετε "επαναστάτες". Εσείς με τα πάκια! :tooth:

Εγώ χθες ήμουν στο Base Grill. Ούτε απέξω δεν περνάς εκεί γιατι έτσι σαν γύφτουλας που είσαι θα σου πούνε να απομακρυνθείς από το μαγαζί για να μην κάνεις δυσφήμιση.

20211128_2249.jpg

Το να μπεις μέσα είναι τουλάχιστον ουτοπικό!
1) Είσαι σαν γύφτουλας με χαίτη
2) Τα 200€ του ΚΕΑ δεν σου φτάνουν ούτε για σαλάτα!

:tooth:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
χαμπίμπι @ARAVOTOURKOS(2) τρώει κάθε μέρα πια γερό τραμπούκο, μάλλον πρέπει να ετοιμάζει νέο κλώνο σιγά σιγά... :confused: :confused: :confused:
Μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι...Σιγουρα ο τυπος θα νομιζει οτι εχει εχθρους οπως ολοι οι εξυπνοι μεγαλοι και επιτυχιμενοι αντρες...Παλι καλα ομως να λεμε που ο τυπος Αραβομαλακας ειναι εδω να μας αφυπνιζει γιατι χανετε σιγα σιγα η Ελληνικη φυλη,αν δεν ηταν ο τυπος Αραβομαλακας απο το bou oυτε που θα μου χε περασει απο το μυαλο οτι υπαρχουν μουσουλμανοι στην Ελλαδα,,,,Ευχαριστω να λετε αχαριστοι που αυτος ο Αγωνιστης αυτο το Alpha male,αυτος ο πεμπτοφαλλαγιτης στις ταξεις των ψεκ και των ισλαμιστων ειναι εδω μαζι μας

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι...Σιγουρα ο τυπος θα νομιζει οτι εχει εχθρους οπως ολοι οι εξυπνοι μεγαλοι και επιτυχιμενοι αντρες...Παλι καλα ομως να λεμε που ο τυπος Αραβομαλακας ειναι εδω να μας αφυπνιζει γιατι χανετε σιγα σιγα η Ελληνικη φυλη,αν δεν ηταν ο τυπος Αραβομαλακας απο το bou oυτε που θα μου χε περασει απο το μυαλο οτι υπαρχουν μουσουλμανοι στην Ελλαδα,,,,Ευχαριστω να λετε αχαριστοι που αυτος ο Αγωνιστης αυτο το Alpha male,αυτος ο πεμπτοφαλλαγιτης στις ταξεις των ψεκ και των ισλαμιστων ειναι εδω μαζι μας
Νομιζω είστε λίγο άδικοι με τύπο αραβότουρκο. Δε φτάνει που δουλεύει άντερκάβερ μέσα στους εχθρούς του, για να προστατέψει το έθνος και την πατρίδα από την αλλοίωση, του τη λέτε κιόλας. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom