Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.411
- Πόντοι
- 2.786
ΤΡΟΜΠΑΣ ειναι Σκουπιδοτρομπας μαλλον!!!πως μιλας ετσι ρε!!!!!
ετσι σε μεγαλωσα, για να γινεις αρχιδι????
ΤΡΟΜΠΑΣ ειναι Σκουπιδοτρομπας μαλλον!!!πως μιλας ετσι ρε!!!!!
σου ζητω συγγνωμη.....πως μιλας ετσι ρε!!!!!
σου ζητω συγγνωμη.....
Για αυτό διαβάζουμε μπουρδέλα, για να χουμε αντικειμενική και έγκυρη πληροφόρηση...Τα πετσωμενα ΜΜΕ συνεχιζουν την παραπληροφορηση .......
Σέρρες - Κορονοϊός: «Αγόρασε πλαστό πιστοποιητικό από τη Βουλγαρία και τώρα χαροπαλεύει διασωληνωμένος»
Μάχη για τη ζωή του, στις Σέρρες, δίνει ένας επιχειρηματίας που φέρεται να πλήρωσε για να αποκτήσει πλαστό πιστοποιητικό από τη Βουλγαρία. Ο κορονοϊός τονwww.newsit.gr
Οχι γαμω την αγανακτηση μουδε πρόλαβες να παίξεις μπάλα δηλ
Εγω δηλώνω αρνητής χειμερινών αλλά και καλοκαιρινών ελαστικών , για αυτό έχω βάλει παντώς καιρούΑρνούμαι να φορέσω χειμερινά ελαστικά γιατί:
- Είναι το αυτοκίνητο μου η επιλογή μου η ελευθερία μου
- Η αποτελεσματικότητα των χειμερινών ελαστικών δεν αποδεικνύεται, παρά μόνο με μελέτες που διεξάγουν οι κατασκευαστές (με εκπλήσσετε).
- Η γειτόνισσά μου η Σούλα είχε ένα ατύχημα αφού έβαλε τα χειμερινά της λάστιχα.
- Κάποιοι είναι ήδη στο 3ο σετ ελαστικών, αυτό αποδεικνύει την αναποτελεσματικότητά τους.
- Δεν ξέρεις από τι είναι φτιαγμένα.
- Οι γίγαντες των ελαστικών μας τρομάζουν τον χειμώνα μόνο και μόνο για να γίνουνε πλουσιότεροι
- Btw οι γίγαντες των ελαστικών εφηύραν το χιόνι και το σκορπίζουν τη νύχτα όταν κοιμάσαι.
- Αν έχω λάστιχα η κυβέρνηση μπορεί να με εντοπίσει στο χιόνι.
- Μορφώσου, άνοιξε τα μάτια σου, σταμάτα να είσαι πρόβατο!
Στα χειμερινά λάστιχα φέτος, λέω όχι!
Ε, αφου το είπε το φανταστικό και έγκυρο site xerolas.eu, τότε ειναι ΠΟΛΥ πιθανόν να γινει!!!!Τεράστια ανατροπή: Έρχεται το rapid test και για εμβολιασμένους!
Ο κορωνοϊός έχει «σκεπάσει» εκ νέου την χώρα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανησυχία και πιθανά μέτρα, που μπορεί να «αγγίξουν» και τους εμβολιασμένους.Οι επιχειρηματίες της εστίασης, δε, φοβούνται τα νέα ...www.xerolas.eu
ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ...Να εμβολιαστουν ΟΛΟΙ και ΑΠΑΝΤΕΣ εχουμε πανδημιαΠάτρα: "Φωνάζουν" για το μπλόκο στους ανεμβολίαστους τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ
"Ποια η διαφορά μας από το λιανικό εμπόριο;" αναρωτιούνταιwww.patrasevents.gr
Θα πρέπει να πανε να εμβολιαστούν.Πάτρα: "Φωνάζουν" για το μπλόκο στους ανεμβολίαστους τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ
"Ποια η διαφορά μας από το λιανικό εμπόριο;" αναρωτιούνταιwww.patrasevents.gr
περα απο την πλακα οντως φωναζουν οτι επεσε η πελατεια εις τας αθηναςΘα πρέπει να πανε να εμβολιαστούν.
Απλο!
Για να δεις ποσο αχρηστοι ειναι. Δε βρηκαν αλλο τροπο να στειλουν κωδικους οι αχρηστοιΟυτε μια σοβαρή απογραφή δεν μπορείτε να κάνετε
Μωρη γαμιολα προμοτερ του ΜπουρλάΣε 2 εβδομαδες και 2 μερες κανω την τριτη δοση...αδημονω και σας καλω να εμβολιαστειτε για να σωσετε την ζωουλα σας ρε ΨΕΚΙΑ
Μα ποιος σου είπε οτι κανω πλακα. Θα πρέπει να εμβολιαστούν.περα απο την πλακα οντως φωναζουν οτι επεσε η πελατεια εις τας αθηνας