You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Τα "πηδήξανε"τ' αλλα γράμματα που είναι;;;; πως πήγαμε απο Δ σε Ο ;)
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Δεν ρώτησε εκεί στον ΣΚΑΪ να του πουν πόσο φονική μετάλλαξη είναι... όλο μαλακίες λέει ο τύπος,.
Ηλίας Μόσιαλος
6 ώρ. ·
Νεότερα για την παραλλαγή Όμικρον
Έγραφα εχθές πως έχουμε προφανώς πολλά αναπάντητα ερωτήματα, και μεταξύ αυτών είναι το κατά πόσο η νέα παραλλαγή όμικρον, αλλάζει την κλινική εικόνα και την συμπτωματολογία και κυρίως εάν καθιστά την νόσο σοβαρότερη.
H Δρ. Angelique Coetzee, πρόεδρος τού Νοτιοαφρικανικού Ιατρικού Συλλόγου, σε δηλώσεις της ανέφερε πως από όσα γνωρίζουν ως τώρα, η παραλλαγή Όμικρον προκαλεί ήπια ασθένεια. Πιο αναλυτικά, είπε πως τα συμπτώματα φαίνεται να διαρκούν 1-2 ημέρες και είναι κυρίως κούραση και μυαλγίες και κάποιες φορές συνοδεύονται από βήχα. Επίσης, από όσους κόλλησαν, κανείς δεν έχει χάσει την όσφρηση ή την γεύση του και κάποιοι έχουν ήδη επιστρέψει στο σπίτι τους.
Επίσης, σχολιάζοντας την κατάσταση στα νοσοκομεία, ανέφερε πως δεν αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο φόρτο λόγω εισαγωγών από φορείς της παραλλαγής Όμικρον.
Ανέφερε επίσης, πως θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες εβδομάδες για περισσότερα στοιχεία για την μεταδοτικότητα. Κυρίως για να δούμε τι κλινική εικόνα παρουσιάζουν οι ανεμβολίαστοι.
Συμφωνώ με την ήπια και εμπεριστατωμένη της τοποθέτηση στο πρακτορείο Sputnik:
«Μπορεί να είναι εξαιρετικά μεταδοτικό, ναι, αλλά μέχρι στιγμής οι περιπτώσεις που βλέπουμε είναι εξαιρετικά ήπιες. Ίσως σε δύο εβδομάδες από τώρα να έχω διαφορετική γνώμη, αλλά αυτό είναι που βλέπουμε τώρα. Άρα ανησυχούμε σοβαρά; Όχι. Ανησυχούμε και παρακολουθούμε τι συμβαίνει.».
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Καλημέρες ολουθε... άλλη μία μέρα ξημέρωσε στην πανέμορφη χερσόνησο... όσοι έχουν εμβολιαστεί κάντε χρήση του πασου που σας έδωσε ο Κούλης να μπείτε στις καφετέριες, εγώ θα πάω να λιαστω για τελευταία μέρα στην παραλιαρα της Κρήτης κρατώντας μέτρα ασφαλείας απ'τα ψάρια ?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Εσύ είσαι τόσο ΜΑΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ που μπορεί να τον παιζεις μέσα στην θάλασσα και να ταΐζεις τα ψάριαΚαλημέρες ολουθε... άλλη μία μέρα ξημέρωσε στην πανέμορφη χερσόνησο... όσοι έχουν εμβολιαστεί κάντε χρήση του πασου που σας έδωσε ο Κούλης να μπείτε στις καφετέριες, εγώ θα πάω να λιαστω για τελευταία μέρα στην παραλιαρα της Κρήτης κρατώντας μέτρα ασφαλείας απ'τα ψάρια ?
ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ!!!!!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.657
- Πόντοι
- 6.256
Που πας ρε γέρο με τέτοιο καιρόΕν τω μεταξυ, πηγα στην Βιοιατρικη που διαφημιζει στο σαιτ της, το Pcr test, με 40 ευρω, για να το κανω και να ταξιδεψω την Δευτερα. Βγαζω να πληρωσω και μου λεει 60. -Μα 40 λεω διαφημιζετε στο σαιτ. -40 μου λεει το τεστ +20 εξτραδακι η δειγματοληψια.
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Αρα παραδεχεσαι οτι ρουφας τα χυσια μου μεσω ψαριων που τα ταϊζωΕσύ είσαι τόσο ΜΑΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ που μπορεί να τον παιζεις μέσα στην θάλασσα και να ταΐζεις τα ψάρια
ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ!!!!!
