Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
239
Πόντοι
21
τ' αλλα γράμματα που είναι;;;; πως πήγαμε απο Δ σε Ο ;)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
:priest: :priest:

Ηλίας Μόσιαλος
6 ώρ. ·
Νεότερα για την παραλλαγή Όμικρον
Έγραφα εχθές πως έχουμε προφανώς πολλά αναπάντητα ερωτήματα, και μεταξύ αυτών είναι το κατά πόσο η νέα παραλλαγή όμικρον, αλλάζει την κλινική εικόνα και την συμπτωματολογία και κυρίως εάν καθιστά την νόσο σοβαρότερη.
H Δρ. Angelique Coetzee, πρόεδρος τού Νοτιοαφρικανικού Ιατρικού Συλλόγου, σε δηλώσεις της ανέφερε πως από όσα γνωρίζουν ως τώρα, η παραλλαγή Όμικρον προκαλεί ήπια ασθένεια. Πιο αναλυτικά, είπε πως τα συμπτώματα φαίνεται να διαρκούν 1-2 ημέρες και είναι κυρίως κούραση και μυαλγίες και κάποιες φορές συνοδεύονται από βήχα. Επίσης, από όσους κόλλησαν, κανείς δεν έχει χάσει την όσφρηση ή την γεύση του και κάποιοι έχουν ήδη επιστρέψει στο σπίτι τους.
Επίσης, σχολιάζοντας την κατάσταση στα νοσοκομεία, ανέφερε πως δεν αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο φόρτο λόγω εισαγωγών από φορείς της παραλλαγής Όμικρον.
Ανέφερε επίσης, πως θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες εβδομάδες για περισσότερα στοιχεία για την μεταδοτικότητα. Κυρίως για να δούμε τι κλινική εικόνα παρουσιάζουν οι ανεμβολίαστοι.
Συμφωνώ με την ήπια και εμπεριστατωμένη της τοποθέτηση στο πρακτορείο Sputnik:
«Μπορεί να είναι εξαιρετικά μεταδοτικό, ναι, αλλά μέχρι στιγμής οι περιπτώσεις που βλέπουμε είναι εξαιρετικά ήπιες. Ίσως σε δύο εβδομάδες από τώρα να έχω διαφορετική γνώμη, αλλά αυτό είναι που βλέπουμε τώρα. Άρα ανησυχούμε σοβαρά; Όχι. Ανησυχούμε και παρακολουθούμε τι συμβαίνει.».
Δεν ρώτησε εκεί στον ΣΚΑΪ να του πουν πόσο φονική μετάλλαξη είναι... όλο μαλακίες λέει ο τύπος,.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Της εποχής πλέων

Συνημμένα

• FB_IMG_1637979833010.jpg
    FB_IMG_1637979833010.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Καλημέρες ολουθε... άλλη μία μέρα ξημέρωσε στην πανέμορφη χερσόνησο... όσοι έχουν εμβολιαστεί κάντε χρήση του πασου που σας έδωσε ο Κούλης να μπείτε στις καφετέριες, εγώ θα πάω να λιαστω για τελευταία μέρα στην παραλιαρα της Κρήτης κρατώντας μέτρα ασφαλείας απ'τα ψάρια ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Καλημέρες ολουθε... άλλη μία μέρα ξημέρωσε στην πανέμορφη χερσόνησο... όσοι έχουν εμβολιαστεί κάντε χρήση του πασου που σας έδωσε ο Κούλης να μπείτε στις καφετέριες, εγώ θα πάω να λιαστω για τελευταία μέρα στην παραλιαρα της Κρήτης κρατώντας μέτρα ασφαλείας απ'τα ψάρια ?
Εσύ είσαι τόσο ΜΑΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ που μπορεί να τον παιζεις μέσα στην θάλασσα και να ταΐζεις τα ψάρια :)

ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ!!!!! :tooth:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.657
Πόντοι
6.256
Εν τω μεταξυ, πηγα στην Βιοιατρικη που διαφημιζει στο σαιτ της, το Pcr test, με 40 ευρω, για να το κανω και να ταξιδεψω την Δευτερα. Βγαζω να πληρωσω και μου λεει 60. -Μα 40 λεω διαφημιζετε στο σαιτ. -40 μου λεει το τεστ +20 εξτραδακι η δειγματοληψια. :confused:
Που πας ρε γέρο με τέτοιο καιρό

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξυ, πηγα στην Βιοιατρικη που διαφημιζει στο σαιτ της, το Pcr test, με 40 ευρω, για να το κανω και να ταξιδεψω την Δευτερα. Βγαζω να πληρωσω και μου λεει 60. -Μα 40 λεω διαφημιζετε στο σαιτ. -40 μου λεει το τεστ +20 εξτραδακι η δειγματοληψια. :confused:
ναι ετσι νόμιζα και γω για το ραπιντ οτι ηταν 10 και ηταν +10 τελικα...20

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.657
Πόντοι
6.256
Να υποθέσω όλοι Γιουνάνια :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Εμείς οι Αραβότουρκοι αποτελούμε το 20-30% του πλυθησμού σας και έχουμε αμελητέες απώλειες ενώ παράλληλα έχουμε τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού και δεν τηρούμε κανένα μέτρο! Άρα κάτι κάνουμε σωστά και ψάξτε να βρείτε τι συνέπειες έχει η δυτικού τύπου ανατροφή της νεολέρας σας :takethis::takethis::takethis:
Μάλλον η απλυσιά και το μάλωμα με το σαπούνι ειναι φυσική ανοσία .

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Αρα παραδεχεσαι οτι ρουφας τα χυσια μου μεσω ψαριων που τα ταϊζω
Το νερουλό μυαλό σου έβγαλε συμπέρασμα ότι είμαι ψάρι? :think:
To σίγουρο είναι ότι είσαι τόσο ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ που τον παίζεις και στην θάλασσα. Μόλις το έγραψες ο ΙΔΙΟΣ :)

Μα τόσο ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ από τις χιαστές μαλακίες που τραβάς με τον τουρκαλά τον φίλο σου? Πιο σκουπίδι και χαζός από αυτό που νόμιζα! Ξεπρνάς κάθε προσδοκία ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑ!!! :tooth: :tooth:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ξέρω οτι ειναι ασχετο αλλά θα το γραψω
Η Angiedomm αποσυρθηκε και διεγραφη και το θρεντ της.
Εγω το περιμενα οτι τετοια κοπελα δεν υπηρχε περιπτωση να παραμεινει στον χωρο για πολυ.
Αλλη μια κοπελα εξαιρετική που χανεται λογω αγαπούλη (υποθετω).
Δεν ειναι η πρώτη και σιγουρα ούτε η τελευταια.
Καλη της τυχη
δε πρόλαβες να παίξεις μπάλα δηλ

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Το νερουλό μυαλό σου έβγαλε συμπέρασμα ότι είμαι ψάρι? :think:
To σίγουρο είναι ότι είσαι τόσο ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ που τον παίζεις και στην θάλασσα. Μόλις το έγραψες ο ΙΔΙΟΣ :)

Μα τόσο ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ από τις χιαστές μαλακίες που τραβάς με τον τουρκαλά τον φίλο σου? Πιο σκουπίδι και χαζός από αυτό που νόμιζα! Ξεπρνάς κάθε προσδοκία ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑ!!! :tooth: :tooth:
Βρε καυλαριδη!

Τρωγωντας τα ψαρια στην ουσια τρως τα χυσια μου π εχουν καταπιει :idiot:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Αν και αγνωστικος/αθρησκος οφειλω να δωσω συγχαρητηρια στον συμπαθεστατο παπα ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Αρνούμαι να φορέσω χειμερινά ελαστικά γιατί:

- Είναι το αυτοκίνητο μου η επιλογή μου η ελευθερία μου
- Η αποτελεσματικότητα των χειμερινών ελαστικών δεν αποδεικνύεται, παρά μόνο με μελέτες που διεξάγουν οι κατασκευαστές (με εκπλήσσετε).
- Η γειτόνισσά μου η Σούλα είχε ένα ατύχημα αφού έβαλε τα χειμερινά της λάστιχα.
- Κάποιοι είναι ήδη στο 3ο σετ ελαστικών, αυτό αποδεικνύει την αναποτελεσματικότητά τους.
- Δεν ξέρεις από τι είναι φτιαγμένα.
- Οι γίγαντες των ελαστικών μας τρομάζουν τον χειμώνα μόνο και μόνο για να γίνουνε πλουσιότεροι
- Btw οι γίγαντες των ελαστικών εφηύραν το χιόνι και το σκορπίζουν τη νύχτα όταν κοιμάσαι.
- Αν έχω λάστιχα η κυβέρνηση μπορεί να με εντοπίσει στο χιόνι.
- Μορφώσου, άνοιξε τα μάτια σου, σταμάτα να είσαι πρόβατο!

Στα χειμερινά λάστιχα φέτος, λέω όχι!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom