Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
90 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΨΩΛΑΡΕΙ....
90 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΨΩΛΑΡΕΙ....
ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ ΣΩΤΗΡ ΜΑΣΜωρη γαμιολα προμοτερ του Μπουρλά
Εγω έλαβα κανονικά τους κωδικούς εδω και καιρό Επισης, δεν εχω συναντήσει κανέναν άνθρωπο που να μην εχει παραλάβει τους κωδικούς. Άρα ή ψεύδεσαι ή εισαι λαμόγιο και κρύβεσαι κι ετσι έχουν λάθος στοιχεια για σενα.Για να δεις ποσο αχρηστοι ειναι. Δε βρηκαν αλλο τροπο να στειλουν κωδικους οι αχρηστοι
Και εγω και πολλοι συγγενεις μου Και γνωστοι μου δεν ελαβαν φακελο.
Ειμαι σιγουρος οτι οι λαθρο και ρομα δυτικης αττικης απογραφηκαν .
Ειπαμε
45 φορείς για δασοπροστασία
17φορείς για δασοπυροσβεση
ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ,πολυγλωσσος,πολυμαθης,ικανος,αυτος ειναι Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣαμα στους νεοδημοκτρατες πει ο κουλης να τον παιρνουν αυριο η πλατεια συνταγματος θα γεμισει κωλοτρυπιδες...
το χρεωνω στα συν του κουλη αυτο
Ο συγκεκριμένος ειναι eligible μονο για ΤΡΟΜΠΑ! Τζάμπα χαλάς το χρόνο σου
τι παραθεσες ρε παλιογλυφτη....?
σου γαμω οτι εισαι και οταν ψοφησεις (επειδη εσυ το ειπες το απογευμα) θα σου γαμησω και τα ψοφια μουνοσπερμαΟ συγκεκριμένος ειναι eligible μονο για ΤΡΟΜΠΑ! Τζάμπα χαλάς το χρόνο σου
Αυτό που βγάζεις μόνος σου συμπεράσματα (πχ ότι είμαι ανεμβολίαστος) είναι ξεκάθαρο δείγμα υποστηρικτή Κούλη. Και το κακό είναι ότι δεν θεραπεύεται και εύκολα.
τι παραθεσες ρε παλιογλυφτη....?
εχω κανει ρε κωλογλυφτη και εδω μας εφερε ο αφεντης σου
Ο συγκεκριμένος ειναι eligible μονο για ΤΡΟΜΠΑ! Τζάμπα χαλάς το χρόνο σου
Είπαμε, με αυτο το καρασκουπιδι μονο για ΤΡΟΜΠΕΣ θα μιλάς… αν και δεν βλέπω να έχετε κοινά εσεις οι δυο!Ποια χώρα θεωρείται εσείς ασφαλή που δεν πεθαίνει κόσμος κύριε troubakh?
Αυτος απο την πολυ ΤΡΟΜΠΑ δεν εχει γυρισμό. Καμμένο σκουπιδαριο τρομπαριστο ειναι!Νομίζω ξανακύλησε, μάλλον σταμάτησε την αγωγή που του είχα συστήσει προ εξαμήνου.
ΜΠΟΤΖΟΥΑΝΑ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ...Ποια χώρα θεωρείται εσείς ασφαλή που δεν πεθαίνει κόσμος κύριε troubakh?
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙΕίπαμε, με αυτο το καρασκουπιδι μονο για ΤΡΟΜΠΕΣ θα μιλάς… αν και δεν βλέπω να έχετε κοινά εσεις οι δυο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτος απο την πολυ ΤΡΟΜΠΑ δεν εχει γυρισμό. Καμμένο σκουπιδαριο τρομπαριστο ειναι!
ΟΤΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΓΙΛΕΚΑ ΣΟΥ ΜΠΙΝΕΕίπαμε, με αυτο το καρασκουπιδι μονο για ΤΡΟΜΠΕΣ θα μιλάς… αν και δεν βλέπω να έχετε κοινά εσεις οι δυο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτος απο την πολυ ΤΡΟΜΠΑ δεν εχει γυρισμό. Καμμένο σκουπιδαριο τρομπαριστο ειναι!
ποιος σε πειραξε φιλε?γαμω τον χριστο σου πουστη αναρχιδε ψυχοκομειο
Η πολυ μαλακια τον εχει πειράξει τον ΤΡΟΜΠΑ, το σκουπιδι που τρομπάρει όλη μέρα εδω μεσα. Για τον μπουτσο!ποιος σε πειραξε φιλε?
θες να φερω τα παιδια απο τον συνδεσμο να πεσουνε αλυσιδιές?