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
ναι ετσι νόμιζα και γω για το ραπιντ οτι ηταν 10 και ηταν +10 τελικα...20Εν τω μεταξυ, πηγα στην Βιοιατρικη που διαφημιζει στο σαιτ της, το Pcr test, με 40 ευρω, για να το κανω και να ταξιδεψω την Δευτερα. Βγαζω να πληρωσω και μου λεει 60. -Μα 40 λεω διαφημιζετε στο σαιτ. -40 μου λεει το τεστ +20 εξτραδακι η δειγματοληψια.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.657
- Πόντοι
- 6.256
Μάλλον η απλυσιά και το μάλωμα με το σαπούνι ειναι φυσική ανοσία .Να υποθέσω όλοι Γιουνάνια
Εμείς οι Αραβότουρκοι αποτελούμε το 20-30% του πλυθησμού σας και έχουμε αμελητέες απώλειες ενώ παράλληλα έχουμε τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού και δεν τηρούμε κανένα μέτρο! Άρα κάτι κάνουμε σωστά και ψάξτε να βρείτε τι συνέπειες έχει η δυτικού τύπου ανατροφή της νεολέρας σας
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Το νερουλό μυαλό σου έβγαλε συμπέρασμα ότι είμαι ψάρι?Αρα παραδεχεσαι οτι ρουφας τα χυσια μου μεσω ψαριων που τα ταϊζω
To σίγουρο είναι ότι είσαι τόσο ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ που τον παίζεις και στην θάλασσα. Μόλις το έγραψες ο ΙΔΙΟΣ
Μα τόσο ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ από τις χιαστές μαλακίες που τραβάς με τον τουρκαλά τον φίλο σου? Πιο σκουπίδι και χαζός από αυτό που νόμιζα! Ξεπρνάς κάθε προσδοκία ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑ!!!
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
δε πρόλαβες να παίξεις μπάλα δηλΞέρω οτι ειναι ασχετο αλλά θα το γραψω
Η Angiedomm αποσυρθηκε και διεγραφη και το θρεντ της.
Εγω το περιμενα οτι τετοια κοπελα δεν υπηρχε περιπτωση να παραμεινει στον χωρο για πολυ.
Αλλη μια κοπελα εξαιρετική που χανεται λογω αγαπούλη (υποθετω).
Δεν ειναι η πρώτη και σιγουρα ούτε η τελευταια.
Καλη της τυχη
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Βρε καυλαριδη!Το νερουλό μυαλό σου έβγαλε συμπέρασμα ότι είμαι ψάρι?
To σίγουρο είναι ότι είσαι τόσο ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ που τον παίζεις και στην θάλασσα. Μόλις το έγραψες ο ΙΔΙΟΣ
Μα τόσο ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ από τις χιαστές μαλακίες που τραβάς με τον τουρκαλά τον φίλο σου? Πιο σκουπίδι και χαζός από αυτό που νόμιζα! Ξεπρνάς κάθε προσδοκία ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑ!!!
Τρωγωντας τα ψαρια στην ουσια τρως τα χυσια μου π εχουν καταπιει
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
MAΛΛΛΛΛΑΚΑΣ απο κούνια!Βρε καυλαριδη!
Τρωγωντας τα ψαρια στην ουσια τρως τα χυσια μου π εχουν καταπιει
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Αρνούμαι να φορέσω χειμερινά ελαστικά γιατί:
- Είναι το αυτοκίνητο μου η επιλογή μου η ελευθερία μου
- Η αποτελεσματικότητα των χειμερινών ελαστικών δεν αποδεικνύεται, παρά μόνο με μελέτες που διεξάγουν οι κατασκευαστές (με εκπλήσσετε).
- Η γειτόνισσά μου η Σούλα είχε ένα ατύχημα αφού έβαλε τα χειμερινά της λάστιχα.
- Κάποιοι είναι ήδη στο 3ο σετ ελαστικών, αυτό αποδεικνύει την αναποτελεσματικότητά τους.
- Δεν ξέρεις από τι είναι φτιαγμένα.
- Οι γίγαντες των ελαστικών μας τρομάζουν τον χειμώνα μόνο και μόνο για να γίνουνε πλουσιότεροι
- Btw οι γίγαντες των ελαστικών εφηύραν το χιόνι και το σκορπίζουν τη νύχτα όταν κοιμάσαι.
- Αν έχω λάστιχα η κυβέρνηση μπορεί να με εντοπίσει στο χιόνι.
- Μορφώσου, άνοιξε τα μάτια σου, σταμάτα να είσαι πρόβατο!
Στα χειμερινά λάστιχα φέτος, λέω όχι!
- Είναι το αυτοκίνητο μου η επιλογή μου η ελευθερία μου
- Η αποτελεσματικότητα των χειμερινών ελαστικών δεν αποδεικνύεται, παρά μόνο με μελέτες που διεξάγουν οι κατασκευαστές (με εκπλήσσετε).
- Η γειτόνισσά μου η Σούλα είχε ένα ατύχημα αφού έβαλε τα χειμερινά της λάστιχα.
- Κάποιοι είναι ήδη στο 3ο σετ ελαστικών, αυτό αποδεικνύει την αναποτελεσματικότητά τους.
- Δεν ξέρεις από τι είναι φτιαγμένα.
- Οι γίγαντες των ελαστικών μας τρομάζουν τον χειμώνα μόνο και μόνο για να γίνουνε πλουσιότεροι
- Btw οι γίγαντες των ελαστικών εφηύραν το χιόνι και το σκορπίζουν τη νύχτα όταν κοιμάσαι.
- Αν έχω λάστιχα η κυβέρνηση μπορεί να με εντοπίσει στο χιόνι.
- Μορφώσου, άνοιξε τα μάτια σου, σταμάτα να είσαι πρόβατο!
Στα χειμερινά λάστιχα φέτος, λέω όχι!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Οτι και να λες που δεν το βλέπω…. Ψοφα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.808
- Πόντοι
- 5.006
πως μιλας ετσι ρε!!!!!ΣΚΑΣΕΡΕΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!
ετσι σε μεγαλωσα, για να γινεις αρχιδι????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις